Sådan opretter du et websted fra Scratch

Sådan opretter du et websted fra Scratch


Har jeg virkelig brug for et websted? Dette spørgsmål opstår, om du planlægger at introducere din lille virksomhed eller iværksætte en massiv kampagne for global opsamling. Svaret er JA.

At have et websted er vigtigt for enkeltpersoner, freelancere, virksomheder, internationale virksomheder og forretninger af enhver størrelse. Det andet spørgsmål er, hvordan man bygger et nyt sted fra bunden af.

Det er her de fleste nybegynder har ryggen mod væggen. Med så mange under udvikling webstedsbygningsteknologier at vælge imellem, nogle kan synes det er forvirrende at vælge den bedst matchende. Valget vil hovedsageligt afhænge af projektets kompleksitet, nøglemål, webstedstype, budget og teknisk baggrund.

I denne ultimative guide gennemgår vi alle de tilgængelige webstedsbygningsværktøjer og -teknologier for at fremhæve fordele og ulemper, nøglefunktioner og de fordele, de leverer. Så hold dig tunet!

Bedste tjenester til at oprette et websted fra ridser:

 1. Wix – Bedste webstedsbygger til at oprette et websted fra Scratch
 2. WordPress – Gratis platform (CMS) til at opbygge ethvert websted
 3. uKit – Nemmeste webstedsbygger til websteder med mindre virksomheder
 4. Shopify – Alt-i-én e-handelsplatform, der sælges online
 5. Squarespace – Universal Website Builder for begyndere
 6. Weebly – Enkel måde at oprette et websted fra Scratch
 7. Webflow – En af de bedste websites Builder-software

Wix – Bedste webstedsbygger til at oprette et websted fra Scratch

Produktnavn:WIX
Officiel hjemmeside:wix.com
kompleksitet:Meget let
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 13 / mo
Grundlagt:2006
Hovedkvarter:Israel
Prøv det gratis

Wix – er den bedste webstedsbygger, som giver dig mulighed for at oprette et funktionsladet websted fra bunden. Platformen har eksisteret i over 14 år og er blevet den øverste destination for millioner af brugere over hele kloden. Systemet fungerer godt til udvikling af forskellige typer projekter, uanset deres kompleksitetsniveau, funktionalitet og specielle designaspekter. Desuden kræver systemet ikke nogen kodningsfærdighed, da det er absolut intuitivt, praktisk og nem at bruge til nybegynder og webdesign-proffs.

Hovedtræk

Wix er en af ​​de mest genkendelige træk-og-slip-webstedbuildere, som skiller sig ud fra mængden på grund af dets omfattende sæt funktioner. De lever op til forskellige behov for webstedsudvikling. Se nu de store højdepunkter i webstedsbyggeren nu:

Fordele og ulemper

Når det kommer til webstedsudvikling, gør Wix det muligt at vælge mellem to redigeringsmuligheder. Disse er Wix ADI og Standard Editor. Den første løsning fungerer for det meste godt for ikke-teknikere, der ikke har tid eller bare ikke ønsker at bekymre sig om komplekse nuancer i webdesign. Det andet alternativ er et bedre valg for dygtige designere. Webstedsbyggeren tilbyder også hundreder af klargjorte tilpassede skabeloner, avancerede designtilpasningsværktøjer, integrerede blogging og e-handelsmotorer, et rigt App Market med et stort udvalg af integrerede widgets og udvidelser.

Når vi taler om ulemper, har Wix ikke afgørende ulemper. Systemets interface er noget overmættet med funktioner, widgets og værktøjer, hvilket kan være lidt forvirrende for begyndere. Webstedsbyggeren giver dig ikke mulighed for at skifte mellem skabeloner, og der er ingen mulighed for kodedigering her. Selvom Wix App Market findes i widgets, er der ikke alle dem værdig kvalitet. Disse afbrydelser har dog ikke alvorlig indflydelse på systemets funktionalitet.

Koste

Wix prispolitik er overkommelig for alle. Systemet har en temmelig dejlig gratis plan. Den udløber aldrig og kan derfor bruges til at teste platformens hele funktionalitet, før den opgraderes til en af ​​dens betalte planer.

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – fravær af systemannoncebannere, gratis hosting og domæneforbindelse;
 • Ubegrænset ($ 17 / mo) – 10 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde;
 • Pro ($ 22 / mo) – integrerede værktøjer til indsamling af statistik og Google Analytics, 2 timers videolagringsplads;
 • VIP ($ 39 / mo) – professionelt logo, første prioriteret support osv.

Forretnings / e-handelsplaner

 • Business Basic ($ 23 / mo) – accept af online betaling;
 • Ubegrænset forretning ($ 27 / mo) – e-handelsplatform, forretningsudviklingsværktøjer, applikationer til iværksættere;
 • Forretnings-VIP ($ 49 / mo) – ubegrænset båndbredde og videolagringsplads, komplet Wix Suite;
 • Virksomhed ($ 500 / mo) – en-til-ende-forretningsløsning, der giver den højeste funktionalitet og maksimale mængde værktøjer.

Webstedsbyggeren tilbyder ofte rabatter og specialtilbud for at øge kundeloyaliteten og opfordre nye brugere til at deltage i systemet. Der er også 14-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med en af ​​de betalte planer af en eller anden grund.

Prøv Wix gratis

WordPress – Gratis platform (CMS) at opbygge ethvert websted

Produktnavn:WordPress
Officiel hjemmeside:wordpress.org
kompleksitet:Over gennemsnit
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 2,95 / mo
Grundlagt:2003
Hovedkvarter:I hele verden
Prøv det gratis

WordPress – er det mest populære gratis CMS i verden, der kan bruges til at opbygge enhver form for hjemmeside. Systemet præsenterer i øjeblikket over 25 millioner levende websteder, og mange flere er under opførelse. Oprindeligt lanceret som en indholdsbaseret blogging platform, WordPress er vokset til et multifunktionelt bygningsinstrument med mange gode funktioner og maksimal tilpasningsfrihed.

Hovedtræk

WordPress indeholder en bred liste over funktioner, der gør det muligt at start forskellige typer websteder, herunder blogs, porteføljer, forretningswebsteder, webbutikker og mere. Den multifunktionelle karakter af CMS bidrager til systemets funktionalitet, men det indebærer også investering af kræfter / tid, der kræves for at få mest muligt ud af systembrugen. Se de vigtigste WordPress-funktioner nu:

 • Open source-art, der giver fuld adgang til projektkildekoden;
 • Kraftig blogging motor;
 • Glat og problemfri CMS-installation, der sikrer brugervenlighed for begyndere og webdesign-proffs;
 • Hundredvis af integrerede plugins relateret til forskellige nicher;
 • 100% frihed til designtilpasning, der sikrer avanceret websideudseende og ydeevne.

Fordele og ulemper

WordPress har udmærket sig som et komplet Content Management System, der giver mulighed for flere integrationsfunktioner. Systemet leveres med et sæt indbyggede skabeloner, widgets, extensions, apps og plugins, men der er også hundreder af dem derude. De plugins / temaer, du kan vælge og integrere i dit projekt, tackle forskellige brancher, hvilket giver et virkelig omfattende valg.

Med hensyn til ulemperne vedrører det første og det vigtigste aspekt kompleksiteten af ​​CMS for begyndere. Behovet for integration af plugin / skabeloner indebærer bevidsthed om kodningsevner. Det tager også tid og kræfter at udforske og beherske platformen og dens hele funktionssæt. Dette er ikke enkle opgaver til nybegynder.

