Sådan opretter du dit eget websted uden en vært

Sådan opretter du dit eget websted uden en vært


At vælge en vært er en udfordring for enhver internetbruger, der mangler erfaring og viden i nichen. Newbies har ikke andet valg end at stole på reklamer, forumtips, rygter og andre informationskilder, som ofte ikke er værd at have tillid til.

Det er umuligt at oprette et websted uden hosting, men du kan forenkle valget af det ved at vælge et af mest populære webstedsbyggere. Disse platforme tilbyder et rigt spektrum af tjenester, der omfatter indholdsstyringssystemer, hosting og visuelle redaktører, der gør det muligt at oprette websteder hurtigt og effektivt.

Brug af webstedsbyggere

Tidligere, hvis du havde brug for et websted, skulle du være dygtig til kodning, website-mastering, opsætning af hosting og mange andre tekniske ting. For eksempel, hvis du bygger et websted ved hjælp af CMS, rammer eller andre lignende tjenester, risikerer du at stå over for et par nuancer, der kan resultere i alvorlige problemer, hvis du mangler erfaring. Nogle af disse problemer inkluderer:

 • Valget af billig hosting, som imødekommer moderne nichebehov. Afhængig af CMS kan disse krav ændres, så du skal også overveje denne faktor.
 • Upload af webstedets filer til værten, hvilket skal gøres på egen hånd.
 • Tilmeldingsproceduren og at få et domænenavn til et websted.

Disse opgaver er ganske enkle, men kun når du ved, hvordan du skal klare dem ordentligt. Teknisk support fokuserer ikke på disse problemer og hjælper dig ikke, før du står over for mere alvorlige problemer. Den eneste tilgængelige løsning er at bruge manualerne, som hurtigt bliver forældede på grund af ændringen af ​​hostingadministrationskortet.

Webstedsbyggere er meget enklere og brugervenlige i dette tilfælde. Du behøver ikke at vælge hosting og uploade webstedsfiler, mens proceduren for vedhæftning af et domænenavn er meget enkel og krævende. Hvad du skal gøre for at oprette et websted er at tilmelde dig platformen, vælge en skabelon og begynde at tilpasse designet til dit websted og fylde det med indhold. Som et resultat får du en chance for at oprette et tiltalende og funktionelt websted uden at spilde din tid, når du vælger hosting og upload af filerne på dit websted.

Læs også om nemmeste webstedsbyggere.

Du behøver ikke tage sig af den sikre og rettidige upload af systemet. Disse nuancer håndteres af ejerne af platformen. Teknisk support er klar til at besvare hvert spørgsmål og håndtere selv mindre problemer. For at bevise det, lad os se på to webstedsbyggere, der er bedst egnede til uerfarne webmastere.

Wix

Wix webstedsbygger

Wix – er en forskelligartet bygningsplatform for websteder, der har udviklet sig meget gennem årene. Det har forvandlet til en ultimativ platform med forbedrede teknologier og innovationer, der lader nybegynder gøre websteder fra bunden bogstaveligt talt på få minutter. Rigt funktionssæt gør det muligt at komme med alle websitetstyper fra små blogs, professionelle porteføljer, små forretningswebsteder eller e-handelsprojekter. Her er nogle kerneproblemer, der lader Wix skille sig ud fra de største konkurrenter inden for webbygningsniche.

 • AI-baseret webstedsbygger – Wix har introduceret sit unikke AI-baseret teknologi der faktisk håndterer byggeprocessen for dig. Systemet, der er kendt som Wix ADI, gør alt jobbet. En bruger behøver kun at besvare flere grundlæggende spørgsmål, der angiver webstedets type, niche og nogle andre detaljer. Systemet behandler modtagne data og tilbyder flere færdige webstedlayouter.
 • Enkel redaktør – Hvis du stadig ønsker at oprette et eget websted med et unikt design og stil, gør Wix Editor det nemt at oprette brugerdefinerede sider, redigere blokke, administrere webstedssektioner og elementer ved hjælp af en intuitiv drag-and-drop-editor. Vælg en blok, du har brug for, og hold musen over til din side. Rediger brugerdefinerede tekster, tilføj gallerier eller mediefiler med et klik.
 • Kæmpe widget-samling – Wix-baserede websteder kan let tilpasses og fleksible takket være et uendeligt udvalg af tilføjelser og apps, der er gratis adgang direkte fra Wix App Market. Vælg mellem professionelle billedgallerier til en fantastisk portefølje, integrer analytiske værktøjer til at spore trafik, oprette tilpassede kontaktformularer, tilføje begivenhedskalendere og widgets osv..
 • e-handel og SEO – Wix-websteder er SEO-venlige takket være udvidede indstillinger, der giver dig mulighed for at redigere metakoder, webadresser eller sende forhåndsvisninger. Desuden tilbyder platformen sin brugerdefinerede håndlavede SEO-strategier tilgængelig med systemets automatiserede SEO-guide. Det har aldrig været lettere at oprette en digital butik før. Nogle planer leveres med udvidet eCommerce-funktionalitet, så brugerne kan administrere produkter, spore salg, øge markedsføring og promoveringskampagner, integrere skatte- og forsendelsestjenester osv..
 • Webstedsstyring på farten – platformen har udviklet sin mobilapp tilgængelig til begge iOS og Android. Du får fuld adgang til alle Wix-funktioner lige fra din smartphone med en chance for at administrere eller redigere dit websted mens du er på farten.
 • Mobilvenlige skabeloner – Wix tilbyder i øjeblikket mere end 550 forskellige skabeloner sorteret efter kategorier. De inkluderer porteføljer, websteder til små virksomheder, små digitale butikker og meget mere. Nogle af dem har indbyggede widgets og apps, som du muligvis har brug for. Alle temaer er lette at ændre, opdatere, ændre eller tilpasse.

