Sådan opretter du et gratis forumwebsted

Sådan opretter du et gratis forumwebsted


Online-fora gør det nemt for os at starte diskussioner, finde ligesindede og også fremme vores forretning. Fora kan køres som en vedhæftet fil til et større websted eller findes på egen hånd. Hvis du handler om, hvordan du opretter et forumwebsted, er her tre måder at udføre denne opgave på.

Mange mener, at fora dør på grund af sociale netværk. Faktisk var fortiden fora og opslagstavler vores sociale medier. Men i dag glemmer vi simpelthen forumdiskussioner med alle vores Facebook-, Twitter- og Instagram-konti. Alligevel har de stadig stor værdi.

Tro det eller ej, men fora er stadig et af de mest populære steder at stille og besvare spørgsmål om mærker og produkter. Virksomheder bruger dem som skræddersyede og mere målrettede, velorganiserede sociale medier, som de har fuld kontrol over. Er det ikke godt?

5 måder at opbygge et forumwebsted

Oprettelse eller tilføjelse af et forum til det eksisterende websted har flere fordele ad gangen. Du organiserer ikke kun onlinesamfundet og tilskynder til aktiv brugerdeltagelse, men øger også dit websteds popularitet og vokser brugerbase i det lange løb. Hvad mere er, fora giver yderligere oplysninger om dit projekt og alle de relaterede nuancer, som de fleste brugere er interesseret i.

Processen med oprettelse af forum er ikke så kompliceret, men den involverer flere must-have trin. Procedurens kompleksitet afhænger også af typen og størrelsen på det forum, du skal lancere, samt det webbygningsværktøj, du vælger til dette til ethvert formål.

Der er flere tjenester, du kan bruge til at starte og styre et forum. Webstedsbyggere er de mest funktionsbelastede og kraftfulde systemer, der gør det muligt at starte denne type projekt, men du kan også foretrække open source-platforme. Mange af dem er specielt bygget med oprettelse af forum i tankerne og fungerer derfor godt til dette ethvert mål.

WixWix – er en af ​​de mest populære moderne DIY-websitebygere, som tillader oprettelse af et forum via integrationen af ​​en speciel forum-app. Systemet leveres med flere webbygningsværktøjer og tilpasningsmuligheder for at give dit projekt udseende. Wix

WordPressWordPress – er det verdens-populære Content Management System, som gør det muligt at opbygge et forumwebsted ved hjælp af bbPress-plugin-integration. Dette er en specialiseret forum-software, som blev udviklet af WordPress-eksperter med brugervenlighed i tankerne. WordPress

uCozuCoz – er en af ​​de mest funktionsladede skywebsite-buildere, som giver dig mulighed for at oprette et funktionelt og brugervenligt forum ved at tilslutte og aktivere et tilsvarende forummodul. Webstedsbyggeren giver mulighed for hurtig og enkel forumtilpasning og yderligere styring. uCoz

Facebook-gruppeFacebook-gruppe – er en gruppe medtænkere oprettet i det sociale netværk på Facebook, der deler de samme ideer og ønsker at komme i kontakt med andre brugere, der har de samme interesser og mål. Grupperne er tilgængelige for alle brugere, der har Facebook-konti og ønsker at deltage i samfundsdiskussioner. Facebook-gruppe

phpBBphpBB – er en gratis open source forum-bygningssoftware, der kan bruges til at forene en gruppe mennesker, der deler de samme mål og interesser. Softwaren leveres med en omfattende database med udvidelser, der gør det muligt at lancere og tilpasse enhver forumtype, du har brug for. uCoz

Uanset hvilken løsning for oprettelse af forum du vil gå efter, bliver du stadig nødt til at lære det grundlæggende i dens anvendelse. Hvert system har sine fordele og ulemper, hvilket kræver en bevidst tilgang til udvælgelsesprocessen. Lad os se på egenskaberne ved hver platform nu for at lette dit valg.

1: Wix – Den bedste forumbygger

Wix Forum Main

Selv hvis du for nylig er begyndt at arbejde inden for nicheopbygningen, har du bestemt hørt om det Wix. Dette er en webstedsbygger, der har universel karakter og anerkendelse. Det blev grundlagt i 2006 og har over 125 millioner registrerede brugere over hele verden. Tjenesten tillader lancering af websteder af forskellige typer. Fora er ikke en undtagelse.

Tjenesten har vundet popularitet hos dygtige webdesignere og nybegynder på grund af dens brugervenlighed, forstærkende webopbygningsoplevelse, den sikrer, bekvemmelighed, overkommelige priser, fleksibilitet og mangfoldighed af designtilpasningsværktøjer, den tilbyder. Flere millioner af websteder er allerede bygget med denne service, og mange flere er stadig under udvikling.

