Sådan opretter du et personligt websted gratis

Sådan opretter du et personligt websted


At have en personlig webside er en fordel i sig selv. Det hjælper dig med at nå flere personlige mål ad gangen, idet du er den øverste destination for alle, der ønsker at finde ud af mere om din beskæftigelse, hobby, professionelle, personlige detaljer, livsfakta og anden information, du vil uploade til internettet.

Uanset om du planlægger at starte et projekt for at forfølge forretningsmæssige mål eller bare har brug for pålidelig web-tilstedeværelse for at præsentere din kreativitet, hobby eller andre oplysninger, er et websted den første ting, du skal starte med. Det vil hjælpe dig med at udvide kundebasen, skabe trafik og øge dit web omdømme.

Størrelsen og parametrene på et personligt websted kan variere med hensyn til de planer, du sætter og de mål, du har. Det samme handler om det webdesignværktøj, du vil bruge til at oprette en personlig webside.

Hvis dine webdesignfærdigheder lader meget tilbage at ønske, er der en nogle få måder, du kan gå til at opbygge et websted fra bunden af. Du kan bestille det fra et webstudie eller leje en freelancer, men gør dig klar til at investere meget i projektet. Vær opmærksom på, at det vil være tæt på umuligt at administrere et websted på egen hånd, hvis du ikke ved, hvordan du gør det. Hvis du ønsker at være ansvarlig for webudviklingsprocessen for at kunne styre og opdatere projektet bagefter, kan du vælge mellem Indholdsstyringssystemer (CMS) og webstedsbyggere.

Ved at vælge en funktionel webstedsbygger kan du oprette et komplet websted på kortest mulig tid, selvom du ikke er webdesignpro. Det er på høje tid nu at analysere parametrene, fordele og ulemper ved begge systemtyper nu, så du kan beslutte den bedste løsning.

Bedste tjenester til at oprette et personligt websted:

 1. Wix – Bedste webstedsbygger til at oprette et personligt websted
 2. WordPress – 100% gratis platform til personligt websted
 3. uKit – Brugervenlig websitebygger til små virksomheder
 4. SITE123 – Alt-i-et-værktøj til at opbygge et personligt websted fra skrab
 5. Squarespace – Simple Website Builder for begyndere
 6. Mobirise – Gratis webstedsudviklingssoftware
 7. IM Creator – Personlig webstedsbygger, gratis for non-profit

Wix – Bedste webstedsbygger til at oprette et personligt websted

Wix - Bedste webstedsbygger til at oprette et personligt websted

Produktnavn:WIX
Officiel hjemmeside:wix.com
kompleksitet:Meget let
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 13 / mo
Grundlagt:2006
Hovedkvarter:Israel
Prøv det gratis

Wix – er den bedste webstedsbygger til at oprette en personlig webside. Det fortjener med rette titlen på de mest populære og funktionsrige alt-i-en-webbygningsværktøjer, der fungerer lige godt for begyndere og webdesign-fagfolk. Systemet kræver ingen kodningsfærdigheder, medens funktionssæt gør det muligt at starte forskellige projekter til personlig og forretningsbrug. Hvis du agter at gøre det lancere et komplet websted, Wix skal være den første på din liste.

Wix-funktioner

Wix er praktisk, kraftfuld og enkel. Webstedsbyggeren tilbyder to webredigeringsmuligheder – der er en standard webstededitor og ADI-indstillingen. Det sidstnævnte er værktøjet, som automatisk designer et websted til dig baseret på de oplysninger, du vil uploade. Der er også en praktisk mobileditor, der lader dig rediger og opdater din mobile webstedsversion. Desktop- og mobilversioner opdateres separat, men ændringerne, du foretager i mobiltilstand, vises ikke i skrivebordsversionen.

Wix Editor

Webstedsbyggeren leveres også med kraftige blogging- og e-handelsmotorer, som gør det muligt for dig at oprette blogs og online butikker med maksimal komfort og enkelhed. For dygtige webudviklere tilbyder Wix et professionelt Wix Corvid-værktøj, der tillader oprettelse af forskellige typer webapps.

Wix ADI-interface

Når vi taler om apps og widgets, gør webstedsbyggeren det muligt at vælge snesevis af dem i det integrerede App Market. Alle tilgængelige widgets er opdelt i grupper baseret på nicher, de henviser til. Derudover kommer Wix med et avanceret Ascend-værktøj – a professionelt CRM-system der hjælper brugerne med at starte, styre og markedsføre deres virksomheder med maksimal effektivitet og anvendelser af avancerede marketingværktøjer.

Wix Designs

Et af højdepunkterne i webstedsbyggeren er den imponerende skabelonsamling, der omfatter over 550 temaer af høj kvalitet. Uanset hvilken specialisering du har, er der en passende skabelon til dig her. Skabeloner er tilgængelige i snesevis af nichekategorier baseret på deres specialisering.

Wix-skabeloner

For de brugere, der ikke lykkes at finde de bedste matchende temaer, tilbyder tjenesten en mulighed for at vælge og ændre en tom skabelon. Vær opmærksom på, at du ikke vil være i stand til at skifte den valgte skabelon midt i webdesignprocessen.

Wix-omkostninger

Når det kommer til prisfastsættelsesaspektet, webstedsbyggeren har planer om at matche ethvert behov. Der er en gratis plan, der aldrig udløber, som gør det muligt at teste alle funktionerne i tjenesten, så længe du har brug for det. Premium-temaer er alsidige, og der er afgjort en prisløsning, der kommer op til dit webstedsudviklings- og promoveringsbehov.