Koste

WordPress er helt gratis til download og installation. Når du har installeret systemet, vil du kunne teste dets funktionssæt og starte enkle projekter med det for at øve og forbedre dine webdesignfærdigheder. Når du beslutter at starte et fuldt funktionsprojekt og gå live, går du ikke uden plugin-integration og yderligere tilpasning af websteder. Endelig, for at offentliggøre dit projekt på nettet, bliver du nødt til at vælge pålidelig hosting og tilslutte et domænenavn. Der er mange hostingfirmaer at vælge imellem. Den bedste løsning er dog Bluehost – en betroet hosting-udbyder, som officielt anbefales af WordPress. Når du arbejder med Bluehost, vil du blive tilbudt at vælge en af ​​de planer, den giver. Disse inkluderer:

 • Grundlæggende ($ 2,95 / mo) – en webstedshosting, ubegrænset trafik og båndbredde, gratis WordPress-opdateringer, gratis SSL-forbindelse, 50 GB lagerplads;
 • Plus ($ 5,95 / mo) – ubegrænset antal hostede websteder, ubegrænset e-mail-konti og domæner, ubegrænset lagerplads og båndbredde, $ 200 for avancerede marketingmuligheder;
 • Valg ($ 5,45 / mo) – sikkerhedskopiering af webstedet, anti-spam-beskyttelse, domænefortrolighed osv.

Uanset hvilket abonnement du vil gå til, vil Bluehost tilbyde en fantastisk bonus – en mulighed for at opret forbindelse og brug et gratis domænenavn gratis i løbet af et år. Så snart sigtet udløber, udgør domæneomkostningerne $ 12- $ 14 pr. År.

Prøv WordPress gratis

uKit – Nemmeste webstedsbygger til websteder med mindre virksomheder

Produktnavn:UKIT
Officiel hjemmeside:ukit.com
kompleksitet:Super let
Gratis plan:14 dages prøve
Premium plan:fra $ 4 / mo
Grundlagt:2015
Hovedkvarter:Den Russiske Føderation
Prøv det gratis

uKit – er den nemmeste webstedsbygger til små virksomhedswebsteder. Dette er også et af de mest overkommelige systemer, man kan finde på det moderne marked for webdesign. uKit er fuldt udstyret, fleksibelt, praktisk, intuitivt og enkelt til alle brugerkategorier, uanset deres webdesignfærdigheder og ekspertise. Det er ikke nødvendigt at have kodningsviden for at starte og styre projekter med systemet – så funktionsladet og forståeligt, det er for alle.

Hovedtræk

uKit har oprindeligt positioneret sig som en byggeri til små virksomheder, men det er også muligt at starte andre typer projekter med systemet. Disse inkluderer blogs, små til mellemstore webbutikker, porteføljer, destinationssider osv. Webstedsbyggeren har en praktisk drag-and-drop-editor, der bidrager til brugervenligheden og bekvemmeligheden af ​​tjenesten, mens en praktisk forhåndsvisning giver dig mulighed for at se resultatet, før du går online. De vigtigste funktioner i systemet er vist nedenfor:

 • Hundredvis af responsive branche-specifikke skabeloner, der kan tilpasses absolut;
 • Fantastisk brugervenlighed og overkommelig pris;
 • Omfattende widgetintegrationsindstillinger;
 • Gratis SSL-certifikatforbindelse;
 • CRM integration;
 • Midlertidig adgangsrettigheder til webstedsadministration.

Fordele og ulemper

Webstedsbyggeren skiller sig ud fra mængden på grund af sin imponerende enkelhed, der ikke går på kompromis med funktionaliteten. uKit leveres med en praktisk og intuitiv WYSIWYG-editor, der giver dig mulighed for at kontrollere webdesignprocessen. Der er også adgang til masser af responsive og fuldt tilpassede skabeloner, widgetintegrationsmuligheder og blogging-motor. eCommerce-funktionen realiseres på to måder – enten via Ecwid-plugin integration eller e-handels-widgettilpasning. Muligheden for at give midlertidig adgang til webstedets adgang til andre teammedlemmer muliggør en mere effektiv delt webstedsstyring og tilpasning.

uKit har ikke bemærkelsesværdige ulemper – det er enkelt, intuitivt og praktisk for alle. Dog mangler det noget kodeadigeringsindstillinger, der kan lade brugerne få mest muligt ud af tilpasning af webstedet. Hvad mere er, den 14-dages gratis prøveversion, som systemet leveres, er ikke nok til at realisere og teste platformens hele funktionalitet.

Koste

uKit er en af mest overkommelige og omkostningseffektive webstedsbyggere. Systemet har ikke en gratis plan, men det er stadig muligt at teste dets funktionssæt i den gratis prøveperiode, der strækker sig over 14 dage. Så snart du beslutter at starte et funktionsladet websted med platformen, skal du være klar til at opgradere til en af ​​dens premium-planer:

 • Minimal ($ 4 / mo) – over 200 professionelle skabeloner, sikkerhedskopiering, ubegrænset diskplads og sidetal, brugerdefineret domænenavnforbindelse, 24/7 support, SMS-underretninger;
 • Grundlæggende ($ 8 / mo) – intet copyright-tegn, kraftfulde statistiksporingsværktøjer, Google Analytics, live chat support, premium design;
 • e-handel ($ 9,60 / mo) – integrerede e-handelsværktøjer, betalings- / forsendelsesmuligheder, accept af online betalinger, indkøbskurvindstillinger, valutavalg;
 • Pro ($ 12 / mo) – eCommerce-funktionalitet, integration af brugerdefineret kode, brugerdefineret farveskemaansøgning osv.

Hvis du beslutter at fortsætte med at arbejde med systemet, er det fornuftigt at betale for 3, 6, 12 eller 24 måneder med en betaling for at gemme budgettet. Jo længere abonnementsperioden er – jo større er rabatten.

Prøv uKit gratis

Shopify – Alt-i-en e-handelsplatform til salg online

Produktnavn:Shopify
Officiel hjemmeside:shopify.com
kompleksitet:Gennemsnit
Gratis plan:14 dages prøve
Premium plan:fra $ 29 / mo
Grundlagt:2004
Hovedkvarter:Canada
Prøv det gratis

Shopify – er en alt-i-en eCommerce platform at sælge online let og effektivt. Softwaren blev oprindeligt designet til opbygge onlinebutikker fra bunden af. Således leveres det med en kraftfuld integreret funktion, der er skræddersyet til behovene hos webshopsejere. Softwaren er i øjeblikket en af ​​de mest populære e-handelsløsninger i verden, der giver hundredevis af funktionsbelastede webbutikker.

Hovedtræk

Shopify er den øverste destination at gå efter, når det kommer til at starte og styre funktionsladede webbutikker. Det har udviklet sig i årenes løb med avanceret e-handelsfunktionalitet såsom automatisk EU-momsberegning, integrerede betalingsmetoder og indkøbskurv ud over nogle af dens andre vigtige muligheder, såsom:

 • Funktion Augmented Reality;
 • Flersproget support;
 • Salgsstedet (POS) software til effektivt online og offline produktsalg;
 • Omfattende marketing, produktstyring og tilpasning af webshop tilpasning;
 • Integreret Shopify-appmarked;
 • High end integration og synkroniseringsmuligheder.

Fordele og ulemper

Shopify skiller sig oprindeligt fra mængden på grund af dens kraftige e-handelsfunktioner, der tillader start og styring af alle typer online-butikker. Softwaren giver adgang til utal af produktstyring, marketing, tilpasning af webshop og promovering, flersproget support. Det leveres med den integrerede indkøbskurv, alsidige produktgalleri oprettelse og ændring funktioner. Systemet giver dig mulighed for at synkronisere din webbutikkonto med eksterne tjenester, markedspladser og regnskabssoftware. Det sikrer også dit projektsikkerhed ved hjælp af SSL-certifikatforbindelse, avancerede værktøjer til bekæmpelse af svig og andre sikkerhedsmuligheder.

