Sådan opretter du et webshop til online shopping

Sådan opretter du et webshop til online shopping


Hvis du planlægger at sælge produkter online, er den første ting du har brug for at oprette et webshop til online shopping. En digital butik åbner nye horisonter for ejeren. Bortset fra global opsøgning og muligheden for at sælge tjenester eller produkter verden over døgnet rundt uden begrænsninger, får du også adgang til en avanceret flok marketing- og promoveringsinstrumenter.

Før du dykker ned i verdenen af ​​e-handelsfremmende kampagner, loyalitetsprogrammer og produktmarkedsføring, skal du have en fuldt udstyret online shop. Moderne webstedets bygningsmetoder lad brugere oprette e-handelsprojekter fra bunden af uden særlige færdigheder. På den anden side afhænger den tid og ressourcer, der er nødvendige for at implementere butikken, af den teknologi, du vælger.

I denne artikel vil vi beskrive to vigtige måder at oprette en online shoppingwebsted fra bunden af, men først skal vi identificere nogle af de vigtigste funktioner, det skal have.

10 væsentlige online shopping-webstedets funktioner

Uanset hvilken platform eller software du bruger til at opbygge din fremtidige digitale butik, skal du sørge for, at den har alle følgende funktioner:

1. Produktstyringssystem

Mens blogs kræver en kraftfuld indholdsredigerer til at administrere adskillige artikler, blogindlæg og kategorier, skal du med en online shop administrere hvert af dine produkter. Sørg for, at en valgt platform giver dig mulighed for at tilføje nye varer, redigere beskrivelser og titler, indstille priser, sortere produkter efter kategorier, modeller, størrelser osv..

Produktstyringssystem

Funktionen er vigtig for ikke kun webstedsejere, men også kunder. De vil have en chance for at finde det gode, de har brug for hurtigere, hvilket resulterer i en højere konverteringsfrekvens. Tanken er at gøre det let for dem at identificere det produkt, der lever op til deres forventninger.

2. Betalingsmuligheder

Da eCommerce-nichen overvejer transaktionsbehandling, skal du tænke på de mest populære betalingsportaler for dine besøgende. Jo flere alternativer din butik har, jo bedre. Begræns ikke dine fremtidige købere med en eller to betalingsmetoder. Brug fleksible platforme, der giver tredjepartsintegrationsfunktioner.

Betalingsmuligheder

3. Billeder i høj kvalitet

Produktbilleder af høj kvalitet resulterer i stærk produktrepræsentation. Brug billeder i høj opløsning og vis dine genstande fra forskellige vinkler. Ideen er at sikre den virkelige livserfaring for folk, der handler online.

Lad dem drage fordel af følelsen af ​​tilstedeværelse lige her lige nu. En god måde at tilskynde dem til at gennemføre købet. Det er her videooversigter og promoveringer muligvis også kan hjælpe.

4. God ydelse og lydhørhed

Opbygning og vedligeholdelse af en digital butik kræver meget af aktiver, især hvis du planlægger at tilføje hundreder af nye produkter efterfulgt af fotos, videoer eller beskrivelser. Sørg for, at din bygningsplatform har en kraftfuld motor, mens hosting er i stand til at håndtere trafikspidser og -spring under rutinerede tilbud, rabatter osv.

Online butiks hastighed

Sørg for, at webstedshastigheden er hurtig nok, da det ser ud til at være en afgørende sats, der afspejler kundernes tilfredshed og konverteringer. Derudover skal din digitale butik være mobilvenlig. Næsten halvdelen af ​​alle brugere foretager online shopping via deres tablets og smartphones. Det ville være forkert af dig at miste denne målgruppe.

5. Hjemmesikkerhed

Købere leder efter en sikker måde at købe produkter online. For at imødekomme deres forventninger kan du muligvis implementere noget mere end bare et SSL-certifikat. En god ide er at bruge en firewall og beskytte dit websted mod ondsindet trafik, mens tofaktorautentisering synes at være et ekstra sikkerhedslag.

6. Kundesupport

Med det formål at etablere en fejlfri online shoppingoplevelse, bliver du nødt til at løse forskellige problemer fra tid til anden. Nogle kunder er måske ikke tilfredse med produktkvaliteten, andre kan anmode om en tilbagebetaling eller ændring. Sørg for, at du leverer nok værktøjer til at komme i kontakt og sikre øjeblikkelig kundeassistance.

