Sådan opretter du et websted uden omkostninger?

hvordan man opretter et websted uden omkostninger


Leder du efter at oprette et websted, men ved ikke, hvor du skal starte? Tillykke! Du er kommet til det rigtige sted. På dette websted finder du alt hvad du har brug for for nemt at opbygge et websted fra starten, gratis eller på en overkommelig pris.

Her hos SWB mener vi, at online-webstedsbyggere sandsynligvis er den bedste mulighed for dem, der ikke har nogen programmeringstræning, men ønsker at få fuld kontrol over oprettelsen af ​​websteder. Disse webservices giver dig mulighed for at fokusere på det, der virkelig betyder noget – dit produkt / din virksomhed, der gør alt det tunge løft for dig.

Brug af en webstedsbygger eller CMS som WordPress er så simpelt som at oprette en social media-konto – bare tilmeld dig, upload dit indhold og begynde at dele.

Er det muligt at oprette et websted gratis?

Alle kan bygge et websted i dag gratis, uanset de tilgængelige teknologiske færdigheder, kodningskendskab og ekspertise i webdesign. Dette kan være en ganske udfordrende og skræmmende opgave for nybegynderne, men det er muligt at håndtere det, hvis du har de rigtige intentioner og effektive værktøjer, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af webdesignprocessen.

Det, du skal være klar over, er, at lancering af et gratis websted tager lidt tid og kræfter, og du bliver nødt til at gennemføre alle trin i projektudviklingsprocessen på egen hånd. Oprettelse af DIY-websteder er ikke så kompliceret, at du er opmærksom på de store stadier i processen og er heldige at vælge de rigtige webbygningsværktøjer.

Det vil du ikke være i stand til ansæt en webdesigner eller et webagentur at gøre det for dig, men dette er ikke et must-have i den gældende mængde sager. I stedet skal du investere en del indsats og tid i vælge den rigtige website design software der giver mulighed for gratis projektoprettelse. Det er her webstedsbyggere og CMS er til stor hjælp.

Webstedsbyggere og Content Management Systems er to populære måder til moderne DIY-webstedudvikling. Begge muligheder gør det muligt at starte og styre kvalitetsprojekter, og begge kræver ikke seriøs programmering eller webdesignoplevelse.

Webstedsbyggere er mere intuitive, enkle og praktiske end CMS, selvom sidstnævnte giver mulighed for større kreativ frihed og avanceret tilpasning af webstedsdesign. Du behøver ikke at være en kodende pro eller en dygtig webdesigner for at beherske og bruge webstedsbyggere – så forståelige og lette systemerne er.

Når det gælder brug af CMS, skal du dog være klar til at bruge mere tid og kræfter på at mestre webdesignprocessen. Brug af Content Management Systems indebærer oprindeligt noget kodningskendskab og ekspertise i webdesign. Du går bare ikke uden kodedigering, hvis du agter at starte et professionelt websted med bemærkelsesværdig ydeevne og eksklusivt design.

Når du vælger den mest egnede og effektive webbygningsplatform, giver det mening at overveje flere aspekter. Disse inkluderer din viden om kodning af det grundlæggende, færdigheder, webdesignoplevelse, type projekt, du agter at starte, kort- og langvarige mål osv..

Det er på høje tid at diskutere de vigtigste nuancer ved at bruge begge typer systemer for at hjælpe dig med at opdage den bedste løsning, du vil være tilfreds med i det lange løb.

Vælg hvilken webside-platform der skal bruges

Alsidighed af gratis webstedsbyggere betyder ikke, at du skal vælge den allerførste service, du kommer over. Der er systemer, der fungerer bedre til dine bestemte webdesignopgaver og nyder den verdensomspændende popularitet på grund af deres funktioner, værktøjer og opgaver, der er dækket.

