Sådan opretter du et begivenhedswebsted

Sådan opretter du et begivenhedswebsted


Så du planlægger at kaste en fest og ønsker at få så mange mennesker som muligt til det. Eller du er muligvis bare nødt til at promovere forskellige begivenheder og få besøgende registreret. Afhængigt af hvad dine endelige mål er, skal du muligvis oprette et begivenhedswebsted fra jorden. Opgaven er lettere, end det ser ud til i betragtning af snesevis af specialiserede webstedsbyggere og platforme der kræver ikke kodningsevner eller leje outsource udviklere der koster normalt tusinder af dollars.

Et dedikeret begivenhedswebsted er et godt værktøj til at håndtere effektiv branding og introducere vitale funktioner til at holde dine besøgende engagerede. Det giver dig mulighed for regelmæssigt at komme med opdateret indhold og detaljer, nye begivenhedsbeskrivelser, billetsalg, særlige tilbud osv. Alt hvad du behøver er at sikre dig, at en valgt platform leverer tilstrækkelige tilpasningsværktøjer.

Og før vi dykker dybt ned i faserne i oprettelsesprocessen, er vi nødt til at finde ud af, om du faktisk har brug for et begivenhedswebsted, eller der er enklere værktøjer til at klare opgaven. Det hele afhænger af mål, begivenhedstyper og formål, hvorfor du har brug for at promovere det.

Sådan opretter du et begivenhedswebsted (Den ultimative trin-for-trin-guide):

 1. Før du starter: Bør hver begivenhed have et websted?
 2. Vælg en platform for at oprette et begivenhedswebsted
 3. Hent et domænenavn & Webhosting
 4. Opsætning af en skabelon og tilpasning af dit websted
 5. Hvor meget koster et websted for begivenheder
 6. Inspiration: Eksempler på store begivenhedswebsteder

1. Før du starter: Bør hver begivenhed have et websted?

Svaret er “JA”, men kun hvis du planlægger at arrangere en enorm begivenhed, der finder sted regelmæssigt. Det betyder ikke noget, hvis vi taler om kommercielle shows med billettsalg eller almennyttige samlinger (kirker, velgørenhedsorganisationer, studerendes fagforeninger osv.). Webstedet fungerer i tilfælde af en massiv begivenhed.

Man ville næppe værdsætte at håndtere webopbygningsprocessen til en one-night bachelors-fest, bryllupsprøve eller eks-studerendes mødet. Ved mindre udgaver kan du få mest muligt ud af Begivenheder Facebook-app det er gratis og let at bruge. Det hjælper venner med at finde begivenheder, der finder sted i deres bydel, såvel som at lave nogle små arrangementer.

Hvis du har brug for forbedret funktionalitet, skal du kigge efter en platform, der tillader at gøre følgende.

Administrer effektiv branding

Et stærkt begivenhedswebsted skal komme med effektiv branding. Du ønsker sandsynligvis, at dine besøgende ikke bare læser nogle generelle oplysninger, men også engagerer sig på nogen måde:

 • Køb billetter.
 • Log ind til begivenheden.
 • Abonner for at holde kontakten med opdateringer.
 • Deltag i diskussionerne.
 • Se gennem medieindhold osv.

Hovedideen er at levere mindeværdigt indhold. Lad besøgende huske begivenheden og få dem til at ønske at vende tilbage. Den eneste måde at opnå dette på er at skabe et stilfuldt websted med trendy design og funktioner til at interagere med brugerne. Det er her det andet nummer opstår.

Tilpasningsværktøjer

Dit websted kræver et sæt specifikke funktioner afhængigt af begivenhedstypen. De mest almindelige funktioner inkluderer:

 • En kalender til gentagelse af begivenheder, der finder sted regelmæssigt.
 • Checkout-funktion, hvis du planlægger at sælge og promovere billetter.
 • En simpel tilmeldingsformular, hvis der er en loginproces for at deltage i begivenheden.
 • E-mail marketing- og promoveringsværktøjer til at sende infoopdateringer, nye tidsplaner, særlige tilbud, promo-koder og mere.
 • Integration af sociale medier for maksimal brugers rækkevidde via alle tilgængelige kanaler og platforme.

Endnu en gang vil webstedets funktionalitet hovedsageligt stole på de begivenhedstyper, du vil promovere.

