Sådan opretter du et websteds hotelbooking

Sådan opretter du et websteds hotelbooking


Et hotelbookingswebsted er et middel til alle dedikerede rejsende. Det løser adskillige problemer, der lader sejrerne fokusere på deres kommende eventyr i stedet for at håndtere organisatoriske formaliteter. Digitale innovationer i web- og mobilbranchen resulterede i en hurtig og sikker måde at booke et hotel på farten på trods af tid og placering.

Enkel navigation, masser af ejendomsmuligheder, mange filtre til sortering af tilbud efter præferencer – det er det, der gør bookingwebsteder så populære hos rejsende på ethvert niveau. Hvis du beslutter dig for at oprette et sådant projekt, kan du vælge forskellige forretnings- og indtægtsmodeller, mens selve byggeprocessen er lettere end nogensinde før takket være avanceret webstedsbygningssoftware.

I denne artikel gennemgår vi de funktioner, dit fremtidige projekt skal have, samt måder at oprette et websteds hotelbooking.

Brug af websteds hotelbooking

Sådanne projekter kan have fordele for både brugere og virksomhedsejere. Som tjenesteudbyder har du et bredt sæt webværktøjer til at markedsføre og markedsføre din virksomhed.

Ejere af hotelbookingswebsteder får en chance for at generere indtægter. Jo flere mennesker der bruger din bookingtjeneste, jo flere kontanter kan du tjene.

Enten repræsenterer du en international hotelkæde eller har en lille seng & Morgenmadsforretning, du har stadig brug for et online sted for at holde dine kunder tilfredse med tjenesten. Nøgletanken er at lade brugerne finde et rum, der opfylder deres budgetter, placeringspræferencer og andre vigtige parametre. Det betyder, at du skal levere et udvalg af relevante tilbud og tjenester.

Wix hotelwebsted

Derudover skal du implementere en intensiv navigationsmekanisme såvel som nogle andre funktionelle funktioner for at holde dine brugere tilfredse. Det ser ud til at være en temmelig hård udfordring, mens ikke-teknikere sandsynligvis ville opgive ideen, hvis det ikke var til Wix.

Webstedsbyggeren kommer som en ultimativ platform med dens brugerdefinerede Wix Hotels udvidelse. Det er en app, der giver dig mulighed for at implementere hotelbookingsfunktionalitet uden absolut ingen tekniske færdigheder. Du får et værktøj, der gør det nemt at styre alle de varelager, der leverer relevante indkvarteringstilbud, såvel som øge det samlede brugeres indtryk.

4 trin til at oprette et websteds hotelbooking

Wix hotelwebbygger

Bygningsprocessen bliver lettere når du bruger Wix. Webstedsbyggeren var designet til newbies og folk, der aldrig har behandlet webstedsoprettelsen før. Du vil indse, at man bruger software, så snart du kommer i gang. Så her går vi.

Trin 1. Kom i gang

For at få adgang til Wix-hoteller, skal du først Log ind. Processen vil tage dig et par minutter, da du kun behøver at indsætte din e-mail og angive adgangskoden. Brug sociale eller Facebook-konti for at gøre registreringsprocessen endnu hurtigere.

Du vil nu få adgang til alle Wix-skabeloner. Gå til kategorien Hoteller, og vælg det layout, du kan lide. Bemærk, at alle skabeloner er lydhøre. Du kan forhåndsvise dem i forskellige tilstande på forhånd eller ændre layout senere, selv efter at webstedet er blevet offentliggjort. Vælg den, og start redigering ved hjælp af et intuitivt træk-og-slip-værktøj. Nogle brugere har muligvis ikke engang brug for at ændre noget.

Wix hotelwebsteditor

Skabeloner leveres normalt med alle nødvendige blokke, herunder om os, registreringsformular, gallerier osv. Du kan springe dette trin over eller bruge flere minutter på at tilpasse skabelonen. Det er op til dig. Det afgørende trin her er at forbinde Wix Hotels-appen. Hent det fra widgeten Marketplace.

Installer Wix-hoteller

Trin 2. Begynd at tilføje egenskaber

Når du har tilsluttet appen, kan du muligvis begynde at tilføje værelser og egenskaber til dit websted. Systemet giver dig mulighed for at redigere egenskabsbeskrivelser og titler. Hvis du tilføjer et dobbeltværelse, kan du tilføje en “Twin” -titel, der gør det klart for kunden, hvad han eller hun faktisk booker.

Wix Hotels instrumentbræt

Vær opmærksom på værelsesbeskrivelser. Forsøg at gøre dem så informative som muligt. Er der gratis trådløs internetadgang? Hvor mange soveværelse er der? Hvad er faciliteterne? Er morgenmaden inkluderet i prisen? Sørg for, at du giver nok information til dine potentielle gæster.

Når titlen og beskrivelserne er afsluttet, er vi nødt til at tilføje nogle ejendomsbilleder. Med applikationen kan du ikke tilføje mere end 10 billeder til hvert værelse. Vi mener, at det er nok til at fremhæve de vigtigste egenskaber ved ejendommen. Bare sørg for at uploade billeder i høj opløsning.

Det sidste trin her er at angive priser. Programmet leveres med fleksible til ikke kun at tilføje priser pr. Nat, men også fremvise ugentlige priser eller indstille faste ugedagspriser, der er lavere, sammenlignet med weekender. En god ide er at tilbyde lavere priser for gæster, der har været længere ophold. Appen har nok funktionalitet til det.

