Sådan oprettes et fællesskabswebsted

Der er mange webstedsbyggere, der tillader oprettelse af blogs med forskellige effektivitetsområder. Desværre er der kun nogle få tjenester, der fungerer godt til udvikling af fora. Når det kommer til systemer, der med succes kan bruges til begge formål ad gangen, kan de tælles på fingre.


Fællesskabets succes med at bygge websteder afhænger meget af det rigtige valg af en webstedsbygger, dine evner og den opgave, du har sat. Med andre ord skal du forstå, hvor godt du forestiller dig et fremtidig websted, og om din ekspertise er tilstrækkelig til at fuldføre opgaven.

Processen kan således forenkles på to måder – ved at vælge det rigtige community webstedsbygger og ved at forstå, hvad du forventer af dit websted, så det kan tiltrække og fastholde publikum.

Vi har allerede skrevet om de mest passende tjenester at oprette blogs og fora. Det er på høje tid nu at diskutere spørgsmålet ud fra idé og tekniske krav. Du skal definere, hvad du skal starte med, hvordan du fortsætter med at arbejde på et websted, og hvordan du øger effektiviteten af ​​et færdiggjort projekt.

Lad os opdele processen i 3 faser. Dette er valget af en skabelon og design, design af blog / forum, promoveringsstrategi.

1. Designskabelse

Nichetjenester leveres med sæt tematiske skabeloner. Generelt er det ikke helt obligatorisk at vælge designet, som perfekt vil fungere til oprettelse af blog eller forum. Dette er ganske konventionelt, da du altid vil kunne tilføje et forum eller en blog til en webside og konfigurere dens design, der kommer op til din nichestemning.

Blogs og fora er websteder, der handler om at læse indlæg. Derfor er det vigtigste at skabe et behageligt læsemiljø.

Designet skal være behageligt, men dette er en sekundær faktor sammenlignet med indholdsdelen. Ingen psykedeliske farver, overflod af skrifttyper, eksperimenter med struktur og andre lignende emner er tilladelige her.

Beroligende design kombineret med blå, hvide, grå, brune, sorte og måske grønne og orange farver giver mulighed for at skabe den rigtige baggrund. Antallet af farver, du bruger, må ikke overstige 3 eller 4. De vigtigste elementer er skrifttyperne – vælg bare 2 passende varianter til titler og afsnit, ikke mere.

Indlægsdesign betyder også meget, da dette er et vigtigt webstedselement.

Det er bedre at bruge hvid eller lysegrå baggrund til en tekst og sorte eller mørkeblå bogstaver. Dette er de bekræftede kombinationer.

 • Brevene bør ikke være små, mens afsnit ikke skal være lange.
 • Føj eventuelt billeder eller videoer til tekstblokke.

Design og læsbarhed af indlæg er besøgskortet på din din blog.

Wix Blog Editor

Når det kommer til fora, betyder design meget, da det næsten ikke kan bemærkes der. I stedet er det vigtigt at vælge øjeblikkelige farver kombineret med sjældne designelementer og praktiske diskussionssektioner. Du har ikke brug for ekstra udsmykninger, da de fleste besøger fora med henblik på kommunikation og læsning. Alt hvad du behøver er 2 farver, 2 skrifttyper, lys baggrund og informativ struktur af grene.

Det er dog meget enklere at bruge a færdiglavet skabelon med en højre farvepalet, blokkombination, skrifttyper og andre elementer, der fungerer godt til din idé. Som regel forfølger nichedesignere næsten de samme formål, som vi lige har nævnt. Så der er ingen grund til at bekymre sig meget om webbygningsprocessen her – bare få en færdiglavet variant og begynde at offentliggøre indlæg.

2. Opsætning af blog og forum

Det vigtigste her er foders struktur og layout.

 • Antallet af materialer, der vises på en side, påvirker også bekvemmeligheden ved brugeropfattelse. 8-10 stillinger vil være nok.
 • Indstillingen til søgefilter er også en skal-have-funktion.
 • Hvert indlæg skal have et titelbillede, der holder sig til emnet.
 • Brug anmeldelser, antal indlægsvisninger og andre tællere.