7. Kontaktinfo

Bortset fra kundesupport kræver en online butik en klar kontaktsektion. Det skal indeholde alle mulige måder at komme i kontakt med. Det åbner nye muligheder for ikke kun din målgruppe, men også potentielle forretningspartnere, investorer osv.

Kontaktoplysninger

8. Udtalelser

Forøg din digitale butiks troværdighed med ægte kundeanmeldelser og udtalelser. Bed tidligere købere om at dele deres mening om det produkt, de har købt. Det får dit websted til at se mere pålideligt og pålideligt.

Udtalelser

9. SEO, Analytics og promoveringsværktøjer

Når du har brug for at markedsføre din butik, skal du sørge for at have nok marketingværktøjer. De kan omfatte loyalitetsprogrammer, kuponer, promo-koder og andre instrumenter til at øge salget.

Shopify Analytics

Med trafikvæksten har du også brug for nogle målingstjenester såvel som at spore dine købere, deres demografi og andre afgørende målinger. SEO-indstillinger giver dig mulighed for at optimere produktsider samt gøre din digitale butik mere SEO-venlig. Fremme separate emner, kategorier og sider ved hjælp af nøgleord, metatags osv.

10. Ekstra funktioner, der skal kigges efter på et webshop til online shopping

Følgende ekstraudstyr kan implementeres krævende på den produkttype, du sælger. Uanset om du har en lille butik eller en enorm online markedsplads, vil du måske også have:

 • Fortrolighedspolitik afsnit, der beskriver måden at kræve refusion, returnering eller udveksling på.
 • Forsendelsesmetoder og betingelser forklaret.
 • Sociale medieknapper for at lade brugerne dele meninger eller produktsider på Facebook eller Instagram.
 • Relaterede produktindstillinger at tilbyde flere varer, der henviser til en bestemt produktkategori.

Nu skal du finde den ultimative platform, der tilbyder nok værktøjer til at implementere alt det ovennævnte. e-handelsprojekter ser ud til at være de hårdeste med hensyn til implementering og tilpasning.

De kræver avancerede tekniske færdigheder, medmindre du vælger klar til brug-løsninger som Shopify. En anden måde er at bruge WordPress CMS parret med WooCommerce plugin og eCommerce funktionalitet, den leverer. Lad os se på begge muligheder, og hvordan de kan hjælpe.

Sådan opretter du en online shopping-side ved hjælp af Shopify

Shopify

Shopify – er en platform til opbygning af websteder designet specielt til e-handelsbehov. Den vigtigste softwarefordel er, at den leverer alt hvad du har brug for for at implementere de funktioner, vi diskuterede tidligere. Fra loyalitetsprogrammer og SEO-indstillinger til et praktisk kontrolpanel og produktadministrationssystem – du får alle nødvendige funktioner i en valgt pakke.

Platformen er temmelig let at bruge. Tilføjelse af nyt indhold og produkter er enkelt såvel som at ændre titler og beskrivelser, oprette varesamlinger, oprette nye sider og produktkategorier, indstille priser osv. Systemet tilbyder flere baseline shopping-skabeloner med forudinstallerede widgets, hvilket betyder, at du ikke har brug for at overhovedet kode. Shopify bruger sine hostingfaciliteter og sikrer jævn butikdrift ud over gratis SSL og andre sikkerhedsmidler.

I det hele har vi et fantastisk eCommerce-websidebygningsværktøj, der kræver en minimal indlæringskurve. Lad os komme til webstedets byggeproces.

 1. Log ind, og vælg en plan. Registreringsprocessen er meget hurtig. Du skal dog vælge en pakke med det samme med en chance for at skifte mellem planer. Den gode nyhed er, at hver plan har en 14-dages gratis prøveperiode til test af softwarefunktioner.
 2. Vælg en skabelon. Selvom Shopify ikke overvælder dig med en uendelig række temaer, kan du stadig vælge fra en liste med 10 stilfulde og lydhøre layout. Tekniske nørder vil sætte pris på HTML / CSS-adgang til at implementere eksklusive funktioner, scripts osv. De, der higer efter eksklusivt design, kan vælge form 60 premium-skabeloner, der koster $ 190.
 3. Shopify temaer