Blandt de negative funktioner i softwaren er det fornuftigt at nævne overflod af komplicerede e-handelsfunktioner, hvoraf mange ikke er så nødvendige, når det kommer til standard oprettelse af webshop. I stedet fungerer de godt til udvikling af store hypermarkeder. Omkostningerne ved Shopify-abonnementer skal også nævnes her, da softwaren er en ganske dyre løsning.

Koste

Shopify er ikke en billig webstedsbygger, men dens prispolitik kommer op til systemets funktionalitet. Systemet tilbyder ikke nogen gratis planer, men det er muligt at teste dens funktionalitet ved hjælp af en gratis 14-dages prøveperiode. Så snart du beslutter at lancere en funktionsladet online butik og gå live, skal du være klar til at opgradere til en af ​​følgende planer:

 • Grundlæggende Shopify ($ 29 / mo) – blogforbindelse, 2 personalkonti, sviganalyse, gratis SSL-certifikat, manuel oprettelse af ordre, Shopify POS-app, forladt vogngenopretning, salgskanaler;
 • Shopify ($ 79 / mo) – gavekort, 5 personalkonti, professionelle rapporter, 1-5 butikspladser;
 • Avanceret Shopify ($ 299 / mo) – avanceret rapportbygger, op til 8 butiksteder, realtidsforsendelse, 15 personalkonti osv.

Softwaren indstiller ikke gebyrer for kreditkorttransaktioner, der er foretaget under brug af tjenesten. Vær dog klar til at betale mere, når du foretager kreditkortbetalinger.

Prøv Shopify gratis

Squarespace – Universal Website Builder for begyndere

Produktnavn:Squarespace
Officiel hjemmeside:squarespace.com
kompleksitet:Gennemsnit
Gratis plan:14-dages retssag
Premium plan:Fra $ 29 / mo
Grundlagt:2012
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

Squarespace – er en universel webstedsbygger for begyndere og webdesign fagfolk. Systemet er ret nemt at bruge for alle, og det kommer med en markant integreret funktionalitet, der gør det skiller sig ud fra mængden. Webstedsbyggeren tillader oprettelse af visuelt tiltalende websteder til overkommelige priser. Kodefærdigheder er ikke et must her, men tjenesten indebærer stadig HTML / CSS-projektredigeringsmuligheder for at give et bedre resultat.

Hovedtræk

Squarespace positionerer sig som det alt-i-et-system, der bruges til at starte alle typer websteder. Den integrerede funktionalitet fungerer dog bedst til udvikling af blogs af kvalitet, webbutikker, porteføljer og forretningswebsteder. Dens WYSIWYG-redaktør bidrager til let at udvikle webstedet, mens den avancerede sidestileditor giver dig mulighed for at oprette imponerende webside-design. Listen over de mest bemærkelsesværdige Squarespace-funktioner er som følger:

 • Flere integrerede add-ons og widgets;
 • Kraftfulde e-handels- og bloggingmotorer;
 • Omfattende muligheder for social integration;
 • Google Maps indlejring og integreret Google Analytics;
 • SSL-certificering og e-mail-marketing.

Fordele og ulemper

Squarespace er kendt for sine omfattende billedredigeringsmuligheder, overflod af designtilpasningsværktøjer og Logo Maker. Tilgængeligheden af ​​responsive tilpassbare skabeloner bidrager til processens effektivitet. Webstedsbyggeren sikrer også pålidelige og kraftfulde kundesupportmuligheder samt avancerede marketingværktøjer, der bidrager til bedre webstedspromotering. Platformens højdepunkter inkluderer også det foldede historiefortællingsværktøj, Acuity Scheduling-integration, kraftfuld e-handel og blogsupport.

Hvad angår forældrene fra webstedsbyggeren, giver det mening at nævne omkostningerne ved e-handelsplaner, der er lidt dyre for standardbrugere. Systemredigeringsprogrammet kræver tid at blive udforsket og testet, da det ikke er meget nemt at bruge for begyndere. Endelig tilbyder Squarespace ikke tilstand af forhåndsvisning af websteder. Dette er ikke ret praktisk, da en bruger bliver nødt til at vende tilbage til redigeringsprocessen, efter at projektet er offentliggjort, hvis der er nogen bugs, der kræver forbedring.

Koste

Kvadratområdet er moderat prissat. Der er ingen absolut gratis plan her, men platformen giver dig mulighed for at teste dens funktioner under den 14-dages prøveperiode, som er gratis. For at starte et funktionsbelastet projekt med platformen skal du sørge for at opgradere til en af ​​de premium planer, som systemet tilbyder:

 • Personlig ($ 12 / mo) – 20 hjemmesider. 3% transaktionsgebyr, gratis brugerdefineret domænetilslutning osv .;
 • Forretning ($ 18 / mo) – ubegrænset antal websider, 2% salgstransaktionsgebyr, AdWords-kredit osv .;
 • Grundlæggende ($ 26 / mo) – integreret bogføringsfunktion, ubegrænset produktnummer, båndbredde og disklagringsplads osv .;
 • Fremskreden ($ 40 / mo) – realtidstransportforsendelse, etiketudskrivning, forladt checkout autorecovery osv.

Uanset hvilken premiumplan du vil gå efter, inkluderer den gratis hosting og domænenavn. Hvis du allerede ejer et domæne, giver systemet dig mulighed for at udpege det til dit nye Squarespace-baserede websted.

Prøv Squarespace gratis

Weebly – Enkel måde at oprette et websted fra Scratch

Produktnavn:Weebly
Officiel hjemmeside:weebly.com
kompleksitet:Gennemsnit
Gratis plan:Ja
Premium plan:Fra $ 4 / mo
Grundlagt:2006
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

Weebly – er en af ​​enkle måder at oprette et websted fra bunden af. Webstedsbyggeren gør det muligt at starte flotte projekter uden en enkelt kodelinje. Den integrerede drag-and-drop-editor kombineret med avanceret funktionalitet giver mulighed for kreativ frihed, der til sidst sikrer kvalitetsresultat.

Hovedtræk

Weebly er oprindeligt blevet oprettet til blogging, men det fik senere et stærkt e-handelsfokus. Det er også muligt at starte andre typer projekter med tjenesten uden nogen kodningsfærdighed og webdesignbaggrund overhovedet. Blandt de største højdepunkter i webstedsbyggeren skal følgende være de første til at nævne:

 • Kraftig e-handel og blogging-specialisering;
 • Kodeindlejring tilladt;
 • Avancerede marketing- og promoveringsværktøjer (Weebly Promote);
 • Integreret videohosting og imponerende muligheder for billedredigering;
 • IFTTT integration;
 • App Center og formbygger.

Fordele og ulemper

Weebly er ret nem at bruge både til ikke-teknikere og webdesigneksperter. Systemet giver dig mulighed for at oprette en personlig webadresse gratis, og det giver adgang til det omfattende bibliotek med responsive tilpassbare skabeloner. Der skal være særlig opmærksomhed på dens eCommerce-funktionalitet, som gør det muligt for brugere at starte og administrere fuldt udstyrede online butikker. Andre Weebly-højdepunkter inkluderer Weebly for Education og Weebly Campus Edition-funktioner, der omfatter flere funktioner og værktøjer til udvikling af uddannelsesfokuserede websteder.

Grusomme nedbrydninger er ikke så mange. En af de største nuancer er fraværet af sikkerhedskopieringsfunktion på webstedet, som ikke tillader brugere automatisk at gemme webstedsversioner under udviklingen. Ligeledes indebærer systemet ikke fortryde / forny redigeringer, der kræves for at annullere nogle af de unødvendige webdesignstrin. Som et e-handelsfokuseret system opkræver Weebly transaktionsgebyret på 3% for alt salg, der er foretaget i systemet.