3 bedste webstedsbyggerne til at oprette et websted uden omkostninger:

 1. Wix – Bedste webstedsbygger til at oprette dit eget websted uden omkostninger
 2. uKit – Kraftig webstedsbygger til at oprette et websted til din virksomhed
 3. WordPress – Den bedste hostede platform (CMS) til websted eller online butik

Lad os se på de bedste webstedsbyggere, der balanserer brugervenligheden med fleksibilitet og overkommelige priser nu.

Wix – Bedste webstedsbygger til at oprette dit eget websted uden omkostninger

Wix - Bedste webstedsbygger til at oprette dit eget websted uden omkostninger

Wix – er den bedste webstedsbygger, du i øjeblikket kan vælge og bruge til at starte et komplet websted uden at investere i projektet. Systemet giver allerede millioner af websteder rundt om i verden, og du kan vælge det til at designe enhver form for personlig eller forretningsprojekt.

Når det kommer til at vælge den bedste gratis webbygningsplatform, har Wix slet ingen konkurrenter. Der er næppe en bruger (det være sig en nybegynder eller en webdesign pro), der ikke har hørt noget om webstedsbyggeren. Der er flere gratis funktioner, der får systemet til at skille sig ud fra mængden. Her går de:

 • Moderne skabeloner – Wix kan prale af en af ​​de mest fantastiske kollektioner af mobilklar design tilgængelig gratis. Der er i øjeblikket over 550 avancerede temaer her, og mange flere er under udvikling. Designerne kan tilpasses 100%, og du kan få adgang til flere designtilpasningsværktøjer, der kan give dit projekt eksklusiv appel.
 • Wix ADI – Webstedsbyggeren skiller sig ud fra mængden på grund af dens gratis kunstigt design intelligens værktøj der giver mulighed for nem, hurtig og problemfri redigering af websteder. Funktionen sikrer automatiseret webdesignproces, så brugerne kan oprette personaliseret webstedslayout og -struktur ved at besvare det sæt spørgsmål, som systemet genererer som standard. Hvad du forventes at gøre er bare at give dit websted / forretningsrelateret info, uploade det krævede indhold og vente til systemet genererer projektet til dig.
 • WYSIWYG Editor – For de brugere, der ikke ønsker at bruge ADI-værktøjet, gør webstedsbyggeren det muligt at oprette websteder ved at arbejde i WYSIWYG-editoren. Det er her du kan bruge en praktisk træk-og-slip-funktion til DIY-webstedsudvikling. Editoren er helt gratis, og den leveres med online redigeringssupport for at sikre det bedst mulige resultat. Det er dig, der er ansvarlig for webudviklingsprocessen. En praktisk preview-funktion giver dig mulighed for at se webstedsdesignprocessen i handling og således kontrollere hver eneste fase af den. Det er også muligt at oprette den mobile version af dit websted ved at foretage redigeringerne i mobileditoren uden omkostninger overhovedet.
 • Gratis appmarked – Wix kan prale af en af ​​de mest imponerende samlinger af gratis applikationer og widgets, der er tilgængelige i det integrerede Wix App Market. Der er snesevis af gratis niche-tilføjelser og widgets, som du kan gennemse og vælge her for yderligere at integrere i dit projekt.
 • Blogging – Wix kommer med en temmelig flot blogplatform, der giver dig mulighed for at oprette, administrere og opdatere blogs med fuld funktion. Det er her du kan sende og planlægge artikelpublikationer, integrere mediefiler, aktivere kommentarfunktion og tilføje andre elementer, der er et must for din blogudvikling.
 • eCommerce – Webstedsbyggeren kan også prale af en værdig e-handelsmotor, der giver dig mulighed for at starte og styre en lille til mellemstor online butik. Funktionen giver dig mulighed for at tilføje / opdatere produktgallerier, indstille parametre for betaling / forsendelse / skat, justere administrationsværktøjer til webshop, oprette og implementere rabatkuponer og bonusser, vælge mellem flere responsive e-handelsskabeloner, importere / eksportere produkter fra CSV-filer osv..

