Sådan opretter du et websted uden kodning

Sådan opretter du et websted uden kodning


Hvis du har nulkodningsevner, men ikke kan opgive ideen om at blive en heldig websteejer, er der tjenester, som gøre det muligt at starte et websted fra bunden uden nogen kodning overhovedet. Dette er de egnede og funktionelle systemer, der kaldes webstedsbyggere.

Et af de mest bemærkelsesværdige og ubestridelige højdepunkter hos webstedsbyggerne er deres stærke fokus på begyndernes behov. Disse tjenester er let at bruge og praktisk selv for de brugere, der endnu ikke har været involveret i webstedsudvikling, har intentionen om at starte professionelle funktionsbelastede projekter.

De fleste webstedsbyggere leveres med intuitive betjeningspaneler, gratis responsive eller mobil-klar skabeloner og avancerede designtilpasningsværktøjer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af webdesignprocessen. En anden fordelagtig egenskab hos webstedsbyggerne er deres professionelle kundesupport, der guider en bruger gennem alle faser i webstedets udviklingsproces. Endelig kommer disse platforme ofte med gratis integreret hosting og valg af domænenavn. Dette gør det muligt at oprette og udgive dit projekt direkte på webstedet, hvilket eliminerer behovet for at lede efter en betroet hosting-udbyder andre steder.

Bedste kodefrie webstedsbyggere:

 1. Wix – Den bedste webstedsbygger til at oprette et websted uden kodning
 2. Bluehost – Bedste hosting med gratis indbygget CMS (WordPress)
 3. uKit – Nem webstedsbygger til at opbygge et websted med mindre virksomheder

Har du ret i at fortsætte med at oprette dit websted uden kodningsfærdigheder og foreløbig webdesignbaggrund? Så er det på høje tid at gennemgå disse platforme i detaljer for at definere deres stærke punkter og specialfunktioner, der hjælper med at forenkle processen. Bevidsthed om disse funktioner giver dig mulighed for at vælge det bedste system, der opfylder dine individuelle webdesignkrav og behov.

Wix – Den bedste webstedsbygger til at oprette et websted uden kodning

Wix - Bedste webstedsbygger til at oprette et personligt websted

Produktnavn:WIX
Officiel hjemmeside:wix.com
kompleksitet:Meget let
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 13 / mo
Grundlagt:2006
Hovedkvarter:Israel
Prøv det gratis

Wix – er den bedste webstedsbygger til at oprette et websted uden kodning. Dette er også mest populære og pålidelige platform der tillader oprettelse af alle typer projekter, uanset deres specialisering, størrelse og kompleksitetsniveau. Den alt-i-en-tjeneste leveres med rette flere funktioner, avancerede designtilpasningsmuligheder og værktøjer, der kræves for at starte og styre et websted. Wix har bekvemmelighed, brugervenlighed og fleksibilitet, der smelter sammen med funktionalitet – det er præcis, hvad de fleste nybegynder mangler i andre webstedsbyggere..

Hovedtræk

Wix skiller sig ud fra mængden på grund af sit fokus på newbies behov og tilgængeligheden af ​​avancerede funktioner, der giver dig mulighed for at designe projekter uden en enkelt kodelinje. Ingen webdesignbaggrund er også nødvendig for at arbejde med Wix. Tilmeld dig blot systemet, vælg de krævede skabeloner og fortsæt med designtilpasningsprocessen. Hvis du ønsker at finde ud af, hvilke funktioner nøjagtigt systemet har på lager, så kig på følgende aspekter:

 • To redigeringsmuligheder på webstedet – Wix ADI og Standard Wix Editor;
 • Simple WYSIWYG editor;
 • Wix App Market med snesevis af widgets, hvis integration ikke indebærer kodningskendskab;
 • Rig samling af gratis tilpassede mobile-klare skabeloner;
 • Integreret blogging og e-handelsmotorer.

Fordele og ulemper

Webstedsbyggeren giver adgang til utal af funktioner, der bidrager til effektiviteten af ​​webstedsudvikling. Systemet leveres med en praktisk WYSIWYG-editor, der lader en bruger kontrollere alle stadier i oprettelse af websted og foretage ændringer, når det er nødvendigt. Wix gør det også muligt at vælge en passende redigeringsmulighed på webstedet. Newbies vil helt sikkert sætte pris på muligheden for at bruge den avancerede Wix ADI-editor, der giver dem mulighed for at få mest muligt ud af Kunstig design intelligens værktøj.

Det er også muligt at vælge og tilpasse en af ​​flere skabeloner ved at foretage redigeringerne med det praktiske træk-og-slip-editor. For at forbedre hjemmesidens ydeevne tillader systemet integration af en af ​​widgets fra App Market.

