Sådan opretter du en kirkelig webside gratis

Sådan opretter du en kirkelig webside gratis


Med den hurtige internetinddragelse og digitalisering af samfundet, 96% af præsterne bruger computere og enheder til at åbne det globale web. Det er ikke overraskende, at ikke-rentable og velgørende organisationer også ønsker at blive repræsenteret online. For eksempel sikrer et kirkewebsted en bredere opsøgning samt evnen til at bringe flere mennesker til samfundet. Hvad der er mere vigtigt, en sådan tilgang sikrer flere besøgende gennem kirkedørene måneder efter måneder.

Det centrale problem her er, at de fleste organisationer og religiøse samfund er bange for at håndtere bygningsprocessen, da de betragter den som for kompliceret og dyr. Kirker, der har websteder, blev tvunget til at betale tusinder af dollars, når de ansætter udviklingsteam uden at vide, at der er en gratis løsning til at oprette et kirkewebsted fra bunden.

Årsager til, at kirken opretter et websted

Inden vi kommer tættere på byggeprocessen, er vi nødt til at afklare et par ting. Forstår præster betydningen af ​​at have et kirkewebsted? Hvilke fordele vil det medføre? Hvordan vil det hjælpe med at holde samfundet engageret? Lad os finde ud af de vigtigste fordele for kirken at have et websted for at forstå vigtigheden af ​​proceduren.

Årsag 1 – Donationer og bidrag

Et websted tilbyder nye muligheder med hensyn til at skaffe penge. Kirker har nu en sikker og lovlig måde at drage fordel af velgørenhedsbidrag såvel som at modtage digitale donationer. Som vi tidligere har sagt, har global digitalisering en enorm effekt på alle transaktioner, vi behandler dagligt.

I henhold til den seneste statistik, 60% af besøgende er klar til at donere, mens næsten halvdelen af ​​alle kirker lader besøgende bidrage med kreditkort. Et kirkewebsted vil gøre det lettere at behandle disse midler, mens menigheden har en enklere og hurtigere måde at donere på trods af placeringen eller tiden.

Årsag 2 – Introduktion til offentligheden

En anden afgørende årsag er en chance for, at kirkeledelsen bliver introduceret for offentligheden. Få mest muligt ud af dit websted og fremhæv nogle af de mest populære programmer, tjenester eller begivenheder. Lad dit samfund dykke dybt ned i, hvordan du faktisk interagerer med kirkegængere, hvilken slags tjenester du leverer osv.

Nogle besøgende er generede over at besøge kirken for første gang. Et websted vil få dem til at føle sig lidt mere behagelige, da de allerede har den nødvendige indsigt, når de besøger stedet alene. Som et resultat har vi en faktor til opmuntring.

Årsag 3 – Del dine begivenheder online

Dagene med papirkalendere og brochurer er væk. De er næppe værd at disse penge i betragtning af hurtigere og enklere måder til infodistribution. Kirker behøver ikke længere at bruge tusinder af dollars på trykt materiale.

Et websted gør det nemt at dele kommende begivenheder og sammenkomster via forskellige kanaler, herunder sociale netværk, digitale samfund osv. På den ene side holder du din menighed anerkendt. På den anden side sparer du penge og udvider kirken anerkendelse på nettet.

Årsag 4 – Hold Fællesskabet engageret

Hver besøgende er ivrig efter at yde sit bidrag til samfundet. Folk ønsker at deltage i en kirkes liv på nogen måde. For eksempel skal du reparere taget og ikke løse det på egen hånd. Nyttig info om serveringsmuligheder på webstedet giver dig mulighed for at finde en person, der er klar til at give en hånd.

Det handler ikke om at bede om hjælp. Hovedideen er at opmuntre frivillige og medlemmer af samfundet, der er klar til at dele eller hjælpe. Et websted gør det nemt at holde menigheden orienteret om de tjenende missioner såvel som kommende begivenheder.