Koste

Weebly har gennemsigtig prispolitik til rådighed for udvikling af to typer websteder – Standard og e-handel. Der er en gratis plan, der indebærer tilgængeligheden af ​​500 MB diskplads, subdomænetilslutning og SSL-certifikat til den forbedrede projektsikkerhed. For at få adgang til det avancerede sæt funktioner, skal du opgradere til et af de betalte abonnementer:

 • Forbinde ($ 4 / mo) – domæneforbindelse, visning af annoncebannere, SSL-certifikat osv .;
 • Forret ($ 8 / mo) – integreret drag-and-drop-editor, ubegrænset diskplads, fravær af systemannoncer, evnen til at forbinde dit eget domæne, SSL-sikkerhed og avanceret webstedsstatistik, 10 produkter, 3% provision for alle de foretagne transaktioner;
 • Pro ($ 12 / mo) – søgemulighed, adgangskodebeskyttelse, 25 produkter, videobaggrund, HD-videoer og lydbånd og en mulighed for at engagere op til 100 medlemmer;
 • Forretning ($ 25 / mo) – ubegrænset antal medlemmer, registreringsfunktion, ubegrænset antal produkter, mulighed for at acceptere betalinger på individuelle domæner, fravær af transaktionsgebyrer, mulighed for at sælge digitale produkter;
 • Ydelsesplan ($ 38 / mo) – beregnet til e-handelsprojekter, forladte indkøbskurvmeddelelser, gavekort, realtidsforsendelsespriser osv.

Weebly-planer gør det muligt at forbinde et domænenavn for $ 19, give adgang til Google Ads-service med en bonus på $ 100 og gøre det muligt at bruge live chat, forum community og e-mail support.

Prøv Weebly gratis

Webflow – En af de bedste websites Builder-software

Produktnavn:Webflow
Officiel hjemmeside:webflow.com
kompleksitet:Kompleks
Gratis plan:Ja
Premium plan:Fra $ 12 / mo
Grundlagt:2013
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

Webflow – er en af ​​de bedste webstedsbygger-software, som også er kendt for sin professionelle webdesigntilgang og høje kompleksitetsniveau sammenlignet med størstedelen af ​​standardwebbuildere. I en vis udstrækning kan platformen være sammenlignet med CMS med hensyn til fleksibilitet og kompleksitet i designtilpasning.

Hovedtræk

Webflow-funktionalitet er langt over gennemsnittet. Det kræver kodningsoplysning, webdesignbaggrund og parathed til at investere tid, kræfter og viden for at gøre et projekt til en succes. Således kommer webstedsbyggeren bedre op til behov hos dygtige webstedsudviklere, der agter at udtrykke deres kreativitet ved at starte high end-projekter. Listen over dens karakteristiske træk inkluderer:

 • Indstillinger for styring af stilarter og klasser;
 • Avanceret HTML / CSS-redigering;
 • Mulighed for at skabe dynamisk indhold;
 • Kraftig e-handelsmotor;
 • Lightbox Gallery, After Effects og Lottie integration;
 • Over 200 professionelle gratis og betalte skabeloner.

Fordele og ulemper

Webflow gør det muligt at vælge og tilpasse fantastiske skabeloner, som er lydhøre og alsidige for at lade brugerne udtrykke deres kreativitet. Systemet tillader integration af flere formularer, databaser og elementer for at give interessant realisering af webdesigntilgangen. Det kan prale med fantastiske CMS-samlinger med flere indholdsmuligheder. Når du arbejder med din webstedsudvikling, er det muligt at bruge to områdestilstander, nemlig designer og editor. Dette giver dig mulighed for at kontrollere alle stadier af igangværende webstedsudvikling. Endelig kommer Webflow med en kraftfuld og konkurrencedygtig e-handelsmotor, der gør det muligt at skabe onlinebutikker i forskellige størrelser og ydeevne.

I betragtning af systemets kompleksitet og overflod af obskure funktioner er det tydeligt, at Webflow ikke er det bedste valg for nybegynderne. Der er meget, der skal mestres her, mens selve processen med webstedsudvikling indebærer programmeringskompetence. Derudover er Webflow en ganske kostbar webstedsbygger, især for dem, der ikke planlægger at starte flere projekter med det.

Koste

Webflow har en af ​​de mest omfattende og alsidige prisløsninger på webdesignmarkedet. Systemet har en gratis plan, der strækker sig over en ubegrænset periode, men alligevel kommer med et sæt begrænsninger, der ikke giver dig mulighed for at få mest muligt ud af webstedets designproces. Med hensyn til præmieplanerne er mangfoldigheden af ​​muligheder virkelig imponerende her. Se nu på Webflow-prisbordet.

Site-planer inkluderer websteds- og e-handelsplaner. Webstedsplaner er som følger:

 • Grundlæggende ($ 12 / mo) – CDN inkluderet, domæneforbindelse, 500 indsendelser online formular, gratis SSL-certifikat;
 • CMS ($ 16 / mo) – 1000 online formularindgivelser, begrænset CMS API, 3 indholdsredaktører, 2000 CMS-emner, webstedsøgning;
 • Forretning ($ 36 / mo) – ubegrænset antal onlineformularindgivelser, avanceret global CDN, fuld CMS API, 10 indholdsredaktører osv.

e-handelsplaner inkluderer på sin side:

 • Standard ($ 29) – alle funktioner i CMS-planen plus tilpasset checkout og indkøbskurv, integreret CMS til blogs, e-mail-tilpasning, 2% transaktionsgebyr;
 • Plus ($ 74) – alle funktioner i forretningsplanen plus nul transaktionsgebyr, unbranded e-mails, 10 personalkonti.
 • Fremskreden ($ 212) – alle funktioner i forretningsplanen plus 15 personalkonti, ubegrænset årligt salgsmængde og mere.

Kontoplaner er også opdelt i to abonnementstyper. Dette er individuelle planer og teamplaner. Individuelle planer omfatter:

 • Gratis ($ 0) – 2 projekter, kundefakturering, gratis iscenesættelse;
 • Lite ($ 16) – 10 projekter, kodeeksport, forbedret iscenesættelse, ubegrænset projektoverførsel;
 • Pro ($ 35) – Hvid mærkning, ubegrænsede projekter, adgangskodebeskyttelse på webstedet.

Hvad angår holdplanerne, er disse som følger:

 • Hold ($ 35 pr. Person) – alle funktioner i Pro-planen plus klientfakturering, forbedret iscenesættelse, kodeeksport, teamdashboard osv .;
 • Virksomhed (omkostningerne diskuteres individuelt med Webflow-eksperter) – alle funktioner i teamplanen plus hvid mærkning, ubegrænsede projekter, adgangskodebeskyttelse til webstedet, teamets instrumentbræt osv.

Webflow giver desuden avanceret kundefakturering mulighed for freelancere, der planlægger at bruge webstedsbyggeren gratis med hensyn til deres krav til webdesign.

Prøv webflow gratis

Webstedsbygningsmetoder forklaret

Inden vi dykker dybt ned i bygningsmetoderne, er vi nødt til at finde ud af, hvad et websted faktisk er. I henhold til den nyeste statistik er over 1,77 milliarder websteder tilgængelige på den globale web i 2020. Brugere kan støde på utallige forskellige onlineprojekter opdelt i kategorier afhængigt af deres type, teknologi, funktionalitet og andre kriterier.

Trin 1: Webstedsbygningsmetoder forklaret

kilde: https://www.internetlivestats.com/total-number-of-websites/

Dog har de alle én ting til fælles. Hvert websted leveres som et sæt globalt tilgængelige websider, der er samlet under det enkelte domænenavn. Hovedformålet er at lade enkeltpersoner eller grupper af brugere etablere deres web-tilstedeværelse ved at skabe og offentliggøre indhold, websider eller sektioner, der er vært på en enkelt server.

