Sådan opretter du en mobil version af dit websted?

Du ved sandsynligvis, at mobile enheder sprænger i dag, medmindre du gemte dig under klippen i det sidste årti. Det betyder, at webstedsejere er tvunget til at forbedre deres brugers oplevelse, når de logger på et websted via smartphone eller tablet. Sådanne enheder har mindre skærmstørrelser. Det betyder, at visning af det samme webstedslayout som på brugernes skrivebord ser mindst ineffektiv ud.


Moderne webstedsbyggere viser deres anerkendelse af de aktuelle mobile trends, der tilbyder brugervenlige mobilvenlige skabeloner. De giver en bedre online surfoplevelse til besøgende, der foretrækker tablets og smartphones frem for deres pc’er.

Ideen er automatisk at omarrangere alt webstedsindhold, der komprimerer det til en informativ stribe, der er let at rulle ned. Aktuel websitebygningssoftware ser ud til at være en stor pladsbesparende, hvilket gør det lettere for en bruger at gennemse sider med bare flere berøringer.

Denne undersøgelse er dog beregnet til dem, der allerede har webstedsbyggere og er ivrige efter at bygge sin mobile version.

Vi er vant til at oprette websteder med webstedsbyggere fra starten ved at vælge en platform baseret på en bestemt opgave, budget, færdigheder og bruge de værktøjer, den tilbyder til at starte et websted. Dette er en normal tilgang fra vores synspunkt.

Der er også andre tilgange, du skal være opmærksom på. For eksempel kan du kun designe en mobil version af et færdiglavet websted med DudaMobile.

Internettet bugner af flere seje websteder, der blev lanceret i de tider, hvor ingen engang hørte om responsivt design – ligesom om smartphones eller tablets. Der er også mange friske projekter, der er blevet succesrige, men det har endnu ikke formået at få en mobil version.

Sandsynligvis besluttede webudviklere ikke at bekymre sig om denne nuance, bare fordi de ikke troede på succes med denne indsats. Endelig kunne mangel på budget være årsagen til fraværet af en mobilversion af en webside, og det var ret svært at finde tid til at hente den senere.

Sådan kan du se den mobile version af dit websted?

De fleste webstedsbyggere gør det nemt at se, hvordan indholdet vil se ud på mobile enheder. Funktionen er tilgængelig på scenen med webstedsopbygning og redigering – den ligner ofte et ikon på en smartphone. Det betyder, at du kan tilpasse webstedet, før det offentliggøres. Noget mere avanceret software som Wix leverer et udvalg af automatisk mobiloptimerede skabeloner. Det betyder, at du ikke skal udføre nogen handlinger for at optimere dit indhold på egen hånd. Platformen vil gøre alt for dig.

Derudover kan du drage fordel af en intuitiv Wix Mobile Editor interface, hvis du har brug for at foretage redigeringer af webstedets mobilversion. Instrumentet giver dig mulighed for at ændre farver, stilarter og baggrund: det er ikke kun at fjerne navigationsmenulinjen og komprimere indhold. Mobileditoren er et fuldskala værktøj til at tilpasse og optimere dit websted, hvilket gør det 100% mobilvenligt.

Wix Mobile Editor

Lav mobilversion af et websted med Duda

DudaMobile er en specialiseret mobilwebsite-builder, der effektivt kan bruges til at oprette en korrekt og veludviklet separat mobilversion til dit websted til enhver websitetstype. Faktisk er det en website-til-mobil konverter.

Det er en udfordrende tilgang at opbygge et mobilwebsted i DudaMobile, men det betaler sig, når man arbejder med seriøse projekter: du er mere opmærksom på detaljer, distinktioner for større bekvemmelighed af den mobile version sammenlignet med desktopvarianten, ekstra funktionelle blokke, eller tværtimod, du beslutter bare at fjerne alle de ekstra elementer.

Læs mere om DudaMoblie i min .

For at begynde at arbejde med platformen skal du indtaste adressen på et websted, der kræver en mobil version. Systemet tænker et stykke tid, og derefter omdirigerer det dig til webstedets redaktør. Eksempelvinduet i det mobile enhedsformat vises til højre. De valgkategorier, der er nødvendige for at omdanne design af webstedet, vil blive vist til venstre, mens valget af de tilgængelige indstillinger og mindre indstillinger vil være tilgængeligt midt på siden.

Duda Mobile Editor
DudaMobile Website Editor

Når du ser webstededitoren for første gang, forstår du alt på én gang. Så sidepanelet har 3 typer indstillinger, der indebærer de trin, du skal gennemgå for at få en mobilwebsite-version:

 1. “Design” er et afsnit, der indeholder mulighederne for at konfigurere webstedsdesign, der vises på en liste:
  • Layout, hvor du kan vælge webstedsstruktur for at præsentere materialerne. Der er 5 varianter tilgængelige her. Det er også muligt at indstille stilen til en menublok.
  • Stil, som giver et valg af et farveskema for de vigtigste elementer, baggrundsbillede og skrifttypeskemaer til knapper, titler og links / tekst;
  • Header, der tilbyder et valg af en headertype (tekst eller billede), størrelse på dette afsnit, justering, baggrund og mulighed for at flytte fast blokhoved under websidescrolling.
 2. “Sider” er et afsnit, hvor du kan redigere hver statisk webside. Det er her du kan oprette SEO, vælge individuel skabelon, indstille åbningsbetingelser, linke, tilføje din egen kode og mere.
  Hvad der er interessant, kan du tilføje widgets – forskellige indholds- og funktionalitetselementer – til en webside. Alle er opdelt i 3 kategorier, nemlig forretning, design, social. Der er 40 widgets her. Nogle af dem inkluderer tilbagekaldsmulighed, restaurantmenu, galleri, 2 kolonner, kort, kupon, liste, faner, HTML-kode, knap, abstrakt (tekst), “som” og “del” -blokke, RSS.
 3. “Eksempel og publikation” er et afsnit, hvor linkene til det færdige resultat og sammenligning med den oprindelige version findes. Det er her du også kan finde et tilbud om betaling for at offentliggøre den mobile version af dit websted.