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – gratis hosting og domæneforbindelse, fravær af systemannoncebannere;
 • Ubegrænset ($ 17 / mo) – ubegrænset båndbredde, 10 GB lagerplads;
 • Pro ($ 22 / mo) – 2 timers videolagringsplads, integrerede værktøjer til indsamling af statistik og Google Analytics;
 • VIP ($ 39 / mo) – første prioriteret support, professionelt logo osv.

Wix har markeret sig på grund af tilgængeligheden af ​​sine hyppige rabatter, bonusser og specialtilbud. De hjælper nybegynder med at spare stort, når de tilmelder sig systemet, mens eksisterende klienter kan få ekstra fordele ved webstedsadministration. Derudover tilbyder webstedsbyggeren 14-dages pengene-tilbage-garanti for nogen af ​​de valgte betalte planer.

Resumé

Wix er en webstedsbygger, der helt klart skiller sig ud fra mængden på grund af dens praktiske og intuitive WYSIWYG webstededitor, masser af avancerede funktioner, adaptive skabeloner og avancerede værktøjer til designtilpasning. Du vil være i stand til at mestre og bruge det, selvom du ikke er en webdesign-pro, og dette er din første forsøg på at lancere et personligt websted. Platformen er brugervenlig og fuldt udstyret – lige hvad du har brug for for at få et anstændigt personligt websted.

Prøv Wix gratis

WordPress – 100% gratis platform til personligt websted

Produktnavn:WordPress
Officiel hjemmeside:wordpress.org
kompleksitet:Over gennemsnit
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 2,95 / mo
Grundlagt:2003
Hovedkvarter:I hele verden
Prøv det gratis

WordPress – er en 100% gratis platform til personlig oprettelse af websteder. Hvad mere er, dette er det mest populære, fleksible og funktionsfyldte Content Management System i verden. Selv hvis du ikke har været involveret i webstedsudvikling før, har du bestemt hørt mindst noget om denne open source-platform. WordPress bugner af værktøjer og funktioner, der kræves for at starte og styre ethvert websted, hvad enten det er et forretningswebsted, en webshop, en portefølje, en blog eller en destinationsside.

WordPress-funktioner

WordPress Dashboard

WordPress blev oprindeligt bygget som en blogplatform, men dets funktionalitet er vokset meget siden den tid. Tjenesten bruges nu til at starte forskellige typer websteder, da der er masser af plugins, du kan integrere i systemet for at få det websted, du har brug for. Platformen er praktisk og tillader tilpasning af dit webstedsindhold ved hjælp af tema- og plugin-integration. De kan være gratis og betalt. Sørg for at kontrollere pålideligheden og ekspertisehastigheden for webudviklere, du beskæftiger dig med, når du leder efter et plugin på nettet. Sagen er, at nogle plugins kan komme med ondsindede koder, som i sidste ende udgør en trussel for dit websteds funktionalitet og sikkerhed.

WordPress sikrer hurtig og intuitiv publicering og styring af indhold. Systemets standardvisuelle editor er ganske primitiv, men der er masser af tilføjelser og plugins, der især udvider dets oprindeligt tilgængelige funktionalitet. Hvis du står over for problemer eller har brug for et professionelt råd, er du velkommen til at tilmelde dig det omfattende WordPress-samfund for at finde svar der.

WordPress-design
WordPress 5.0-temaer

WordPress-designkollektion er ikke ret omfattende, men det drejer sig kun om integrerede temaer. Brugere, der ønsker at give deres websteder unikt og personaliseret look, har en mulighed for at vælge snesevis af skabeloner udviklet af tredjepartsbrugere såvel som af samfundets medlemmer. Skabeloner er betalte og gratis, hvilket påvirker deres sikkerhedsniveau i kvalitet. Hvis du leder efter et professionelt WordPress-tema, er det fornuftigt at lave en dybtgående online-undersøgelse og vælge den bedste variant.

WordPress-omkostninger

WordPress er oprindeligt et gratis CMS. Du behøver ikke betale for at registrere dig hos tjenesten og for at bruge den. Du skal dog investere i domænenavn og hosting. Plugins og skabeloner kan også leveres mod ekstra omkostninger. Priserne er forskellige afhængigt af det emne, du er interesseret i. For at offentliggøre et færdigt projekt skal du dog vælge betroet hosting og et domænenavn, der opfylder alle kravene.

Hostingudbyders alsidighed og betingelserne / planerne, de tilbyder, er ganske imponerende, men der er en, der uden tvivl skiller sig ud fra mængden, når det kommer til at være vært for WordPress-websteder. Dette er Bluehost – systemet, der anbefales af CMS og den mest troværdige og funktionsrige service. Hostingudbyderen tilbyder flere planer at vælge imellem, nemlig:

 • Grundlæggende ($ 2,95 / mo) – ubegrænset trafik og båndbredde, gratis SSL-forbindelse, en webstedshosting, gratis WordPress-opdateringer, 50 GB lagerplads;
 • Plus ($ 5,95 / mo) – ubegrænset e-mail-konti og domæner, ubegrænset lagerplads og båndbredde, ubegrænset antal hostede websteder, $ 200 for avancerede marketingmuligheder;
 • Valg ($ 5,45 / mo) – forbedret domænefortrolighed, sikkerhedskopiering af websteder, anti-spam-beskyttelse osv.

Alle Bluehost premium-planer garanterer gratis domænenavneforbindelse og brug i det første år efter registrering. Efter afslutningen af ​​terminen udgør omkostningerne til domænenavnet omkring $ 12- $ 14 pr. År, hvilket også er ganske overkommelig for de fleste brugere.

Resumé

Med over 180 millioner aktive brugere forbliver WordPress den mest udbredte open source CMS i verden. Oprindeligt oprettet som en blogplatform, tilbyder systemet nu masser af funktioner og værktøjer, så du kan oprette forskellige typer websteder. Funktionen med plugin-integration har gjort tjenesten endnu mere kraftfuld, hvilket til sidst påvirker dens popularitet og efterspørgsel.

