Sådan oprettes en skole, et klasseværelse eller et lærerwebsted gratis

Sådan oprettes en skole / klasselokale / lærerwebsted gratis


Uddannelsessystemet er under udvikling. Læringsprocessen bliver lidt mere blandet og kompliceret for studerende. Lærere ser efter nye måder at yde ekstra hjælp til efter skoletid og i klassen. Det er her et klasseværelseswebsted kan være en god løsning. Det serverer flere opgaver på én gang. Derudover er det en mere fleksibel måde at interagere med studerende, engagere sig med forældre osv.

Det centrale problem her er mangel på færdigheder. Nogle få skolelærere har viden til at klare webstedets byggeproces, medmindre de underviser i programmering eller webdesign. Budgetbegrænsninger ser ud til at være den anden stødesten på vejen til klassificering i klasseværelset. Ansæt webudviklere til at opbygge et lærerwebsted kan koste tusinder af dollars.

Moderne webteknologier er den ultimative løsning. De introducerer nye værktøjer designet til at passe ikke-teknikere og newbies til mindstepriser. Med andre ord får du et instrument til at oprette et klasseværelseswebsted på få minutter uden at kode.

Hvorfor lærere har brug for et klasseværelseswebsted?

For at forstå, hvordan det fremtidige websted kan bruges af både studerende og lærere, skal du afklare projektets formål. Den centrale idé her er at gøre dit websted mere fokuseret. Hvorfor har du brug for et websted? Er det at kontrollere dine elever fjern dine studerende, engagere sig med deres forældre pr promovere pensum?

Lad os se på nogle populære grunde til, at lærere måske ønsker at oprette et skolewebsted.

Curriculum Enhancement

Uanset hvorfor lærere ønsker at have et websted, vil de have det for studerendes skyld. Så den første grund er at reklamere for deres læseplan og gøre det mere forbedret. Nøgletanken er at give problemfri online adgang til uddannelsesplanen eller -programmet. Samtidig kan fraværende studerende komme ind på webstedet og få adgang til alt nødvendigt materiale med et klik i stedet for at miste vigtig information.

Studerer ressourcer

Et websted kan have tilknyttet yderligere informationsressourcer samt links til andre uddannelseswebsteder. De kan komme godt med, når brugerne udfører skriveopgaver med værker, der er nævnt nødvendige for at medtage. Derudover kan lærere bruge stedet som et knudepunkt til kommende prøver, quizzer, stavelister osv.

Konkurrence mellem klasselokaler

Klasseværelseswebsteder kan bruges som et værktøj til at tilskynde. For eksempel kan en lærer muligvis offentliggøre en liste med de mest succesrige studerende med månedlige ugentlige opdateringer. Tanken er at holde de studerende involveret i læringsprocessen og gøre deres bedste for at score 10 ud af 10 i den næste test. Gør studieprocessen til form af uddannelseskonkurrence.

Forældres engagement

Forældre er altid ivrige efter at vide, hvad deres børn faktisk lærer. De ønsker at holde kontakten med emner, som børn studerer, samt information om lærere og personale for at vide, at deres børn er i gode hænder. Et websted giver forældre mulighed for at spore deres børns succes. I det mindste vil de være i stand til at reagere, hvis noget går galt.

Som du kan se, kan det at se et lærerwebsted være et vendepunkt i uddannelsesprocessen. Alt hvad du behøver er en platform til bygning af websteder med nok instrumenter til at imødekomme lærerens krav i betragtning af de ovennævnte fordele. Wix er bestemt værd at være opmærksom på. Lad os se på, hvor lang tid og hvor meget t det vil tage at oprette et skolewebsted ved hjælp af Wix webfunktionalitet.

5 trin til at opbygge et lærerwebsted

Wix

Wix – er en software med omdømmet for nok den nemmeste webstedsbygger. I det mindste hjælper det bestemt med at oprette websteder af enhver type fra bunden af. Derudover har den en gratis plan. Selvom det leveres med et brugerdefineret underdomæne, er det nok til dit særlige projekt, da du næppe har brug for at markedsføre det.

Alt hvad du behøver er en live platform med mindst mulig funktionalitet og nogle af baselinefunktionerne. Hele bygningsproceduren vil ikke tage mere end et par timer. Du skal kun:

 1. Log ind.
 2. Vælg en skabelon.
 3. Tilføj indhold.
 4. Lav en smule tilpasning.
 5. Publicer dit websted.

Trin 1. Log ind

At komme i gang er altid den nemmeste del, når det kommer til SaaS-webstedsbyggere. Wix er ikke en undtagelse. For at logge ind skal du indtaste din adgangskode og e-mail eller bruge sociale konti til øjeblikkelig registrering. Systemet fører dig automatisk til skabelonsamlingen.