Den gratis Wix-version giver dig mulighed for at opbygge et godt websted på et Wix-mærket underdomæne. Med en gratis plan kan du bruge næsten alle funktionelle funktioner i Wix webstedsbygger. Planen er uendelig, hvilket gør det muligt for alle ikke kun at teste funktionerne i tjenesten, men at oprette flere typer websteder med det for at øve og forbedre dine færdigheder. Vær dog opmærksom på, at en gratis plan leveres med systemannonceringsbanneret, underdomæne og nogle andre begrænsninger.

Prøv med Wix gratis

uKit – Kraftig webstedsbygger til at oprette et websted til din virksomhed

uKit - Kraftig webstedsbygger til at oprette et websted til din virksomhed

uKit – er en stærk webstedsbygger til udvikling af små virksomheder. Platformen blev specielt oprettet med det behov og krav, som små og mellemstore virksomheder har i tankerne, og det kommer således med et omfattende sæt funktioner, der er nødvendige for at oprette disse typer projekter.

Webstedsbyggeren kan imidlertid også bruges til at starte andre former for projekter på grund af dens fleksibilitet, intuitiv tilgang til webdesign, fantastisk brugervenlighed og bekvemmelighed. Se nu på uKit-funktionen for at finde ud af dens stærke punkter:

 • Gratis skabelonsamling – Webstedsbyggeren giver adgang til masser af gratis responsive skabeloner, som er lydhøre og tilpasses som standard. Ingen specielle teknologiske eller kodningsfærdigheder er nødvendige for at tilpasse det valgte tema – en praktisk træk-og-slip-editor sammen med indstillingen preview viser dig ansvaret for weboprettelsesprocessen. Det er også muligt at skifte skabeloner på ethvert trin i webudviklingsprocessen i nødvendigt tilfælde.
 • Widget-integration – uKit gør det muligt at oprette individuel webstedsstruktur via widgetintegration. Antallet af widgets, du kan vælge og bruge til dit projekt, er ikke så omfattende, men alle passer perfekt til ethvert webstedlayout.
 • Gratis SSL-certifikat – Platformen gør det muligt at få mest muligt ud af dit websteds sikkerhed ved at lade dig forbinde det avancerede SSL-certifikat. Funktionen er helt gratis for alle systemabonnenter. Det bidrager til ekstra webstedets sikkerhed, hvilket især betyder meget for websteder, der indeholder fortrolige oplysninger eller betalingsdata.
 • Midlertidige rettigheder til styring af websteder – Funktionen gør processen med webstedsudvikling enkel for webdesignbureauer og webdesignere, der arbejder i teams. uKit giver dig mulighed for at tildele midlertidige rettigheder til webstedsadministration til visse brugere, så de kan arbejde sammen med projektoprettelsen. For at forhindre tab af indhold opretter systemet automatisk sikkerhedskopieringsversionen af ​​dit projekt, hvilket er en anden ubestridelig fordel ved webstedsbyggeren.

Et af de markante uKit-højdepunkter er dens fantastiske pris / kvalitetskorrelation – $ 3 / mo, hvis du indtaster vores specielle kode SWB-25 under kassen. Tjenesten har en gratis 14-dages prøveperiode, som er mere end nok til at kontrollere og teste alle dens funktionelle funktioner. Ved afslutningen af ​​prøveperioden kan du abonnere på en af ​​de betalte planer, der følger med flere fordele. På det tidspunkt bliver dit websted gemt i et år på uKit-hosting, men det er ikke tilgængeligt på nettet.

Prøv uKit gratis

WordPress – Den bedste hostede platform (CMS) til websted eller online butik

WordPress - Den bedste hostede platform (CMS) til websted eller online butik

WordPress – er den mest populære gratis Content Management System, som oprindeligt blev lanceret med henblik på blogging, men senere udviklet sig til webdesignsoftwaren, der blev anvendt til udvikling af alle former for webbaserede projekter. CMS adskiller sig noget fra standard webstedsbyggere med hensyn til kompleksitet og grad af tilpasning af webstedet.

