Sådan opretter du et websted med WordPress

Sådan opretter du et websted med WordPress


WordPress er et af de enkleste og samtidig funktionelle Content Management Systemer. Mange uerfarne webdesignere foretrækker denne platform. Når du har gennemgået vores tutorial om oprettelse af websteder, vil du forstå, at dette er en ganske rimelig løsning.

Ligesom enhver anden CMS kræver WordPress et vist sæt færdigheder fra en bruger. For at installere og opsætte systemet, skal en webmaster mindst beskæftige sig med hosting, oprette en database og lære at bruge FTP. Dette er ikke tilfældet, når du registrerer dig i systemet og forstår, hvordan det fungerer på én gang. Derfor er den vigtigste assistent for en nybegynder guiden, der forklarer, hvordan man ikke går tabt i WordPress-indstillinger.

1. Hosting Choice og domæneregistrering

Før du opretter et websted med WordPress, skal du vælge hosting, det vil blive gemt på. Gratis indstillinger fungerer slet ikke her – de tilbyder enten en begrænset plads eller giver ikke anstændig funktionalitet. At starte en blog, funktionerne i en minimal plan af SiteGround eller Bluehost hosting vil være nok. Disse omkostninger starter normalt med $ 3,95 pr. Måned. Hvis du beslutter at foretage en årlig betaling, reducerer du udgifterne.

Nogle platforme tilbyde særlige planer for WordPress-websteder. De leveres normalt med et forudinstalleret CMS, mens serverparameterparametrene er optimeret til platformens specifikationer. Forvent dog ikke undere fra disse planer: der er ingen unikke værktøjer, der kun kan opfylde WordPress-krav.

Det er webstedsoptimering, der kan have alvorlige konsekvenser, men du kan også håndtere det på egen hånd. Hvis en særlig plan leveres med de samme omkostninger som standard virtuel hosting, skal du gå videre for at hente den. Hvis prisen er for dyr, giver det mening at foretrække det generelle tilbud. Dette vil alligevel ikke ødelægge resultatet.

Lige efter du har tilmeldt dig hosting, modtager du en e-mail med kontodataene for at få adgang til administrationspanelet. Log ind i konsollen for at fortsætte med oprettelse af websted.

Det næste trin er domæneregistrering. Du skal udgør et domænenavn til dit websted, Sørg for, at den er tilgængelig, og foretag en årlig betaling for dens brug. Her er et par anbefalinger til, hvordan du lykkes med dit valg:

 • Det er ønskeligt at specificere dit websteds navne eller dens implikation i domænet.
 • Jo kortere navnet er, jo lettere bliver det for en bruger at huske det og huske det.
 • Domænenavn skal ikke have nogen anden betydning eller ubehagelig lyd.
 • Valget af domænezone afhænger af den målgruppe, du opretter et websted til. De mest populære domænezoner er lokale, men nogle gange er det nyttigt at bruge nichedomæner som * .shop til en webshop, f.eks..

De fleste af hostingudbydere tilbyder desuden gratis domæneregistreringsmulighed. Hvis der er en sådan mulighed, skal du gå videre til at bruge den – dette er meget praktisk, da et domænenavn automatisk vil blive knyttet til dit hosting.

Tip: Du kan registrere et domænenavn på andre platforme, men du bliver nødt til at tilslutte det manuelt til hosting med angivelse af adresserne på DNS-servere i indstillingerne. Registratorer sender normalt en instruktion om, hvordan man gør det i den e-mail, du får, når du har købt domænet. For at registrere dem skal du have dine pasdata – det er umuligt at få et domænenavn uden disse oplysninger.

Se også: WordPress anmeldelse.

2. WordPress-installation

Den herskende mængde hostingudbydere tilbyder automatisk installation af populære CMS. Hvis du har købt en speciel plan til WordPress, er systemet øjeblikkeligt klar til arbejde. Oftere skal du dog foretage et antal minimale trin – find et afsnit med motorer i administrationspanelet og installere det krævede CMS.

