Sådan opretter du et IDX ejendomswebsted ved hjælp af Wix

Sådan opretter du et IDX ejendomswebsted ved hjælp af Wix


Et vellykket ejendomswebsted handler ikke kun om fantastiske objektbilleder, diasshow og gallerier. Projektet skal være godt designet. Desuden er det meningen, at det skal have omfattende IDX-funktionalitet for at sikre korrekte objektfortegnelser. Mens Wix kommer som en fleksibel løsning til websidebygning, og det giver dig også mulighed for at opbygge ejendomswebsteder på få minutter. Det vil være godt designet og have adskillige praktiske funktioner.

Den største hindring er, at platformen ikke har sin hjemmelavede løsning til at integrere IDX-funktionalitet. Det betyder, at du selv skal håndtere processen eller ansætte professionelle udviklere. Artiklen herunder beskriver flere måder at implementere IDX-funktioner på dit Wix-websted samt beskriver, hvad IDX er, hvorfor det er vigtigt, og hvordan det kan hjælpe med at skabe et vellykket IDX-ejendomswebsted ved hjælp af en af ​​de mest populære webstedsbygningsplatforme.

Hvad er IDX?

Når du har besluttet at bygge et ejendomsprojekt, er IDX-integration den første ting, du skal overveje. Det garanterer nogle forskellige fordele, der giver dig mulighed for at skille dig ud fra konkurrenterne. Det giver dig mulighed for at oprette ikke kun et simpelt websted, men et omfattende projekt med et øget niveau af interaktivitet, enkel adgang til objekternes database, fleksibel navigation og andre relevante tjenester, der kræves af potentielle kunder.

Men hvad er IDX? Forkortelsen står for Internet Data Exchange. IDX – er blandingen af ​​software, politikker og data kombineret i en enkelt funktion, der bruges til at vise de nødvendige oplysninger på webstedet. Det kommer i form af et system designet til agenter og ejendomsmæglere, der gør det muligt for dem at vise listen over deres MLS-egenskaber.

For eksempel får du en chance for at oprette en detaljeret oversigt over alle objekter samt muligheden for at sortere dem efter pris, størrelse, placering og andre vigtige punkter.

Hvorfor er det så nødvendigt? IDX sikrer maksimal kundes interaktion og integration. Ifølge rapporten fra National Association of Realtors, “44% af alle kunder starter deres rejse på ejendomswebsteder med ejendomsfortegnelse”.

Manglen på IDX-funktionalitet vil forlade dig ombord. Desuden leveres funktionaliteten med et sæt ekstra funktioner til at udvide din virksomhed. Før vi begynder at diskutere dem, lad os finde ud af, hvordan IDX fungerer.

Sådan fungerer IDX

Systemets nøgleide er at sikre en stærk forbindelse mellem Multiple Listing Service (MLS), som faktisk er listen over alle dine ejendomme og selve websitet. For at få det vist i projektets frontend, skal du ikke kun importere fortegnelsen, men også opdatere info for at holde den relevant.

Når du har besluttet at bruge IDX-funktionalitet, skal du overveje dens brugsbetingelser og politikker. Det leveres med statslige forskrifter, der regulerer ejendomspolitikken og identificerer de oplysninger, du muligvis eller måske ikke viser på dit ejendomswebsted.

Vi vil ikke dybe dybt ned i formaliteter. Vi er kun interesserede i det tekniske aspekt af implementeringsprocessen. Lad os holde os fokuseret og finde ud af nogle praktiske fordele ved at have IDX integreret med dit ejendomswebsted.

Hvordan kan IDX hjælpe dit websted med fast ejendom?

Som vi tidligere har sagt, sikrer IDX webstedets interaktivitet og brugerengagement. Desuden lader agenter levere yderligere relevante tjenester. Den vigtigste fordel er en omfattende søgnings- og navigationsfunktionalitet. Systemet har udviklet sig i årenes løb og tilbyder desuden integration af sociale medier, muligheden for at oprette personlige tilbud, tilpassede ejendomssamlinger osv..

Her er de største fordele ved at have IDX på dit ejendomswebsted:

 1. Omfattende navigation.
 2. Integration af sociale medier.
 3. SEO optimering.
 4. Avanceret ejendomsfortegnelse.
 5. Eksklusive samlinger og personlige tilbud.