Det er ikke den bedste løsning for nybegynder, der har nul færdigheder i webdesign, men det fungerer bestemt godt til dygtige webudviklere, der har en vis webdesignekspertise og er klar til at håndtere nuancer til kode redigering. For at få idéen om alle fordelene, som WordPress er klar til at tilbyde, skal du se på listen over de vigtigste højdepunkter i CMS nu:

 • Plugin-integration – WordPress skiller sig ud fra mængden på grund af dets omfattende integrationsmuligheder for plugin, der gør det muligt at bruge systemet som en alt-i-én webbygningsplatform. Omfattende plugin-integration gør det muligt at bruge CMS til udvikling af alle typer projekter. Dermed, WooCommerce-plugin, kan for eksempel bruges til at starte alle slags online butikker, mens Elementor-plugin tillader oprettelse af WordPress-websider. Dette gør platformen til et værdigt værktøj til oprettelse af fuldt udstyrede personlige / forretnings-websteder uden næsten ingen kodningsfærdigheder overhovedet.
 • Skabelonvalg – CMS tilbyder et sæt integrerede skabeloner, der kan tilpasses fuldt ud, men du kan også gennemse en omfattende samling af eksterne designs for at vælge den, der ideelt fungerer til din individuelle websideudvikling. Mens vælge det mest passende tema, du får adgang til utal af værktøjer og funktioner til designtilpasning, der hjælper med at give det personlig look.
 • Hosting og domæne – Som CMS giver WordPress ingen hosting- eller domæneindstillinger. Det er op til dig vælg enhver hostingudbyder efter dit valg såvel som de planer og domænenavn, det tilbyder. Når det kommer til hosting valg, Bluehost viser sig at være den mest passende løsning. Dette er den største hosting-udbyder, som officielt anbefales af WordPress. Det giver utallige hostingløsninger og fordele, herunder WordPress-installation med et enkelt klik, hurtig sidehastighedshastighed, høje oppetidssatser og andre fordele, som de fleste CMS-brugere sætter pris på. Systemet skiller sig også ud fra mængden på grund af dets overkommelige pris. Du kan kun bruge dens fordele til kun $ 2,95 / mo, hvilket bestemt er det ubestridelige højdepunkt i systemet.

Prøv WordPress nu

Gennemgået ovenfor er de mest populære webbygningsplatforme – dem, der fortjener særlig opmærksomhed, når det kommer til DIY-webstedets udvikling. Hvilken løsning fungerer bedst til dine behov i webdesign? Hvilken af ​​dem kan bruges til at starte dit personlige / forretningsmæssige projekt?

Det endelige valg afhænger til sidst af dine webdesign intentioner, krav og type projekt, du planlægger at starte. Det giver faktisk mening at teste hver af disse tjenester for at finde ud af, hvilken af ​​dem der kommer op til dine behov mest baseret på din egen oplevelse. Alle disse systemer er absolut gratis – det er bare et spørgsmål om din tid og ekspertise at vælge det, der passer bedst til dine behov.

Hent og tilslut et gratis domænenavn

Nu hvor du har testet og valgt det rigtige webbygningsværktøj, er det på høje tid at fortsætte valg af domænenavn. Domænevalg betyder meget, når det gælder at øge dit projekt omdømme og popularitet. Ingen underdomæner er tilladelige her, da dette utvivlsomt vil have en negativ indflydelse på din yderligere forretningsfremme.

domæneregistrering

Valget af domænenavn skal være baseret på flere aspekter. Det skal være forståeligt og let at huske, så dine potentielle besøgende eller kunder på websitet kunne huske det i stedet for at lægge det ned et andet sted. Det skal heller ikke være for længe, ​​og det skal obligatorisk være relateret til dit virksomheds navn eller niche, du fokuserer på.