Trin 2. Vælg en skabelon

Systemet tilbyder over 550 layouts til forskellige formål. Det har en separat kategori for uddannelse og kultur, hvor du kan vælge et responsivt tema til dit fremtidige websted. Afhængigt af kravene og webstedets formål kan du vælge:

 • Skabeloner til private grundskoler;
 • Layouts til kandidatfester;
 • Færdige universitetslandingssider;
 • Skabeloner til musikskoler;
 • Skoler og klasser hjemmesider prototyper og mere.

Wix skoleskabeloner

Alle skabeloner er mobile lydhør. De har forudindstillede strukturer med alle nødvendige blokke på siden, du muligvis har brug for. Vælg det, der opfylder dine mål bedst.

Trin 3. Tilføj indhold

Et andet let trin, hvor du kun skal kopiere og indsætte det relevante indhold i sektioner på siden. Hvis du allerede har et klasseværelses Facebook-community, er tingene endnu bedre. Wix ADI er en AI-baseret værktøj der er i stand til at generere indholdet fra din sociale konto og levere et brugsklar websted, der allerede er fyldt med tekster og billeder.

Wix skolens webstedredaktør

Brugere behøver ikke engang at flytte en muskel. En simpel træk-og-slip-funktion gør det nemt at uploade fotos, videoer og billeder. Du kan sende fotos fra de seneste uddannelsesarrangementer, konferencer eller læringsture.

Trin 4. Lav en smule tilpasning

På dette tidspunkt kan du tilpasse og ændre dit websted for at gøre det mere spændende. Wix tilbyder en række widgets og tilføjelser, som du kan hente fra systemets markedsplads lige på dit dashboard. Til lærerens behov kan de omfatte:

 • Wix Forum App – skabe et voksende klassesamfund, hvor studerende, forældre og lærere kan diskutere forskellige emner, efterlade kommentarer, starte nye tråde osv. En fantastisk måde at interagere med alle deltagere i uddannelsesprocessen og generere feedback.
 • Loginfunktionalitet – kun give adgang til studerende og deres forældre. Vælg en medlems login-knap fra listen over værktøjer, og opret et privat læringsfællesskab.
 • Tilføj en blog – Wix kan prale af en vidunderlig blogging-funktion med et indholdsstyringssystem og andre indstillinger. Det kan bruges til at dele nogle interessante artikler, guider, uddannelsesværker, praktisk information til forældre (for eksempel hvordan man holder børn fokuseret), og mere.
 • Integrer kalender – hold klassekammerater rasende over begivenhedskalenderen. Showcase testdatoer, programplaner, aktiviteter uden for klassen osv.

Trin 5. Publicer webstedet

Hvis webstedet er klar til at gå, kan du forhåndsvise det i dit betjeningspanel ved hjælp af forhåndsvisningstilstande til mobil og desktop. Kontroller, hvordan det ser ud, og udgiv projektet. Hvis du vælger en gratis plan, er der ingen grund til at forbinde et domænenavn, da du som standard får et brugerdefineret navn. Så dette er det. Dit klasseswebsted er gået i live.

Funktioner, som et lærerwebsted skal have

Mens Wix tilbyder færdige layout og leveres med sin Wix ADI-funktionalitet. Et par ting er tilbage til brugeren. Systemet gør alt for dig. Du skal dog stadig sikre dig, at dit websted har et sæt grundlæggende funktioner:

 • Hjemmeside – introduktion eller indbydende side for at hilse på vores studerende og deres forældre;
 • Forum – et sted for deltagerne at interagere, kommunikere og diskutere forskellige aspekter af læringsprocessen;
 • Begivenhedskalender – funktionen er at fremhæve alle større begivenheder, quizzer, test, samarbejde og andre ting, der kommer;
 • Medlemskabsadgang – da vi ikke har at gøre med et offentligt projekt, skal du sørge for, at dit websted har en medlemskabsadgangsfunktion;
 • Blog – en valgfri funktion til at dele nogle interessante artikler såvel som offentliggjorte værker, der kan komme godt med;
 • Om mig sektion – Brug blokken til at introducere nogle oplysninger om dig selv. Forældre vil være glade for at vide, hvem deres børns lærer er.

Nu har du alt hvad du har brug for for at oprette et solidt klasseværelseswebsted gratis.

Konklusion

På trods af at klasseværelsets websteder ikke er meget krævende med hensyn til ressourcer og funktioner, har det stadig et sæt baseline-funktionalitet, der skal implementeres. På trods af mangfoldigheden af ​​specialiseret software til oprettelse af klasseværelseswebsteder er Wix stadig en bedre mulighed.

Først og fremmest er det gratis at bruge. For det andet er det ekstremt enkelt og kræver ikke kodningsevner. Det sidste, men ikke mindst, tilbyder Wix gratis responsive uddannelses- og kulturskabeloner med indbygget webstedsstruktur og masser af widgets at vælge imellem Marketplace. Du får en alt-i-én-løsning til at opbygge en engagerende og funktionel webplatform for at forbedre uddannelsesprocessen.

Opret et lærerwebsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map