WordPress-installationen afsluttes i henhold til den samme skema i alle hosting-udbydere. Der er normalt et “Applikationsinstallation” -afsnit i konsolemenuen. Lige efter du har klikket på den, får du adgang til listen over platforme, som du automatisk kan konfigurere på den valgte hosting – WordPress indtager næsten altid den første position på grund af dens popularitet.

WordPress installation

For at installere systemet skal du vælge et websted (efter det domæne, du allerede har oprettet forbindelse til hosting) og trykke på “Installer WordPress”. Systemet installeres som standard i rodwebstedets bibliotek – sitename.com. Hvis du har brug for at gemme det i et hvilket som helst andet afsnit – for eksempel den med sitnavnet / blog.com-adressen, skal du trykke på “Specify Catalog” og tilføje den krævede sti.

Detaljer om WordPress-installation

Webstedets database oprettes sammen med systeminstallationen. Alle de krævede autorisationsdata sendes til den e-mail, du har angivet, når du tilmelder dig hosting. Du behøver ikke at gøre noget andet – bare brug domænenavnet til at foretage indledende WordPress-indstillinger.

Se også: WordPress-alternativer.

Manuel installation

Hvis der ikke er nogen automatisk installation på din hosting, eller du selv ønsker at installere WordPress, vil dette ikke være et problem. Hvad du har brug for er:

 • WordPress distributionssæt skal du gøre det Hent fra det officielle CMS-websted.
 • FTP-fil upload manager at tilføje filer til hostingen. For eksempel kan du bruge FileZilla FTP Client.

Trin til manuel WordPress-installation:

 1. Download arkivet med distributionssæt, og pak det ud på din computer. Gå derefter tilbage til hostingadministrationspanelet, få adgang til sektionen med databaserne og opret den nye.
 2. Tildel login og adgangskode til det og sørg for at gemme disse data, som du har brug for dem, når du installerer WordPress. Når du har oprettet en database, skal du vende tilbage til filerne i det distributionssæt, du har pakket ud på dit skrivebord.
 3. Finde wp-config-sample.php og omdøb det til wp-config.php.
 4. Åbn filen med enhver tekstredigerer.
 5. Finde “MySQL Parameters” sektion og specificer kontodataene af den database, du lige har oprettet på din hosting. Dette vil være det sidste trin i forberedelsesfasen. Nu kan du fortsætte med at tilføje filerne til serveren.
 6. Lancering FileZIlla FTP Client filhåndtering.
 7. For at oprette forbindelse til webstedet skal du udfylde felterne “Host”, “Login” og “Password” i den øverste del af programmet. En vært er et domænenavn, som du har knyttet til hostingen. Login og adgangskode er de data, der er sendt til dig fra hostingudbyderen for at få adgang til dashboardet.
 8. Angiv disse data og aktiver knappen “Hurtig forbindelse”.
 9. Du vil se hostingfiler og mapper i den højre del af manageren. Du har brug for public.html katalog. Du kan finde det i mappen, hvis navn ligner navnet på webstedets domænenavn.
 10. Hvad du skal gøre er at overføre WordPress-filer til public.html – du kan vælge dem i venstre vindue på manageren eller bare trække fra din computer. Hele processen med at kopiere filerne vil tage omkring 5-10 minutter.

For at afslutte installationsprocessen skal du få adgang til dit websted fra enhver browser. Du vil se det indstillede mastervindue på 5 minutter. Angiv navnet på webstedet, login og adgangskode i det for at få adgang til WordPress-administrationspanel.

Vær opmærksom på, at de obligatoriske afviger fra hosting-konto-login-data. Lav nye legitimationsoplysninger og gem dem i den samme fil, hvor databasenes login og adgangskode allerede er gemt. Du skal gøre dette for ikke at miste dataene.

Indtast den e-mail, hvortil systemet sender e-mails til administratoren, og luk den fra indeksering – Dit websted er ikke klar til at blive gennemsøgt af søgemaskinerne. Aktivér indeksering, når du har konfigureret alt og offentliggjort dit første indlæg.

