Sådan opretter du en webstedets byggeplatform som Wix

Sådan opretter du en webstedets byggeplatform som Wix


har lavet et navn til sig selv på grund af dets brugervenlighed og funktioner. Nogle brugere beder dog stadig efter flere muligheder med hensyn til at oprette onlineprojekter for kunder. De ønsker ikke at være afhængige af den oprindelige udvikler, der ser 100% naturlig ud.

At have din egen eksklusive webstedsbygger som Wix ser ud til at have større potentiale, især hvis du opretter websteder til kunder.

Med alt dette er der to vigtige måder at løse problemet på:

 • Den første er at udvikle den nødvendige software selv.
 • Den anden måde at drage fordel af fleksible White Label-løsninger leveret af nogle store navne fra webbranchen.

Mens den første sti kræver dybdegående kodning og programmering viden, synes den anden at være en enklere og hurtigere måde, især for ikke-teknikere.

Hvid mærkning eller intern udvikling

Lancering af en ny platform fra bunden kræver et sæt aktiver. Bortset fra teknisk viden og færdigheder skal du også være klar til alt nødvendigt udstyr, software, personaleuddannelse, hvis du arbejder i et team og andre uundgåelige hovedpine under udviklingsprocessen.

Naturligvis kan outsourcing være en udvej. Dog ansætte professionelle udviklere vil medføre enorme omkostninger og lang tilpasningsproces. Det kan tage uger eller måneder at komme med en klar-til-brug websted bygningsplatform, der stadig kræver fremtidige opdateringer, ændring, vedligeholdelse og support.

I en sådan situation kommer hvid mærkning som en enklere, hurtigere og mere effektiv metode. Den vigtigste fordel her er, at du faktisk ikke behøver at opfinde hjulet igen. White Label-platforme leverer en komplet cyklus, der er klar til brug, bygningsløsning med allerede integrerede aktiver, teknologier osv. For at klarlægge tingene for dig, lad os finde ud af, hvad White Label faktisk er.

Beskriver begrebet White Label

Lad os sige, at nogen allerede har produceret en service eller et produkt, som du måske ønsker at markedsføre. Ideen med White Labelling er at lade andre mennesker sætte deres eget mærkenavn på det produkt eller den tjeneste og bruge det til et fast gebyr.

I henvisning til webstedsbyggerne har du lov til at bruge en webstedsbygger med dit eget logo og brand name til kommercielle og andre formål uden behov for selv at udvikle softwaren. Som et resultat sparer du penge og får alle de nødvendige aktiver i pakken.

Fordele ved hvidt etiket at se efter

Nogle synes måske, at brug af tredjepartsteknologier næppe er den bedste idé, når man reklamerer for deres eget brand. Det afhænger af adskillige faktorer. Hvide etiketter er generelt mere omkostningseffektive. Derudover vil brugerne sætte pris på nogle af følgende fordele:

 • Ekspertarbejde. Brugere får fuld adgang til ekspertløsninger og teknologier uden behov for at udvikle deres egne. Populære webstedsbyggere med White Label-tilbud har bevist deres effektivitet, når de opretter nye projekter fra bunden med et rigt funktionssæt og ekstra frynsegoder. Er du i stand til at skabe noget bedre end det?
 • Raffineret og testet platform. Populære webstedsbyggere er blevet testet af millioner af brugere over hele verden. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at finjustere processen. Du behøver ikke at ændre eksisterende funktioner, da de allerede opfylder brugernes krav.
 • Omkostningseffektiv løsning. Hvid mærkning giver dig mulighed for at spare penge, da der ikke er behov for at ansætte et tilpasset udviklingshold. Optionen er tilgængelig mod et nominelt gebyr. Brug af det er det samme som at have din egen internudvikler.
 • Brand promotion. At starte et nyt projekt fra bunden af ​​er en udfordrende opgave, da du har brug for at markedsføre og markedsføre det. Man garanterer næppe succes. White Labelling tilbyder veletablerede platforme, der gør det lettere at øge anerkendelsen.

Som et resultat får du en ultimativ pres-off-løsning i stedet for at outsourcere eller skrive koden til ny software selv. Derudover kan du vælge den webstedsopbygningsmetode, du gerne vil overveje forskellige muligheder. Lad os se på de bedste på markedet.

IM Creator White Label

IM Creator White Label Solution

IM Creator – er fleksibel nok software til at oprette forskellige websitetstyper, herunder blogs, porteføljer, digitale butikker, små virksomhedswebsteder osv. Det har unikke White Labelling-funktioner til enkeltpersoner og virksomheder, der leder efter en enkel måde at markedsføre og udvide deres mærker.