Prøv WordPress gratis

uKit – Brugervenlig websitebygger til små virksomheder

Produktnavn:UKIT
Officiel hjemmeside:ukit.com
kompleksitet:Super let
Gratis plan:14 dages prøve
Premium plan:fra $ 4 / mo
Grundlagt:2015
Hovedkvarter:Den Russiske Føderation
Prøv det gratis

uKit – er en populær webstedsbygger, der er let at bruge. Anvendelsesområdet for systemet er imidlertid ikke begrænset af udviklingen af ​​forretningsprojekter. Systemets funktionalitet er nok til at designe porteføljer, blogs, destinationssider og endda små / mellemstore online butikker. Platformen skiller sig ud fra mængden på grund af dens ekstraordinære enkelhed, intuitive karakter og bekvemmelighed for alle brugerkategorier.

uKit-funktioner

Når du begynder at bruge uKit, kan du kun bemærke dets intuitive interface, der indeholder enkel navigation og bekvemmelighed. Dette er en af ​​de funktioner, der gør webstedsbyggeren det bedste valg for begyndere, der har brug for tid til at beherske systemet. Bortset fra de forretningsspecifikke funktioner tilbyder webstedsbyggeren flere widgets til personlige websteder (SlideShare, LiveChat, Callback, MailChimp, Instagram Feed og Google Maps for at nævne nogle få).

uKit Widgets

uKit leveres med en anstændig eCommerce-indstilling, der tillader opbygning af små til mellemstore webbutikker enten ved at forbinde eCommerce-widgeten eller ved at integrere Ecwid-plugin. Webstedsbyggeren tillader også at give midlertidige rettigheder til webstedsadministration til andre medlemmer af dit webdesignteam. Rettighedshaveren vil være i stand til at redigere og tilpasse projektet, mens ejeren vil kontrollere processen. Dette sikrer mere produktivt samarbejde og højere effektivitet af webstedets udviklingsprocedure.

uKit Ecwid-widget

Et andet højdepunkt ved webstedsbyggeren er dens AmoCRM-integration. Funktionen giver dig mulighed for at holde styr på din forretningsudvikling, salgsvækst, kunde- / tilbudsregnskab osv. Dette vil især være nyttigt for online-butikkejere. Endelig sikrer webstedsbyggeren den største sikkerhed for alle projekter, der er lanceret med det. Det giver mulighed for at tilslutte SSL-certifikatet til dit domæne helt gratis. Dette er et must for alle websteder, der accepterer onlinebetalinger og håndterer deres kunders fortrolige oplysninger.

uKit-design
uKit gratis skabeloner

uKit-skabelonsamling er også værd at være opmærksom. Der er 380+ temaer her, som er gratis og lydhøre. Tilpasning af skabeloner tager ikke så meget tid på grund af det brede funktionssæt og den intuitive værktøjslinje, som systemet tilbyder. Skabeloner er tilgængelige i mange nichespecifikke kategorier for at forenkle valget. Det er muligt at vælge en tom skabelon her for at oprette et personlig websted fra bunden. uKit tillader at ændre skabeloner på ethvert trin i webudviklingsprocessen for at nå det ønskede resultat.

uKit omkostninger

uKit-prispolitik er utroligt overkommelig for alle. Dette er imponerende i betragtning af den oprindelige orientering af tjenesten for iværksættere. Den 14-dages gratis prøveversion gør det muligt at tjekke alle funktioner i tjenesten. Med hensyn til de betalte planer giver uKit dig mulighed for at vælge mellem følgende abonnementstyper:

 • Minimal ($ 4 / mo) – tilpasset domænenavnforbindelse, ubegrænset disklagringsplads og sidetal, oprettelse af sikkerhedskopiering af websted, over 200 professionelle skabeloner, SMS-meddelelser, 24/7 support;
 • Grundlæggende ($ 8 / mo) – Kraftige statistiksporingsværktøjer, intet copyright-tegn, premium design, Google Analytics, live chat support;
 • e-handel ($ 9,60 / mo) – integrerede e-handelsværktøjer, indstillinger for indkøbskurv, accept af online-betalinger, betalings- / forsendelsesmuligheder, valutavalg;
 • Pro ($ 12 / mo) – eCommerce-funktionalitet, applikation med tilpasset farveskema, integration af tilpasset kode osv.

uKit giver dig mulighed for at spare stort, når du opgraderer til dets betalte planer. Jo længere abonnementsvarighed er – jo mere budget kan du spare. Generelt er det muligt at betale for 3, 6, 12 eller 24 måneder med en betaling.

Resumé

Hvis du har en idé om at lancere en personlig webside, men indser, at du mangler designfærdigheder til at gøre det, er uKit helt sikkert værd at prøve. Webstedsbyggeren er nem at bruge og det er meget overkommelig for alle. Rigt sortiment af lydhør skabeloner, avancerede designtilpasningsværktøjer og jævnligt opdaterede funktionssæt gør systemet til en anstændig repræsentant for nicheopbygningsniche.

Prøv uKit gratis

SITE123 – Alt-i-et-værktøj til at opbygge et personligt websted fra ridser

SITE123 - Alt-i-et-værktøj til at opbygge et personligt websted fra ridser

Produktnavn:SITE123
Officiel hjemmeside:site123.com
kompleksitet:Let
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 10,80 / mo
Grundlagt:2015
Hovedkvarter:Israel
Prøv det gratis

SITE123 – er alt-i-ett-værktøjet til at opbygge et personligt websted fra bunden. Webstedsbyggeren, der leveres med en praktisk WYSIWYG-editor, er gratis for hver bruger. Dets integrerede funktionssæt og indstillinger gør det muligt at starte forskellige typer projekter på en problemfri og praktisk måde. Systemet sikrer intuitiv og nem webbygningsproces, enkel navigation og overflod af værktøjer til at lade nybegynderne og webdesignprofiler færdiggøre projekter med forskellige kompleksitetsniveauer. SITE123 fungerer godt til udvikling af porteføljer, blogs, destinationssider samt andre typer personlige og forretningswebsteder.