Hvis du ikke har tilføjet database-login og adgangskode til WordPress-konfigurationsfilen, vil du se et andet vindue, der giver denne mulighed før de 5 minutters indstillinger. Det betyder ikke meget, hvilken måde at uploade database du vælger. Alligevel vil det være tilsluttet webstedet, da det overhovedet ikke fungerer uden det.

Rækkefølgen af ​​databaseoprettelse og manuel WordPress-installation kan variere lidt afhængigt af hosting. Generelt tilbyder hostingudbyder detaljerede instruktioner, men i de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt overhovedet, da automatiseret CMS-installation understøttes med et enkelt klik. Manuel installation er forældet, men det er nyttigt at være i stand til at udføre opgaven for at forstå, hvordan systemet fungerer.

3. Indledende opsætning

Grundlæggende kan du offentliggøre dit første indlæg med WordPress lige efter du har installeret systemet, men det vil næppe være nyttigt. For at få dit websted til at fungere ordentligt, er det et must at udfylde mindst et minimalt opsætning af dets parametre. Du kan gøre det i afsnittet “Indstillinger” i administrationspanelet, der omfatter flere underkategorier. Lad os gennemgå hver af dem for ekstra bekvemmelighed for ikke at overse vigtige nuancer.

Generel

Angiv dit websteds navn og beskrivelse. Angiv dens adresse to gange, tilføj e-mail, du vil bruge til administrationsformål. Det er her du får meddelelser om tilgængeligheden af ​​webstedsopdateringer og begivenheder.

WordPress Generelle indstillinger

Vælg tidszone, tid og dato samt sprog. Forbud registrering for brugere – det er overhovedet ikke nødvendigt.

Skrivning

Det er her du kan forlade standardformateringsindstillinger. Hvis du ønsker at offentliggøre indlæg via e-mail, skal du tilføje dine e-mail-data, hvor breve automatisk sendes til webstedets feed. Det er dog bedre ikke at bruge denne indstilling og offentliggøre indlæg via administrationspanelet, i det mindste for første gang.

WordPress Skrivningsindstillinger

Tilføj en eller flere adresser på opdateringstjenesten – de vil underrette søgemaskinerne om nye indlæg, der er offentliggjort på webstedet. For eksempel kan du tilføje rpc.pingomatic.com-service. Det er som standard angivet, så lad det være på linjen.

Læsning

Angiv, hvad nøjagtigt brugere vil se på hjemmesiden til webstedet: enten de seneste blogindlæg eller en statisk side. Indstil mængden af ​​indlæg på en blogside, antallet af elementer, der vises i RSS-feeden, såvel som deres design: fuldtekst eller bare annoncen.

WordPress læsningsindstillinger

Hvis du ønsker, at søgemaskinerne ikke skal indeksere webstedet i en bestemt periode, skal du lukke det fra indeksering.

Diskussion

Du kan bruge standardindstillinger. Hvis der er en sådan nødvendighed, skal du tilføje nøgleord ved at finde hvilke, systemet sender kommentarer til moderering eller markerer dem som spam. Parametre, der er specificeret i afsnittet “Diskussion”, fungerer kun, hvis webstedet bruger standard WordPress-kommentarer. Hvis du tilslutter ekstra applikationer til kommentarer, skal du opsætte dem separat.

WordPress-diskussionsindstillinger

Mediefiler

Forlad parametrene som standard. I gamle WordPress-versioner blev fotoparametre, der blev offentliggjort i artikler, opsat i dette afsnit. Dette er dog allerede forældet.

WordPress Media-indstillinger

permalinks

Vælg, hvordan adresserne på dine websider og indlæg skal se ud. For eksempel kan du indstille betydningen “Posttitel”. Hvis du ønsker, at materialet linket skal specificere den kategori, det vil blive placeret i, skal du markere “Standard” punktet og indtaste /% kategori% /% postnavn% / konstruktion.