Mange brugere er generelt interesseret i dem, da de er de vigtigste indikatorer for post-popularitet. Standardattributter som en dato, forfatternavn osv. Skal også aktiveres. Dette kan være nyttigt for mange læsere, der gerne vil se datoen for offentliggørelsen af ​​indlæg, finde andre indlæg med forfatternavnet osv.

Der er ingen mening i at overbelaste et blogfeed med flere linksæt i sidebjælker, komplicere designet med et kompliceret layout og ikke-symmetrisk placering af post-preview-blokke, massiv header med et diasshow, knapper og andre elementer, der påvirker brugeropfattelsen af en webside.

Det er dejligt at være uforudsigelig her i den positive betydning af dette ord. En bruger skal bare besøge en blog, vælge et interessant indlæg med lethed og begynde at læse den. Det er det.

Wix Forum Setup

Når det kommer til et forum, er alt meget enklere. Det skulle bare være tilgængeligt. Som regel kommer sådanne websteder som blogtilsætninger, da antallet af mennesker, der opretter separate fora gradvist reduceres i dag.

 • Tilføj det krævede antal sektioner og nichekategorier.
 • Opsæt adgangsrettigheder, visning af underkategorier og meddelelser om besvarelse af svar.

Det er også ønskeligt at bringe populære temaer øverst på listen, tilføje indikatorer for postvisning, brugerstatus og andre tællere for at sikre bedre informationsklarhed.

3. Fremme

Bortset fra de åbenlyse metoder som fyldning af metatags på websteder, separate sider og materialer, opstilling af analyser, justering af menneskelige venlige URL’er og 404 sider, skal du passe på kvalitetsintegrationen af ​​dit communitywebsite med andre sociale tjenester.

Del / lignende-knapper skal være tilgængelige overalt, hvor der er en sådan nødvendighed. Opret sociale netværkskonti og forbind dem til dit websted. Jo flere niche-links til dit websted, du formår at få, jo bedre.

Kvalitet, mængde og gennemsnitligt antal indlæg betyder meget. Når du offentliggør det næste interessante indlæg, skal du ikke glemme at udfylde det med nøgleord, men vær ikke for besat af det. Prøv din bedste indsats for at tilføje mere passende billeder, og glem ikke læsbarheden og artikelvolumen – indlæg, der indeholder 800+ ord, fungerer bedst for søgemaskinerne. Du kan endda ansætte forfattere til hurtigere projektfremme, hvis du planlægger at tjene penge på det bagefter.

Nogle gange giver det også mening at lade besøgende offentliggøre deres indlæg. Ekstra nicheindhold (som også er gratis) vil være nyttigt til dit forum. Glem dog ikke at moderere sådanne artikler, da forfærdelige og meningsløse indlæg absolut bør undgås. Det er enklere at promovere en teamblog, men du bliver nødt til at engagere forfatterne på en eller anden måde. Det er usandsynligt, at nogen vil acceptere at skrive for dig lige fra starten.

Bundlinie

Den største succesfaktor for et samfundswebsted er dit eget engagement i dets ledelse. Der er ingen mening i at lancere en blog om olieudvinding i Alaska bare fordi denne niche ser ud til at være perspektiv.

Dine egne hobbyer skal være grundlaget for et projekt, det være sig fiskeri, indsamling, kunst, juridisk niche, rejser, reparation af veteranbiler, lermodellering og hvad ikke. Du skal være obligatorisk kompetent inden for nichen.

Emne, indholdskvalitet og mængde brugere, der potentielt kan tiltrækkes af dit projekt, betyder meget for samfundswebsteder. Blog- eller forumoprettelse med en webstedsbygger er en teknisk enkel opgave. Dette er rigtigt tilfældet, når du ikke bør fokusere på design eller overraske brugere med markedsføringsstrategier og forsøge at sælge noget lige fra starten.

Dit personlige engagement i processen og sociale netværk er de vigtigste succesfaktorer her. Dette er hvad du gør for mennesker og for din egen fornøjelse. Du skriver bare indlæg og deler det på nettet. Det er det.

Start et fællesskabswebsted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map