Med hensyn til systemets negative egenskaber skal det nævnes, at Wix ikke lader dig skifte mellem skabeloner på grund af den absolutte positioneringsmetode, som systemet følger. Det er heller ikke let at vænne sig til systemets instrumentbræt på grund af dets interface, der forekommer noget overbelastet med elementer og værktøjer, især til førstegangsinitierede. Det samme kan siges om appmarkedsudvidelser. Det er ikke altid let for en person, der netop har registreret sig i systemet, at vælge funktionelle applikationer, der passer bedst til deres projekter. Det tager tid at gennemse kataloget og se, hvilke tilføjelser der er værd at vælge.

Koste

Wix tilbyder flere prisindstillinger, som er meget overkommelige og funktionsbelastede. En gratis plan udløber aldrig, og den giver dig mulighed for at finde ud af og teste al den integrerede funktionalitet på platformen. Så snart du er færdig med det, kan du fortsætte med at vælge en passende plan. Det er her du står over for behovet for at vælge mellem to grupper af planer. Her går de.

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – til personlig brug, gratis domæneforbindelse, annoncefri, gratis hosting;
 • Ubegrænset ($ 17 / mo) – til freelancere og iværksættere, 10 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde;
 • Pro ($ 22 / mo) – til komplet online branding, 2 timers videolagringsplads, indbygget Google Analytics;
 • VIP ($ 39 / mo) – til VIP-projekt, professionelt logo, første prioriteret support osv.

Forretnings / e-handelsplaner

 • Business Basic ($ 23 / mo) – Accept af online betalinger;
 • Ubegrænset forretning ($ 27 / mo) – e-handelsplatform, forretningsudviklingsværktøjer, forretningsapps til iværksættere;
 • Forretnings-VIP ($ 49 / mo) – ubegrænset båndbredde og videolagringsplads, komplet Wix Suite;
 • Virksomhed ($ 500 / mo) – en-til-ende-forretningsløsning, der sikrer ydeevne og en rig samling af værktøjer.

Wix er også kendt for sit omfattende og hyppige udvalg af specialtilbud, loyalitetsprogrammer og rabatter. Systemet tilbyder også 14-dages pengene-tilbage-garanti for brugere, der ikke kan lide noget ved de abonnementer, de har valgt.

Prøv Wix gratis

Bluehost – Bedste hosting med gratis indbygget CMS (WordPress)

Produktnavn:Bluehost
Officiel hjemmeside:bluehost.com
kompleksitet:Over gennemsnit
Gratis plan:
Premium plan:fra $ 2,95 / mo
Grundlagt:2003
Hovedkvarter:USA
Prøv det nu

Bluehost – er en kraftfuld, fuldt udstyret og pålidelig hostingudbyder med gratis indbygget WordPress Content Management System. Hvad mere er, WordPress anbefaler officielt Bluehost som bedste hostingfirma til at gemme projekter oprettet med det. Og det er ikke underligt, da Bluehost giver adgang til utal af muligheder og værktøjer, der bidrager til funktionaliteten af ​​WordPress-baserede websteder.

Hovedtræk

Bluehost leveres med det karakteristiske sæt funktioner, der gør det muligt at gemme WordPress-baserede projekter sikkert. Platformen giver adgang til flere højdepunkter, som vil være nyttige til hver eneste webside. Bortset fra overkommelige prisplaner, mulighed for 1-klik installation, overflod af plugins og scripts, er der flere andre funktioner, der får systemet til at skille sig ud fra mængden, nemlig:

 • Avancerede apps og tilføjelser til forskellige typer websteder;
 • Forskellige webstedsudviklingsmuligheder ved hjælp af Gutenberg Editor og visual Elementor-plugin;
 • Mulighed for integration af plugin;
 • Rigt markedsplads for apps, tilføjelser og scripts;
 • Omfattende e-handel og forretningsapps.

Fordele og ulemper

Når det kommer til at bygge websteder med WordPress, får en bruger flere fordele. Først og fremmest er det muligt at vælge en passende projektredigeringsmulighed med hensyn til dine færdigheder, behov og grad af webdesignfærdighed. Du kan enten gøre brug af den integrerede Gutenberg-editor, som for nylig er blevet introduceret af systemet og ligner webstedsbyggerne med deres enkle og kodefrie webredigeringsmetode. Den anden mulighed indebærer brug af den integrerede visuelle Elementor-editor – en gratis integreret webside-builder, som var designet til WordPress-projekter. Plugin leveres med integrerede træk-og-slip-funktioner og intuitiv grænseflade, der lader ikke-teknikere oprette og tilpasse kvalitetswebsider.