WordPress Permalinks-indstillinger

4. Skabelonvalg

Webstedet indstiller som standard en standardskabelon, men det vil næppe fungere godt for dig. Du kan finde en anden skabelon på forskellige måder:

 • Gennemse det officielle WordPress-katalog. Du kan få adgang til det direkte fra det administrative panel på det nye websted. Der er et afsnit “Temaer” i kategorien “Udseende”.
 • Udforsk forskellige websteder med skabeloner designet af tredjepartsudviklere. Du finder dem let ved at skrive sætningen “download WordPress-skabelon” i søgemaskinen. Der er gratis og betalte versioner tilgængelige der. Den største fare for denne mulighed er de potentielle sikkerhedstrusler, du kan støde på ved at downloade temaer fra ukendte webmastere.
 • Bestil en skabelon fra professionelle webdesignere.

Du kan installere den valgte skabelon på to måder, hvor valget afhænger af den kilde, du har fundet den i. Hvis du har fundet skabelonen i det officielle WordPress-katalog fra administrationspanelet, kan du bare vælge det og aktivere “ Installer ”-knappen.

Du får tilbud om at få vist eksempelet lige før installationen. Dette er nyttigt for at sikre dig, at du har taget det rigtige valg. Efter installationen vises temaet i den generelle skabelonliste. For at få det, skal du blot trykke på knappen “Aktivér”.

WordPress Theme Select

Hvis du har downloadet skabeloner fra eksterne websteder, eller du har fået dem fra en udvikler som et arkiv, vil installationsprocessen noget afvige:

 1. Der er en “Tilføj ny” -knap i administrationspanelet med skabeloner.
 2. Aktivér den, og klik derefter på knappen “Download skabelon”, og vælg filen. Lige efter at du har tilføjet arkivet skal du trykke på knappen “Install”.

Glem ikke at aktivere skabelonen, så den vises på webstedet.

Skabelontilpasning

Mængden af ​​indstillinger kan variere med hensyn til skabelonen, men der er et vist sæt indstillinger i hvert tema – du kan i det mindste ændre farveskemaet og danne hovedwebsite-menuen.

For at begynde at tilpasse den skabelon, du har installeret, skal du vælge kategorien “Udseende” og trykke på knappen “Tilpas”.

WordPress-tematilpasning

Hvad du kan gøre er:

 • Upload logoet, tilføj titel og kort beskrivelse, websideikon for at få det vist i browservinduer, bogmærker og søgemaskiner.
 • Vælg farveskemaet for skabelonen.
 • Opret og opsæt menuen ved at tilføje links til websidesider til den.
 • Tilføj widgets.

Dette er de vigtigste indstillinger, der er tilgængelige i hver skabelon. Premium-temaer kan have ekstra parametre som dem, der er ansvarlige for visning af skyderen, f.eks. Eller aktivering / deaktivering af den visuelle editor.

5. Installation af plugin og analyse

En af de største fristelser ved at bruge WordPress er den ukontrollerede plugin-tilføjelse til at udvide webstedets funktionalitet. Bare rolig, hvis du pludselig finder dig selv at gennemse kataloget med udvidelser og læse beskrivelsen af ​​en af ​​imponerende funktioner. Næsten alle webmastere, der begynder at bruge WordPress, står over for denne situation.

WordPress Plugins-opsætning

Det kan være ok, men der er en ting, du skal overveje. Jo flere plugins du installerer, jo højere bliver indlæsningen af ​​serveren, og den lavere indlæsningshastighed på webstedet bliver. Derudover er nogle udvidelser slet ikke nyttige og tilbydes bare for sjov. På samme tid er det umuligt at gå uden plugins overhovedet – der er flere udvidelser, uden hvilke dit websted ikke fungerer korrekt. Listen over must-have-tilføjelser inkluderer:

 • Alt i én SEO-pakke – tilføjes til blokken med SEO-indstillinger: titel, beskrivelse, nøgleord.
 • Akismet – for at beskytte mod spam i kommentarerne.
 • Google XML-sitemaps – at oprette sitemaps.
 • Klassisk redaktør – dette er en klassisk WordPress-editor, der forenkler processen med at arbejde med indlæg.