Wix fordele

 • WYSIWYG Editor. På grund af denne redigeringsindstilling betyder ikke brugeroplevelsen meget, når det kommer til forumoprettelse.
 • Wix Forum. Denne gratis widget er tilgængelig på Wix App-markedet, giver mulighed for at oprette et online community omkring et websted og giver en lang række funktioner (brugervenlighed, hurtig installation, kommenteringsmulighed, abonnement på andre brugere, post tilføjelse, redigering og planlægning, foto og video integration, post fjernelse mulighed osv.).
 • WIX ADI. Kunstig design intelligens er et praktisk værktøj, der forenkler forumopbygningsprocessen ved automatisk at generere et færdiglavet websted baseret på de leverede oplysninger.
 • Nicheskabeloner. Wix tilbyder et sæt nichespecifikke mobiloptimerede skabeloner af kvalitet, der passer perfekt til dit forum.
 • App-marked. Dette er stedet, hvor du kan finde flere widgets, der kan integreres yderligere i dit forum (ChatRoom, Kommentarer, LiveChat, Smart Chat, Form Builder, ShoutOut Mailout osv.).

Wix er rig på funktioner, der hjælper dig med at gennemføre hele forumoprettelsesprocessen med lethed og bekvemmelighed.

Se den komplette liste over funktioner i min dybde Wix Review.

Sådan oprettes et forum med Wix

I 2017, efter 10 år siden lanceringen, har Wix aktiveret en opdatering af forumbuilding. Jeg har spekuleret på, hvorfor der ikke var en sådan mulighed før. Men nu anses denne webstedsbygger for at være alsidig.

Her er en kort guide til, hvordan man opretter et gratis forum med Wix:

 • Trin 1: Registrer dig hos Wix og opret et websted.
 • Sådan opretter du et gratis forumwebsted

 • Trin 2: Vælg Forum App fra Wix App Market. Du kan finde det i afsnittet om social app (det er gratis).
 • Wix Forum Hovedvisning

 • Trin 3: Nu har du modtaget en standardforumskabelon. Som du ser, adskiller Wix forum sig fra standardforumvisning. Med blokkategoriets struktur og logobilleder ser det mindst moderne og attraktivt ud.
 • Trin 4: Opret dit forum. Wix har en masse forumindstillinger, men de er pakket kompakt i 6 menupunkter.
 • Wix Forum Indstillinger

 • Trin 5: Vælg en visning af forumindlæg. Du kan vælge mellem “Kort” -visning eller “Klassisk” -visning.
 • Wix Forum

 • Trin 6: Publicer dit websted, og dit forum er live.

Som du ser, er oprettelsen af ​​forum let og hurtig. Det betyder ikke noget, hvilken webdesignoplevelse du har – selvstudiet giver dig enkle og forståelige tip til forumdesign.

Hvis du vælger en gratis Wix-plan, er du i stand til at oprette et websted på Wix-underdomæne (din websteds URL vil se ud som user.wix [.] com / sitename). Derudover indeholder dit websted et annonce-banner. Jeg tror, ​​du er enig i, at sådan URL og annoncer ser ubehagelige ud. Ingen rettelse, som du skal abonnere på en af ​​de betalte planer, der starter fra $ 8,50 / mo.

Faktisk er et forum et praktisk værktøj til at komme op til alle personlige eller forretningsopgaver, du har. Hvis du er en virksomhedsejer, vil forumforbindelse hjælpe dig:

 • øge dit websted (og firma) omdømme;
 • skabe opmærksomhed fra brugere og potentielle forretningspartnere;
 • vokse klientbase;
 • bringe overskud;
 • styrke kundernes tillid;
 • tilføje den samlede søgemaskine ranking osv.

Opret et forum med Wix

2: WordPress + bbPress – Gratis online forumplatform

Wordpress

WordPress – er et moderne fuldt udstyret Content Management System, der har vundet verdensomspændende popularitet på grund af dets omfattende integrationsmuligheder og professionelle designtilpasningstilgang. Platformen giver i øjeblikket millioner af websteder over hele kloden, og den fortjener med rette at blive betragtet som nichelederen. For at få mest muligt ud af at bruge WordPress forventes det, at du har kodningsevner, og du har også brug for tid til at mestre tjenesten.