En webside kan være tilgængelig i to forskellige visningstyper:

 1. Den første er den måde, brugerne ser siden, når de besøger dit websted (en gengivelse).
 2. Den anden tager brugeren bag gardinerne og viser kildekoden. Det kan blive vist en forhåndsvisning ved hjælp af teksteditor, for eksempel Notepad.

Med andre ord er et websted en kombination af markeringskoden og indholdet inklusive mediefiler, tekster, design, elementer, widgets osv. Alle websteder kan være opdelt i to hovedkategorier: statisk og dynamisk.

Hvad er et statisk websted?

Udtrykket “statisk” betyder, at denne webstype er tilgængelig i form af et statisk HTML-dokument, der repræsenterer nødvendigt indhold. Hvert dokument hostes på webserveren med sin egen unikke URL. Siden ligner den besøgende den samme som på serveren.

Nøglefunktionen er, at en websideejer skal håndtere udviklingsprocessen manuelt, hver gang han eller hun ønsker at foretage ændringer eller ændre siderne. En sådan tilgang kræver dyb kodning og programmering viden.

Fordele ved statiske websteder: Ulemper ved statiske websteder:
&# X2714; God til tidløs indholdsrepræsentation.
&# X2714; Billigere at være vært, betjene og vedligeholde.
&# X2714; Hurtigere websidehastighed.
&# X2714; Intet CMS kræves.
✘ Hver indholdsopdatering eller modifikation på siden skal udføres manuelt.
✘ Kræver forbedrede programmerings- og kodningsevner.
✘ Mindre fleksibel med hensyn til tilpasning af webstedet.

Hvad er et dynamisk websted?

Denne webstype adskiller sig fra status, da webserveren automatisk genererer projektet, hver gang en ny besøgende prøver at få adgang til det. Med andre ord behøver en bruger ikke håndtere ændringer eller ændringer på siden manuelt. Han eller hun får adgang til foruddesignede webstedslayouts eller skabeloner, der allerede indeholder relevante funktioner, elementer eller endda indhold.

Dynamiske websteder er mere populære blandt ikke-teknikere og newbies, da de ikke kræver meget læringskurve og leverer tilstrækkelig fleksibilitet kombineret med brugervenlighed.

Fordele ved statiske websteder: Ulemper ved statiske websteder:
&# X2714; Ingen tekniske færdigheder er nødvendige.
&# X2714; Hurtigere indholdsopdatering og webstedsændring.
&# X2714; Færdige layout og skabeloner.
&# X2714; Kræver mindre tid til at opbygge et websted fra bunden.
✘ Kræver indholdsstyringssystem.
✘ En vis teknisk baggrund kan muligvis stadig være nødvendig.
✘ Dynamiske websteder kræver servere, der er mere kraftfulde med hensyn til ressourcer.

For at komme i gang med det nye websted fra bunden af ​​er du nødt til at gøre dig opmærksom på projekttypen. Valget afhænger af de teknologier, du vil bruge til byggeprocessen. Du skal overveje flere afgørende fakta, inden du vælger instrumentet. Disse faktorer inkluderer webstedets type og størrelse, projektstruktur og kompleksitet, den omtrentlige mængde sider og indholdsmængde osv.

Vi har understreget 4 store instrumenter og teknologier til at opbygge et websted fra bunden. De er som følger:

 1. Selvkodede HTML-baserede websteder.
 2. Alt-i-et-webstedbyggeri.
 3. CMS-baserede projekter.
 4. Rammer til oprettelse af websteder.

Lad os se, hvilken der viser sig at være den ultimative løsning til at opfylde dine specifikke projektmål.

# 1. Self-Kodet HTML-websteder

Denne metode er en bedre mulighed for brugertrang efter maksimal tilpasning og frihed til webdesign. Selvkodede websteder henviser hovedsageligt til den statiske type. Den vigtigste fordel er, at du faktisk er den, der skriver HTML-sidekildekoden eller endda designer din egen CMS til at styre indholdet.

Den dårlige nyhed er, at processen er ekstremt udfordrende med hensyn til tekniske færdigheder. Du skal være ekspert i kodning og programmering. Ellers fungerer projektet aldrig. De, der ikke har sådanne færdigheder, vælger outsourcing af webudviklingshold eller freelancere, hvilket næppe er det bedste alternativ i betragtning af omkostninger til bygning af websteder, tidsrammer og andre aspekter. Et par virksomheder har virkelig råd til at outsource.

Tekstkode redigering

Hvis du beslutter at gennemføre byggeprocessen selv, bliver du nødt til at oprette hver eneste nye side eller sektion fra bunden manuelt. Selv hvis du har brug for at opbygge den samme struktur for den nye side, skal du forberede dig på at kopiere og indsætte kildekoden fra den oprindelige. Med andre ord kræver den mindste ændring eller opdatering gode tekniske færdigheder og god tid.

Hele processen ser ud til at være temmelig enkel fra starten:

 1. Hent en HTML- eller teksteditor.
 2. Åbn en ny side.
 3. Kopier og indsæt koden fra editoren.
 4. Gem ændringerne.

Programmering er den vigtigste udfordring her. Du skal skrive et nyt stykke kode for hver nye knap, element, widget eller funktion, du vil se på webstedet. Hvis projektet har adskillige sider med kontaktformularer, kalendere, brugerindsamlingsværktøjer eller andre funktioner, kan det tage dig år at oprette et websted fra bunden.

Selv hvis du gør alt rigtigt, vil ingen nogensinde garantere glat webstedets drift samt korrekt indholdsstyring, især hvis du designer din egen CMS-platform. Derudover skal du passe på hosting for dit websted. Som regel er selvkodede websteder ikke meget krævende med hensyn til serverressourcer. På den anden side skal du stadig registrere et domænenavn separat.

Læs også: Sådan konverteres et statisk HTML-websted til WordPress.

HTML-webstedets bygningsomkostninger: Omkostningerne afhænger af, om du planlægger at kode alt selv eller vælger outsourcing eller tilpasset webudviklingsteam. Hvis du foretrækker, at nogen gør jobbet for dig, vil prisen også variere afhængigt af projektkompleksitet, struktur, funktioner, du har brug for at implementere. Derudover skal du betale for hver nye opdatering. Den endelige pris kan variere fra $ 5.000- $ 10.000 for et enkelt websted op til $ 25.000- $ 3.000 for en digital butik.

Fordele med selvkodet websted:
Selvkodet hjemmeside Ulemper:
&# X2714; Tilpasning og fleksibilitet i webdesign.
&# X2714; God til store virksomheder, der kræver eksklusiv repræsentation.
✘ Tidskrævende webopbygningsproces.
✘ Forbedrede programmerings- og kodningsfærdigheder er nødvendige.
✘ Manuel tilpasning og opdateringer.
✘ Resultatet er enorme omkostninger i tilfælde af outsourcing.
✘ Separat hosting og domænestyring.
✘ Ingen kundesupport. Du er på egen hånd.

# 2. Webstedsbyggere

Webstedsbyggere var designet til at gøre byggeprocessen så let som muligt. De syntes at være den eneste måde for nybegynderne at etablere deres internetrepræsentation uden tekniske færdigheder. Desuden har ny software vist sig at være en hurtigere og undertiden billigere måde at komme i gang med det nye online projekt. Vi har fremhævet nogle nøglefunktioner, der har gjort webstedsbyggere så populære blandt brugere globalt.