Hver af de ovennævnte plugins har sine alternativer – vi har vervet de mest kendte udvidelser. Du kan installere en anden tilføjelse – bare sørg for at du har tilføjet al den krævede funktionalitet.

Sådan finder du og installerer de plugins, du skulle:

 1. Nå det tilsvarende afsnit i administrationspanelet.
 2. Ved at bruge søgemuligheden finder du de nødvendige tilføjelser.
 3. Lige efter at du har trykket på knappen “Install” tilføjes plugin til listen over installerede udvidelser.
 4. For at aktivere det skal du trykke på knappen “Aktivér”.

Derudover kan plugins installeres på samme måde som temaer – ved at downloade arkivet med filer.

Det næste trin er at tilføje analysetællere. De hjælper dig med at spore webstedstrafik, se brugernes reaktion på indholdet for at forstå retningen, i hvilken du skal videreudvikle projektet.

Opsætning af Google Analytics

For at tilføje Google Analytics-tæller skal du oprindeligt registrere dig med systemet. Hvis du har Google-konto, skal du bruge den til godkendelse. Tilføj websteds titel og adresse, niche, den tilhører og tidszone. Hvis din registrering er en succes, får du en kode, du bliver nødt til at føje til websider for at begynde at indsamle statistikken.

Du kan tilføje en tæller på forskellige måder. Den enkleste er at installere Google Analytics-plugin og indsætte den genererede kode i den. Dette er en fantastisk variant for nybegynder, der ikke ønsker at håndtere webstedsfiler, der kan virke skræmmende på grund af deres kompleksitet.

Hvis du ikke ønsker at installere et andet plugin, skal du tilføje en kode til overskriften eller sidefoden ved hjælp af den integrerede WordPress-skabeloneditor. For at gøre dette, skal du udføre følgende trin:

 1. Åbn afsnittet “Design” i det administrative panel.
 2. Vælg “Editor”.
 3. Find filen header.php, hvis du vil installere en tæller i den øverste del af hver webside eller footer.php, hvis du agter at tilføje den til sidefoden.

Husk: Opret sikkerhedskopi af sikkerhedskopi, før du foretager ændringerne. Opret forbindelse til webstedet via FTP – vi har forklaret, hvordan man gør det, når man beskriver proceduren ved manuel WordPress-installation. Download den fil, du agter at redigere. Hvis fejlen vises efter at have lavet redigeringerne, kan du hurtigt gendanne den indledende filkonfiguration.

 • Indsæt koden i header.php før tagget.
 • Indsæt koden i footer.php før tagget.

Når du har tilføjet en tæller til webstedet, skal du sørge for, at det fungerer uden fejl. Du kan se statistikken på den personlige Google Analytics-konto.

Husk: du skal indsætte tællerne, hver gang du opdaterer eller ændrer skabelonen, da dens filer udskiftes.

7. Redigering af webstedskode

Tilføjelse af en tæller til webstedet er den enkleste opgave, du kan udføre via kodedigering. Det leveres med alle skabelonfiler, du kan ændre med hensyn til dine præferencer. Ved at redigere forskellige skabelondele kan du tilføje og slette interfaceelementerne, ændre farveskemaer og placeringer af widgets. For at gøre det har du dog brug for programmeringsevner, i det mindste PHP- og CSS-viden.

WordPress Code Editor

Erfarne webudviklere anbefaler, at du ændrer koden i editoren på din computer i stedet for at bruge integrerede systemværktøjer. Før du gør det, skal du lave en sikkerhedskopi af en sikkerhedskopi. Dette giver dig mulighed for at gendanne den oprindelige filversion, når du finder en fejl. Med hensyn til den integrerede editor er det mere praktisk at bruge det til at foretage mindre ændringer som f.eks. Tilføjelse af tællere eller kommentarer fra tredjepart. For at anvende redigeringerne skal du trykke på knappen “Opdater fil”.