Når du vælger et domænevalg, skal du huske på følgende anbefalinger:

 • Enkelhed. Et domænenavn skal være kort, enkelt og let at huske.
 • Længde. Gør det ikke for længe eller overmættet med symboler: jo kortere det er – jo lettere er det for en bruger at gendanne det i hukommelsen.
 • genkendelighed. Et domænenavn bør ikke omfatte den meningsløse kombination af bogstaver, symboler og tal. I stedet skal det indeholde et ord eller en sætning, der på en eller anden måde vil være relateret til din virksomhed, webstype og specialisering osv.
 • Brand-omdømme. Et dejligt domænenavn skal være afspejlingen af ​​dit brand identitet: det skal fremhæve og forbedre dit brand name og gøre det modstå nichekonkurrence.

er det muligt at få og tilslut et værdigt domænenavn gratis, når du arbejder med webstedsbyggere? Eller du bliver stadig nødt til at betale for et genkendeligt domænenavn?

Du vil være glad for at finde ud af, at de fleste webstedsbyggere (inklusive dem, der er gennemgået ovenfor) giver mulighed for brugerdefineret domænenavneforbindelse, hvilket giver denne mulighed overhovedet uden omkostninger. Derudover har velrenommerede webstedsbyggere ofte særlige tilbud og rabatter til premium-brugere.

Wix giver et bonusdomænenavn til brugere, der abonnerer på en årlig plan og foretager en engangsbetaling. Dette giver dig mulighed for at spare op til $ 10-30 afhængigt af den valgte domænenavnszone. Du behøver ikke at gøre noget specielt for at forbinde et domæne til dit websted. Det tilsluttes automatisk, så snart du får det. Det er faktisk meget enkelt, tidsbesparende og praktisk!

Konfigurer og tilpas dit websted

Okay, du har besluttet at bruge en webstedsbygger, og du har allerede valgt et domænenavn til det. Hvad skal du gøre for at gøre processen til en succes? Hvad er de must-have trin, du skal tage for at udføre opgaven og få et komplet, færdiglavet websted for at imødekomme dine personlige / forretningsmæssige behov? Nedenfor er de punkter, der skal følges, når du opretter og tilpasser dit websted:

 • Tilmeld dig det valgte system. Nogle tjenester gør det muligt at tilmelde dig ved hjælp af konti på det sociale netværk, men det er også muligt at bruge din e-mail-adresse.
 • Vælg en skabelon. Nå skabelonsamlingen og udforsk kategorierne for at vælge det tema, der svarer til din nichespecialisering.
 • Tilpas det. Gå ind på instrumentbrættet og find ud af, hvilke tilpasningsværktøjer systemet tilbyder for at give dit websted maksimal ydeevne og den bedste visuelle appel.
 • Design din hjemmeside. Nu er det på høje tid at designe dit websted og justere de krævede indstillinger. Upload det indhold, du finder vigtigt, og opret så mange sider, som du har brug for. Dette er den mest tidskrævende del af hele webstedsoprettelsesprocessen.
 • Vælg planen, som kommer op til din web-bygning har mest af alt behov. Udforsk systemets prispolitik og de funktioner, de indebærer. Vælg den plan, der mest appellerer til dig.
 • Vælg domænenavn. Hvis du er færdig med dit webstedsdesign, skal du vælge domænenavn for at komme ind online. Webstedsbyggere tilbyder domæneforbindelse med et klik, hvilket forenkler processen.
 • Publicer dit klargjort websted. Endelig skal du offentliggøre dit websted og nyde det!

Ovenstående trin indeholder de detaljerede retningslinjer for, hvordan du kommer i gang med dit websted. Valg af platform og kun domænenavn er kun de to første trin, der kræves for at starte et fuldt udstyret projekt. Så snart du er færdig med disse trin, kan du fortsætte med at designe valg og upload af indhold. Skynd dig ikke at gøre det og nærmer dig processen med omhu.

