Sådan oprettes et CMS-websted fra Scratch

Sådan oprettes et CMS-websted fra Scratch


Blandt en række muligheder for webbygning, som du kan støde på i den moderne webdesignniche, vil brugen af ​​CMS forblive det meget mål, der kan imødekomme behovene i forskellige brugerkategorier. Content Management Systems er magtfulde programmer, der giver et omfattende udvalg af webdesignværktøjer, der er nødvendige for effektivt at starte og styre enhver form for projekt. Disse systemer adskiller sig i mål og funktionalitet, og alle af dem er ikke lige nemme at mestre lige fra starten.

Viden om grundlæggende webdesign er ønskelig her, mens resultatet altid er værd at investere tid og kræfter. Websteder oprettet med CMS skiller sig generelt ud fra mængden på grund af deres tiltalende moderne design, avanceret ydelse og evne til at udføre flere opgaver ad gangen. Så hvad tager det at starte et CMS-websted, og hvad er de must-have trin processen involverer? Det er høj tid at finde ud af det nu.

Sådan oprettes et CMS-websted

Hvis du har ret i at vælge et CMS til dit webdesignprojekt, skal du huske på de følgende trin, du skal tage for at gøre det til en succes.

 1. Vælg en platform. Før du starter et websted, skal du vælge det CMS, der bedre kommer op til dine webudviklingsbehov og de endelige forventninger. Der er flere systemer, du måske er interesseret i, men vejer alle fordele og ulemper ved hver af dem for at tage det valg, du ikke vil fortryde bagefter.
 2. Tænk på domænenavnet. Dit websteddomæne skal være mindeværdigt, enkelt og brugervenligt. Det bør ikke være for længe – det største krav er at gøre det mærkerelateret, relevant for niche og SEO-venligt. Tag dig tid til at vælge din.
 3. Læs også: Hvad er et domænenavn, og hvordan fungerer domæner?.

 4. Vælg Hosting. Inden du installerer systemet, skal du også sørge for valg af hosting. Husk, at ikke alle CMS leveres med integrerede hostingløsninger. Nogle af dem giver mulighed for valgfrihed, da udvælgelsen af ​​hostingudbydere er virkelig imponerende. En af de bedste muligheder er dog Bluehost. Det leveres med stærke oppetider, hurtig belastning af webside, pålidelige sikkerhedsværktøjer, forskellige integrationsmuligheder samt overkommelig pris. Således vil den grundlæggende plan for systemet, der desuden leveres med et valg af domænenavnvalg, kun koste dig $ 2,95 / mo – det er tæt på umuligt at finde et så rimeligt tilbud andetsteds.
 5. Læs også: Bedømmelse af de bedste webhostudbydere.

 6. Installer CMS. Det næste trin er at installere den platform, du har valgt. Generelt er installationsprocessen let, hurtig, intuitiv og det tager kun et par minutter. Udfør bare trinnene, som systemet tilbyder, og kopier filerne til din vært.
 7. Vælg og installer plugins. For så vidt som næsten alle velrenommerede CMS kræver installation af plugin, er det fornuftigt at gøre det lige fra starten. Plugins tilføjer funktionalitet til dit projekt. Hvis du ikke planlægger at starte et komplet kompliceret projekt, kan du dog gå uden dem. Vær opmærksom på, at plugins er gratis og betalt – sidstnævnte er mere sikre og pålidelige, hvilket gør dem værd at investere.
 8. Tilpas design. Så snart du er færdig med plugin-installation, er det på høje tid at vælge et passende tema og tilpasse dit webstedsdesign. Næsten alle CMS har integrerede skabeloner, men du kan også komme på tværs af flere varianter på nettet. Ligesom plugins kan skabeloner også være gratis og betalt, hvilket også kan have direkte indflydelse på deres kvalitet og sikkerhed. Hver CMS leveres med deres designtilpasningsværktøjer, der gør det muligt at oprette og redigere websider, tilføje logoer og menuer, designe webstedets layout osv..
 9. Upload indhold. Når du er færdig med tilpasning af webdesign, kan du begynde at uploade indholdet. De fleste skabeloner indeholder prædesignet indhold, der kommer op til den niche, det tilhører. Du kan erstatte indholdet med din egen info (billeder, tekst, mediefiler osv.) For at få et unikt, personaliseret projekt.
 10. Gå online. Det sidste trin indebærer offentliggørelse af webstedet. Glem dog ikke at udfylde SEO-indstillinger og tilslutte analysesystemet for at spore dit websteds ydeevne bagefter.