Efter det foreløbige websted er oprettet, kan du fortsætte med den mest interessante proces – fylde webstedet med indhold.

Er det muligt at gå uden kodeeditor?

Det er faktisk muligt at gå uden at bruge en integreret kodeditor, når man arbejder i WordPress. Systemet tillader oprettelse af websteder ved at tilpasse de tilgængelige temaer og plugins. Vær opmærksom på, at i dette tilfælde vil du ikke være i stand til at få mest muligt ud af din webudviklingsproces på grund af de begrænsede muligheder for tilpasning af websteder.

Det er ingen hemmelighed, at et af de ubestridelige WordPress-højdepunkter er en mulighed for ekstern plugin- og skabelonintegration, som giver mulighed for at skabe unikke og en-til-en-type projekter. Ellers er det umuligt at udtrykke din kreative frihed til fordel og få et fantastisk resultat i det lange løb. Så hvis du ikke bruger WordPress-kodeditor, hvad er følelsen af ​​at bruge denne CMS overhovedet? I stedet anbefales det stærkt skift fra wordpress til wix eller en anden webstedsbygger, der giver mulighed for at nå fremragende resultat uden behov for kodebehandling overhovedet.

8. Oprettelse af statiske sider

En statisk side adskiller sig fra andre sider af indholdet – den indeholder visse oplysninger i stedet for et postfeed. “Om os” eller “Tjenester” sektioner er eksemplerne på statiske sider. For at ændre det indhold, de indeholder, skal du redigere siden.

Bortset fra HTML og tekstredaktører leveres nyere WordPress-versioner også en visuel Gutenberg-editor. Ved at bruge det kan du indsætte widgets og multimediefiler, tilføje indholdsblokke og ændre deres placeringer. Tilsvarende har en webmaster nu flere muligheder for at oprette forskellige statiske sider.

WordPress Side Editor

WordPress leveres med en standard hjemmeside, der indeholder de seneste blogindlæg. For at tilføje andre sektioner til webstedet skal du åbne afsnittet “Sider” i administrationspanelet og aktivere knappen “Tilføj nyt”.

Specificer websidens titel – det vises både i sektionen og webstedets menu. Skriv teksten, eller brug Gutenberg til at tilføje indholdsblokke. Ved at bruge den visuelle editor kan du justere alle de nødvendige elementer på en side. Når du har foretaget redigeringerne, skal du trykke på knappen “Publicer”.

Sørg for, at de blokke, der er tilføjet til siden, vises korrekt på alle enheder. Hvis der er problemer, eller du bare ønsker at bruge andre elementer, skal du vælge siden på den generelle liste og redigere dens indhold.

9. Efter offentliggørelse

Indlæg tilføjes i henhold til den samme plan som websider. Forskellen er, at indlægene offentliggøres på en side, som er blogfeed. For at oprette et indlæg kan du også bruge Gutenberg-editor, men det er mere praktisk at designe det i den klassiske WordPress-editor, som tilføjes som et plugin i de nylige versioner af systemet.

 1. Åbn afsnittet “Indlæg”, og tryk på knappen “Tilføj nyt”. Nå postindstillingerne for at vælge skabelonen. Hvis du ikke har til hensigt at bruge noget usædvanligt format, skal du forlade det grundlæggende. Nogle temaer i postskabeloner kan komme med kort, videoer og andre formater.
  WordPress Post Editor
 2. Vælg den kategori, indlægget vil blive offentliggjort i. Hvis der endnu ikke er nogen kategorier, skal du oprette dem lige i redaktøren ved at klikke på linket. Du kan oprette webstedsektioner fra kategorierne og tilføje links til dem til hovedmenuen. Dette giver dig mulighed for at danne flere sider med tematiske indlæg på webstedet, der kommer op til specifikke kategorier.
  WordPress Post Ny kategori
 3. Tilføj posttitel, og indsæt teksten i editoren. Du kan bruge visuel tilstand eller formatere et indlæg ved hjælp af HTML-tags. Udfyld SEO-parametre for indlægget: titel, beskrivelse, nøgleord. Tryk på knappen “Publicer” for at sende indlægget til blogfeeden. Ligesom websider kan indlæg redigeres efter offentliggørelsen. For at gemme redigeringerne skal du offentliggøre indlægget igen.
  WordPress Post Ny kodeeditor
 4. Hvis du ønsker, at indlægget skal vises i blogfeeden på et bestemt tidspunkt, skal du bruge den planlagte publikationsindstilling. Der er et “Skift” -link nær knappen “Publicer”. Tryk på den for at angive dato og klokkeslæt for offentliggørelse af post for generel adgang.
  WordPress-postplan

