Sådan opretter du et domænenavn gratis

Sådan opretter du et domænenavn gratis


Et domænenavn sikrer en unik web-tilstedeværelse på dit websted. Uanset om du er en enkeltperson, organisation eller virksomhed, der ønsker at etablere projektidentitet, er det et must at have et domæne. På den ene side kommer det med et mere professionelt og pålideligt look på webstedet. På den anden side øger et unikt domænenavn platformens troværdighed og anerkendelse. At få et domænenavn er meget let. Derudover kan brugerne drage fordel af gratis muligheder derude.

Hvorfor kan du faktisk have brug for at oprette et domænenavn gratis? Den vigtigste årsag ligger hovedsageligt under overfladen af ​​begrænsede budgetter og stram projektfinansiering. Webstedsejere forsøger at gribe den mindste chance og spare et par dollars. Imidlertid kan en sådan iver have dårlige konsekvenser for projektet, især på lang sigt. Vil du hellere tage den risiko, når spørgsmålet om omkostninger ligger mellem $ 10 og $ 15 pr. År! Hvis ja, kan du kigge på nogle enkle måder, der forklarer, hvordan man opretter et domænenavn gratis.

Artiklen skal beskrive flere hovedstier, der inkluderer:

 1. Traditionelle domæneregistratorer.
 2. Gratis alt-i-en-webstedets bygningsplatforme.
 3. Gratis domænetjenester.

Lad os sammenligne og kontrastere alle de tilgængelige indstillinger og definere den bedste i betragtning af dit websteds behov og mål.

1. Traditionelle domæneregistratorer

Med så mange domæneregistreringstjenester vil det aldrig være besvær at få et unikt domæne. Det betyder ikke noget, hvis du kun har idéen om at oprette et websted eller allerede har brug for at starte byggeprocessen, denne mulighed kan være det rigtige valg.

For eksempel planlægger du kun at starte et websted i den nærmeste fremtid, men har stadig brug for at tage din tid. Traditionelle registratorer gør det nemt at registrere domænet til det fremtidige projekt og opbevare det, så længe brugerne har brug for det. Den gode nyhed her er, at du handler som licenstager og har fuld kontrol over din intellektuelle ejendom.

Med andre ord er det op til dig, om du vil beholde domænet eller sælge det, hvis du ikke bruger det mere. At købe domæner fra sådanne tjenester giver fuld frihed. De vigtigste fordele inkluderer:

 • Privatliv. Du er den eneste ejer af domænet. Det hører til dig og er beskyttet under domænereguleringen.
 • Fleksibilitet. Du kan vælge ethvert navn for at oprette et eksklusivt, unikt og indfangende domæne, som er vigtigt for virksomheden. Du kan drage fordel af TLD (topdomæner), der er mere værdsat af søgemaskiner.
 • Brugervenlighed. Købsprocessen er meget let og hurtig. De fleste registratorer tilbyder et håndfuldt sæt tutorials. installationsvejledninger og artikler, der beskriver, hvordan du knytter dit domæne til en valgt webstedsbygger eller CMS.
 • Styring. Du får fuld adgang til yderligere tjenester, herunder domænauktioner, kundesupport, domæneoverførsel osv. Desuden er det muligt at forbinde domænet med CMS eller webstedsbyggeren med bare et par klik samt skifte platform til enhver tid. Ingen særlige færdigheder kræves.
 • overkommelighed. Som regel køber du et domæne i 1 år med ret til at forny det. Den årlige pris varierer fra $ 10 til $ 15 for en TLD med udvidelsen .com, .net eller .org afhængigt af din projektspecialisering og niche.

Den vigtigste ulempe her er, at du bliver nødt til at finde hosting separat, mens nogle ekstra indstillinger muligvis er nødvendige. For eksempel skal du muligvis ændre servernavne, IP-adresser osv. Disse udtryk lyder muligvis en smule forvirrende for nybegynder. Der er dog intet udfordrende. Derudover kan du altid vælge professionel assistance leveret af kundesupport.

Nogle kan sige, ”indstillingen er ikke gratis”. Det er det ikke. På den anden side får du fuld kontrol såvel som juridiske rettigheder over domænenavnet for kun $ 10 pr. År. Ville det virkelig være sådan en enorm udfordring?

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; 100% lovligt ejerskab.
&# X2714; Ubegrænset fornyelse.
&# X2714; Overkommelig pris.
&# X2714; Nem installation og on-hosting installation.
✘ Ikke gratis, selvom $ 10- $ 15 pr. År næppe ville være en hindring.

Dommen: alligevel den bedste løsning til enhver webstypetype og -mål. Du får dit eget eksklusive domænenavn med fuld frihed, fleksibilitet og kontrol uden behov for at holde dig til en enkelt platform for godt.

2. Gratis webstedsbygger-domæner

Webstedsbyggerne ser ud til at være en simpel alt-i-en-løsning for mennesker, der ikke ønsker at styre flere processer separat. En bruger behøver kun at vælge en plan og få et fuldt udstyret instrument med færdige skabeloner, integrerede tjenester, hosting og … et domæne, selvfølgelig.