Når det kommer til forumudvikling med WordPress, er bbPress den bedst egnede mulighed. phpBB – er det bedste gratis forum plugin, som blev specielt oprettet af WordPress webdesign proffs med brugervenlighed i tankerne. Plugin gør det muligt at integrere et fuldt udstyret diskussionsforum på det WordPress-drevne websted. Plugin er fokuseret på fleksibilitet, enkelhed, hastighed, kvalitet og dyb WordPress-integration. Dette udløser til sidst et værdigt resultat, du regner med.

bbPress

WordPress + bbPress Fordele

 • Gratis brug. Både WordPress og bbPress er nemme at bruge for alle. CMS kræver ingen gebyrer for at blive downloadet, installeret og udforsket. Det samme handler om plugin.
 • Enkel opsætning. Du behøver ikke være et kodningspro for at forbinde og konfigurere plugin. Processen er enkel, hurtig og intuitiv. Så er yderligere plugin-moderering. Hvis der er noget, du ikke forstår, eller hvis du er i tvivl om brugen af ​​plugin (eller CMS), er der altid omfattende brugersupport til rådighed.
 • Komplet integration. Plugin er fuldt integreret i CMS, og du får direkte adgang til centralkontoen såvel som til det samlede admin-område for at kunne justere de krævede indstillinger. Generelt indebærer bbPress-plugin installation med et enkelt klik, hvilket er hurtigt og enkelt. Systemet tilbyder også detaljerede trin-for-trin-instruktioner, der hjælper dig gennem hele processen med lethed.

Alt i alt bugner WordPress af designtilpasning og integrationsfunktioner, der hjælper dig med at starte og med succes styre alle slags fora, uanset deres størrelse, niche og kompleksitet.

Sådan oprettes et forum med WordPress

Hvis du har ret i at starte et forum med WordPress, skal du huske på følgende retningslinjer for at hjælpe dig med at komme i gang med lethed:

 • Trin 1: Få webhosting. En af de mest fornuftige løsninger er Bluehost da dette er den bedste vært, som officielt anbefales af WordPress. Bluehost tilbyder enkel installation med et enkelt klik, overkommelig pris, hurtig sidehastighedshastighed, fleksibilitet, sikkerhed, intuitivt kontrolpanel, tilgængelighed af tilføjelser, anti-spam-beskyttelse og mange andre fordele.
 • Trin 2: Installer WordPress. Dette er let, hurtigt og problemfrit. Bluehost kommer med retningslinjer, der hjælper med at lette processen med CMS-installation.
 • Trin 3: Opret et websted med CMS og tilpas dets design baseret på dine nichekrav.
 • Trin 4: Download bbPress-plugin og integrer det i dit websted for at starte forummet.
 • Trin 5: Tilpas og opsæt forummet. Vælg det krævede design, opret kategorier, underkategorier, grene og emner.
 • Trin 6: Juster SEO-indstillinger for at gøre dit forum tilgængeligt på Internettet. Dette kan også gøres ved at forbinde SEO-plugins. Der er masser af dem på nettet, og du skal bare vælge dem, der fungerer bedst til dit projekt.
 • Trin 7: Publicer webstedet for at gøre dit forum live og nyd resultatet.

Det er overhovedet ikke svært at opbygge et forum med WordPress, hvis du ved, hvordan man nærmer sig processen med maksimal effektivitet. Det, du skal være opmærksom på, er en smule kodningskendskab såvel som de vigtigste handlinger, der er nødvendige for at fuldføre opgaven med ringe eller ingen besvær overhovedet. Vær opmærksom på trinene nedenfor for ikke at overse de store oprettelsesstadier i forummet.

Opret et forum med WordPress

3: uCoz – Forum og Community Website Builder

uCoz

Oprettelse af et komplekst forum er ikke længere en vanskelig opgave. Der er mange DIY-software derude, der lader dig oprette et anstændigt forum natten over. En af disse er uCoz webstedsbygger. uCoz er rettet mod både slutbrugeren og professionelle, da det tilbyder både DIY og avancerede redigeringsløsninger.

Uanset om du er en dygtig webudvikler med mange års nichekompetence eller en nybegynder, som er villig til at starte et personligt eller et forretningsforum, vil uCoz hjælpe dig med at lykkes med det.

uCoz fordele

 • Forummodul. Modulet er gratis og nemt at oprette forbindelse til det eksisterende websted. Det giver dig mulighed for at oprette fora med et vilkårligt antal sektioner baseret på den krævede funktionalitet. Hvert forum, du opretter, kommer med et sæt egenskaber som tilstand (aktiv eller lukket), regler, ikoner, adgangskodeindstillinger, brugeradministrationsindstillinger osv. Du kan tilføje og redigere indlæg her, oprette knapper og ikoner, tilføje et vilkårligt antal RSS-feedindgange og -tråde per side, uploade flere filer ad gangen osv..
 • Avanceret sikkerhedsniveau. Systemet sikrer en fantastisk beskyttelse af sine servere mod DDoS-angreb, hvilket øger dit forums sikkerhedsniveau.
 • SSL-certifikatforbindelse. Du kan tilslutte et SSL-certifikat til dit domænenavn for at forbedre dit websteds sikkerhed.
 • Mulighed for at forbinde et forum til et eksisterende websted. Systemet tillader lancering af et separat forumwebsite ved hjælp af forumunderdomænet (som forum.site.com) uanset en webstedsbygger eller CMS, som et websted blev bygget med. Dette er meget praktisk, hvis du har brug for et forum og ikke ønsker at ændre den platform, det blev lanceret på.