Bedste CMS Website Builders

Når det gælder valget af de bedste CMS-webstedsbyggerne, skal du indse, at der er mange af dem derude. Imidlertid er det kun flere tjenester, der virkelig er opmærksomme værd, hvis du ønsker at opnå det værdifulde resultat for at imødekomme dine behov, krav og budget. Disse er WordPress, Joomla, Drupal og Concrete5. Det er på høje tid at gennemgå dem alle nu.

1. WordPress

WordPress

WordPress – er CMS, som ikke kræver nogen præsentation, selvom dette er første gang, du beslutter at starte et websted med denne form for service. Dette er det langt mest populære og mest anvendte Content Management System, som allerede har drevet millioner af websteder over hele verden. Platformen skiller sig ud fra mængden på grund af dens omfattende integrationsmuligheder, bredt brugerfællesskab, overflod af skabeloner og designtilpasningsværktøjer. Systemet er fleksibelt og ret nemt at mestre, selvom du ikke er webdesignpro. Vær dog klar til at udforske det grundlæggende i webdesign, når du arbejder med det, da WordPress virkelig indebærer programmeringserfaring og færdigheder.

Funktioner

WordPress Editor

WordPress blev oprindeligt lanceret for at starte og styre blogs. Således forbliver det den bedste blogging CMS nogensinde, der tilbyder flere top notch blogging værktøjer og muligheder. Hvad du kan gøre for at starte en blog her er at tilføje, redigere, planlægge og opdatere indlæg, opsætte RSS- og e-mail-abonnementsfeeds, aktivere brugerkommentarer, integrere mediefiler, vælge og tilpasse blogdesign osv..

WordPress giver kreativ frihed og flere designtilpasningsmuligheder. Gennemse blot kontrolpanelet for at se en række forskellige værktøjer, du kan anvende til at skabe unik webdesign. Plugin-integration er et af højdepunkterne i tjenesten, som gør det muligt at få en enestående websted-appel ved at bruge de funktioner, som systemet i øjeblikket mangler. Samtidig kræver plugin-integration maksimal opmærksomhed og forståelse af emnet. Dette er nødvendigt for at undgå malware, der potentielt er forbundet med tredjeparts plugins.

Bortset fra plugin-integration er CMS også kendt for sin social media indlejringsfunktion. Du behøver ikke at registrere dig på populære sociale netværk separat, da de allerede er integreret i systemet.

Design

CMS leveres med en forbløffende række skabeloner, som kan findes på Internettet. Dens egen samling er ikke helt rig, så det giver bestemt mening at vælge og integrere tredjepartsskabeloner, der imødekommer dine individuelle behov for webdesign. WordPress-design fås i gratis og betalte varianter. Betalt design har bedre kvalitet og er ikke så risikabelt, når det kommer til malware- og spam-trusler.

Koste

Generelt er WordPress et gratis CMS til alle brugerkategorier. Du kan downloade, installere og bruge tjenestens grundlæggende funktionssæt uden omkostninger overhovedet. Howsever, hvis du beslutter, at du skal øge din websteds ydeevne og tilføje funktionalitet til den, går du ikke uden at købe ekstra skabeloner og plugins på nettet. Derudover skal du få hosting og domænenavn for at gå online og gøre dit projekt tilgængeligt for målgruppen.