Læs også: Wix anmeldelse.

Platformen har en gratis version, selvom den muligvis kun fungerer for små blogs til at komme i gang. At vælge en gratis Wix-plan er en dårlig idé for dem, som du muligvis har brug for en yderligere udvidelse og forretningsvækst. Combo-plan er en god ide til en start, der koster $ 8,50 / måned. Du får fuld adgang til alle baseline-funktioner inklusive gratis skabeloner, SSL, widgets og nok båndbredde til at starte et solidt websted for små virksomheder. Ivrig efter at starte din digitale butik? e-handelsplan fungerer fint. Det koster $ 16,50 pr. Måned.

Prøv Wix nu

UKIT

UKIT

uKit – er en af billigste webstedsbyggere der kommer med en simpel grænseflade. Det er perfekt til newbies og ikke-teknikere, der aldrig har behandlet webstedets byggeproces før. På samme tid er det fleksibelt nok til at oprette websteder af forskellige typer. uKit er det bedste valg for professionelle og slående porteføljer, én side eller små virksomhedswebsteder. Derudover leverer den nogle baseline e-handelsfunktioner til at starte en enkel online butik.

 • Responsiv design – uKit følger de nyeste webtrends og introducerer sin samling af mobile responsive skabeloner. De kører godt på forskellige mobile enheder på trods af skærmstørrelsen eller operativsystemet. Platformen har også en mobil preview-tilstand til redigering eller kontrol af, hvordan webstedet ser ud på forskellige typer mobile enheder, inden de offentliggøres.
 • Bredt udvalg af temaer – brugere kan vælge mellem 370 forskellige skabeloner relateret til forskellige kategorier. De spænder fra små destinationssider og sider med en side til enkle digitale butikker. Alle skabeloner leveres med klar-til-brug widgets og tilføjelser. Du kan dog tilføje nye tilgængelige i uKit-samlingen af ​​apps.
 • eCommerce – selvom uKit måske næppe konkurrerer med e-handelsorienterede platforme med hensyn til fleksibilitet leverer det stadig nogle grundlæggende muligheder for at starte en lille digital butik. De inkluderer værktøjer til at administrere produkter og vogne, tilpasse kassesider, integrere betalingsmuligheder osv. Platformen gør det muligt for en problemfri CRM-integration at få mest muligt ud af din online butik, spore salg og kunder, overvåge indtægterne direkte fra dit instrumentbræt.
 • SEO – brugere kan kun ændre grundlæggende SEO-indstillinger som titler og beskrivelse. Du kan også angive et fokusnøgleord for bedre SEO-rækker.

Læs også: uKit anmeldelse.

For at blive forvillet med et simpelt websted for små virksomheder eller en portefølje er uKit Premium-plan nok. Det koster kun $ 4 pr. Måned for ubegrænset sider og 24/7 kundesupport. Hvis du vil starte en digital butik, kan du muligvis starte med en Shop Plan, der koster $ 9,60 pr. Måned med et sæt e-handel og marketingfunktioner i pakken.

Prøv uKit nu

Bundlinie

Fordelene ved begge webstedsbyggerne er klare. De gør det muligt at bruge mindst mulig tid på at udvikle et projekt og få et fremragende resultat. Der er også synlige afvigelser: webstedsbyggerne mangler funktionalitet. Der er nok funktioner til at oprette et lille websted, men hvis du sigter mod at udvikle en stor portal eller markedsplads, vil du se manglen på værktøjer til at gøre din vision til virkelighed.

Wix og uKit er gode løsninger til små virksomhedswebsteder, promo-websteder og små online butikker. Websteder oprettet med uKit har et forretningsudseende. Det er umuligt at forkæle deres design, fordi den visuelle redaktør begrænser den herskende mængde handlinger.

Wix giver flere muligheder for at udvikle forskellige typer projekter. På samme tid kan en sådan kreativitetsfrihed resultere i uappellerende og akavet webside-design. Når du vælger Wix, skal du være klar til at bruge mere tid på at opsætte dit websted og gøre det funktionelt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map