Selvom uCoz ikke er en specialiseret forumwebsite, tilbyder den et meget stærkt Forum-modul. Det kan bruges separat og sammen med andre moduler (Blog, Fotoalbum, Online spil, Webafstemninger, Gæstebog, Ofte stillede spørgsmål og andre). Den gode nyhed er, at du kan bruge den gratis, så længe du har brug for. Du kan endda tilføje dit eget domænenavn uden at skulle opgradere din konto. Så det er absolut risikofrit. Nedenfor er en kort trin-for-trin-guide til, hvordan man opretter et forum ved hjælp af uCoz:

Læs min komplette uCoz Review for flere detaljer.

Sådan opretter du et gratis forum med uCoz

Det er meget let at oprette et forum med uCoz, men vi vil stadig gerne give en god grundig trin for trin gennem:

 1. Registrer og bekræft din registrering. Registrering er gratis og kræver ikke indtastning af faktureringsinfo.
 2. Vælg et domænenavn. Her skal jeg bemærke, at med uCoz har du tre muligheder: 1) brug et underdomæne (https: [.] //sitename.ucoz dk /); 2) vedhæfte et tidligere købt domæne; denne mulighed er også tilgængelig for gratis brugere; 3) køb et nyt domæne via https: //domains.ucoz [.] Com /.
 3. Opret uCoz Forum

 4. Vælg en skabelon. Igen har du tre muligheder. For det første kan du gå med en standardskabelon. For det andet kan du oprette dit eget design. For det tredje kan du vælge en betalt fra den officielle butik. Jeg vil anbefale, at du starter med en af ​​de gratis, standardskabeloner. Du kan skifte det når som helst. De seneste gratis skabeloner er alle lydhøre og markeres som mobilvenlige af Google for de mobile søgeresultater.
 5. Liste over design uCoz

 6. Aktivér forummodul. Der er 22 moduler, herunder Mini Chat, afstemninger, Publisher, Blog, Site News, Tests, Ad Board, Forum og mere. Hvis du har brug for at oprette et forum, er det indlysende, at dit kernemodul vil være Forum. Intet forhindrer dig dog i at aktivere yderligere moduler for at udvide dit websteds funktionalitet. Således kan du tilføje en blog, afstemning, annonceplade og endda en Eshop til dit forum, hvis du ønsker det. Modulerne kan til enhver tid tændes og slukkes.
 7. Forum-modul Vælg

 8. Tilpas dit forum, indsæt indhold og gå live. Nu er det tid til at tilpasse dit forum, specifikt kan du:
  • vælg ikoner til dit forum;
  • sæt antal tråde / indlæg pr. side;
  • indstil maksimal beskedlængde;
  • indstil maksimum uploadet filstørrelse og mere.

Når du er færdig med at justere funktionaliteten, kan du finjustere dit websteds look. For at redigere skabeloner korrekt skal du have en grundlæggende kendskab til CSS og HTML.

uCoz Forumvisning

Forum-modulet er tæt forbundet med brugermodulet, der installeres automatisk for hvert websted. Juster dens indstillinger for at kontrollere, hvem der kan forlade poster, moderere beskeder, uploade filer, oprette afstemninger, fjerne tråde osv.

Når du har offentliggjort webstedet, kan du fortsætte med at bruge det gratis. Vær opmærksom på det faktum, at alle gratis konti skal vise annoncer. For at slippe af med reklamen skal du opgradere dit websted. Annoncefrie uCoz-websteder starter ved $ 5,99 / mo.

Det er mere kompliceret at oprette et forum med uCoz end at starte det med Wix. Platformen kræver en vis grad af kodningsevner, men det betyder ikke, at nybegynder ikke kan mestre den, hvis det er nødvendigt.

Hvis du gør alting rigtigt og investerer lidt af din indsats og tid, giver webstedsbyggeren dig mulighed for at oprette fuldt udstyrede fora til personlig eller forretningsbrug. uCoz fungerer godt til lancering af nicheforum (auto, musik, kvindelig osv.), dem af gaming samfund samt lokale fora eller kvarterfora.