Læs også: WordPress anmeldelse.

Prøv WordPress nu

2. Joomla

Joomla

Joomla – er en anden populær platform, som rangerer nummer to efter WordPress på listen over moderne Content Management Systems. Dette er open source software, hvilket gør det muligt at starte og styre projekter, der er forskellige i kompleksitet og mestringsniveau. Hvis du aldrig har arbejdet med platforme af denne type, skal du vide, at Joomla er lidt mere kompliceret end WordPress, og det tager derfor mere kræfter, tid og færdigheder at mestre og bruge det. Mens WordPress oprindeligt er en blogfokuseret service, kan Joomla bruges til at starte forskellige websitetstyper, herunder forretningsprojekter og destinationssider. Det er et godt valg for freelancere, små til store virksomheder og webdesignprofæer.

Funktioner

Joomla Dashboard

Ligesom WordPress er Joomla ikke tænkelig uden plugin-integration. Der er masser af gratis og betalte plugins, der er specielt designet til Joomla. Det er op til dig at vælge mellem flere gratis og betalte varianter, men husk også sikkerhedsaspektet. Korrekt plugin-valg bringer dog dit websted til det splinterny niveau i det lange løb.

Integration med nyttige og funktionelle apps og tjenester fra tredjepart er også mulig her. Joomla giver dig mulighed for at tilføje følgende applikationer: LiceChat, Zendesk, Kampagnemonitor, Aktiv kampagne, Konstant kontakt, Bitium, LiveAgent, ZohoSalesIQ, Post-Affiliate Pro, Bookeo-aftaler, Kayako og Vision Helpdesk for at nævne nogle få.

CMS dækker et bredt spektrum af behov for webbygning. For at lade dig udtrykke kreativ frihed giver systemet dig ansvaret for webdesignprocessen. Hvad du kan gøre her, er at kontrollere indholdsstyringsmulighederne for dit projekt såvel som bannerfunktioner og brugerydelse. Sprogchefen for tjenesten vil være en enorm fordel for de brugere, der har til hensigt at oprette flersprogede websteder. Ved at bruge det integrerede værktøj kan du justere de krævede sprogindstillinger for at starte alle sprogversioner af dit websted.

Design

Platformens integrerede skabelonsamling er ikke helt rig, selvom kvaliteten af ​​design er temmelig høj. Heldigvis bugner internettet af professionelle Joomla-skabeloner, som du kan bruge, hvis du ikke lykkes at finde den i systemsættet. Udviklet af tredjeparts webdesignere og medlemmer af samfundet er Joomla-design gratis og betalt. Deres kvalitet adskiller sig også. Det faktum, at gratis skabeloner ikke er helt sikre til store projekter, er ret overbevisende for brugere, der agter at få kvalitetsprojekter med fuld funktion.

Koste

Som en open source CMS er Joomla helt gratis for alle. Du er velkommen til at downloade, installere og arbejde med den uden omkostninger. Således er den tid, du kan bruge på at udforske funktionens sæt for tjenesten, ubegrænset. Vær opmærksom på, at den herskende mængde integrerede værktøjer og funktioner i systemet har begrænset funktionalitet. At starte et komplet professionelt websted med Joomla, at få betalte skabeloner, plugins og tredjeparts apps er et must. Det samme handler om domænenavn og hosting.

Læs også: Joomla anmeldelse.

Prøv Joomla nu

3. Drupal

Drupal

Drupal – er open source Content Management System, der giver omfattende designtilpasningsmuligheder. Systemet fungerer godt til udvikling af små, mellemstore og store erhvervsprojekter. Det er imidlertid også muligt at oprette andre typer websteder med platformen. Drupal bruges ofte af professionelle webdesignstudier og freelancere, der fokuserer på oprettelse af skræddersyede websteder til klienter.