# 1 – Omfattende navigation

Ingen af ​​de tilgængelige geolocation-widgets eller tilføjelsesprogrammer vil sikre det samme niveau af søgefleksibilitet. Nogle IDX-løsninger har mulighed for at vise kortet over toldområdet. Desuden kan du implementere søgning efter kvarter for at lade kunderne finde den bedst matchende ejendom så hurtigt som muligt.

For eksempel kan brugere sortere objekter ud fra placeringen i betragtning af:

 • Skoler tilgængelighed.
 • Afstand til arbejde.
 • Grønt område omkring ejendommen med mere.

En effektiv måde at få kundernes opmærksomhed på én gang.

# 2 – Integration af sociale medier

Moderne IDX-systemer er udviklet. De er ikke kun et simpelt værktøj til at vise ejendomsliste. De har forvandlet sig til en forbedret marketingplatform for at styrke agentens projekter. F.eks. Lader integration af sociale medier ejendomsmæglere oprette forbindelse til deres kunder via Facebook eller andre sociale platforme samt levere mere tiltalende og engagerende indhold.

# 3 – SEO-venes ejendomswebsteder

De fleste IDX-systemer leveres med redigerbare egenskabstitler og beskrivelser. Desuden leveres webstedsbyggeren selv med indstillinger for basisside-SEO. Denne kendsgerning sikrer en bedre og mere effektiv placering på listen over dine vigtige søgeord og sætninger.

# 4 – Avanceret ejendomsfortegnelse

Dette er, hvad IDX-systemet blev designet til. Vis dine ejendomme på den mest tiltalende måde. Interfacet leveres med flere filtre til at sortere objekter efter kategorier, priser og andre nøgleparametre.

Systemet kan vise optimale varianter i bydelen afhængigt af din placering (Google Map-integration kræves). Brugere kan drage fordel af korte eller mere detaljerede egenskabsbeskrivelser kombineret med objektbilleder (gallerier eller lysbilledshow) eller endda videoer for maksimalt engagement.

# 5 – Personlige tilbud

Fast ejendom niche kræver en personlig tilgang til enhver kunde. Når du har IDX på dit websted, kan du oprette eksklusive ejendomssamlinger for premiumkunder, sortere objekterne efter aktiviteter og klienternes præferencer, sende personlige tilbud for at få mest muligt ud af dine e-mail-kampagner osv..

Når vi har lært fordelene ved at have IDX på dit ejendomswebsted, er det på høje tid, at vi har defineret nøglefunktionerne i selve projektet.

Væsentlige funktioner Fast ejendom websteder bør have

Integreret IDX er ikke den eneste funktion, som en vellykket ejendomswebsted skal have. Det formodes at være godt designet og mobilvenligt. Vi skal også huske på nogle værktøjer til at promovere og udvide online-forretningen samt interagere med kunderne. Så her er nogle af de vigtigste funktioner, du helt sikkert har brug for på dit websted:

 • Ryd struktur – prøv ikke at overbelaste din side med utallige unyttige blokke og elementer. Forsøg at holde det enkelt og tydeligt. Præsenter dit agentur, fortsæt med ejendomsfortegnelsen, og angiv kontaktoplysninger.
 • Integration af sociale medier – den bedste måde at vokse din målgruppe på. Sørg for, at dit websted har sociale delingsknapper, mens besøgende ikke har vanskeligheder med at dele nogle af egenskaberne på Facebook eller andre sociale platforme.
 • Komplet liste – dit websteds succes afhænger af, hvor god ejendomsfortegnelsen er. Sørg for, at det har fotos i høj kvalitet, opdateret info (beskrivelser og titler), filtre for at sortere objekter efter præferencer osv.
 • Widgets og tilføjelser – du har brug for ekstra værktøjer på et tidspunkt. Geolocation-tjenester som Google Maps er afgørende. Du har muligvis også brug for ajourførte billedgallerier, lysbilledshows, kalendere, bookingtjenester, integration med betalingsmuligheder osv..
 • Kontaktoplysninger – bortset fra det traditionelle afsnit “Kontakt” med telefonnumre og e-mails, er det en god ide at implementere øjeblikkelige måder at holde kontakten på. For eksempel vil Live Chat-indstilling være en god fordel, når du straks konsulterer dine kunder.