SITE123 Funktioner

Der er en intuitiv webstededitor her, der eliminerer behovet for at lære det grundlæggende ved kodning. Webstedsbyggeren leveres også med en anstændig e-handelsmotor, som gør det muligt at lancere en dejlig online butik med fremragende funktionalitet. For at gøre det, skal du oprette og administrere produktlister, designe og ændre showvinduet for at give det tiltalende look, justere betalings- og forsendelsesparametre osv..

SITE123 Editor

For brugere, der gerne vil gøre deres websteder tilgængelige på flere sprog, tilbyder SITE123 flersproget support. Ved at bruge værktøjet kan du oprette flere sprogversioner af dit websted afhængigt af de mål, du forfølger. SITE123 er også kendt for sine avancerede SEO-værktøjer, gratis hosting og domæneregistrering, kvalitet af blogging, integreret logo-værktøjer, brugerdefineret formbygger, e-mail-konti og andre nyttige funktioner.

Site123 butik

SITE123 gør det muligt at indstille adgangsrettigheder til websteder afhængigt af dine krav og webdesignbehov. Dette er især vigtigt for brugere, der arbejder i teams. Webstedsbyggeren giver dig desuden mulighed for at forbinde et gratis SSL-certifikat til dit websteds domænenavn for at forbedre dets sikkerhed og fortrolighed af brugernes data. Når du arbejder med platformen, kan du få adgang til det rigtige App Market, der kommer med flere udvidelser, widgets og tilføjelser (Analytics-værktøjer, sociale, betalingsgateway, live supportchat, marketingværktøjer, formularer, booking, gallerier, webmasterværktøjer, priser, online butik og populære). Integration af disse widgets kan især øge din websteds ydelse og design.

SITE123 Designs
Site123 skabeloner

Webstedsbyggeren har en af ​​de bedste samlinger med lydhør skabeloner. De findes i flere kategorier og vises godt på alle mobile og desktop enheder. Skabelonerne er gratis, og du kan tilpasse det valgte tema, som du ønsker. Således kan du justere generelle designindstillinger, integrere widgets, mediefiler og sociale kontoknapper, vælge og uploade alsidige webside-elementer osv..

SITE123 Omkostninger

Webstedsbyggerens prispolitik er moderat og fleksibel. Det er muligt at bruge en gratis plan for at se, hvad systemet har at tilbyde. For at bygge websteder med fuld funktion skal du imidlertid vælge mellem fire betalte abonnementer. Disse inkluderer:

 • Grundlæggende ($ 10,80 / mo) – 10 GB diskplads, gratis domænenavneforbindelse, 5 GB båndbredde;
 • Fremskreden ($ 16,80 / mo) – 30 GB diskplads, 15 GB båndbredde, mulighed for at sælge op til 50 produkter pr. Måned;
 • Professionel ($ 22,80 / mo) – 90 GB diskplads, 45 GB båndbredde, 500 produkter til salg pr. Måned;
 • Guld ($ 28,80 / mo) – 270 GB diskplads, 135 GB båndbredde, ubegrænset produkter til salg.

Uanset hvilken plan du til sidst vil gå efter, giver den dig mulighed for at oprette et ubegrænset antal websteder på en konto.

Resumé

SITE123 er en anstændig webstedsbygger til personlig brug. Det giver mulighed for at skabe dejlige websteder til overkommelige priser. Systemet har flersproget support og eCommerce-motor, der udvider dine webdesignmuligheder og giver mulighed for kreativ frihed. Webstedsbyggeren er virkelig værd at være opmærksom på brugere, der har brug for en imponerende personlig webside til overkommelige priser.

Prøv Site123 gratis

Squarespace – Simple Website Builder for begyndere

Squarespace - Simple Website Builder for begyndere

Produktnavn:Squarespace
Officiel hjemmeside:squarespace.com
kompleksitet:Gennemsnit
Gratis plan:14-dages retssag
Premium plan:Fra $ 29 / mo
Grundlagt:2012
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

Squarespace – er en simpel webstedsbygger for begyndere, som også har meget at tilbyde til webdesign-proffs. Platformen har brugervenlighed, bekvemmelighed, fleksibilitet og sammenlignelig overkommelig pris. Det giver mulighed for at designe flotte og fuldt udstyrede websteder til rimelige omkostninger og uden behov for kodedigering. Disse brugere, der imidlertid har programmeringsviden, kan bruge den til at starte kraftfulde websteder med endeydelse.

Squarespace-funktioner

Squarespace er den alt-i-en DIY-webstedsbygger, som kan bruges til at starte bogstaveligt talt alle typer projekter. Disse inkluderer forretningswebsteder, porteføljer, destinationssider, blogs og andre kommercielle / ikke-kommercielle webprojekter. Det leveres med den integrerede WYSIWYG-editor, der giver mulighed for enkel og hurtig webstedsudvikling, men der er også mulighed for at arbejde i systemets avancerede stileditor for at designe kvalitet og funktionsbelastede projekter.