Funktioner

Drupal instrumentbræt

Ligesom andre populære CMS sikrer Drupal dyb og fleksibel plugin-integrationsmuligheder. Systemet kan ikke tilbyde et tilstrækkeligt valg af plugins og apps som standard. I stedet kan brugerne finde masser af varianter online. Tjenesten giver også mulighed for at vælge og tilføje moduler og design, der mest op til din websidespecialisering. Med hensyn til integrationen af ​​CMS med tredjepartssystemer og apps tilbyder Drupal et bredt udvalg af tjenester, du kan vælge for at øge dit websteds ydeevne. Disse inkluderer Zendesk, Bitium, Google Analytics, LinkedIn, Zapier, HubSpot, MailChimp, ShoutEm, iPaper, Magento, Salesforce, Twitter og nogle andre velkendte systemer.

Drupal leveres med praktiske og praktiske brugeradministrationsindstillinger, der bidrager til sikker og hurtig indholds uploading og dens yderligere redigering. Systemets avancerede menu vil forenkle processen med at tilføje forskellige typer indhold (billeder, videoer, mediefiler, blogindlæg, afstemninger osv.). Derudover leverer Drupal enestående indhold og grafikstyring.

Design

Som indholdsstyringssystem kan Drupal ikke tilbyde et så omfattende udvalg af integrerede skabeloner som f.eks. Moderne webstedsbyggere. Indbyggede temaer fungerer godt til udvikling af personlige projekter eller til systemudforskning. Det er det. Hvis du målretter mod store målgrupper, bliver du bestemt nødt til at kigge efter tredjepartsskabeloner på nettet. Heldigvis er der masser af temaer af høj kvalitet designet specielt til Drupal af professionelle udviklere, webstudier og community-brugere. Drupal-design er både gratis og betalt. Sidstnævnte er sikrere og mere professionelle. Således er de værd at investere, hvis du forventer at få et komplet websted, der imødekommer dine forretningsbehov og -mål.

Koste

Drupal er en gratis CMS-software, der leveres med open source-koden. Du kan downloade og installere systemet uden omkostninger, men der er meget, du muligvis har brug for for at få mest muligt ud af dets funktionalitet. Til at begynde med skal du få domænenavnet og vælg en hostingudbyder såvel som en af ​​de planer, den tilbyder. Omkostningerne ved planerne vil variere med hensyn til de inkluderede vilkår og tjenester. For det andet bliver du nødt til at investere i kvalitetsskabeloner, plugins og tredjepartsapplikationer, der vil bidrage til dit websteds ydelse.

Læs også: Drupal anmeldelse.

Prøv Drupal nu

4. Beton5

Concrete5

Concrete5 – er en kraftfuld og innovativ open source CMS, der gør det muligt at starte og administrere websteder på en omfattende og praktisk måde. Faktisk er dette et af de systemer, der leverer avanceret funktionalitet uden omkostninger uden at gå på kompromis med resultatet. Websteder bygget med beton5 ser moderne og funktionelle ud. CMS er imidlertid mere kompliceret end mange af sine konkurrenter og indebærer derfor en dyb indlæringskurve. Når du bliver vant til dens funktioner, kan du oprette forskellige typer projekter.

Funktioner

Beton5 Dashboard

CMS tilbyder værdige designtilpasningsfunktioner, der opfylder forskellige præferencer og behov. Der er masser af plugins og core understøttede tilføjelser, du kan finde online og integrere i dit projekt for at udvide dets funktionalitet. Masser af disse tilføjelser opdateres automatisk regelmæssigt. CMS leveres også med den integrerede formularbygger, som let giver dig mulighed for at oprette, redigere og opdatere de online formularer, der er tilgængelige på dit websted.

Derudover sikrer systemet hurtig installation, omfattende integrationsmuligheder for plugin, opdatering med ét klik, brugerrettigheder, integreret rapporteringssystem osv. CMS sikrer intuitiv redigering af websteder, mens projekter, der er oprettet med det, er godt optimeret til søgemaskinerne.