Opret et forum med Ucoz

4: Facebook-gruppe – endnu en måde at få et forum

Facebook-gruppe

EN Facebook-gruppe kan betragtes som et slags alternativ til moderne fora. Dette er et samfund, der består af registrerede Facebook-medlemmer, som er forenet af den samme idé eller deler de samme interesser og mål. En af de ubestridelige fordele ved enhver Facebook-gruppe er, at alle deltagere allerede har deres konti, og de fleste af dem besøger det sociale netværk regelmæssigt. Dette betyder, at regelmæssige gruppeopdateringer klart vises i feedet, hvilket øger synligheden af ​​alle nyheder, begivenheder, indlæg og andre ting, du offentliggør i gruppen..

Du skal dog også vide, at potentialet i enhver Facebook-gruppe er ret begrænset. Og en af ​​grundene, igen, er behovet for at tilmelde dig det sociale netværk for at se opdateringerne. Dette kræver bestemt ekstra kræfter, lyst og tid. Hvis en person ikke har en konto, er det ikke muligt at slutte sig til gruppen, se / dele de nyligt tilføjede indlæg, tilføje / se kommentarer osv..

Forum eller Facebook-gruppe: Fordele og ulemper

Når det kommer til oprettelse af et fællesskabswebsted, har et forum altid været den første ting, der kommer ind i tankerne. Efterhånden som vi går, begynder vi dog at observere den stigende popularitet hos Facebook-grupper. Ligesom fora forener de for det meste mennesker, der deler de samme interesser, og de er også centreret omkring en bestemt idé. Lad os se på fordele og ulemper ved fora og Facebook-grupper.

Fordele ved fora

 • Tilgængelighed af flere grene og tråde for mere omfattende og detaljeret emnet dækning;
 • Let søgning efter de krævede oplysninger og tidligere diskussioner;
 • Avancerede indstillinger som privat besked, statusopsætning, tekstformatering og mere;
 • Tilgængelighed af medlemsprofiler med detaljeret brugerinfo;
 • Underskrift under hver post med henblik på fleksible og glatte salgsfremmende formål;
 • Automatisk adgang uden behov for at godkende hvert medlem (nogle fora kan dog stadig have alvorlig moderering);
 • Forbedrede kategorier af emner og indlæg;
 • Forene brugere, der virkelig er interesseret i bestemt indhold.

Fordele ved Facebook-grupper

 • De fleste brugere har eksisterende (ikke falske) konti, hvilket øger sandsynligheden for ægte interesse for gruppedeltagelse;
 • Brugere besøger ofte deres konti og er derfor mere tilbøjelige til at besøge en gruppe og deltage oftere i diskussioner;
 • Hurtigere indlæg svar;
 • Tilgængelighed af Facebook-apps til forskellige enheder;
 • Øjeblikkelig underretninger om gruppeopdateringer

Nu hvor du er opmærksom på fordelene ved fora og Facebook-grupper, er det på høje tid at fokusere på deres ulemper.

Ulemper ved fora

 • Højere mulighed for tekniske problemer;
 • Nødvendigheden af ​​at tilskynde flere brugere til bedre SEO-resultater og aktiv deltagelse i emne-diskussioner;
 • Det er vanskeligere at starte et forum, og der er mange tekniske nuancer at tænke på her;
 • Behovet for at gennemføre forbedrede anti-spam-foranstaltninger, da der er mange brugere, der med vilje oprette falske konti for falske handlinger.

Ulemper ved Facebook-grupper

 • Facebook giver nu så meget info, at dens opdateringer let kan gå tabt blandt andre nyheder om gruppen. Dette er en ulempe for både gruppeejere og dets medlemmer;
 • Behovet for at registrere og udfylde en rigtig personlig profil;
 • Streng nødvendighed for at overholde Facebook-politikken og brugsbetingelserne.

Så hvad er bedre – et forum eller en Facebook-gruppe? Det er op til dig at beslutte, at selvfølgelig, som det er dig, der kender dine virkelige intentioner og online-community-behov. Begge indstillinger er populære, og du kan endda bruge dem ad gangen.

Fora er dog stadig de førende i denne sammenligning. De er mere praktiske både for brugere og ejere. De dækker et bredt spektrum af emner inden for det samme interessefelt. Fora har eksisteret i længere tid end Facebook-grupper. Det er klart, at flere mennesker har vænnet sig til dem, og derfor foretrækkes denne mulighed oftere.