Squarespace Page Editor

Platformen gør det muligt at vælge og integrere flere widgets, udvidelser og tilføjelser, der kan tilføje dit websteds funktionalitet. Dens kraftfulde blogging- og eCommerce-motorer gør det muligt at starte og effektivt styre onlinebutikker og blogs, mens omfattende sociale integrationsmuligheder sammen med avanceret e-mail-marketingværktøj giver mulighed for effektiv promovering af dit nyoprettede projekt på nettet. Derudover er det muligt at integrere Google Maps til Kontakter-sektionen på dit websted og holde styr på dit webstedsstatistik ved hjælp af Google Analytics-integration. Squarespace skiller sig også ud fra mængden på grund af dets markante højdepunkter, såsom Acuity Scheduling tool, Logo Maker, Unfold Storytelling-funktion og avancerede billedredigeringsmuligheder.

Squarespace Logo Maker
Squarespace Designs

Squarespace fokuserer for det meste på kvaliteten af ​​dets skabeloner snarere end på deres beløb. Fra i dag har webstedsbyggeren omkring 40 temaer, som er absolut lydhøre, tilpasses og professionelle. Disse design passer dog til forskellige nicher og brancher, herunder blogs, fotografering, digitale butikker, porteføljer, caféer og restauranter, lokal forretning, begivenheder, musikere og musikere, samfund og nonprofitorganisationer, personlig, fast ejendom, bryllup og mere. På grund af Cover Page Builder er det muligt at designe den tiltalende og personaliserede forside på dit websted ved at udfylde det med indholdsblokke, redigere designelementer, tilføje tekster, integrere mediefiler osv. HTML / CSS redigeringsmuligheder er også aktiveret her.

Squarespace-skabeloner
Områdeomkostninger

Webstedsbyggeren opkræver moderate priser for sine premium-planer. Systemet tilbyder ikke en helt gratis plan, men der er mulighed for at teste dens funktionalitet i løbet af den 14-dages gratis prøveperiode. Når det kommer til opgradering til betalte abonnementer, skal du overveje at bruge en af ​​følgende planer:

 • Personlig ($ 12 / mo) – 3% transaktionsgebyr, 20 websidesider, gratis brugerdefineret domæneforbindelse;
 • Forretning ($ 18 / mo) – 2% salgstransaktionsgebyr, ubegrænset antal websider, AdWords-kredit;
 • Grundlæggende ($ 26 / mo) – ubegrænset produktnummer, båndbredde og disklagringsplads, integreret regnskabsfunktion;
 • Fremskreden ($ 40 / mo) – etiketudskrivning, forladt checkout autorecovery, realtid levering af transportør osv.

Alle Squarespace premium-planer leveres med gratis domænenavn og hosting. Ligeledes er det muligt at udpege dit eget websteddomæne til systemet, hvis du har det og ønsker at fortsætte med at bruge det.

Prøv Squarespace gratis

Mobirise – Gratis webstedsudviklingssoftware

Mobirise - Gratis webstedsudviklingssoftware

Produktnavn:Mobirise
Officiel hjemmeside:mobirise.com
kompleksitet:Gennemsnit
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 149
Grundlagt:2015
Hovedkvarter:europæiske Union
Prøv det gratis

Mobirise – er en enkel gratis websideudviklingssoftware, hvilket kræver download og installation, inden du fortsætter med webdesignprocessen. Platformen blev oprindeligt oprettet med behovene hos nybegynder i tankerne, og den leveres således med en lang række praktiske værktøjer og funktioner, som de nemt kan mestre og bruge. Med Mobirise kan du starte næsten ethvert projekt, hvad enten det er et forretningswebsted, en promo-side, en destinationsside, en blog eller en portefølje. Dette er langtfra en af ​​de nemmeste og mest intuitive offline webstedsbyggere, du kan finde derude.

Mobirise-funktioner

Webstedsbyggeren giver mulighed for omfattende integrationsmuligheder. Når du arbejder med din webstedsudvikling, kan du vælge og forbinde flere udvidelser – dem, der leveres af systemet, og dem, du kan finde på tredjeparts tjenester. Nogle af dem inkluderer Twitter Feed, Soundcloud, Lazy Load, Icons, PayPal-indkøbsvogne, Sliders, Google Analytics osv. Desuden leveres webstedsbyggeren den avancerede AMP – Accelerated Mobile Page-funktion. Det bidrager til bedre ydelse og SEO-optimering af mobile websteder, der er lanceret med systemet, samt til den måde, de ser ud på mobile enheder på.

Mobirise WYSIWYG editor

Websteder bygget med Mobirise er GDPR-kompatible, hvilket betyder, at de ser hæderlige og sikre ud for alle brugere, der gennemser dem. Hvad du har brug for for at aktivere funktionen er at oprette projektet og derefter tilpasse den tilsvarende GDPR-overholdelsesblok ved at udfylde de krævede felter.

Mobirise-design
Mobirise-temaer

Webstedsbyggeren tillader at udtrykke din kreative frihed ved at bruge flere indholdsblokke til designudvikling. Du kan personligt vælge og integrere snesevis af sådanne blokke, som systemet har på lager. Disse blokke kan justeres yderligere og arrangeres på en webside for at danne dens struktur og layout, der fungerer bedst til din type projekt. På grund af den kraftfulde Code Editor kan dygtige kodere og webdesignere tilpasse temaerne ved at integrere nye funktioner og elementer. Vær dog opmærksom på, at kodeeditor ikke leveres som standard og skal vælges og derefter integreres som en betalt udvidelse.

Mobirise-omkostninger

Webstedsbyggeren er helt gratis for enhver bruger. Du kan downloade og installere det uden at betale noget som helst for at starte et kommercielt / ikke-kommercielt websted. Systemet tillader dog at integrere tredjepartsudvidelser, plugins og skabeloner for at bidrage til dit websteds funktionalitet og eksklusivt design. Her er omkostningsprøverne på nogle af Mobirise-betalte plugins / extensions: Code Editor ($ 69), Alt-i-et-sæt ($ 129), WOW-skyderen ($ 29), PayPal indkøbskurv ($ 29), Ikoner ($ 19) osv. Glem ikke hosting og det domænenavn, du har brug for for at købe derude.

