Sådan oprettes et fotograferingswebsted gratis

Sådan oprettes et fotograferingswebsted gratis


Så du kan prale af fantastiske kamerafærdigheder og evnen til at fokusere på detaljer. Desværre er der ingen brug af dem, hvis du ikke er i stand til at vise dine talenter på Internettet. Af denne grund er den eneste måde at anerkende at oprette et websted for fotografering gratis i tilfælde af stramme finanser. At få dit arbejde på sociale medier er godt, men ikke nok.

En stærk webrepræsentation er nødvendig, ikke kun for at fremhæve dine bedste værker, men også for at få opmærksomhed fra potentielle kunder eller kolleger til at slå sig sammen med. Den gode nyhed her er, at bygge et nyt sted fra bunden af kan tage dig flere timer i betragtning af at du allerede har forberedt relevant indhold og fotos til at fremvise.

Hvorfor bruge Wix til at oprette et fotografwebsted?

Wix webstedsbygger

Wix – er et perfekt værktøj til at opbygge så mange websteder, som du vil til nulpris. Det tilbyder en nul-omkostningspakke med nok faciliteter til at komme i gang med et simpelt websted og forbinde dit domæne. Softwaren kan prale af et rigt funktionssæt ud over en enkel redigeringsproces.

De vigtigste grunde til at bruge Wix til et fotograferingswebsted er som følger:

 • Færdige skabeloner – du behøver ikke oprette et nyt websted fra bunden. Vælg blot et af de tilgængelige responsive layouts fra listen. Vælg en kategori, du har brug for (Wix har også fotograferingstemaer), tilføje tekster, kontaktinfo, fotoprøver, attester og gå live i løbet af få minutter. Du får gratis et mobilvenligt og stilfuldt websted.
 • Bedøvelse Gallerier – Wix tilbyder det Pro Gallery-widget at oprette fantastiske lister med fotos og billeder. Du kan frit vælge det nødvendige format, hvad enten det drejer sig om et Instagram-net eller skyder i fuld bredde. Funktionen har desuden ekstra beskyttelse for at forhindre, at dine værker downloades af tredjepart.
 • Wix Marketplace – brugere kan vælge en hvilken som helst widget fra markedet. Du kan integrere analyser, indstille begivenhedskalendere, integrere bookingtjenester, integrere Live Chat og kontaktformularer og mere. Systemet leverer total frihed med hensyn til integration fra tredjepart.
 • Wix Bookings – en brugerdefineret Wix-applikation til at styre begivenheder, workshops, aftaler, konferencer osv. Appen gør det nemt at organisere gruppekurser, sende meddelelser og påmindelser til deltagere samt skabe et separat login-miljø for gruppemedlemmer og mere.
 • Blogging-funktion – opret en brugerdefineret blog med bare et klik fra instrumentbrættet. Del interessante artikler og arbejdserfaring, kør trafik til dit websted, optimer og promover dit indhold for at gøre webstedet mere attraktivt for søgemaskiner.

Som du kan se, giver Wix dig mulighed for at håndtere enhver opgave, når du bundter et fotografesite fra bunden. Du ønsker måske at prøve nogle porteføljeorienterede platforme som Adobe-portefølje. De kræver dog dyb design og tekniske færdigheder. Bygningsprocessen kan tage timer og dage, uden at nævne, at du yderligere skal købe hosting og registrere et domænenavn.

Prøv Wix gratis

Lad os nu se nærmere på selve byggeprocessen.

Sådan oprettes et gratis fotograferingswebsted ved hjælp af Wix

Følg denne trin-for-trin-guide for at tilpasse og implementere projektet på få minutter. Glem ikke at have færdigskrevet indhold og billeder til upload ved din side.

Trin 1. Log ind

Den første fase er at registrere. Ellers kan du ikke bruge brugen af ​​alle Wix-funktioner. Systemet tilbyder flere måder at komme i gang på. Den første ligner traditionel registrering med e-mail og adgangskode, der kræves for at logge ind. Den anden måde er at bruge en af ​​de eksisterende Google- eller Facebook-konti. Systemet kræver ikke øjeblikkelig verifikation. Så du sparer måske tid og går videre.

Wix webstedsbygger - log ind

Trin 2. Find en skabelon

Som vi tidligere har nævnt, har Wix en separat kategori til porteføljer og fotograferingssteder. Du kan vælge den, der tilbydes af platformen eller oprette et websted til din fra bunden ved hjælp af den tomme side. Den anden mulighed er lidt mere tidskrævende, da du selv bliver nødt til at tilføje hver enkelt blokering i stedet for at få et færdigt layout til at tilføje indhold og gå live.

Wix fotograferingsskabeloner

Trin 3. Rediger indhold

Redaktøren er super nem. Det leveres med træk-og-slip-funktion, hvilket betyder, at du kan kopiere og indsætte testen i on-sidesektionerne. Systemet giver dig mulighed for at redigere baseline SEO-indstillinger, titler på hjemmesiden og beskrivelser, metakoder til andre sider. Processen kræver ikke specielle færdigheder, mens tilføjelse af billeder til galleriet kræver, at der flyttes filer til fotoområdet.

Wix fotograferingsstedredaktør

Trin 4. Tilføj widgets

Hvis du bygger et nyt sted fra det tomme, skal du tilføje widgets som gallerier eller kontaktformularer manuelt. Hvis du vælger et færdigt layout eller Wix ADI, du har alle de nødvendige funktioner, der allerede er integreret. Du har dog stadig en chance for at oprette forbindelse til andre tjenester i nødvendigt tilfælde samt ændre layout til enhver tid.