5: phpBB – Open Source Forum Building Software

phpBB

phpBB – er sandsynligvis den mest udbredte og populære forumbuilding-software, der konstant udvikler sig for at give den bedste brugeroplevelse. Det er den helt sikre grund til at medtage den på listen over de bedste forumbuilding-værktøjer. Du skal dog også huske, at softwaren også er den mest komplicerede måde at oprette et forum på.

Open-source-programmer er ikke nemme at mestre og bruge. De kræver bestemt en foreløbig webdesignekspertise, og det tager meget mere tid at få et anstændigt resultat her. For at begynde at opbygge et forum med open source-software, skal du vælge det første såvel som det få et domænenavn og hosting.

Hvis du er en webdesign-pro eller en kodningsentusiast, kan du måske lide ideen til at bruge open source-software som et forum-bygningsværktøj. Dette er dog ikke den bedste løsning alligevel, da disse programmer ikke er helt sikre med hensyn til webstedets sikkerhed. De kræver også meget tid for at blive mestret af nybegynderne. Hvis du har fundet op til at starte et forum (endda et stort), giver det ikke mening at bruge open source-software.

phpBB Fordele

 • popularitet. Softwaren er i øjeblikket den mest udbredte løsning til forumbuilding, der bruges til at lade brugerne deltage i samfundet af medtænkere. Platformen kræver, at specifikke færdigheder og viden om webdesign bruges til fordel.
 • Rig database over udvidelser. Systemet tilbyder en omfattende database med udvidelser og stilarter, der er specielt oprettet af brugere til bedre oplevelse af forumbuilding. Databaserne omfatter en række forskellige billed- og stilpakker, der er nødvendige for hurtigt at oprette og tilpasse dit forum.
 • Koste. phpBB er en helt gratis software, du kan teste og derefter bruge uden omkostninger overhovedet. Hvis der er noget, du ikke forstår om platformen, er der et informativt Community Forum, hvor alle medlemmer (både brugere og personale) er klar til at hjælpe dig med alle slags systemrelaterede problemer.

Sådan opretter du et gratis forum med phpBB

 • Trin 1: Få webhosting. phpBB anbefaler officielt at bruge Bluehost som en af ​​de mest pålidelige og professionelle værter tilgængelige i den moderne niche.
 • Trin 2: Download og installer softwaren. Hvis du har tilstrækkelig FTP-viden til at klare phpBB-installation på egen hånd, skal du starte med at dekomprimere phpBB-arkivet til et lokalt bibliotek i dit system. Upload derefter alle filerne fra arkivet til webkataloget på din server / hosting, ændr de krævede tilladelser, diriger din browser til lokationen med phpBB3-filerne, tilføj installation / app.php eller blot installer / og til sidst afslutter installationen . For at gøre det, skal du udfylde alle de oplysninger, systemet anmoder om. Glem ikke at kontrollere, hvordan softwaren fungerer efter installationen.
 • Trin 3: Registrer dig med systemet, og log ind på din nyoprettede konto som administrator. Åbn Administration Control Paneland, og klik derefter på kategorien “Forums”, du vil se der.
 • Trin 4: Angiv navnet på dit nye forum i tekstfeltet, og klik derefter på knappen “Opret nyt forum”.
 • Trin 5: Konfigurer de tilgængelige indstillinger i de tilsvarende felter i dit nye forum, dets navn, type osv.
 • Trin 6: Klik på knappen “Send”, som du vil se i bunden af ​​siden, når du er færdig med indstillinger.
 • Trin 7: Rediger nye forumtilladelser med hensyn til dine behov for at definere listen over brugere, der har adgang til den.
 • Trin 8: Besøg indekssiden for at bekræfte din nye forumoprettelse.

Som det ses af listen over trin, der er leveret ovenfor, er processen med at opbygge et forum med phpBB ikke så enkel i sammenligning med andre indstillinger. Det tager bestemt tid, kræfter og viden at vænne sig til systemet og starte et forum med det

Opret et forum med phpBB

Sådan opretter du et vellykket forum

For at gøre dit forumwebsted en succes, skal du først forstå, at brugere, der tilslutter sig online-samfund, har alsidige interesser og mål. Dette er en udbredt misforståelse, at kun musikentusiaster eller mennesker, der har hobbyer, tilslutter sig online-samfund for at finde deres medtænkere der. Det er ikke sandt. Interesser er forskellige, og det samme gør fora.