Wix kommer som en ultimativ løsning med tilstrækkelig funktionalitet og funktioner til at lade dig implementere alle de ovennævnte punkter. Webstedsbyggeren er perfekt til ejendomsprojekter. Det er let at bruge. Det tilbyder snesevis af relevante skabeloner med allerede integrerede widgets. Det er ret overkommelig.

Den eneste ulempe er, at Wix ikke har en tilpasset IDX-integrationsløsning. Det betyder, at du bliver nødt til at håndtere det på egen hånd.

Sådan oprettes et IDX ejendomswebsted ved hjælp af Wix

Brugere har flere muligheder for at afslutte IDX-integrationsprocessen. De omfatter:

Den første mulighed synes kun at være den letteste. Du bliver nødt til at betale et sted omkring $ 100 – $ 150 for en enkel procedure, du muligvis håndterer på egen hånd. Desuden vil hver systemopdatering resultere i ekstra omkostninger i fremtiden. Af denne grund vil vi forsøge at forbinde IDX af os selv. Nogle tekniske færdigheder kan være nødvendige, ligesom vi skal beskæftige os med korte stykker kodning.

IDX-indramning

Dette er sandsynligvis den hurtigste måde at få IDX-listen på dit websted. Hovedideen fokuserer på at bruge system iframes på dit websted. Wix har en relevant widget til at indsætte nødvendige kodestykker og vise fortegnelsen på den tomme side. Kopier blot koden og indsæt den i widgetområdet.

Listen vises med det samme på siden. Fordelene ved at bruge denne metode inkluderer:

 • Muligheden for at bruge IDX sammen med Wix, der viser billedgallerier og forbinde dem med ejendomslisterne.
 • Du kan yderligere tilføje en Quick Search-widget, der er tilgængelig i den brugerdefinerede Wix App Marketplace. Det sikrer hurtig navigation og relevante søgeresultater.

Så trinnene til at tilføje IDX-fortegnelse til dit Wix ejendomswebsted er som følger:

 1. Log ind på Wix.
 2. Vælg, rediger og tilpas skabelonen.
 3. Opret en ny tom side.
 4. Tilføj iframe-widget fra udvalget af apps til visning af visuelt indhold.
 5. Indsæt IDX-iframe-kode.
 6. Kontroller, om fortegnelsen vises korrekt.
 7. Wix IDX-indlejring

Sådan får du Iframe?

Brugere kan vælge mellem færdige IDX-løsninger og platforme, der allerede leverer en skræddersyet ejendomsfortegnelse. Alt hvad du behøver er at registrere, betale et gebyr om nødvendigt og få kodestykket for at have det på stedet. Den anden fase er at generere koden selv. Denne sti kræver lidt mere tid og handlinger, da du har brug for at blive en registreret Matrix MLS-bruger. Denne variant kræver ikke ekstra omkostninger. Det er gratis at bruge.

For at få en gratis iframe skal du gøre følgende:

 1. Registrer dig som Matrix MLS-bruger.
 2. Find indstillinger i kontrolpanelet, og vælg IDX-konfiguration.
 3. Konfigurer din fortegnelse, angiv søgetypen og kortområdet.
 4. Aktivér din IDX og fuldfør aktiveringen.
 5. Du vil se kodestykket på HTML-mellemrumstasten. Kopier kodestykket, og indsæt det i Wix-widgeten til visning af iframes.

Hvis du har gjort alt rigtigt, vil du se oversigten på siden. Processen kan være lidt tidskrævende og hård for ikke-teknikere. Der er desuden en chance for, at IDX’en vises forkert, især på mobile enheder. Af denne grund kan det være en god ide at vælge færdiglavede tilpassede IDX-systemløsninger.

Bundlinjen

At have en implementeret IDX-liste er afgørende for ejendomswebstedet. Det kan synes at være den største konkurrencefordel i betragtning af den hårde konkurrence i nichen. Wix gør det nemt at oprette ethvert websted til enhver virksomhed. Fast ejendom er ikke en undtagelse.

For ikke at skifte til en anden platform har brugerne stadig flere muligheder takket være udvidet Wix-funktionalitet. Indramming er det hurtigste og alligevel det enkleste alternativ uden behov for at kode eller vælge betalte tilpassede udviklingshold. Hvis du higer efter eksklusivitet og forbedret interaktivitet, kan du muligvis også vælge færdige IDX-løsninger. Valget afhænger af dine forventninger og dit budget.

Opret et gratis ejendomswebsted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map