Brugervenlighed

Den første og vigtigste fordel ved webstedsbyggerne er brugervenligheden. Som vi allerede har nævnt, kræver de ikke tekniske færdigheder i de fleste tilfælde. De fleste platforme tilbyder en intuitiv editor med en såkaldt træk-og-slip-funktion. Det gør redigerings- og tilpasningsprocessen super nem. Det består normalt af flere enkle trin:

 1. Få en færdiglavet layout eller skabelon.
 2. Gendesign den eksisterende struktur ved at flytte objekter, blokke eller elementer på siden.
 3. Opret en ny struktur fra det tomme ved at tilføje nye elementer fra den medfølgende liste.
 4. Tilpas siden ved hjælp af avancerede indstillinger til at ændre størrelsen på, omarrangere eller omstil den eksisterende layout.

Alle ovennævnte trin kan udføres med et par klik takket være WYSIWYG-teknologien. Det er det samme som at spille med foruddesignede LEGO-blokke. Processen med indholdsstyring og publicering er også meget hurtig.

Wix Website Builder Interface

Desuden følger moderne webstedsbyggere de nyeste teknologitendenser og implementerer AI og AR-baserede instrumenter for at lade brugerne bygge websteder på få minutter. Nogle største industrinavne Brug kunstig intelligens der faktisk bygger et websted for brugeren ved hjælp af information, der leveres (webstedstype, niche, påkrævede funktioner osv.). Med andre ord får du et brugervenligt websted med relevant indhold, widgets og integrerede apps.

Alt-i-en-pakke

Bortset fra selvkodede websteder er webstedsbyggere ikke kun byggekonstruktører. De kommer som et fuldcyklus-kit ikke kun til at bygge, men også vært for dine nye websteder. Desuden får brugerne et gratis domæne i de fleste tilfælde. Med andre ord kan du muligvis håndtere alle dine webaktiver fra en enkelt platform uden behov for at tage sig af dem separat. Du betaler for planen og får alt, hvad du har brug for i pakken.

Wix app-marked

Den samme ting er med funktioner. Som regel får brugerne fuld adgang til alle funktioner afhængigt af den hånd, de køber. Funktionssættet består af gratis skabeloner til forskellige webstedstyper, integrerede sikkerhedsmidler, gratis apps, brugerdefineret support osv.

Fleksibilitet og kontrol

Webstedsbyggere lader brugere håndtere processen hvor som helst. Alt hvad du behøver er enheden, der er tilsluttet internettet. Log ind inden for få sekunder og få fuld adgang til alle bygningsværktøjer. Nogle platforme leveres med mobile versioner og apps for at gøre det nemt for brugerne at redigere websteder mens du er på farten.

Selvom sådan software ikke leverer så meget design- og tilpasningsfrihed som selvkodede websteder, kan du stadig drage fordel af responsive layouts, der fungerer godt på forskellige enheder, vælge avancerede indstillinger til at tilpasse siderne osv. Nogle velkendte webstedsbyggere har avancerede redaktører og udviklerens adgang for erfarne brugere, der stadig ønsker at oprette nogle af funktionerne på egen hånd.

Nogle brugere kan måske ikke lide det faktum, at hvis de nogensinde vælger en webstedsbygger, vil de sandsynligvis holde sig til det. Et par platforme har virkelig webstedets import / eksport funktion. På den anden side, ville du virkelig have brug for at skifte platform under hensyntagen til de ovennævnte funktioner? Hvis ja, er der nogle alternativer til migrering af websteder.

Læs også: Sådan skifter du fra Wix til WordPress.

Omkostninger til webstedsopbygning: de fleste platforme tilbyder planer for ethvert budget. Gennemsnitsprisen for et websted med fuldt udstyr med et domæne, hosting og et sæt ekstra værktøjer er et sted omkring $ 15- $ 20 pr. Måned (nogle gange endnu billigere).

Webstedsbygger fordele:
Webstedsbygger fordele:
&# X2714; Let at bruge.
&# X2714; Alle funktioner i én.
&# X2714; Fantastisk til begyndere.
&# X2714; Verden for forskellige websitetstyper.
&# X2714; Responsive layouts og redigering mens du er på farten.
&# X2714; Tilgængelighed på verdensplan.
&# X2714; Avancerede teknologier.
&# X2714; Klar til at gå steder på få minutter.
✘ Mindre tilpasning og frihed til webdesign.
✘ Nogle planer er for pricy.
✘ Begrænsede migreringsfunktioner.

# 3. CMS-baserede websteder

Vores næste webstedsbygningsmetode kombinerer flere teknologier. CMS eller content management system er nøglefunktionen i metoden. Det skal installeres på webserveren, så brugerne kan administrere eller ændre indhold uden at “røre ved” selve webstedsskabelonen.

Brugervenligheden afhænger af den tilgang, du implementerer, når du bygger websteder fra bunden:

 • Enkel redigering – Med denne fremgangsmåde kan du bruge CMS-platformen til at tilføje eller redigere indhold, uploade mediefiler, billeder osv. Systemet sikrer nogle baseline-tilpasningsfunktioner som aktivering af tredjeparts apps, integrationer og plugins. En sådan tilgang kræver ikke særlige kodningsfærdigheder. Alt hvad du behøver er at downloade CMS-platformen, installere skabelonen og redigere indhold for at blive live med webstedet.
 • Avanceret redigering – Som vi tidligere har nævnt, kombinerer CMS-baseret teknologi forskellige webstedsbygningsmetoder. Her har du faktisk fuld adgang til skabelonens kildekode med mulighed for at redigere den eller ændre i overensstemmelse med dine behov. Brugere kan frit implementere deres eget webdesign, oprette nye funktioner eller funktioner.

Den første tilgang er god for begyndere uden tekniske færdigheder. Vi kan komme på tværs af tusinder af succesrige projekter, der er bygget sammen med nogle af mest populære CMS-platforme i verden som WordPress, Drupal, Joomla, og mere.

På den anden side fungerer den anden kun i tilfælde af dyb viden om HTML, PHP eller CSS. Desuden kræver sådanne projekter konstant overvågning, da du bliver nødt til at tage sig af pluginopdateringer og skabelonopdateringer, sikkerhedskopieringer osv. På et tidspunkt skal du muligvis stadig have et anstændigt niveau af programmeringsevner.

Lad os se på nogle nøglefunktioner, der refererer til CMS-baserede teknologier til websidebygning.

Manuel styring

Når du vælger denne specifikke teknologi, skal du være klar til at håndtere alle operationer manuelt. For eksempel er en bruger den eneste, der er ansvarlig for at registrere et domæne samt finde en passende hosting til webstedet. I modsætning til webstedsbyggerne kommer CMS ikke som en alt-i-en-løsning.

WordPress CMS-interface

På den anden side nogle hæderlige hostingudbydere synes godt om Bluehost tilbyde CMS-optimerede pakker til forskellige platforme med problemfri integration, automatiserede opdateringer og et komplet sæt ekstra funktioner for at lette bygningsprocessen.

Fleksibilitet

Den gode nyhed er, at du bogstaveligt talt kan implementere enhver designidee, mens CMS giver fuld adgang til redigeringen af ​​mockupkoder. Det er muligt at foretage nogle mindre ændringer, selv uden dyb programmeringskendskab. I forbindelse med huger-opgaver er en eller anden læringskurve nødvendig.

Med CMS-teknologier får brugerne uendelige tilpasningsfunktioner med hensyn til webstedsfunktionalitet. Tusinder af plugins er tilgængelige til download og aktivering. Du finder muligvis tilføjelser til enhver projekttype-formet betalingsmetodeintegration og -analyse til SEO-boostere, marketingværktøjer og mere. Du skal dog være klar til at håndtere opsætning og installation på egen hånd og fortsætte med regelmæssige plugin-opdateringer manuelt.

WordPress-plugins

Opbygning af webstedets omkostninger: CMS selv er gratis. Du behøver kun betale for et domæne og hosting (omkring $ 5 per måned). Undertiden skal du muligvis betale for premium plugins, skabeloner og tredjeparts servicepremiekonti.