Prøv Mobirise gratis

IM Creator – Personlig webstedsbygger, gratis for non-profit

IM Creator - Personlig webstedsbygger, gratis for non-profit

Produktnavn:IM Creator (XPRS)
Officiel hjemmeside:imcreator.com
kompleksitet:Meget let
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 8 / mo
Grundlagt:2011
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

IM Creator – er en personlig webstedsbygger, hvilket er helt gratis for non-profit. Den oprindelige sfære af dens applikation omfatter oprettelse af personlig og virksomhedswebsite. Systemet kan dog bruges til at starte websteder for annoncer, studerende, non-profit organisationer. Det har flere tilbud og fordele for disse brugerkategorier.

IM Creator Funktioner

Hvad der gør IM Creator til en værdig løsning er dens blogging og e-handelsmotorer. Systemet giver mulighed for at opbygge onlinebutikker og blogs afhængigt af dit webstedstype. For at administrere websteder kan du tilføje og redigere poster, planlægge dem efter behov og aktivere kommentarfunktionen til at holde kontakten med besøgende på websitet.

IM Creator Funktioner

IM Creator webdesignproces indebærer brug af Polydoms-teknologien. Dette er udvælgelsen og arrangementet af indholdsblokke – Striper – der hjælper dig med at designe din webstedsstruktur. Dette gør webudviklingsprocessen let og hurtig.

IM Creator Designs
IM-skabelseskabeloner

IM Creators designkollektion er også temmelig omfattende. Der er flere nichespecifikke skabeloner, som er gratis og lydhøre. Du kan vælge skabelonen og tilpasse den ved hjælp af det værktøjssæt, som tjenesten har til rådighed. IM Creator-skabeloner har moderne udseende. Systemet tillader at forhåndsvise dem, før de vælger, hvilket gør proceduren endnu mere praktisk for uerfarne brugere.

IM Oprettelsesomkostninger

Hvad angår prisaspektet, positionerer IM Creator sig oprindeligt som en gratis webstedsbygger. Og det er virkelig sådan, da systemet er helt gratis for annoncer, ikke-kommercielle organisationer, studerende såvel som for brugere, der har brug for personlige kvalitetswebsteder. Betalte abonnementer er som følger:

 • Årlig licens ($ 8 / mo) – ét domænenavn, e-handelsmotor, premium tech support, et websted, ubegrænset disklagringsplads og båndbredde, indebærer en gang om året, der udgør $ 96 / mo;
 • Halvårlig licens ($ 11 / mo) – et domænenavn, et websted, e-handelsmotor, premium tech support, ubegrænset disklagringsplads og båndbredde, indebærer en gang halvårs betaling, der udgør $ 66 i 6 måneder;
 • SSL-beskyttet ($ 21 / mo) – ovennævnte funktioner plus SSL-certifikatforbindelse til det valgte domænenavn.

For de brugere, der planlægger at bruge systemets funktionalitet til deres individuelle webstedsudviklingsformål, tilbyder IM Creator en mulighed for at vælge mellem tre White Label-planer. Deres omkostninger udgør henholdsvis $ 350, $ 2500 og $ 25000 om året baseret på den integrerede funktionalitet, tjenester, værktøjer, optioner og betingelser.

Resumé

IM Creator er en webstedsbygger, hvis brug gør det muligt at starte et kvalitets- og visuelt tiltalende websted uden omkostninger. Systemet leveres med avancerede værktøjer, responsive skabeloner, og det er også gratis for mange brugere, der ikke planlægger at tjene penge på deres websteder. Dette er et anstændigt valg, du vil være tilfreds med.

Prøv IM Creator gratis

Sådan opretter du et personligt websted med en webstedsbygger?

Antag, at du har defineret, hvilken webstedsbygger der skal bruges. Hvad er det næste? For at være sikker på effektiviteten af ​​webbygningsprocessen, skal du finde ud af handlingsalgoritmen for at starte et websted. Selvom webstedsbyggerne adskiller sig i deres funktionssæt og parametre, er proceduren for oprettelse af websteder næsten den samme i enhver tjeneste efter dit valg:

 1. Tilmelde. Ligesom med ethvert andet program, skal du først registrere dig med det. Dette er hurtigt og enkelt i de fleste tjenester. Hvad du har brug for er at give din e-mail, login og adgangskode for at tilmelde dig tjenesten.

 2. Vælg skabelonen. Som regel falder temaerne i nichekategorier baseret på de nicher, de tilhører. Bare få adgang til den krævede kategori og vælg den skabelon, der imødekommer dine behov og overholder din nichespecialisering mest af alt. Vær opmærksom på, at nogle skabeloner er tilgængelige uden omkostninger, mens andre betales.

 3. Tilpas skabelonen. Dette er den mest ansvarlige og tidskrævende del af enhver webdesignproces. De fleste webstedsbyggere tilbyder omfattende samlinger af værktøjer, du kan bruge til at tilpasse designet. Hvad du kan gøre er at justere baggrund og layout indstillinger, vælge passende farvepalet, skrifttyper, stilarter, ikoner og andre elementer tilgængelige på webstedet.

 4. Upload indhold. Det siger sig selv, at “Indhold er kongen”. Kvaliteten og mængden af ​​information, du uploader til webstedet, vil have alvorlig indflydelse på brugerens tiltrækning. Sørg for, at indholdet, du uploader, er interessant og alsidigt. Tilføj informative og nichtrelaterede artikler, integrer mediefiler, opret billedgallerier, lysbilledshow eller afstemninger.