Hvad angår underskudene ved at arbejde med systemet, tager det nogen tid at vænne sig til det. Plugin / widget-integration indebærer også en vis nichebevidsthed, men dette er ikke et enormt problem for brugerne villig til at mestre systemet og bruge det i fremtiden.

Koste

Mens WordPress er en helt gratis webstedsbygger, er der stadig behov for at være vært for websteder, der er lanceret med det. Det er her Bluehost kommer godt med. Virksomheden gør det muligt at vælge mellem flere abonnementer. Disse inkluderer:

 • Grundlæggende plan ($ 3.95 / mo) – ubegrænset båndbredde, 50 GB diskplads, gratis SSL-forbindelse, regelmæssige WordPress-opdateringer;
 • Plusplan ($ 5,45 / mo) – ubegrænset båndbredde og opbevaring, mulighed for at oprette et hvilket som helst antal websteder, ubegrænset domæner og e-mail-konti, $ 200 til særlige markedsføringstilbud;
 • Choice Plus ($ 5,45 / mo) – alle ubegrænsede funktioner, anti-spam-ekspert, sikkerhedskopiering af websted, domæneprivatitet.

Som nævnt ovenfor får alle nyregistrerede brugere et gratis bonusdomæne for det første år med systembrug. Efter udgangen af ​​denne periode vil domænet koste omkring $ 12- $ 14 pr. År.

Prøv Bluehost nu

uKit – Nem webstedsbygger til at oprette et websted til små virksomheder

Produktnavn:UKIT
Officiel hjemmeside:ukit.com
kompleksitet:Super let
Gratis plan:14 dages prøve
Premium plan:fra $ 4 / mo
Grundlagt:2015
Hovedkvarter:Den Russiske Føderation
Prøv det gratis

uKit – er en nem webstedsbygger til starte og administrere et websted for mindre virksomheder fra starten. Dette er også en af ​​de mest overkommelige platforme, der blev skabt med behov for newbies i tankerne. uKit er så simpelt og praktisk for førstegangs-timere, at det ikke kræver en stor indsats og tid at skabe avancerede projekter med det. Uanset hvilken forretningsniche du fokuserer på og uanset hvilke webdesignfærdigheder du har, vil du helt sikkert være i stand til at udforske og bruge hele dets funktioner til fordel.

Hovedtræk

Webstedsbyggeren har udmærket sig som et funktionsladet og simpelt system til at starte forretningsprojekter. Det brugervenlige og det intuitive betjeningspanel er forståeligt for alle lige fra de første øjeblikke, hvor man arbejder med systemet. Desuden giver platformen adgang til professionel kundesupportassistance og nyttige tutorials, der forenkler processen med oprettelse af websteder. Se nu på andre højdepunkter i systemet:

 • Let indlæringskurve for første-timere;
 • Samling af gratis responsive skabeloner;
 • Omfattende widget-valg;
 • Praktisk og intuitiv drag-and-drop-editor;
 • Mulighed for tredjeparts appintegration.

Fordele og ulemper

Der er adgang til den rige samling af responsive tilpassbare skabeloner, der kan tændes på ethvert trin i webstedets designproces. Brugere kan også vælge og integrere flere widgets og applikationer fra tredjepart uden behov for kodedigering. uKit er også kendt for sit intuitive og enkle dashboard, som er forståeligt for alle brugere. Kundesupportassistance fortjener også opmærksomheden, da det hjælper med at fremskynde processen med webstedsudvikling.

Når vi taler om webstedets builder, er det fornuftigt at nævne fraværet af en gratis plan, som kan give ekstra mulighed for systemudforskning for førstegangsholdere. Hvis du planlægger at designe store funktionsbelastede websteder eller e-handelsprojekter med uKit, er dette ikke det bedste valg. Det fungerer godt til små og mellemstore projekter.

Koste

uKit er en af billigste webstedsbyggere, hvis omkostninger ikke går på kompromis med den leverede kvalitet og funktion. Det tilbyder en 14-dages gratis prøveversion til at teste dens muligheder og fire betalte planer. Disse er som følger:

 • Minimal ($ 5 / mo) – tilpasset domænenavnforbindelse, ubegrænset SMS-meddelelser, 24/7 support, ubegrænset antal sider, besøgende og diskplads, backup-mulighed, gratis hosting, over 200 professionelle design;
 • Grundlæggende ($ 10 / mo) – live chat support, integreret Google Analytics, fravær af systemophavsret, kraftfulde statistiksporingsværktøjer, adgang til premium skabeloner;
 • e-handel ($ 12 / mo) – gratis prøveperiode på 14 dage, alsidige forsendelses- og betalingsmuligheder, omfattende indkøbskurvindstillinger, valutavalg, accept af online betalinger (PayPal, Wallet One osv.);
 • “Pro” ($ 15 / mo) – tilpasset kodeintegration, brugerdefineret farveskemaapplikation, avanceret eCommerce-funktionalitet.