CMS-baserede websteds fordele:
CMS-baseret websted Ulemper:
&# X2714; Maksimal fleksibilitet.
&# X2714; Uendelige tilpasningsfunktioner.
&# X2714; Relativ let at bruge.
&# X2714; Adgang til kodeditoren.
&# X2714; overkommelighed.
✘ Manuel kontrol.
Required krævede tekniske færdigheder.
✘ Plugin-aktivering og opsætning.

# 4. Webdesign rammer

En ramme er faktisk en færdiglavet skabelon. Dette er grunden til, at nogle brugere ofte vildledes, da de er meget nemme at bruge rammer. Det er det ikke. De er designet til at lade erfarne designere og webudviklere forblive fokuseret på at skabe unik webstedsfunktionalitet i stedet for at programmere almindelige funktioner, der kan opfyldes andre steder.

Rammegrænseflade

Med andre ord får du faktisk en webside-plan uden det indholdsstyringssystem, hvor du er nødt til at lave intensiv kodning for at bringe din idé til live. I de fleste tilfælde har rammer ikke engang typiske betjeningspaneler eller kontrolpaneler.

Så hvad gør dem så populære hos brugerne?

Open Source platforme

De fleste rammer er tilgængelige som open source-mockups. Det betyder, at du let kan få adgang til, redigere, ændre eller ændre skabelonkoden. Desuden kan brugere finde forskellige rammer tilgængelige på forskellige programmeringssprog for at vælge den bedst matchende variant.

Fleksibilitet

På trods af det faktum, kræver rammer nogle kodning; de er mere effektive sammenlignet med selvkodede websteder. Nogle skabeloner har allerede indbyggede funktioner. For eksempel kan du muligvis få en skabelon med et integreret system til brugernes kommentarer i din blog eller tilsluttede billedgallerier til din portefølje. Samtidig gør rammer det lettere at kommunikere med databaser samt integrere tredjeparts tjenester.

Sikkerhed

Inden rammen implementeres, fortsætter udviklere med AB-test for at sikre, at det fungerer korrekt. Det sikrer dog stabilt websted, der kører. Den dårlige nyhed her er, at rammebaserede websteder generelt er langsommere. De vil næppe være en god idé for en voksende virksomhed, der kræver en kompleks webstedsstruktur med masser af mediefiler og indhold, der skal uploades yderligere.

Opbygning af webstedets omkostninger: rammer kan komme i forskellige pakker og planer med den månedlige pris et sted mellem $ 50 og $ 1.5000 pr. måned for enorme online-projekter.

Fordele med websitetens rammer:
Webstedsramme Ulemper:
&# X2714; Færdige skabeloner.
&# X2714; Indbyggede funktioner.
✘ Læringskurven er stadig nødvendig.
✘ Ikke godt til voksende projekter.
✘ Høje omkostninger.
✘ Lavt ydeevne.

Webstedsbygningsmetoder forklaret

Se tabellen nedenfor for at opsummere alle de oplysninger om webstedsbygningsmetoder og teknologier, vi har drøftet.

WebstedsopbygningsmetodeSelf-kodetWebstedsbyggerCMSFramework
BrugervenlighedKræver dybe tekniske, kodning og programmeringsevner. Kræver et separat indholdsstyringssystem.God til begyndere og ikke-teknikere. Intuitiv editor og instrumentbræt.God til nybegynder, selvom nogle tekniske færdigheder stadig er nødvendige. Kræver indstilling, domæne / hosting styring.Designet til professionelle. Webdesign og programmeringsevner er nødvendige.
FunktionerTotal webdesignfrihed. Ingen integreret CMS. Muligheden for at kode alt fra bunden.Alt-i-én-løsning. Alle funktioner inden for en enkelt plan.Adgang til kildekoden, adskillige plugins, manuel kontrol over funktionerne.Foruddesignede skabeloner, nogle indbyggede funktioner, lav ydeevne og stabil betjening.
Godt forEthvert projekt. Jo mere kompliceret dit websted er, jo mere tid og penge har du brug for.Alle typer websteder med adskillige skabeloner til enhver niche og projekttype.Fremragende til indholdsbaserede websteder, e-handelsprojekter kræver ekstra tilpasning.God til websteder og porteføljer for små virksomheder, ikke godt til voksende projekter.
PrisFra $ 0 til $ 100.000 i tilfælde af at ansætte tredjepartsudviklere.Fra $ 0 til $ 40 til et websted med fuld cyklus inklusive e-handelsfunktioner.Fra $ 5 til $ 300 i tilfælde af betalte skabeloner og premiumfunktioner.Fra $ 10 til $ 2.000 afhængigt af planen.

Oprettelse af et websted fra Scratch – Hvad man skal starte med?

Hvis du vil forhindre, at dit websted fløj, før du opretter en enkelt side, er det nødvendigt med detaljeret planlægning. Projektet er dømt til fiasko uden korte, klare mål, primære projektmål samt behov, det går til serveren.

Du skal have en klar forståelse af, hvordan dit websted muligvis kan hjælpe potentielle brugere. Er det en digital butik, blog, portefølje eller lille virksomhedswebsted? Hvilken type oplysninger skal den repræsentere, og på hvilken måde? Hvad er din køber-persona? Hvilken struktur skal et projekt have, og hvilke funktioner skal det til for at tjene målene? Hvis du har svaret på disse spørgsmål, er du på den rigtige vej.

Definition af webstedstype

Dette er det mest afgørende trin, da projekttypen definerer din webstedsfunktionalitet og funktioner, du har brug for. Skal du lancere en blog for at dele dine ideer med folk eller tjene penge på webstedet? Vil du sælge produkter online og blive involveret i e-handelsniche? Vil du gerne repræsentere dine tjenester og kompetence med en professionel portefølje?

Hver webside-type kræver forskellige tilgange. Bygningsprocessen vil være anderledes med kun et par almindelige ting. Tanken er at klargøre de nøglefunktioner, der definerer en bestemt webstedstype.

Porteføljens webstedsfunktioner

Denne type henviser til et websted for mindre virksomheder, der bruges af freelancere, uafhængige tjenesteudbydere samt små og mellemstore virksomheder. Hovedideen er at repræsentere tjenesten og selve virksomheden på den mest attraktive måde. Lad os sige, du er en professionel fotograf, der ønsker at oprette et websted fra bunden for bedre genkendelse. Her er nogle grundlæggende funktioner, som en portefølje skal indeholde:

 • Om dig sektion – du skal introducere dig for offentligheden, der viser din arbejdserfaring og kompetence.
 • Portefølje – denne er for at fremhæve nogle af dine bedste værker og fotos. Billedsamlinger kan opdeles i kategorier. Du kan prøve nogle gallerier og skyderen widgets for at gøre siden lidt mere interaktiv.
 • Kontakt sektion – dine kunder skal have en enkel og hurtig måde at komme i kontakt med. En enorm procentdel af potentielle kunder forlader webstedet på grund af komplicerede kontaktformularer eller navigation. Det betyder, at du ikke skal overbelaste dit websted med nytteløst indhold og understrege de mest fordelagtige aspekter af de leverede tjenester.

Wix fotografering webstedsbygger

Webstedsbyggere og CMS-platforme kan komme som en stor lettelse, da de leverer et udvalg af portfolio-skabeloner med allerede integrerede kontaktformularer, Om os-sektioner, dynamiske gallerier og andre gode funktioner, du muligvis har brug for. At vælge rammer kan også være en god ide. Selvkodede websteder kræver programmering af hver funktion fra bunden, hvilket er umuligt uden særlige tekniske færdigheder.

Blog- og indholdsbaserede webstedsfunktioner

Er du ivrig efter at dele din viden med potentielle læsere, skrive praktiske guider, dele blogindlæg, nyheder og artikler? Derefter skal du oprette et indholdsbaseret websted eller en blog. Denne type bruges hovedsageligt af forfattere og bloggere, der er ivrige efter at dele nogle nyttige informationsstykker. De kan også nogle penge takket være online indtægtsgenerering.