Uanset hvilken forretning du driver, vil der altid være brugere, der er villige til at blive forummedlemmer på dit websted for at holde sig informeret om aktuelle nyheder og opdateringer. Et forum er et perfekt sted at finde svar på mange brændende spørgsmål og holde kontakten med ligesindede gennem den åbne kanal 24/7-kommunikation. Dette er de must-have-punkter, som dit forum skal indeholde for at blive en succes:

 • Brugerdefineret logo. Når du har lanceret et forum og sørget for, at det fungerer godt, skal du obligatorisk tilføje dit firmalogo til det. Hvis du planlægger at bruge et forum til dine individuelle formål, skal du overveje at oprette dit eget logo og indarbejde det i forummet. Dette afslører professionaliteten og troværdigheden i dit online samfund og bidrager til dets omdømme.
 • Tilgang. Den herskende mængde fora kommer med standardfunktioner og funktioner, så den bedste måde at give dit forum personlig look er at tilføje tilføjelser. Ved at tilføje sådanne hacks som f.eks. En journal eller en butik, opfordrer du brugere til at vende tilbage til webstedet igen og igen for at nyde disse muligheder.
 • Unikke stilarter. Standardforumstilarter kan se ret kedelige ud i modsætning til unikke. Glem ikke muligheden for at oprette en egen forumstil. Hvis du ikke kan det, skal du bruge den integrerede stilstyringsfunktion til at gøre det. Dette kan tage lidt tid, men resultatet er det bestemt værd.
 • Usædvanlige tilbud. Det er meget vanskeligere at holde de eksisterende medlemmer interesseret i at besøge dit forum end at tiltrække dem for første gang. Med dette formål er det fornuftigt at arrangere konkurrencer og udgive usædvanlige tilbud, der tilskynder brugerne til at besøge dit forum. Sådanne konkurrencer kan arrangeres for eksempel hver måned, og du kan endda tildele vinderne med opmuntrende præmier. Dette er et af de tricks, der virkelig fungerer.
 • Regler. Der er ingen fora uden regler, og dine bør heller ikke være en undtagelse. Dette betyder naturligvis ikke, at listen over regler skal være for lang. I stedet skal den indeholde de mest væsentlige punkter, som hvert forummedlem skal være opmærksom på. Regelsættet afslører din professionelle tilgang til forretning generelt. Regler kan variere med hensyn til specialisering af dit forum, så tag dig tid til at tænke over dem på forhånd.
 • Pas på for ondartede medlemmer. At køre et forum er ofte endnu mere kompliceret end at lancere det. Dette skyldes, at du er nødt til at passe på forskellige slags onlinesvindel og ondartede medlemmer, der besøger dit forum for at få deres egne formål. Hvis du ikke registrerer sådanne elementer på en gang, kan dit forum omdømme være i fare. Så tag aktivt del i alle forumdiskussioner for at identificere spammere og trold, jo før jo bedre og for at være opmærksom på dit forumindhold.

Top 5 ting, der vil gøre dit forum populært

Der er ikke et enkelt sæt succesanbefalinger og tip til alle fora. Online-samfund adskiller sig fra hinanden, hvilket udløser nødvendigheden af ​​at inkorporere alsidige funktioner. Du kan dog stadig bruge de mest udbredte instruktioner, der hjælper med at gøre dit forum populært. Her er nogle af dem:

 1. Indhold. Dit forum handler om det indhold, det involverer. ”Brugere kan besøge det en eller to gange bare for interessen, men hvis de ikke finder noget, de virkelig har brug for der, kommer de næppe tilbage igen. Med så mange fora, der er tilgængelige derude i dag, er det ikke længere et problem at finde den bedst egnede, og din nummer en opgave er kun at tilføje relevant og unikt indhold, der afviger fra det, der er indsendt af dine konkurrenter..
 2. Medlemmer. Succes og popularitet for de fleste fora afhænger meget af deres medlemmer. Jeg mener, på dem af dem, der aktivt deltager i forumdiskussioner og tilføjer indhold, der kan være interessant og nyttigt for andre medlemmer. Dette er essensen og det grundlæggende i ethvert vellykket online community. Når dit forum stadig er nyt, vil det næppe have mange medlemmer på én gang. Det er indlysende. Du kan gå to veje her. Du kan opfordre dine venner til at skrive aktivt i det eller ansætte nogen, der vil gøre det, indtil et forum får popularitet. Der er intet mere effektivt end rigtige mennesker, der regelmæssigt poster reelle tråde i forumdiskussioner.
 3. Opret en Forum Video Guide. Moderne fora har ofte avancerede funktioner, der kan virke for komplicerede for online-communitymedlemmerne. Søgnings- og beskederindstillinger, underretninger, udstationering, underskrifter, privat kommunikation … Dette er den ufuldstændige liste over, hvad medlemmer kan se på dit forum. Oprettelse af en forumvideovejledning er den bedste måde at give dine forummedlemmer de oplysninger, de i øjeblikket har brug for.
 4. Deltag selv i forumdiskussioner. Der er intet mere opmuntrende for forummedlemmerne end at holde kontakten med dens ejer. Den bedste måde at gøre det på er at deltage i daglige forumsamtaler på egen hånd eller endda foretage onlineforumvideoopkald og konferencer. Hvis det er muligt, må du ikke glemme muligheden for at arrangere reelle møder med dine forummedlemmer fra tid til anden. Intet kan være mere effektivt for brugerne end realtidssamtaler med ejeren, der oprigtigt er interesseret i udviklingen af ​​online-samfundet.
 5. Giv dine regelmæssige besøgende særlige rangeringer. Når tiden går, vil der være brugere, der forbliver begejstrede for dit forum og bliver dets regelmæssige besøgende. De vil deltage i daglige diskussioner, således at de indleder forumkommunikation og holder det i live. Hvis der allerede er sådanne medlemmer på dit forum, er det bestemt fornuftigt at tilbyde dem særlige rækker for at tilskynde til aktiv forumdeltagelse i fremtiden. Dette er, hvordan du kan belønne deres dedikation og genkende dem inden for hele onlinesamfundet.