  Indholdstyper, du uploader, afhænger af det projekt, du opretter. Hvis dette f.eks. Er en portefølje, skal du tilføje dine egne værker for at vise dem. Hvis dette er et hobbyrelateret websted, skal du give nok information til at holde brugere engageret i emnet. Sørg for at tilføje links til sociale medier, klientudtalelser, kontaktinfo, anmeldelser osv.

 5. Vælg domænenavn. Domænenavnet bør ikke være for langt eller kompliceret. Ellers vil det være vanskeligt for brugerne at huske det. Gør det kort, mindeværdigt og informativt – domænet skal være knyttet til dit websteds emne. Vær opmærksom på, at mange webstedsbyggere tilbyder gratis hosting og domænenavn. Dette afhænger ofte af den valgte plan.

 6. Konfigurer SEO-parametre. Nå et specielt webstedssektion i betjeningspanelet for at opsætte eller ændre de vigtigste SEO-parametre, herunder metatags, titler, nøgleord, beskrivelser, alt-tags til billeder osv. Kontroller, om alle webadresserne er menneskevenlige. Dette er en af vigtigste faktorer der påvirker SEO.

 7. Publicer webstedet. Endelig kan du gøre dit websted tilgængeligt for målgruppen. Udgivelsesprocessen tager et par sekunder. Nyd resultatet!

Sådan opretter du et personligt websted med CMS?

At designe et personligt websted med CMS er noget mere kompliceret og tidskrævende sammenlignet med det, der blev afsluttet med webstedsbyggere. Dette forklares med, at CMS kræver mere kodningskendskab, og det tager mere tid at tilpasse websteder med dem. De praktiserer en lidt anden tilgang til hele webbygningsprocessen. Hvis du beslutter at starte et websted med CMS, skal du huske på følgende trin:

 1. Vælg Hosting. CMS tilbyder ikke integreret hosting. Du skal find en pålidelig hostingudbyder før du begynder at arbejde på dit websted. Tjek troværdigheden af ​​tjenesten, prisplaner og funktioner, de indebærer.
 2. Vælg domænenavn. Ligesom du ikke har en mulighed for at vælge hosting, kan du ikke få et domænenavn fra det CMS, du vil arbejde med. Gør det på forhånd for ikke at spilde tid bagefter. Sørg for at følge standard domæne valg regler for at få et mindeværdigt domænenavn og kvalitet.
 3. Installer CMS. Hvis det CMS, du planlægger at bruge, ikke er webbaseret, har du brug for tid til at downloade og installere det. Dette tager ikke meget kræfter og tid, men du er stadig nødt til at overveje denne nuance.
 4. Vælg og installer plugins. Størstedelen af ​​CMS leveres ikke med hele pluginsættet. De har standardintegrerede plugins for at sikre grundlæggende funktionalitet. Du skal vælge og installere de plugins, du foretrækker. De kan være gratis og betalt. Gennemse dem, du betragter som vigtige for dit websteds emne, og sørg for, at de er sikre og kvalitet.
 5. Design et websted. Når du har installeret de krævede plugins, kan du fortsætte med at arbejde på din personlige websideudvikling. Vælg skabelonen (de kan også være gratis og betalt) og vælg de værktøjer, du har brug for for at give dem det krævede design. Du ser muligvis efter CMS-skabeloner derude, men sørg for, at de er udviklet af professionelle og pålidelige webdesignere. Det giver virkelig mening at betale for et kvalitetstema, som ikke sætter dit websted i fare.
 6. Upload indhold. Når du har valgt skabelonen, er det på høje tid at uploade indholdet. Dette afhænger af de mål, du har sat, og den type websted, du har brug for. Vælg og tilføj indlæg, videoer, konti på det sociale netværk, mediefiler og andre elementer, der øger din webstedsbedømmelse.
 7. Juster SEO-parametre. Så snart du er færdig med webstedsredigering, skal du justere SEO-parametre. Nå et specielt webstedssektion i CMS-instrumentbrættet, eller installer et SEO-plugin og gennemse de tilgængelige indstillinger.
 8. Udgiv et websted. Det sidste trin i webstedsoprettelsesprocessen er naturligvis dens offentliggørelse. Dette er let og hurtigt. Aktiver blot knappen “Publicer” og observer resultatet!

Sådan vælger du tjenesten til at oprette et personligt websted fra skrab?

Der er flere faktorer, du skal overveje, når du vælger den bedste service til at oprette et personligt websted. Dette afhænger af erfaringsniveauet, det disponible budget, mål og forhåbninger. På samme tid er der generelle funktioner, der er et must for enhver service, du vil gå til. For at give maksimal sikkerhed og effektivitet ved webbygningsprocessen skal platformen have følgende:

 • Brugervenlighed;
 • Sikkerhed;
 • Brugervenlighed;
 • Hurtig webudviklingstid;
 • Kvalitet;
 • Funktionalitet;
 • Omfattende valg af skabelon;
 • Bekvemmelighed;
 • Kraftfulde designtilpasningsfunktioner;
 • Prisbillig prispolitik.

Overholder den service, du planlægger at bruge, disse krav og ser professionel ud? Derefter kan du begynde at teste det for at sikre dig, at det virkelig kommer op til dine behov.