Gutenberg WordPress

Blogs kan dække mange emner fra lystfiskeri og tip til bilreparation til nogle mere professionelle problemer, såsom at opbygge en online butik fra bunden eller udvikle en mobilapp. Det hele afhænger af din egen fantasi. Nogle mennesker betragter denne type som den nemmeste at oprette. Dog bør det også have nogle af de afgørende funktioner. Ellers er det dømt til fiasko. En vellykket blog kræver følgende:

 • Attraktivt design – selvom vi taler om indholdsbaserede websteder, hvor indholdet betyder noget, skal det stadig have et attraktivt design. Brugere kan vælge adskillige temaer og færdige layouts med animationer, parallaxeffekter og andre frynsegoder for at gøre webstedet lidt mere interaktivt.
 • Redigeringsplatform – Du bliver nødt til at arbejde meget med indhold. Med andre ord har du brug for en platform med et kraftfuldt indholdsstyringsværktøj til at håndtere tekster, scripts, mediefiler, typografi for at gøre din tekst mere attraktiv for læsere osv..
 • Enkel navigation – du skal sikre hurtig og enkel adgang til alle sektioner på dit websted. Jo flere artikler brugere læser, jo bedre er det for din blog. Det betyder ikke kun en klar menu eller et søgesystem, men også relevante interne links.
 • Social deling – det er en af ​​de vigtigste funktioner til bloggen. Brugere bør have en chance for at dele dine artikler via de største sociale platforme.
 • Abonnements- og kommentarformularer – Abonnementsformularer er muligvis den bedste måde at vokse dit publikum på og holde dem opmærksomme på nye publicerede indlæg. Kommentarformularer holder dit publikum engageret.

Dette er kun et par funktioner, som en professionel blog skal have. Som du måske ser, er det endnu mere kompliceret med hensyn til byggeprocessen, sammenlignet med porteføljer. Den gode nyhed er, at nogle af webstedsbyggerne har blogging-funktioner med forskellige indstillinger, typografi og SEO-indstillinger.

Dog vælger man CMS er den bedste løsning. Det har et kraftfuldt indholdsstyringssystem ud over masser af tilpasningsfunktioner og bloggingskabeloner.

Funktioner i digital butik

e-handelsprojekter er de hårdeste med hensyn til teknisk implementering. De har normalt forskellige apps og tilføjelser, tredjeparts tjenester og teknologier, der kræver jævn og stabil kørsel. Ellers forlader dine købere sandsynligvis.

eCommerce

En vellykket online shop handler ikke kun om at sælge varer. Det handler også om markedsføring og reklamekampagner, loyalitetsprogrammer, brugernes erhvervelse og mere. Her er nogle af de grundlæggende funktioner, som en digital butik skal have:

 • Enkel navigations- og søgemuligheder – sikre hurtig adgang til forskellige produktkategorier for dine kunder. Gør det nemt for dem at finde det gode, de har brug for. Implementere filtre og specielle muligheder for at sortere produkter efter priser, størrelser, typer osv.
 • Nem checkout-proces – Mange købere forlader på grund af en kompliceret checkproces. Du skal gøre det hurtigt og enkelt. Det er her du muligvis har brug for en indkøbskurv og en integreret betalingsmetode for at sikre kundernes købsfleksibilitet.
 • Forsendelsesmuligheder – det er temmelig svært at skille sig ud fra konkurrenter i e-handelsniche. Du skal tilbyde nogle unikke funktioner. Gratis forsendelsesmuligheder kan gøre det.
 • Produktstyring – den platform, du vælger at oprette et websted fra bunden, skal have et avanceret produktstyringssystem til at indikere pris, opdatere beskrivelser, tilføje smukke produktbilleder og videoer, arbejde med baseline SEO indstillinger osv..
 • Kundernes gennemgangssektion – en god måde at gøre din online butik mere troværdig på. Lad dine kunder dele købsoplevelse såvel som kommentarer om din produktkvalitet.
 • Marketing og promovering – tiltrække kunder med særlige tilbud, kampagner, kuponer, promoveringskoder, rabatter og andre programmer for at øge kundernes loyalitet.

Den bedste måde at opbygge en online-butik på fuld cyklus er at vælge webstedsbyggere designet specielt til e-handelsbehov. De leveres med en komplet pakke med produktstyrings-, marketing- og promoveringssæt, mens deres skabeloner allerede indeholder alle funktioner, som en webshop har brug for.

Ofte stillede spørgsmål

Det er vigtigt at definere webstedstypen og de nødvendige funktioner, inden du kommer i gang. Der er dog nogle andre grundlæggende spørgsmål, man skal undersøge. De inkluderer forskellige spørgsmål, der skal overvejes, da de også kan bestemme den fremtidige projektsucces. Her er nogle af de hyppigst stillede spørgsmål, når du spirer et websted fra bunden.

Spørgsmål: Kan jeg lave et websted uden kodning?

Svar: Ja, det kan du, men kun når du vælger alt-i-én webstedsbyggere. Brug af CMS kræver muligvis stadig noget let kodningskendskab, mens selvkodede websteder kræver dyb programmeringserfaring.

Spørgsmål: Hvor meget koster det at starte et websted?

Svar: Prisen afhænger af webstedets kompleksitet og bygningsmetode, du valgte. Selvkodede websteder kan koste dig tusinder af dollars i tilfælde af outsourcing. Byggeplaner for websteder varierer et sted mellem $ 10 og $ 50 pr. Måned, mens CMS er gratis, selvom du skal betale for domænet og kortslutning ($ 5- $ 10 per måned).

Spørgsmål: Hvordan gør jeg mit websted hurtigere og sikkert?

Svar: Du skal vælge en passende hosting med tilstrækkelig kapacitet, båndbredde, strøm og sikkerhedsmidler, der opfylder dine webstedskrav. Du skal også være opmærksom på hostingpræstationer med hensyn til hastighed, oppetid og andre tekniske problemer. Derudover kan du håndtere billed- og kodeoptimering for at gøre dit websted mere let. Dog har du muligvis brug for nogle ekstra værktøjer og viden til det.

Spørgsmål: Sådan gør du et websted, der kan søges på Google?

Svar: Du skal gøre dit websted SEO-venligt, når du redigerer tilgængelige SEO-indstillinger samt oprette optimeret indhold, der regelmæssigt opdateres. På samme tid skal dit websted være så brugervenligt som muligt med klar navigation og en enkel struktur. Tilslut dit websted til Search Console og Google Analytics, tilføj robots.txt-filer og sitemap for bedre indeksering.

Bundlinjen

Brugere har en bred mulighed for metoder og teknologier, der lader dem oprette et websted fra bunden. Alt hvad du behøver er at vælge den mest passende teknologi afhængigt af dine behov, tekniske baggrunde og forventninger. Det er meget vigtigt at sætte klare mål og definere webstedstypen, inden du dykker dybt i oprettelsesprocessen. Desuden skal du klart forstå dine egne evner for ikke at have ryggen mod væggen.

Begyndere bør vælge webstedsbyggere med en fuld pakke med funktioner i en platform. Sådanne webbygningsteknologier har alt hvad du har brug for for at håndtere webstedet af enhver type og nul indlæringskurve. En smule mere avancerede brugere vil sætte pris på tilpasningsfriheden leveret af CMS parret med pålidelig hosting. Erfarne programmerere og kodere vil sætte pris på evnen til at designe hver eneste funktion på egen hånd.

Uanset hvad du vælger, start med en briefing, sammenlign og modsæt forskellige metoder og vælg den mest pålidelige og hæderlige metode for at sikre projektets stabilitet og succes.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map