Konklusion

Forumudvikling er en tidskrævende, udfordrende og ret kompliceret proces, der kræver specifikke færdigheder, viden og investering / budget / indsats. Kompleksiteten i forumoprettelsesprocessen vil afhænge af de mål, du sætter, de mål, du ønsker at benytte, dine færdigheder og grad af webdesignbevidsthed samt specifikke projektnyancer. Valget af forumbuilding-software betyder også meget.

WixWix er den alt-i-én-webstedsbygger, som gør det muligt at starte fora ved hjælp af en integration af en tilpassbar forumwidget. Platformen giver et omfattende udvalg af webdesignværktøjer og giver adgang til forumstyringsmuligheder, der giver dig mulighed for at starte et professionelt forum med fuld funktion. Ingen kodnings- eller webdesignfærdigheder er nødvendige for at gøre det. Wix.com

WordPressWordPress – er et moderne CMS, der har vundet verdensomspændende popularitet på grund af dets integrationsmuligheder og kraftfulde tilpasningsværktøjer. For at starte et forum med WordPress, skal du tilslutte bbPress-pluginet. Dette er et forum-software, der giver dig mulighed for effektivt at starte og styre alle slags funktionsladede onlinefællesskaber. WordPress.org

uCozuCoz – er en populær DIY-webstedsbygger, der leverer undtagelser fra forum-bygningsoplevelse via forummodulintegration. Der er flere værktøjer at vælge imellem for at tilpasse projektet og give det det krævede udseende. uCoz.com

Facebook-gruppeFacebook-gruppe – er en gruppe, der er lanceret i det sociale netværk på Facebook, der forener mennesker, der deler de samme ideer, tanker, interesser og ønsker at diskutere emnerne, kommunikeret med medtænkere og bare holde sig opmærksom på de nylige nicheopdateringer. Sådanne grupper er kun tilgængelige for de brugere, der har Facebook-konti og vedtager beslutningen om at blive medlem af dem. Facebook-gruppe

phpBBphpBB – er den mest populære open source forum building software, som er ret svært at mestre og bruge. Softwaren er helt gratis, men det tager tid og færdigheder at starte og derefter styre fora med det. phpBB.com

Så hvis du er en nybegynder, er det bestemt fornuftigt at bruge Wix, da dette i øjeblikket er det enkleste og mest komplette webstedsbygger, som leveres med kraftfulde forumbygningsværktøjer. Systemet er så let at bruge for alle, at du ikke behøver at have kodnings- eller webdesignfærdigheder for at vænne sig til det. Det er op til dig at vælge den krævede plan baseret på funktionaliteten i dit fremtidige forum såvel som på de mål, du har sat på forhånd.

Er du en avanceret bruger, der har til hensigt at starte og administrere et funktionsfyldt forum til det omfattende brugerfællesskab? Derefter vil brug af WordPress, uCoz eller phpBB være en smart idé. Det er op til dig at vælge den mulighed, der fungerer bedst for dit projekt. Hvis du ikke planlægger at oprette og derefter opdatere mere end 1-2 emner til diskussion, kan det at oprette en Facebook-gruppe også være en dejlig måde at komme ud på for dig og dine online community-medlemmer.

Alligevel er fora stadig en del af den sociale mediesfære og bør bruges som en måde at skabe stærke samfund og bringe eksisterende samfund sammen. På trods af konstant voksende sociale netværk er fora ikke kun et ekstra dæk. Det ser ud til, at enhver webstedsbygger har et forum. Fora er ikke døde.

Opret et gratis forumwebsted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map