Glem dog ikke at kontrollere webstedets tid, der er specificeret i generelle WordPress-indstillinger – der skal være den samme tidszone, du bor i.

10. Overfør dit eksisterende websted til WordPress

Har du allerede oprettet et websted på en anden platform? Derefter kan du overveje at migrere til WordPress for at udvide dens funktionalitet og give det et mere professionelt look kombineret med overlegen funktionssæt. Det er ikke helt svært at gøre det, som det kan se ud fra første øjekast. Du kan vælge mellem to populære metoder til overførsel af websteder – ansættelse af fagfolk og DIY-migration.

Der er også specielle tjenester som CMS2CMS, for eksempel, som er skabt med netop dette formål i tankerne. De kan afslutte processen med din webstedsoverførsel i den automatiserede tilstand, men muligheden for, at du kan støde på problemer med inkompatibiliteten af ​​webstedselementer eller malware-trusler, er ganske høj i dette tilfælde. Desuden betales webstedsmigrationstjenester for det meste. Så hvad er følelsen af ​​at bruge dem, hvis du ikke er sikker på resultatet?

Ansæt webdesigneksperter er en langt bedre idé, da du vil være i stand til at konsultere disse mennesker bagefter. Du kan dog også prøve at flytte dit websted til WordPress på egen hånd, selvom du er en newbie, og dette er din første oplevelse. Du skal sørge for korrekt valg af hosting (WordPress anbefaler Bluehost til enkle og komplekse projekter), domænenavn og indholdsoverførsel. Sidstnævnte inkluderer overførsel af alle webstedsindholdselementer, inklusive billeder, mediefiler med videoer osv.

Endelig skal du konfigurere permalinks og kontrollere, om dit websted fungerer godt på en ny platform. Dette er nødvendigt for at bevare din trafik og aktuelle webstedsstillinger. Det er alt sammen om overførsel af DIY-websteder. Dette er en kort oversigt over migrationsprocessen på webstedet, og der er masser af nuancer, som du kan møde, når du arbejder med opgaven. Dog vil resultatet bestemt være det værd, plus at du får en så fantastisk og nyttig oplevelse, der kan komme til nytte for dig bagefter.

Bundlinie

På trods af det faktum, at WordPress er det mest populære indholdsstyringssystem blandt newbies, kan oprettelse af det første websted i det være en kompleks opgave. For at få projektet til at fungere godt skal en bruger beskæftige sig med hosting og databaser samt forstå forbindelsen mellem serveren, motoren og webstedsgrænsefladen. Dette kan tage lang tid på lang sigt. Mestring af alle funktioner i CMS vil tage op til flere måneder, hvilket kræver programmeringsfærdigheder, i det mindste på det enkle CSS-redigeringsniveau.

Hvis du har brug for et websted med det samme, er WordPress ikke den hurtigste måde at få det uden seriøse økonomiske investeringer. Brug af webstedsbyggere er en mere effektiv løsning, som de er mere praktisk og nem at bruge. Ingen specielle færdigheder er nødvendige for at arbejde med dem, og du behøver ikke være interesseret i at være vært. Hvad ejeren af ​​et websted oprettet med en webstedsbygger skal gøre er at udfylde det med nyttigt og interessant indhold.

Opret et websted med WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map