Årsag 5 – Inddragelse i læringsprocessen

En kirkeside gør det muligt at øge engagementet i religiøs læring. For eksempel kan du bruge platformen til at invitere flere mennesker til at deltage i bønne grupper og deltage i åbne bibelstudier. Hvert medlem af samfundet vil være i stand til at vælge et program eller aktivitet, der skal deltage i lige på hjemmesiden.

For at få et sådant koncept til live skal du muligvis ansætte et udviklingshold overveje webstedets kompleksitet eller vælge en billigere, hurtigere og lettere mulighed i lyset af Wix. Systemet er mere funktionelt og fleksibelt sammenlignet med kirkebyggerwebsteder, der undertiden er temmelig begrænset med funktioner eller værktøjer til implementering. Desuden tilbyder de ikke meget med hensyn til design og tilpasning bortset fra Wix.

På samme tid kan dyre projekter undertiden synes at være til ingen nytte og have nul virkning, hvilket betyder ansættelse af tilpassede udviklere vil være spild af tid. Dette er grunden til, at vi besluttede at kortlægge nogle af de afgørende skridt til oprettelse af en kirkeside. Du vil se alle stadier i byggeprocessen ved hjælp af Wix – en gratis og brugervenlig webstedsbygger designet til ikke-teknikere.

5 trin til at oprette en kirkelig webside gratis

Wix

Wix – er en SaaS webstedsbygger. Det betyder, at det kan åbnes direkte fra din browser uden behov for at downloade yderligere software. Den vigtigste fordel her er, at det er ekstremt let at bruge, selv for præster der har næppe nogen teknisk viden, især inden for webdesign eller programmering.

For det andet ser platformen mere fleksibel ud sammenlignet med kirke-specialiserede hjemmeside bygherrer. Wix kan prale af et rigere funktionssæt, som giver dig mulighed for at gå ud over en mursten-til-mørtel-struktur og opbygge et mere spændende sted til lavere omkostninger.

Alt hvad du behøver er at logge på og tilføje nødvendige elementer til siden. For det tredje har Wix en gratis plan, som er god for non-profit organisationer, der er ivrige efter at spare et par dollars. Hvad angår byggeprocessen, skal du forberede dig på at gennemføre følgende trin.

Trin 1. Log ind

Som SaaS-løsning kræver Wix ikke software download. Du behøver kun have en computer tilsluttet internettet. Gå til Wix-webstedet, tryk på knappen “Log ind”, angiv din adgangskode og e-mail (Du kan eventuelt bruge socialt Google-konto), og start byggeprocessen.

Vi håber, at du allerede har en aktiv e-mail. Hvis ikke, anbefaler vi at oprette en Google-konto for at gøre brug af gratis tjenester, den leverer inklusive Gmail. Du kan også bruge det til at logge på i fremtiden uden behov for at indtaste adgangskoden og e-maile hele tiden.

Trin 2. Vælg en skabelon

Wix har en separat layoutkategori med lydhør skabeloner, der refererer til religioner, non-profit og velgørende organisationer. Gennemse alle de tilgængelige indstillinger, og vælg den, du kan lide. Som regel har skabeloner allerede integrerede blokke, du muligvis har brug for i fremtiden.

Wix kirke skabeloner

På samme tid. Du er fri til at ændre strukturen og tilføje ekstra elementer, omarrangere eksisterende og mere. Processen er super let takket være den indbyggede træk-og-slip-editor.

