Sådan opretter du et modelleringsporteføljewebsted

En kraftfuld visuel repræsentation på nettet er vigtig, når det kommer til modellering. Du skal se fantastisk både live og online ud. At skille sig ud fra hundreder af andre modeller er ikke så let, som det kan se ud.


Moderne platforme til websidebygning gør det lettere at repræsentere en model med nogle fantastiske og professionelle fotos ud over de grundlæggende funktioner ligger simpel redigering og oprettelse af et lyst porteføljewebsted fra bunden uden tekniske færdigheder inden for mindre end en dag.

Glem alt om at bruge en formue på at opbygge en portefølje af modellering, der ser godt ud. Webstedsbyggere leverer en masse fantastiske funktioner ud af kassen til en overkommelig pris. Du designer og tilpasser let hver side, selvom du aldrig har behandlet webstedets byggeproces før. Avanceret software til websidebygning giver dig mulighed for:

 • Rediger, tilføj og udskift indhold let. Ingen tekniske færdigheder kræves;
 • Opret en fantastisk samling af fotos, der ser professionelt ud for at skille sig ud;
 • Brug forskellige medieformater som videoer, GIF’er til billeder og mere;
 • Bliv social og taler bind gennem større sociale platforme.

Hop til: 10 tip til succesmodelleringsportefølje.

Efter at have gennemgået og testet dusinvis af forskellige webstedsbyggere, har vi sorteret to ultimative platforme til opbygning af en iørefaldende modelleringsportefølje på mindre end en dag. De er Wix og uKit. Lad os se nærmere på deres vigtigste funktioner og fordele.

WIX vokser anerkendelse i den ser godt ud

Wix vigtigste nyt

Wix er et godt valg for dem, der er involveret i skønheds- og modelleringsindustrien. Bortset fra brugervenligheden takket være dens træk-og-slip-funktion leveres softwaren med et bredt udvalg af funktioner, der skaber en fantastisk portefølje. Du kan vælge mellem færdigbyggede modellering responsive skabeloner eller tilpasse ethvert andet tema i henhold til din stil og smag. De vigtigste fordele inkluderer:

 • Bredt udvalg af skabeloner – platformen leverer en liste med klar-til-brug modelleringsskabeloner. Du behøver ikke udføre nogen kodning eller webdesign. Vælg blot et tema, du kan lide, og start tilføjelse af indhold. Nogle skabeloner har allerede et afsnit om mig, som også er et must for modeller;
 • Rens billedgalleri – Wix kan prale af sit professionelle galleri. På samme tid kan du tilføje forskellige mediefiler lige fra videoer og fotos til GIF’er og bevægelige billeder ved hjælp af en træk-og-slip-funktion;
 • Nem redigering og tilpasning – Wix gør det nemt at redigere og tilpasse alle dine sider. Tilføj eller ændre billedet i overskriften, hvilket skaber en eksklusiv stil, tilføj ny tekst, medieindhold eller webstedssektion uden besvær;
 • Knapper til sociale medier – At være socialt er afgørende for modeller. Wix leverer indbyggede sociale medier widgets. Eller du kan erstatte den med en anden fra App Store.

Når det kommer til prisfastsættelse, har Wix nogle gode tilbud til dem, der ikke har brug for komplicerede websteder med mange sektioner og masser af indhold. Platformen har en gratis plan, der kan se ud som en god mulighed. Vær dog opmærksom på, at det ikke inkluderer et gratis domænenavn og hosting. Derudover tilbyder en gratis plan kun 500 MB lagerplads, hvilket muligvis ikke er nok. På samme tid koster Combo Plan kun dig $ 7 / måned. Prisen inkluderer allerede SSL-kryptering til beskyttelse af dine data samt et gratis domænenavn, hosting og 3 GB lagerplads til alle dine fotos og mediefiler.

Læs også: En komplet Wix-gennemgang.