Den vigtigste fordel her er, at IM Creator praktisk talt har den samme interface og funktionalitet som Wix. Ved hjælp af dens hvide mærkningsløsning kan du komme med en lignende software, som du selv har. Tilbudet var designet til at imødekomme kravene i forskellige brugerkategorier:

 • Freelancere og enkeltpersoner uden tekniske færdigheder. En enkel opsætning kræver 3 færdiggørelse af 3 lette trin. En installationsguide afslutter processen for dig. Et godt valg til en start.
 • Web- og designstudier kan drage fordel af ekstra funktioner, der inkluderer fuld CSS-adgang til at skabe unikke blokke eller såkaldte striber på egen hånd. Tilbudet leveres med en brugerdefineret cPanel til brugere såvel som fjernede IM Creator-annoncer.
 • Domæneregistratorer og hostingudbydere kan drage fordel af White Label-tilbud med integreret Google Cloud-server, adgang til webstedsbyggerens API og andre fantastiske funktioner.

IM Creator White Label-omkostninger: Prisen starter ved $ 350 pr. år for en enkel pakke til individuelle tjenesteudbydere og kan gå op til $ 25.000 årligt for domæne- og hostingplatforme.

Prøv IM Creator White Label

Ucraft White Label

Ucraft White Label Solution

Ucraft – er en software, der tilbyder sit selvlavede White Label med en masse værktøjer til at sikre kundeservice af høj kvalitet. Ligesom Wix har Ucraft separate planer for forskellige websitetstyper, herunder e-handel. Derudover har begge platforme en træk-og-slip-editor til hurtig tilpasning af sider, produktstyring og indholdsredigering.

Uanset om du er en iværksætter eller repræsenterer et webdesignagentur, kan du finde pakker, der imødekommer dine behov. De tilgængelige White Label-modeller giver dig mulighed for at oprette Wix-lie-websteder, da de inkluderer:

 • SaaS hvid mærkning. Det er det samme som at have din personlige webstedsbygger. Løsningen kan være god til opgaver på små eller mellemstore kompleksitetsniveauer. Du får en chance for at bygge blogs, porteføljer eller små online butikker til dine kunder ved hjælp af integrerede funktioner. Den gode nyhed her er, at du kontrollerer adgangen og kan give den til kunder, der lader dem tilpasse projekter på egen hånd.
 • Brugerdefineret hvid mærkning. Modellen etablerer et mere komplekst økosystem, der passer til større tjenesteudbydere som udviklingshold eller virksomheder, der ønsker at få mest muligt ud af tilknyttede og videresælge projekter.

Ucraft White label-omkostninger: prisen starter ved $ 799 pr. måned for en SaaS-model, mens avanceret tilpasset hvid mærkning går fra $ 1899 pr. måned.

Prøv Ucraft White Label

Bogmærke agentur

Bogmærke agentur

Bogmærke – er en avanceret platform til opbygning af websteder, der tilbyder flere hvide mærkning og partnerskabsmuligheder. Løsningen passer primært kunder, der er ivrige efter at lancere deres egne webdesignstudier.

Bogmærke og Wix bruger lignende AI-teknologier. Ligesom Wix giver Bookmark en komplet automatiseret proces sikret ved kunstig intelligens og maskinlæring til at oprette websteder på få minutter. Den hvide mærkningsløsning leveres med funktioner, der lader platformen behandle din fakturering. Uden særlige færdigheder vil du være i stand til at oprette ajourførte og mobilvenlige websteder på få minutter takket være implementerede AI-teknologier.

Bogmærke agenturets omkostninger: brugere kan vælge forskellige betalingsmodeller. Den første leveres med en levetidsprovision på 60% for hvert salg, du foretager. For at komme i gang skal du betale $ 99,95 ved den årlige fornyelse. Den anden måde er at vælge mellem 2 af de tilgængelige planer. De inkluderer en professionel og forretningsplan med en fast sats pr. Kunde.

Prøv Bookmark Agency

Konklusion

Som du ser, at oprette en webstedsbygger som Wix har intet til fælles med hård kodning eller programmering. Alt hvad du behøver er at definere den vifte af tjenester, du vil levere, og vælge en matchende software med en passende White Label.

Det er billigere og hurtigere at vælge færdige platforme. Du får et komplet sæt aktiver, teknologier, software og support til at løse forskellige problemer i stedet for at stå på egen hånd med utallige kodestykker og uden den mest uklare idé, hvad man skal starte med.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map