Responsiv design

En vigtig funktion for begivenhedswebsteder som de fleste af dine potentielle brugere har sandsynligvis adgang til det via mobile enheder. Så du har brug for en platform, der hjælper dig med at oprette mobilvenlige sider med lethed. Det giver dig mulighed for at generere højere trafik og forbedre brugernes tilfredshedsgrader.

Når vi har defineret den fremtidige webstedsfunktionalitet og -funktioner, vi skal kigge efter, skal vi se på valg af webstedsopbygning.

2. Vælg en platform for at oprette et begivenhedswebsted

Hver platform har sin unikke specialisering. Nogle webstedsbyggere er designet til at mødes e-handelsbehov mens andre arbejder bedre for indholdsbaserede websteder. Én ting er klar, de er blevet ekstremt populær gennem årene på grund af brugervenlighed og fleksibilitet leveret til millioner af aktive abonnenter.

På samme tid har nogle teknologier vist sig at være mere fleksible end andre. De hjælper med at skabe projekter af forskellige typer takket være udvidet funktionalitet. Når man overvejer begivenhedswebsteder, Wix og WordPress er utvivlsomt ledere.

Wix – er vores anbefaling nr. 1, og her er hvorfor:

Brugervenlighed. Mennesker uden kodning kan oprette klar til at gå websteder bogstaveligt talt på få minutter. Systemet bruger AI-algoritmen implementeret i systemets brugerdefinerede Wix ADI-løsning. Det bruger information om dit fremtidige websted og niche til at tilbyde forudbyggede layout med nødvendige widgets, der allerede er installeret.

Wix-begivenhed

Alt-i-en-platform. Med Wix behøver du ikke tage sig af hosting og domæne separat. Hver abonnementsplan leveres med alle nødvendige aktiver og faciliteter til at designe, oprette, tilpasse og distribuere webstedet.

Wix Begivenheder. En prisvindende app designet til at kaste fester, arrangere konventioner, sælge billetter til koncerter og shows osv. Du får faktisk en masse værktøjer til at skabe dedikerede evetider, ændre dem, integrere betalingstjenester, oprette og administrere gæstelister med mere.

Wix App-begivenheder

3. Hent et domænenavn & Webhosting

De, der har springet over de første afsnit, skal vide, at vi personligt anbefaler Wix som den bedste løsning til at oprette begivenhedswebsteder og WordPress som det næstbedste CMS til dine formål. Hver platform leveres med et domæne og hosting, skønt på en lidt anden måde.

Domæne og hosting til et Wix-sted

Som det blev nævnt tidligere, er Wix en alt-i-en-platform. Det betyder, at systemet har planer for forskellige behov med alle allerede inkluderede funktioner. For en fast pris får du hosting og gratis domæne. Hver funktion aktiveres, så snart du logger ind og køber en plan.

Domæne og hosting til et WordPress-websted

Situationen med WP CMS er lidt anderledes. Selve systemet tilbyder ikke hostingfaciliteter eller domæneregistrering. Da du stadig har brug for at finde en pålidelig hostingudbyder, er det en god ide at vælge det Bluehost.

WordPress betjeningspanel

Det er den officielt WP-anbefalede platform, der gør det nemt at bruge CMS takket være problemfri integration, auto plugin og systemopdateringer, sikkerhedsmidler, adgang til plugins og temaer osv. Listen over funktioner inkluderer et 1-årigt domæne efter registrering ud over hostingfaciliteter. Det har været den bedste mulighed for enhver WordPress-webstedstype.

4. Opsætning af en skabelon og tilpasning af dit websted

Nu er du klar til at designe dit fremtidige websted såvel som at udfylde det med indhold, mediefiler, widgets osv. Hvis du vælger Wix, vil du drage fordel af en enkel redigeringsproces takket være træk-og-slip-værktøjet. Ingen kodnings- eller programmeringsevner kræves. Vi har allerede nævnt om det AI-baserede Wix ADI-værktøj, der tilbyder klar-til-gå-site-layout.