Fordele og ulemper ved webstedsbyggere

Webstedsbyggere er specielt designet til brugere med forskellige kvalifikationer og ekspertise. De fleste af dem er generelt fleksible og praktiske, men hver service har stadig sine specielle egenskaber, som du skal være opmærksom på. Her er de grundlæggende fordele ved webstedsbyggere:

 • Enkelhed og bekvemmelighed. Webstedsbyggerne har enestående brugervenlighed. Dette er, hvad der gør dem til et smart valg for brugere med ringe eller ingen færdigheder inden for webdesign. De leveres for det meste med WYSIWYG-redaktører og træk-og-slip-funktioner, der forenkler hele processen med oprettelse af websteder, hvilket gør den intuitiv og engagerende. Dette gør det muligt at oprette et anstændigt og fuldt udstyret websted på kun et par timer.
 • Skabelonvalg. Disse systemer tilbyder rige samlinger af foruddesignede skabeloner, som ofte falder i kategorier baseret på nichespecialisering. Skabelonerne er mobiloptimeret, så websteder vises godt på alle typer desktop og mobile enheder.
 • Tilpasning af visuelt design. Bortset fra at tilbyde flere skabeloner, tilbyder webstedsbyggere kraftfulde visuelle designtilpasningsværktøjer, der giver dem den krævede appel og ydeevne.
 • Prisbillig prispolitik. Webstedsbyggere er virkelig overkommelige sammenlignet med andre webdesignløsninger. De har ofte gratis forsøg eller endda gratis planer, så brugerne kan teste deres funktioner. Hvad angår de betalte planer, er de alsidige og har forskellige parametre og funktioner til at opfylde forskellige brugerkrav og budgetter.

Bortset fra fordelene har webstedsbyggerne også et sæt spærringer. Nogle af dem er som følger:

 • Utilstrækkelig funktionalitet. Mange webstedsbyggere mangler funktioner, der er et must for at starte store projekter. Tag dig tid til at udforske hele systemsættet for at sikre, at det passer til dine behov;
 • Kode redigeringsbegrænsninger. Den kendsgerning, at webstedsbyggere hovedsageligt oprettes til nybegynder, gør det muligt at antage, at de ofte mangler kodedigeringsmuligheder. Dette er ikke et problem for begyndere, mens webmastere muligvis finder denne funktion en ulempe, der leder efter omfattende kodedigeringsmuligheder;
 • Utilgængelige indstillinger for migrering af websteder. Hvis du planlægger at oprette et projekt med en webstedsbygger, skal du indse, at du ikke vil være i stand til at overføre det til en anden service. Selvom nogle systemer tillader migrering fra en platform til en anden, kan processen være en alvorlig udfordring.

Fordele og ulemper ved CMS

Content Management Systems har også deres fordele og forringelser, som brugerne skal være opmærksomme på, når de vælger. Hvert system har sine specifikke ulemper og fordele, men der er også generelle funktioner iboende for alle CMS. Nogle af fordelene inkluderer:

 • Omfattende funktionalitet. CMS er generelt stærke systemer, som leveres med en bred vifte af funktioner, der er nødvendige for at starte og styre et anstændigt websted.
 • Imponerende tilpasningsmuligheder. CMS giver imponerende designtilpasningsmuligheder. Dette indebærer ekstra plugin- og skabelonintegration samt flere designtilpasningsværktøjer, der er nødvendige for at give et websted anstændigt funktionalitet.
 • Hurtig og effektiv webdesignproces. Start af et personligt websted med CMS tager ikke meget tid, især hvis du ved, hvordan du gør brug af det magtfulde funktionssæt for tjenesten. Selv de brugere, der ikke har erfaring med webdesign, afslutter opgaven på flere dage ved at integrere gratis og betalte værktøjer, plugins, moduler og skabeloner.
 • Fleksible priser. De fleste open source CMS er helt gratis. Dette betyder, at du kan downloade og installere dem gratis. For at få avanceret funktionalitet skal du dog være klar til at investere i betalte tilføjelser, plugins, skabeloner og udvidelser. Hosting og domænenavne betales også, da de fleste systemer ikke tilbyder integrerede indstillinger.

Ligesom webstedsbyggerne har CMS også en række ulemper. Nogle af dem er værd at blive nævnt først:

 • Behov for programmeringsfærdigheder. Hvis du ønsker at starte og styre et magtfuldt projekt med CMS, går du ikke uden at have mindst et minimum sæt programmeringsviden. De er nødvendige for at redigere webstedskoder, tilpasse designet til dit projekt, integrere ekstra værktøjer og plugins, opdatere indhold og styre dit websteddesign.
 • Sikkerhedsspørgsmål. Sikkerhed for websteder, der er lanceret med CMS, kan være i fare på grund af behovet for at installere ekstra plugins og skabeloner. De bliver ofte udviklet af tredjepartsbrugere, og de kan komme med ondsindede koder, som i sidste ende udgør en fare for hele websitet.

Bundlinie

Når det kommer til at oprette et personligt websted, kan brugere have flere problemer. De vedrører for det meste de tilgængelige webbygningsmuligheder og værktøjer, der sikrer et anstændigt resultat. Dette er, når valget mellem webstedsbyggere og CMS bliver så kompliceret. Begge typer systemer har meget at tilbyde brugere, og begge sikrer et anstændigt resultat, at man ved, hvordan man gør brug af de funktioner og værktøjer, platformene tilbyder.

Så hvilken type service fungerer bedst for dit websted? Hvis du nogensinde har arbejdet med CMS eller har den grundlæggende viden om webdesign, er det at bruge disse systemer en dejlig løsning. Tjenesterne er kraftfulde og fuldt udstyrede. Dette garanterer ikke anstændigt resultat. Vær dog klar til at møde og overvinde de problemer, du måtte støde på på ethvert trin i webdesignprocessen.

Er dette din første forsøg på at starte et websted? Eller måske ikke ønsker du at bekymre dig om alle disse webdesignudfordringer? Så er det en god løsning at bruge en webstedsbygger. Disse tjenester hjælper med at etablere pålidelig web-tilstedeværelse. De er nemme at bruge, praktiske og intuitive for alle. De er også overkommelige og brugervenlige. Upload bare dit indhold, juster de krævede indstillinger og nyd resultatet! Held og lykke!

Opret et gratis personligt websted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map