Wix-fotograferingsapps

Trin 5. Forbind domæne og offentliggør

Hvis du har et registreret domæne, behøver du kun at forbinde det ved hjælp af generelle webstedsindstillinger i instrumentbrættet. Glem ikke at forhåndsvise dit websted med en forhåndsvisningstilstand (det fremhæver desktop- og mobilversioner), foretage endelige ændringer og tryk på knappen “offentliggør”.

Bemærk, at hvis du har brug for yderligere funktionalitet, e-handelsfunktioner, ubegrænset båndbredde eller andre ekstramateriale, skal du betale for en af ​​Wix premium-planer, da en gratis pakke er en smule begrænset med hensyn til faciliteter. Wix Combo ser mere end nok ud $ 13 pr. Måned. Det allerede inkluderer et gratis domæne i 1 år ud over widgets, skabeloner og andre gratis indstillinger.

Væsentlige fotograferingswebsidefunktioner

Funktionssættet afhænger af, hvordan du vil bruge dit websted. Er det en portefølje, der viser nogle af dine bedste værker? Eller vil du sælge fotos online? Er du person eller repræsenterer et fotostudio? Skal det være en portefølje på én side eller et websted med flere sider?

Lad os sige, du er en individuel ivrig efter at gøre en god tilstedeværelse online og dele nogle af de bedste fotos for at få målgruppens opmærksomhed og finde nye kunder. En typisk situation for freelancere og uafhængige kunstnere. I dette tilfælde skal du muligvis have følgende elementer på stedet:

Startside eller Om mig sektion

Oprettelse af et separat hjemmeside er en god idé i stedet for at placere alle blokke og elementer på sin enkelt side. Det vil resultere i hurtigere og enklere navigation for dine kunder uden behov for at rulle ned til det afsnit, de ser efter.

Hjemmeside til fotograferingswebsted

Hjemmesiden er en god chance for at introducere dig selv som en velprøvet professionel. Derudover kan det give dit websted et løft med hensyn til SEO-optimering. Søgemaskiner kræver tekstindhold for at identificere, hvem du er. Derudover vil du være i stand til at introducere så meget info om dig selv som muligt.

Portefølje eller galleri

Dette afsnit er kernen i dit fremtidige fotograferingswebsted. Kunder besøger hovedsageligt denne blok for at finde nogle af dine mest fantastiske værker og billeder for at evaluere niveauet for din kvalifikation. Valgmulighederne er uendelige. Vil det være et dynamisk galleri eller statusgalleri, en skyder i fuld bredde eller noget andet?

Wix Photogallery

Ideen er ikke kun at tiltrække opmærksomheden, men at gøre det enkelt for besøgende at gennemse dine fotos. Du kan sortere dem efter kategorier, for eksempel landskaber, bybilleder, portrætter osv. Sørg for, at en platform, du vælger, indeholder flere muligheder.

Udtalelser

Selvom du sandsynligvis også ser efter en måde at tjene nogle provisioner på, gør dette afsnit det muligt at vise kundernes anmeldelser og indtryk, når du har samarbejdet med dig. Medtag nogle af de bedste værker, du har gjort for dine tidligere kunder, vis deres anbefalinger, få mest muligt ud af deres tidligere oplevelse for at få dit websted og tjenester til at se mere pålidelige.

Wix-udtalelser

Kontaktoplysninger

En must-have-funktion til hvert fotograferingswebsted. Det kommer som den eneste måde for kunder at nå dig fra starten. Det er ikke nødvendigt at implementere komplicerede booking-apps, der ofte betales. Du kan medtage nogle baseline-oplysninger som:

 • E-mail.
 • Telefonnummer.
 • Links til dine personlige sociale konti.

Bare sørg for, at du aldrig lader dette afsnit være tomt.

Sociale knapper

En anden vigtig funktion især for fotografer. Med masser af medieindhold er du i stand til at få mest muligt ud af integrationen på sociale medier, så de besøgende kan dele nogle af dine værker, de kan lide. Fotos og billeder er stadig den drivende kraft, når det kommer til sociale platforme. Grib online communitys opmærksomhed og skab en hær af tilhængere.

Ekstra funktioner, der skal kigges efter på et fotograferingswebsted

Det er ikke obligatorisk at tilføje nogle ekstramateriale, selvom de kan komme godt med, når du har brug for at markedsføre dit websted. På samme tid vil du måske sælge dine værker på et tidspunkt i din karriere. Det er her du muligvis også har brug for yderligere funktionalitet.

Her er hvad du muligvis kigger efter:

 • En blogging-funktion – en fantastisk måde at markedsføre dit indhold og gøre webstedet mere SO-venligt. Som professionel kan du dele din ekspertise eller erfaring, nogle nyttige tip til begyndere osv.
 • e-handelsfunktioner – tilslut betalingsmetoder, opret produktsider til dine billeder og tilføj “køb” -knapper for at komprimere transaktionen automatisk. Funktionen er ikke gratis i alle webstedets bygningsplatforme. Hvis du har brug for det, kan du ikke oprette et websted for fotografering gratis.

Bundlinjen

Lurer du stadig på, hvordan man opretter et fotograferingswebsted? Wix er svaret på det spørgsmål. En fleksibel webstedsbygger leverer omkostningseffektive og hurtige løsninger til at skabe et nyt sted uden særlige færdigheder. Brugere vil desuden få værktøjer til at markedsføre og markedsføre deres websteder såvel som at fange publikums opmærksomhed med fotos, billeder og tidligere værker repræsenteret mest imponerende.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map