Design

Platformen har sin egen samling af integrerede skabeloner, der har god kvalitet og kan tilpasses. Imidlertid er antallet af tilgængelige temaer muligvis ikke nok til at imødekomme webdesignbehov for alle systembrugere. I dette tilfælde gør tjenesten det muligt at integrere tredjeparts temaer tilgængelige på nettet. De er designet af webudviklere specielt til Concrete5 og kommer i to mulige varianter – gratis og betalt. Gratis skabeloner har også god kvalitet, men de er ikke så sikre i forhold til betalte designs på grund af den potentielle malware-trussel.

Koste

Ligesom de største konkurrenter, der er gennemgået ovenfor, er Concrete5 helt gratis. Du behøver ikke betale noget for at downloade, installere og bruge tjenesten. På samme tid er det umuligt at kalde systemet overhovedet gratis. For at få mest muligt ud af dets funktioner, skal du betale for domænenavnet, hosting-udbyderen, ekstra plugins, skabeloner, tilføjelser og applikationer. De eventuelle omkostninger ved et projekt afhænger af mængden af ​​ekstra funktioner, du gerne vil integrere på dit websted, samt af hostingplanen og designet (hvis nogen) du til sidst vil vælge.

Prøv Concrete5 nu

Sådan vælges det rigtige indholdsstyringssystem

At vælge det rigtige Content Management System er ofte en udfordring. Dette angår især brugere, der aldrig har arbejdet med disse platforme før, og som derfor ikke er opmærksomme på deres parametre og vigtige egenskaber.

Den endelige beslutning skal faktisk afhænge af en række faktorer. Disse inkluderer dine webdesignfærdigheder, type projekt, du har brug for, det mål, du forfølger, det budget, du er klar til at investere i dets udvikling og egenskaberne ved selve platformen. På samme tid er det muligt at definere generelle funktioner og krav, der er ens for alle CMS-typer, du støder på, når du foretager din søgning:

 • Bekvemmelighed og lethed med webstedsstyring;
 • ntuitiv natur;
 • Integrationsmuligheder;
 • Omkostninger (inklusive hosting og domænenavn)
 • Sikkerhed;
 • Opgraderingsmuligheder;
 • Funktioner i designtilpasning inkluderet;
 • SEO-venlighed;
 • Skalerbarhed;
 • Indholdsstyringsfunktioner.

Dette er de must-have aspekter, du skal være opmærksom på, når du vælger det bedste CMS. Resten af ​​væsentlige punkter afhænger af individuelle parametre i hvert system, du er interesseret i. Hvis det er lykkedes dig at finde det CMS, der opfylder ovennævnte krav, er det bestemt værd at være opmærksom.

Bundlinie

Tilgængelighed og et udvalg af softwaretyper kan gøre det eventuelle valg af CMS til en reel udfordring, især for førstegangsholdere. Hvad du skal huske på, når du udforsker de mest populære tjenester, er udvalget af funktioner, integrationsmuligheder og leverede specialværktøjer. Men det er det ikke. Størstedelen af ​​CMS kræver hosting og domænevalg, hvilket er et andet aspekt, du skal tackle, når du sammenligner platforme.

WordPress, Joomla, Drupal og Concrete5 er i øjeblikket det mest kendte, funktionsbelastede og betroede CMS. De gør det muligt at starte og effektivt styre forskellige typer projekter ved at give adgang til ekstra apps, plugins, skabeloner og værktøjer.

Før du rent faktisk træffer det endelige valg, skal du sørge for at analysere, udforske og sammenligne disse tjenester. Opfylder de dine krav? Er de funktionsrige nok til at lade dig oprette projekter let? Vil du være i stand til at fuldføre opgaven med nogen af ​​dem, eller er der en bestemt leder på din liste? Svar på disse spørgsmål hjælper dig med at vælge den service, der er i overensstemmelse med dit individuelle webdesignprojekt og krav på den bedst mulige måde.

Opret et CMS-websted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map