Duda Mobile Preview
Klar mobilwebsted

Hvilke fordele kan du benytte, når du bruger denne service? Lad os finde ud af det nu. Du har et websted uden en mobil version. Du starter DudaMobile, indtaster et link, og systemet begynder at scanne din webstedsstruktur og dens materialer. Dette konverteres og justeres yderligere til at passe til mobile opløsninger på kodeniveau. Du får dine websidesider med alt indhold, men nu passer de perfekt til skærme på mobile enheder.

Så snart du er færdig med det første trin, kan du forbedre dit websteds design og funktionalitet ved at bruge designredigeringsmuligheder og et rigt sæt widgets. De kan integreres i enhver del af en webside. Processen med at opbygge en mobil skabelon i DudaMobile indebærer således brugen af ​​klassiske værktøjer fra en WYSIWYG webstedsbygger, så brugerne kan udvide webstedets funktionalitet. Hver widget har indstillinger, der passer til opgavens kontekst: for eksempel design, baggrund, links, feltnavne, mellemrum, kodeindsættelse osv. Generelt er tilpasningen af ​​de indbyggede elementer på et anstændigt niveau.

Endelig får vi en konverter af mobile websteder kombineret med funktionaliteten af ​​en webstedsbygger. Den har enkel grænseflade, tilstrækkelig mængde muligheder og pænt resultat.

Hvor meget koster en mobil version af en webside?

Lad os fortsætte med den vigtigste del nu. For så vidt vi ikke taler om at oprette et websted fra bunden og håndtere optimering af et færdiggjort websted til en mobilenhed, skal omkostningerne være lave. Det er dog ikke helt rigtigt.

Omkostningerne ved at gøre et websted mobilvenligt kan sammenlignes med omkostningerne ved et færdiglavet websted oprettet med en mellemklasse webstedsbygger. Wix og UKIT, Tillad for øvrig at bygge et websted til en mere overkommelig pris, og dette websted vil være mobilvenligt lige fra starten. Hvad er følelsen af ​​at bruge DudaMobile derefter?

For $ 159 får du et mobilwebsted for evigt uden behov for at forlænge DudaMobile-tjenester. Du kan enten foretage en engangs årlig betaling ($ 60) eller vælg at foretage månedlige betalinger ($ 6) såvel.

Hvad inkluderer denne pris? Dette gør det muligt at tilpasse alle dine rentable gamle websteder til et moderne markedsmiljø. Mobiltrafik er et fristende perspektiv, der allerede har overvældet desktopversionstrafikken. Enkel tilgang og tilsyneladende fortjeneste ved at bruge DudaMobile er investeringen værd.

Bundlinie

DudaMobile er en nyttig tjeneste, der lægger megen opmærksomhed på mobil-parathed for websteder oprettet med den. Den funktion, der er nødvendig for at konvertere et almindeligt websted til en mobil, debiteres separat her. Du kan gøre ethvert websted mobilvenligt med dets hjælp. Dette betyder, at den fulde version af dit websted forbliver uændret, men brugere vil se dens variant, som er optimeret til deres mobile enheder. Sådan fungerer systemet.

Omkostningerne ved at bruge tjenesten kan virke noget dyre, men det er ikke tilfældet. Sagen er, at websteder, der endnu ikke har responsivt design eller en separat mobilversion, sandsynligvis er ret gamle. Derfor kan de have anstændig trafik med loyale publikum, der ikke finder det praktisk at bruge webstedsindstillingerne fra deres mobile enheder. Det er sandsynligvis umuligt at finde en webdesigner, der allerede har arbejdet med udviklingen af ​​dette websted. En anden grund er, at du endnu ikke har besluttet at investere penge eller lære at gøre dit websted mobilvenligt på egen hånd.

DudaMobile er en dejlig løsning i dette tilfælde. Der er ingen kodning her. Alt er enkelt og ser til sidst anstændigt ud. Dette er en nem måde at øge stabiliteten i din mobil trafik for $ 60 / år eller for $ 159 for evigt.

Du har sandsynligvis ironisk nok troet, at ordet “for evigt” vil ende i det øjeblik platformen forsvinder. Ja det er rigtigt. Systemet blev dog grundlagt i 2009, og mange kendte klienter bruger dets tjenester og lykkes med dette. Så du behøver ikke at være bekymret for denne nuance.

Det er muligt at sammenligne DudaMobile-konverter med konkurrenterne, men der er ikke mange af dem i nichen. Så vi anbefaler at bruge tjenesten til alle, der fortsat mister klienter med en desktop-webstedsversion. Prøv at bruge det, redaktøren er gratis. Du ser kvaliteten på tjenesten for at beslutte, om det er værd at investere.

Konverter dit websted til mobil

 Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map