 4. Opret din butik. At redigere din butik kan virke lidt vanskeligt at danne starten. Kontrolpanelet er dog ret intuitivt. Efter nogen tid lærer du hvordan du tilføjer produkter, billeder, redigere blokke på siden, oprette produktsamlinger, angive priser, angive relevante varer osv..
 5. Shopify Butiksopsætning

 6. Shopify App Store indeholder yderligere widgets for at få din butik til at skinne online. Her finder du muligvis fra promoverings- og marketingværktøjer til indkøbsinstrumenter til indkøbskurv, billedgallerier til produkt osv.
 7. Shopify App Store

 8. Tilslut et domæne og gå live. Med Shopify kan du forbinde dit domæne samt registrere det inden for platformen. Nu behøver du kun at offentliggøre alle websidesider og gå live med din butik.

Den overordnede proces er temmelig let i betragtning af at du har alle de nødvendige værktøjer afhængigt af den valgte plan. Prisen afhænger af pakken og antallet af produkter, du vil sælge. Det spænder mellem $ 29 / måned for en lille butik og $ 299 for en voksende digital markedsplads.

Prøv Shopify gratis

Sådan opretter du et online shopping-sted ved hjælp af WooCommerce

WooCommerce

Når vi siger “WooCommerce”, mener vi et eCommerce-plugin, der skal bruges med WordPress. Når vi siger “WordPress”, mener vi en open source CMS bruges sammen med Bluehost (den bedste WP-optimerede hostingudbyder).

Selve plugin er en god løsning til enhver butik. Det leveres i en gratis basisversion til enkle projekter. Voksende websteder kan drage fordel af betalte udvidelser og ekstra funktioner designet til at blive brugt sammen med plugin.

For at opbygge en online butik i fuld skala med WooCommerce skal du gøre følgende:

 1. Registrer et domæne, og find en hosting-udbyder. Overvej problemet løst takket være Bluehost. Dens WP-optimerede planer inkluderer WordPress-integration, adgang til skabeloner og widgets, system- og plugin-opdateringer, 1-årigt gratis domæne osv. Yderligere manipulationer spiste heller ikke nødvendigt.
 2. Bluehost Dashboard

 3. Vælg et WP-tema. WordPress kan prale af tusinder af e-handels-temaer. De fleste af dem er mobilvenlige. Brug forhåndsvisningstilstanden til at kontrollere, hvordan det ser ud. Brugere kan drage fordel af gratis skabeloner eller købe premium layouts afhængigt af designkravene.
 4. WordPress e-handels-temaer

 5. Installer WooCommerce. Nu skal du installere og aktivere plugin. Gå til plugin-indstillinger for at finjustere din fremtidige butik. For at afslutte scenen skal du blot følge de 5 enkle trin og angive vigtig info for at få et installationsplugin til at fungere.
 6. WooCommerce produkteditor

 7. Tilføj produkter og rediger indhold. Nu kan du tilføje nye produkter, sæt beskrivelser og titler, arbejde med produktside SEO osv.

Den vigtigste ulempe her er, at brugere bliver nødt til at udføre det meste af arbejdet manuelt. På den anden side vil et solidt niveau af tekniske færdigheder være nyttige i henvisninger til webstedsoptimering. Desuden kan brugerne integrere tusinder af tredjeparts tjenester fra betalingsportaler til forsendelsesmetoder.

På samme tid er det billigere at bruge denne metode, selvom nogle udvidelser muligvis koster hundreder af dollars, såvel som premium WordPress-temaer.

Prøv WooCommerce nu

Bundlinjen

Valg mellem Shopify og WooCommerce afhænger af den digitale butikstørrelse, antallet af produkter, du vil sælge, og de yderligere funktioner, du ser efter.

Shopify er en alt-i-en e-handelsløsning med alt hvad du har brug for i dens planer. Selvom redigeringsprocessen ikke er så let, som nogle måske forventer, giver systemet dig mulighed for at opbygge et fuldt funktionelt webshopwebsted i timer uden ekstra omkostninger eller manipulationer.

WooCommerce ligner mere et plugin snarere end en automatiseret eCommerce-løsning. Det betyder, at du har brug for andre midler for at bringe dit projekt til live. Yderligere tekniske færdigheder kan også være nyttige. Men tingene bliver meget lettere, når du bruger WooCommerce parret med WordPress og Bluehost. Det er dig at beslutte, hvilken måde du skal vælge.

Opret en online butik nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map