Prøv Wix nu

uKit – Det billigste værktøj til at opbygge en modelleringsportefølje

uKit startside

uKit er et billigt, men alligevel effektivt websidebygningsværktøj, der tilbyder masser af fantastiske funktioner og klar til brug modelleringstemaer. Skabeloner er professionelt designet og mobile lydhør. Nem redigerings- og konstruktionsværktøjer giver dig mulighed for at opbygge en lys modelleringsportefølje inden for et par timer uden særlige færdigheder. De vigtigste uKit-fordele inkluderer:

 • Klarbyggede modelleringsskabeloner – uKit tilbyder en række modelleringstemaer med alle indbyggede sektioner, du muligvis har brug for. Derudover behøver du ikke engang at redigere indhold eller tilføje nye tekster. Når du har valgt en skabelon, bliver du bedt om at indsætte dit navn, arbejdserfaring og nogle andre professionelle oplysninger og klikke på “næste” -knappen. Du overføres til skabelonredigeringsside med allerede indsatte personlige oplysninger;
 • Alle nødvendige sektioner – alle skabeloner har et vigtigt afsnit inklusive tjenester, priser, “om mig”, oplevelse, vidnesbyrd og kontakter. Alt hvad du behøver er at føle sig i teksten eller tilføje en ny menusektion;
 • Intuitivt interface – uKit har ikke unødvendige funktioner og stadier, der kan forstyrre din byggeproces. Alt ser temmelig enkelt og logisk ud;
 • Avanceret designtilstand – tilpas dit websted i overensstemmelse med din stil og præferencer. Vælg baggrund og hovedtema-farve, upload billeder og brug uKit-farvepalle til at skabe et fantastisk udseende til din portefølje.

I modsætning til Wix har uKit ikke en gratis plan. Du kan dog teste platformen i en gratis prøvetilstand for at kontrollere, om den passer dig godt og opfylder dine forventninger. Hvad angår prisfastsættelsen, er denne webstedsbygger sandsynligvis den mest overkommelige, i betragtning af $ 4 / måned for en Premium-plan med gratis skabeloner såvel som ingen annoncer og hosting allerede inkluderet i prisen.

Læs også: En komplet uKit-gennemgang.

Prøv uKit (gratis prøveperiode på 14 dage)

10 tip til succesmodelleringsportefølje

Et par kaffekopper, to aftener, et rigtigt valg af effektive skud – og du er klar til at sende et link til din egen porteføljeside til de potentielle arbejdsgivere. Hvad er de nuancer, der skal overvejes, hvis du agter at nå et anstændigt resultat?

Vi har udarbejdet en liste med 10 anbefalinger, som kan blive dine succestips.

1. Vælg en skabelon, der svarer til din fotostil!

Ja, dit porteføljewebsted skal udelukkende fokusere på fotos. Selv før du begynder at arbejde, skal du vælge de bedste fotos fra forskellige kategorier – snapshots, tests, kommercielle projekter.

Efter en grundig billedsortering skal du fortsætte med at vælge en webstedsskabelon. Dette vil hjælpe dig med at vælge det bedste design, som kan fremhæve fordelene ved dine billeder.

2. Moderat excentricitet er dit bedste værktøj!

Du behøver ikke holde sig til bestemte porteføljedesignregler. Du kan tilføje et kontrastfuldt og endda kontroversielt billede til startsiden bare for at tiltrække opmærksomhed og opfordre besøgende til at finde ud af mere om din personlighed.

Det er for øvrig ikke obligatorisk at kun bruge et foto. Du kan bruge en video, GIF eller filmafsnit sammen med standardfotos, hvor det er passende.

3. Åbn et bredt spektrum af billeder for at overraske alle!

De potentielle arbejdsgivere ønsker at se skønhed og fleksibilitet i modeller. Det er vigtigt at give dem den nødvendige mængde materiale til at danne ideerne om, hvor dit potentiale kan bruges til fordel.

Vis dig selv i forskellige klæder, scenerier og følelsesmæssige appeller. Vælg 10-15 fotos af forskellige historielinjer, del dem i separate kategorier for at få en klar opfattelse.

4. Hvis du føler dig selvsikker, kan du tage en risiko!

Traditionelt er kun de bedste fotos inkluderet i en portefølje. Du kan bruge flere mindre succesrige fotos midt i det generelle billedgalleri. Dette kan også være en historie, hvor billedet afviger fra dit generelle udseende.

Dette gøres for at skabe kontrast til dine bedste skud. Besøgende vil bemærke forskellen og måske kunne lide dine bedste fotos, der danner grundlaget for din portefølje.

5. Organiser fotorækkefølge opmærksomt og udvikle en vindende strategi!

Vær opmærksom på, at en portefølje ikke er et fotoalbum til dine Instagram-venner. Der er ingen mening i at tilføje billeder til det, hvilket ikke betyder meget for de potentielle arbejdsgivere.