Trin 3. Tilpasning

Det næste trin er at tilføje alle de funktioner, vi har nævnt tidligere:

 • Hjemmeside – du får en forudindstillet hjemmeside bragt til dig med den tilpassede skabelon. Dog giver Wix dig mulighed for at uploade nye billeder, kopiere og indsætte relevante tekster til sektionerne, ændre generelle indstillinger, angive webstedets titel og beskrivelse osv..
 • Wix kirkes hjemmesidesedaktør

 • Begivenhedskalender – Wix har et enormt udvalg af widget tilgængeligt fra dens Marketplace. Listen inkluderer adskillige begivenhedsapps ud over nedtællingstider (et godt opmuntringsinstrument), påmindelser, enkle kalendere, begivenhedsvisere og mere. Vælg den, du kan lide, og føj den til den side, du har brug for.
 • Wix event manager

 • Om os Blok – Du kan enten bruge et forudindstillet Om os-afsnit, der følger med din skabelon, samt vælge en anden blok fra listen i instrumentbrættet med et andet design og format. Systemet tilbyder flere Om os-sektionslayouts.
 • Wix om os sektion

 • Vores ting – endnu en gang kommer den skabelon, du vælger, muligvis med et afsnit, der er klar til brug, der beskriver dit personale. Samtidig har bloksamlingen nogle ekstra tilbud med vores team-sektionslayouts. Vælg den med fotos og korte beskrivelser for at introducere dine medarbejdere.
 • Wix vores teamafdeling

 • Kontakt side – Wix tilbyder avancerede løsninger som i tillæg til kontaktsiden & Telefonwidget til at oprette en fuldt funktionel kontakt-feedbackside. Eller du kan bruge en brugerdefineret blok og blot indtaste din telefon, e-mail og adresse. Du skal muligvis også tilføje en placering på kortet. Det er her sømløs integration med Google Maps kan komme godt med. Hent widgetten, skriv adressen, og få den vist på webstedet.
 • Wix kontaktoplysninger

Trin 4. Markedsfør dit websted

Præster er naturligvis næppe SEO-eksperter til at skabe og promovere indhold. På den anden side tilbyder Wix flere enkle værktøjer til at skille sig ud samt øge din lokale lokale SEO.

Wix SEO

Kontrolpanelet giver adgang til indstillinger, hvor du muligvis kan angive nøgleord, redigere sidetitler og beskrivelser, ændre webadresser for at gøre dem mere SEO venlige osv. Tilføj sociale knapper for at markedsføre dit websted på sociale medier. Tilslut en widget til social deling for også at lade dine besøgende genindlægge indhold på deres sociale konti.

Trin 5. Gå live

Hvis du beslutter at oprette et kirkewebsted gratis med Wix, skal du have et domæne. Med andre ord skal du registrere det separat eller vælge en betalt Wix-plan, der tilbyder et 1-årigt gratis domæne. Den dårlige nyhed om en gratis plan er, at den leveres med begrænset båndbredde og adgang til markedet. For evigt er det måske ikke nok, hvis du planlægger at tilføje meget indhold med fotos, videoer, begivenheder osv.

En bedre idé er at købe en Combo-plan, der kun koster $ 13 pr. Måned. Det inkluderer allerede et 1-årigt domæne med hosting og alle vigtige funktioner inkluderet i pakken. Tilslut domænet i webstedets generelle indstillinger, få vist et eksempel på webstedet, så det fungerer godt på mobile enheder, og tryk på knappen “offentliggør”. Din hjemmeside er klar til at byde de første besøgende velkommen.

Som du kan se, har Wix alle nødvendige instrumenter til at bringe alle de væsentlige kirkewebsidefunktioner til live. Bare sørg for, at du ikke går glip af det væsentlige og ikke overbelaste dit websted med ubrugelig sektion, der kan vildlede dine potentielle besøgende. Fokus på en enkel og klar struktur med alle de diskuterede blokke inkluderet.

Konklusion

At have en kirkewebsite er godt, hver gang du har brug for at holde din menighed engageret såvel som at tiltrække flere besøgende til kirkedørene. Med moderne teknologier er der ikke behov for at ansætte tredjepartsudviklere og betale tusinder af dollars.

Wix kommer som en omfattende løsning med nok værktøjer til at implementere alle kernefunktioner, som en kirkeplads skal have. Derudover har den en gratis plan for projekter med et registreret domæne. Det er meget nemt at bruge med relativt billige Premium-planer for dem, der ønsker at have alle funktioner ét sted.

Opret en kirkelig webside gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map