Wix Hotels opsætning

Sørg for, at alle dine værelsesbeskrivelser indeholder relevante adresser såvel som kontaktinfo. Angiv ejendommens telefonnummer, din e-mail og andre vigtige data. Applikationen viser automatisk disse oplysninger i det bekræftelsesbrev, der er sendt til den rejsende.

Trin 3. Integrer betalingsgateways

Wix Hotels gør det nemt at foretage alle transaktioner og behandle betalinger fra et enkelt instrumentbræt. Platformen understøtter i øjeblikket fire større betalingstjenester. Du kan integrere problemfrit:

 1. Stripe til behandling af kredit- / betalingskort.
 2. PayPal til at betale med et klik.
 3. Mercado Pago til gæster fra Latinamerika.
 4. Offline betalinger.

Den afgørende fordel her er, at ejere af websteder ikke behøver at håndtere det tekniske aspekt. Vælg blot betalingsgatewayen, mens systemet tager sig af behandlings- og teknologispørgsmål. Du skal kun indsamle betalinger. Appen gør det muligt at tilføje skatter til dit reservationssystem.

Trin 4. Tilføj ekstra funktioner

Bortset fra baseline bookingfunktionalitet. Dit websted kræver nogle ekstramateriale, der forbedrer det generelle indtryk. Sådanne funktioner er designet til at gøre bookingprocessen enklere for brugeren. Du ønsker måske at integrere:

 • En reservationskalender – det viser datoer, der er tilgængelige for reservation. Kalenderen kan henvise til en bestemt ejendom eller endda et værelse. Wix Hotels tilbyder automatisk og manuel kalenderstyring, opdateringer osv.
 • Ejendomsnavigation – appen aktiverer automatisk en søgelinje, der giver brugerne mulighed for at finde ledige værelser hurtigere afhængigt af rejsedatoer. Den vigtigste fordel her er, at du ikke behøver at kontakte gæster direkte for at diskutere detaljer om deres ophold. Det hele er lige her på din hjemmeside.
 • Tredjepartsintegration – bortset fra traditionel Google Map-integration for at vise ejendommens placering i realtid, gør Wix Hotels det muligt at forbinde dit reservationswebsted med TripAdvisor. Det betyder, at dine tilbud vises i søgeresultaterne efter pris og placering.

Som du måske har applikationen alt, hvad du har brug for i pakken. Den gode nyhed er, at du ikke engang skal betale for nogle af dens funktioner, mens premium-versionen ser ud som et godt køb.

Prøv Wix gratis

Hvor meget koster det at oprette et websteds hotelbooking

Mens Wix Hotels kun er en app, kan du ikke bruge den separat fra webstedsbyggeren. Med andre ord skal brugerne købe nogen af ​​sine planer. Selvom Wix har en gratis pakke, er det ikke nok for et voksende websted med flere fotos, værelser at tilføje og indhold til at offentliggøre.

Wix Hoteller priser

At få en forretningsplan for $ 12,5 pr. Måned (med 50% rabat) ville være nok til at starte. Du får adgang til hotelskabeloner såvel som et 1-års domæne plus gratis hosting og SSL. Selve applikationen er gratis. Dog kræver du måske efter flere funktioner og premium-version, der kun koster $ 9,99 pr. Måned med flere betalingsportaler til integration, rådgivningstilslutning og andre frynsegoder.

Som et resultat koster et fuldt funktionelt hotelbookingswebsted kun $ 22.49 pr. Måned.

Væsentlige funktioner, som et websteds hotelbooking skal have

Mens appen Wix Hotels bogstaveligt leverer alt, hvad du har brug for, er du stadig nødt til at fokusere på ekstramateriale, der giver dig mulighed for ikke kun at levere tjenester af høj kvalitet, men også reklamere for dit websted. Udvid din trafik og øg brugernes oplevelse med følgende:

 • Flere filtre for hurtigt at finde en relevant ejendom eller et værelse. Filtrer alle tilbud efter priser, kategorier, placeringer osv.
 • Personlige tilbud til tilbagevendende kunder med særlige rabatter eller bedst matchende værelser til rådighed.
 • Flersproget interface for at gøre navigationen enklere for sejlere fra forskellige lande. Forresten, Wix Hotels har den nødvendige funktionalitet.
 • Anbefalinger og underretninger – lad folk efterlade kommentarer og anbefalinger, implementere automatiske påmindelser og underretninger for at holde kunderne opmærksomme på ankomstdato og andre rejsedetaljer.

Bookingtjenester handler hovedsageligt om kundepleje og opmærksomhed på detaljer. Sørg for, at dit websted overholder disse standarder.

Konklusion

Med så mange måder at oprette et websted om hotelbooking fra starten Wix ser ud som det bedste alternativ hvis sammenlignet med specialiserede platforme. Det hele takket være den prisvindende Wix Hotels-applikation.

Appen er gratis og let at bruge. Det er fuldt integreret med webstedsbyggeren, så brugerne kan drage fordel af alle funktioner, som Wix tilbyder bortset fra appen Hoteller. Den vigtigste fordel her er, at udvidelsen administrerer alle processer automatisk. Du behøver kun at tilføje værelser, aktivere specifikke funktioner og samle betalinger.

For kunder tilbyder Wix Hotels enkel og hurtig navigation, detaljerede beskrivelse af værelser eller ejendomme, filtre og kategorier til hurtig research. Som virksomhedsejer vil du sandsynligvis sætte pris på, at dine kunder er tilfredse med de leverede tjenester.

Opret et hotelwebsted nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map