Hvad du også skal vide, er, at populære webbygningsplatforme som dem, der er gennemgået ovenfor, altid leveres med integrerede webdesignværktøjer og tip til, hvordan man får mest muligt ud af hvert trin i webstedets udviklingsproces. Disse inkluderer popup-tip og menuer, flere muligheder for kundesupport, retningslinjer og video / tekst-tutorials osv., Der giver eksplicit info om oprettelsen af ​​websider.

Wix-menueditor

Overholdelse af disse tip gør det til sidst muligt at få et tilpasset, personaliseret websted, der ikke har noget at gøre med den skabelon, du oprindeligt har valgt. Efter at have afsluttet processen med tilpasning af webstedet, skal du gå videre til at offentliggøre projektet.

Et andet spørgsmål er: skulle oprettelse af websteder kun gå ned i udviklingsprocessen, eller er der noget mere end det for at gøre dit projekt til en succes? Faktisk er lanceringen af ​​et websted kun en del af webudviklingsprocessen. Så snart du gør det tilgængeligt på nettet, skal du passe på flere vigtige nuancer, nemlig:

 • SEO-optimering. Justér de krævede SEO-parametre omhyggeligt at øge sin placering i søgemaskinerne. Dette hjælper med at modstå nichekonkurrence, promovere dit brand og til sidst generere mere trafik.
 • Indholdskvalitet. Sørg for at opdatere dit websteds indhold regelmæssigt. Vær dog opmærksom på kvaliteten af ​​det indhold, du tilføjer. “Content Is the King” – glem ikke det!
 • Sociale netværk. En anden faktor til succesfuld forfremmelse på websitet er effektiv social media marketing. Tag dig tid til at oprette grupper i sociale netværk, opfordre brugere til at deltage i dem, introducere særlige tilbud for at øge brugerloyaliteten og anvende andre marketingstrategier (eller udvikle din egen) for at gøre dit nyoprettede websted populært blandt målgruppen. Må din webbygningsindsats være en succes!

At betale eller ikke betale for et websted

Selvom webstedsbyggere og CMS giver en mulighed for at starte og administrere fuldt udstyrede projekter næsten uden omkostninger, er de ikke helt gratis. Hver af disse platforme leveres med betalte abonnementer (eller plugins), der omfatter en bred vifte af funktioner, værktøjer og webdesignindstillinger. Er betalte planer værd at investere på lang sigt?

Bestemt, ja. Du får det værktøj, der giver dig ansvaret for webstedets udviklingsproces, der sikrer handlefrihed, bevidst og intuitiv tilgang til webdesign samt adgang til flere værktøjer til designtilpasning.

På den ene side kan du bruge disse funktioner uden at betale for dem, og resultatet vil appellere til dig. Men hvis du virkelig agter at starte et funktionsbelastet projekt med high end ydelse og imponerende visuel appel, anbefaler vi kraftigt at opgradere til en af ​​de betalte muligheder leveret af platformen efter dit valg.

Det er bestemt en værdig investering, som helt sikkert vil betale sig. Desuden er abonnementerne ikke så dyre, og i de fleste tilfælde skal du kun betale et par dollars om måneden for at få det resultat, der overholder alle dine behov og webdesignkrav.

Bundlinie

Hvis du har ret i at oprette et websted, er den bedste måde at gøre det hurtigt og uden omkostninger at bruge en webstedsbygger. Disse tjenester dækker et bredt spektrum af behov for webdesign og giver mulighed for at starte et anstændigt projekt på egen hånd. Det er det ikke nødvendigt håndtere webdesignstudier eller leje webudviklere. I stedet får du en mulighed at gemme stort, udnytter det øverste hak resultat, hvilket helt sikkert vil overgå dine forventninger.

Webstedsbyggere, der gennemgås i artiklen, er nicheledere. De gør det muligt at lancere anstændige websteder på kortest mulig tid og med minimale økonomiske investeringer. Test dem for at vælge den løsning, der fungerer godt til dine særlige webdesignbehov.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map