Problemet med gratis domænenavne her er, at de kun leveres i form af et underdomæne. Med andre ord vil den indeholde navnet på platformen lige ved siden af ​​din virksomheds navn, hvilket bestemt er dårligt med hensyn til genkendelse og optimering af søgemaskiner.

Derudover er gratis planer generelt designet til små websteder eller testprojekter. De har begrænset båndbredde, opbevaring og andre vigtige funktioner, der kræves af voksende projekter. På den anden side kan du opgradere din plan og forbinde SLD- eller 2SD-domænet.

Wix gratis domæne

Opret et gratis domæne med Wix

At få SLD med en webstedsbygger er let. Sådanne domæner leveres dybest set som en gratis mulighed for brugere, der køber årsplaner eller vælger pakker, der er højere end basistilbudet (Premium, Pro osv). Når du gennemfører betalingen, får du en fuldt udstyret plan med en formelt gratis SLD.

De vigtigste fordele her inkluderer:

 • Alt-i-en-pakke. Du får alt hvad du har brug for inden for en enkelt plan inklusive sikker hosting, kundesupport og andre værktøjer. Den dårlige nyhed er, at du skal holde sig til en valgt platform uden mulighed for at ændre den i fremtiden, medmindre den tilbyder import / eksport, der normalt betales.
 • Let at bruge. Brugere beskæftiger sig ikke med indstillinger eller tekniske problemer. Domænenavnet registreres automatisk og linkes til dit fremtidige websted. Du vil dog ikke være i stand til at sælge eller videregive den til en anden bruger.
 • Område af indstillinger. Webstedsbyggerne tilbyder forskellige pakker og planer til en rimelig pris. Hvis den gratis plan ikke passer til dine behov, kan du opgradere til en højere plan uden at sætte din tegnebog i fare.

Endnu en gang fungerer planen for samlede newbies og ikke-teknikere, der ikke ønsker at blive involveret i alle aspekter af domæneregistrering eller forbindelse. Du får muligvis et gratis brugerdefineret underdomæne såvel som et gratis SD som en del af den årlige pr Pro-pakke. At finde en relevant webstedsbygger ville også være et stykke kage i betragtning af hundreder af potions på nettet.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Hurtig og nem at bruge.
&# X2714; Ingen tekniske færdigheder kræves.
&# X2714; overkommelighed.
✘ Du holder dig til en enkelt platform.
✘ Den gratis plan er ikke nok til et voksende sted.
✘ Tilpassede domæner med platformens navn.

Dommen: en god mulighed for mennesker, der overhovedet ikke ønsker at blive involveret i byggeprocessen. Manglen på fleksibilitet kan stadig være et problem i det lange løb. På den anden side kan en gratis SLD muligvis være en god løsning, hvis du har råd til at betale for den årlige plan eller opgradere til premium-pakker.

3. Gratis domænetjenester

Sådanne platforme tilbyder normalt gratis domæneregistrering med .tk, .ml og andre udvidelser. De er ikke gode til langvarige projekter, der kræver et godt niveau af troværdighed. Med andre ord er det at vælge sådanne tjenester en dårlig idé, hvis du vil etablere en solid online repræsentation.

Det faktum, at sådanne domæner er gratis, resulterer i adskillige tvivlsomme websteder, der hovedsageligt bruges af spammere og hackere. En anden enorm ulempe er, at du faktisk ikke ejer et sådant domæne. Det betyder, at alle kan hente det fra dig uden at give besked. Du mister muligvis ikke kun domænet, men også udsætter hele projektet i fare.

De vigtigste funktioner her inkluderer:

 • Ingen kontrol. Enhver bruger kan vælge domænet når som helst. Du er ikke ejer.
 • Ingen juridiske rettigheder. Du må kun handle som domænebruger, men ikke licenshaver. Derudover har du ingen overførselsrettigheder.
 • Dårligt ry. Spammere og hackere bruger gratis domæneudvidelser med det formål at sprede ondsindet software eller koder hovedsageligt.

Som et resultat er der ikke et enkelt punkt for at vælge denne bestemte mulighed. Du skal hellere holde dig væk fra gratis domæneregistreringstjenester, da de ikke er andet end spild af tid.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; De er gratis at registrere. Det er det. ✘ Intet lovligt ejerskab, ingen fleksibilitet med hensyn til overførsel.
✘ Ingen officiel licens.
✘ Ingen støtte.
✘ Et dårligt omdømme på nettet.

Dommen: undgå at bruge denne indstilling.

Bundlinjen

Et domænenavn er næppe spørgsmålet om at spare penge på især i betragtning af en overkommelig årlig registreringspris. Hvis du planlægger at oprette en hæderlig, langkørende og velfungerende online forretning, vil det at købe dit eget domæne være det bedste valg. Det giver maksimal frihed og fleksibilitet ud over alle juridiske rettigheder og muligheder for at bruge det i fremtiden for maksimalt $ 15 pr. År. Prisen for at sætte dit fremtidige websted i fare er det ikke?

Opret et gratis domænenavn

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map