F.eks. Skal der være fotos uden make-up, og håret gør det så godt som i en svømmepakke eller med en detaljeret udsigt over dit ansigt, arme, nakke osv. Afhængigt af den forretningsmæssige niche, du målretter mod.

De første 3 fotos skal være meget succesrige, mediet kan være middelmådigt, mens de sidste fotos i hver kategori også skal være de bedste.

6. Vælg kun fotos af høj kvalitet – middelmådige billeder fungerer ikke!

Det siger sig selv, at ingen vil have lyst til at se på vage pixelfotos. Det foretrækkes, at dine fotos skal laves af forskellige fotografer. Dette vil hjælpe med at diversificere billedpræsentationen og få en fin visuel porteføljedynamik.

Det er ok at bruge dine egne fotos, men de skal tages korrekt (kamera, indstillinger, scenerier, lys). Ikke alle kan klare det.

En ting mere: overanvend ikke Photoshop, især med snapshots og tests. Skønhedsfotos kan på deres tur redigeres (og bør redigeres) i Photoshop.

7. Beskyt dit foto Copyright, vær alvorlig!

Porteføljefotos skal have vandmærker. Dette kan f.eks. Være dit navn og websteddomæne. Dette vil tjene et ekstra promoveringsværktøj og ophavsretlig beskyttelse.

8. Vær ikke genert for at afsløre dine tanker og følelser – Kør en blog på dit websted!

Bortset fra reklamematerialet kan du desuden afsløre dine tanker og ideer i en blog.

Der skal være artikler fra det professionelle og personlige liv, hvor du vil dele dine indtryk fra at arbejde med denne eller den stylist, fotograf, make-up specialist, fotosessioner på et bestemt interessant sted osv. – alt, som kan hjælpe med at udvide din personlighed i det professionelle og private liv. Jo mere human du ser ud – jo bedre!

9. Glem ikke at dele dine professionelle oplysninger – det betyder meget!

Enhver, der vil se din portefølje, vil have et ønske om at finde ud af din vægt, højde og andre parametre. Disse oplysninger skal være præcise.

Angiv derfor parametrene, og glem ikke at tilføje oplysninger om dine tatoveringer, piercing, hudfarve, øjenfarve, størrelse på tøj, sko, kropsparametre, vaner og anden information, som kan have betydning for yderligere samarbejde.

10. Styrke din portefølje med konti på det sociale netværk, vis din personlighed til offentligheden!

Det er ok, hvis du har en separat Instagram-konto med professionelle fotos og promoveret Facebook eller Twitter. Sørg for at passe på at forbinde dine sociale netværkskonti, portfolio-likes og reposts. Dette er kraftfulde kilder til trafik, PR og individualitet.

Selv hvis du har personlige standardkonti uden masser af fotos og millioner af bemærkelsesværdige venner, kan du også bruge dem – lad alle se din personlighed uden at placere accenter på arbejds nuancer.

Mange fagfolk er interesseret i den følelsesmæssige komponent i en model personlighed ikke mindre end i appellen.

Hvad kan du forvente, når du opretter en portefølje i webstedsbyggeren?

Du vil have en iøjnefaldende, velstruktureret og professionel portefølje, hvis du gennemgår disse råd:

 • Det er ønskeligt at bruge ikke mere end 2-3 skrifttyper – en til titlerne, en til afsnit og en til særlige lejligheder.
 • Almindelige portfolio portfolio-konfigurationer bør også bruges til forskellige kategorier. Der er ingen mening i stilblanding.
 • Farveskemaet bør heller ikke sejre over fotos – baggrunden skal være subtil, der skal være mere plads mellem fotos og større miniatyrer. Underskrift er ikke obligatorisk.
 • Der skal lægges særlig vægt på hjemmesiden på et websted. Du kan indstille en dejlig video fra din vellykkede fotografering, et billede med mættede farver eller sort-hvidt portræt uden makeup som baggrund.

Ideerne er adskillige – tag dig tid til at eksperimentere, spørg efter dine venners og slægtningers mening, se efter de mest effektive kombinationer. Wix gør det muligt at oprette fantastiske og professionelle porteføljer. Du kan gøre det! Hvad du har brug for er fotos af høj kvalitet. Resten indebærer investering i et par dollars og 1-2 aftener. Gå i gang nu!

Start et porteføljewebsted!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map