Wix ADI-tema

Den anden variant er at vælge mellem over 500 stilfulde og lydhøre skabeloner, der henviser til forskellige forretningsnicher. Begivenhedsprojekter er ikke en undtagelse. Du behøver ikke engang at tilpasse siden. Hvert tema leveres med forudindstillede tilføjelser ud over den Wix Event-app, der er tilgængelig på Widget Marketplace. Den sidste ting er at tilføje relevant indhold, flere billeder eller videoer, forhåndsvise dit websted på forskellige desktop og mobile enheder, forbinde domænet og offentliggøre det.

Kom godt i gang med WordPress er lidt vanskeligere, selvom redaktøren i sig selv også er meget let. CMS har et stort udvalg af plugins og temaer. Den eneste forskel fra Wix er, at her skal du finde og installere dem manuelt. På samme tid ser brugerdefinerede gratis temaer temmelig ens ud.

WordPress tema

Selvom du helt sikkert efterspørger nogle eksklusive layouts, er det at vælge premium betalte temaer en bedre idé. De er også lydhøre og har et mere stilfuldt design. En anden ulempe er, at med WordPress bliver du nødt til at købe og downloade skabelonen separat, mens Wix tilbyder alle nødvendige værktøjer i pakken, så du sparer tid.

5. Hvor meget koster et websted for begivenheder

Det er ikke nødvendigt at ansætte udviklere eller forsøge at oprette denne webstype fra jorden. Udfordringen er næsten umulig i betragtning af funktionaliteten og funktioner, som færdige skabeloner leveret af Wix og WordPress allerede har. Brugere har mulighed for at bruge dem alle til en relativt lav pris. Lad os se på de endelige omkostninger pr. Årlange projekt lavet på Wix og WP.

Wix webstedets bygningsomkostninger

Den månedlige prisplan starter ved $ 8,50. Vi overvejer en kombinationsplan med det gratis 1-årige domæne ud over 2 GB lagerplads og 3 GB båndbredde til at være vært for dit begivenhedswebsted. Som et resultat vil de endelige webstedsomkostninger være $ 102 pr. År med alle nødvendige funktioner, tilføjelser og skabeloner inkluderet i pakken.

Wix webstedspriser

WordPess webstedets bygningsomkostninger

CMS er gratis. Vi har dog bemærket såvel hosting som premium-skabeloner. De koster fra $ 30 til $ 290 afhængigt af designet. Den gode nyhed her er, at de leveres med engangsbetalingen.

Bluehost-priser

Derudover betales nogle plugin og tjenester også, mens gratis abonnementer tilbyder et begrænset udvalg af instrumenter. Det sidste men ikke mindst er WP-optimeret hosting leveret af Bluehost. For kun $ 2,95 pr. Måned får du et komplet sæt værktøjer inklusive et domæne, WordPress-integration, system-sikkerhedskopieringer osv. I sidste ende skal du betale omkring $ 110 pr. År (plugins og hosting) + $ 30- $ 200 én gang for en premium WordPress-tema.

6. Inspiration: Eksempler på store begivenhedswebsteder

For at bevise vores anbefalinger vedrørende de valgte platforme og gøre dem mere indlysende har vi udført en liste over de bedste eksempler på begivenhedswebsteder bygget med Wix og WordPress:

Web Design Pro Innovations Conference - eksempel på Wix-begivenhedswebsted
TechConfInternational Floriculture Expo - Eksempel på WordPress-begivenhedswebsted
FloriExpoWorld Investment Conference - Eksempel på WordPress-begivenhedswebsted
WorldInvestConf

Du kan også se på mere ægte Wix-websteder ved at gennemse denne samling.

Konklusion

Processen med at opbygge et begivenhedswebsted er let, hvis du ved, hvilken type begivenhed du vil promovere. Ideen er at definere de vigtigste mål og formål med at gå live. Planlægger du at sælge billetter til koncerterne, afholde stævner eller studerendes møder, fremme kulturelle eller almennyttige begivenheder? Enhver af ovennævnte kræver en fleksibel, omkostningseffektiv og brugervenlig platform.

Wix og WordPress ville være det bedste valg. Mens Wix er den åbenlyse leder med alle nødvendige funktioner inkluderet i hver plan, dets tilpassede begivenhed-app, sænker de priser, der allerede inkluderer hosting og domæne. WordPress kan også være et godt valg, selvom det kræver yderligere manipulationer, der kan synes at være en smule hårde for ikke-teknikere fra starten.

Opret en begivenhedswebsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map