Prøv uKit gratis

Opbygning af et websted uden kode: Den ultimative guide

For at starte et projekt uden en kodelinje, skal du gennemføre et par enkle trin. Du har ikke brug for nogen specielle færdigheder eller webdesignoplevelse for at fuldføre dem effektivt, da de er specielt beregnet til brugere med nulkodningsviden. Her er de:

1. Tilmeldingsprocedure

Så snart du vælger en ordentlig webstedsbygger, skal du naturligvis tilmelde dig den tjeneste, du har valgt. Som regel kan dette gøres på to måder – enten ved at indsende din e-mail og aktivere bekræftelseslinket eller ved at bruge en af ​​dine sociale netværkskonti (Facebook og Google er de mest udbredte muligheder). Begge varianter er hurtige, enkle og effektive.

2. Skabelonvalg

Når du er kommet ind i systemet, skal du ikke forvente, at du bliver omdirigeret til instrumentbrættet lige fra starten (selvom nogle systemer gør det). Den rådende mængde tjenester tilbyder en mulighed for at vælge en skabelon, der fungerer bedst for den niche, du arbejder i, de værktøjer, du planlægger at bruge og den funktionalitet, du ønsker, at den skal have. Skabeloner er alsidige, og nogle systemer gør det muligt at vælge blanke lærreder til at designe et websted absolut fra starten.

3. Domænenavn

Valget af domænenavn betyder også meget, når du går videre til webstedets udvikling. Som regel tilbyder webstedsbyggere underdomæner gratis som standard, men denne mulighed fungerer kun rart, hvis du har til hensigt at teste systemfunktionerne. Ikke mere. Hvis du virkelig har langvarige planer, kan du udforske integreret domæne- og hostingmuligheder de fleste webstedsbyggere tilbyder. Med andre ord giver systemet en mulighed for at vælge et af domænerne baseret på dit virksomheds navn. Du kan også forbinde din egen.

4. Designudvikling

Så snart du vælger den skabelon, du kan lide, og har domænenavnet til at udgive et websted, når det er klar, er det på høje tid at arbejde på dens designtilpasning. Generelt har webstedsbyggere kraftfulde værktøjer til at give dit projekt det krævede design. Du får tilbud om at vælge mellem forskellige varianter af layout, baggrunde, ikoner, stilarter, skrifttyper, kabys og videointegrationsindstillinger og andre designelementer. Vælg bare dem, der bedst vil bidrage til din webstedstilpasning bedst fra dit synspunkt.

5. Tilføjelse af indhold

At designe dit webstedlayout og den generelle appel til dit projekt er en bemærkelsesværdig fase i webudviklingsprocessen, men … det er kun en del af det. Indhold er det, som de fleste brugere kigger efter på dit websted, og du er nødt til at prøve din bedste indsats for at søge, vælge og uploade kun interessante oplysninger, der er relevante for dit websted (forretnings) specialisering. Disse inkluderer billeder, videoer, afstemninger, artikler og hvad ikke.

6. SEO-indstillinger

Det næste trin, du skal gennemgå, er opsætning af SEO-parametre til dit websted. Hvis du ønsker, at dit projekt skal få højere positioner i søgemaskinerne, skal du sørge for at udfylde metatags og andre SEO-indstillinger.

7. Webstedspublikation

Det sidste trin i din websideudvikling er dens offentliggørelse. Før du gør det, skal du dog kontrollere alle elementer og indhold på dit websted grundigt. Så snart du er sikker på, at dit websted er klar til offentliggørelse – gør det, og se resultatet!

Bundlinie

At bygge et websted uden kodning er en udfordring, men der er intet umuligt ved det, hvis du bruger webstedsbyggere. Disse systemer omfatter en bred vifte af funktioner, værktøjer og muligheder. De gør oprettelse af websteder til en glat, enkel og fornøjelig proces.

Wix, uKit og Bluehost (WordPress) er de platforme, der fungerer godt til udvikling af forskellige typer websteder baseret på dine specielle behov, intentioner og budget. Mens Wix er en professionel alt-i-en-web-bygningsløsning, fokuserer uKit mest på udviklingen af ​​websteder til små virksomheder. Bluehost er på sin side et godt valg, når det kommer til at designe projekter med WordPress og være vært for dem med en sikker og overkommelig platform.

Alle mulighederne er værd at være opmærksomme. Udforsk hver service, inden du vælger det, der fungerer bedst for dine bestemte webbygningsopgaver.

Opret et websted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map