Sådan oprettes et spilwebsted gratis

Sådan oprettes et spilwebsted gratis 5,0


 • Modulstruktur;
 • Kraftig e-handelsmotor;
 • Effektiv SEO-optimering;
 • Avancerede sikkerhedsforanstaltninger på webstedet.

Besøg webstedet ucoz.com Sådan oprettes et spilwebsted gratis 5,0

 • Modulbaseret system;
 • AI-drevet webstedsbygger;
 • Integreret taleserver;
 • e-handel og forum.

Besøg hjemmesiden enjin.com Sådan oprettes et spilwebsted gratis 4,0

 • Affiliate marketing-løsninger;
 • Digital butik oprettet;
 • Tredjepartsintegrationer;
 • Funktionsladede reklamekampagner.

Besøg webstedet xsolla.com Sådan oprettes et spilwebsted gratis 4,0

 • Avancerede CMS-løsninger;
 • Integreret e-handelsplatform;
 • Alsidige designtilpasningsmuligheder;
 • Omfattende sociale netværksløsninger.

Besøg hjemmesiden ning.com Sådan oprettes et spilwebsted gratis 4,0

 • Avanceret plugin-integration;
 • Bedste designtilpasningsmuligheder;
 • Hosting og domænevalg;
 • Indstillinger for redigering af rig kode.

Besøg webstedet wordpress.org

Oprettelse af spilwebsite er en meget mere kompliceret opgave, end en uerfaren bruger måske tror. Selvfølgelig, hvis du begynde at bygge det med CMS eller endda forsøge at skrive en websteds kode i teksteditoren, dette vil være en reel udfordring.

Det er næsten umuligt at gøre det uden nogen som helst erfaring. Du bliver nødt til at lære meget for at få et anstændigt resultat. Der er dog en enklere løsning – brugen af ​​webstedsbyggere. Det vil fungere godt for newbies og erfarne brugere.

Et spilwebsted er et generelt navn på kategorien for flere typer nichereessourcer, nemlig websteder med spilklaner og guilds, fansamfund, spilleservere, websteder for udviklere og spilanmeldere. Det er muligt at udskille smalle nicher, der er afsat til spilfigurer, cybersporthold eller separate spillere, attributbutikker (sportstrøjer, kostumer, statuetter, alsidige sæt osv.).

Generelt omfatter udtrykket “gamingwebsted” ethvert tematiske samfund, kommercielle projekter, informationsressourcer, der fokuserer på computerspil, deres karakterer og individuelle spillere.

Realiseringens tekniske kompleksitet er tæt forbundet med den nødvendige funktionalitet til at oprette en bestemt type af et spilwebsted. Sådanne projekter stiller mange krav til valget af en platform. Et websted kan omfatte en spilleserver, en online butik, en forum, en blog og flere widgets.

Valget af en specialiseret webstedsbygger er den bedste løsning på denne opgave. Dette er en sikker måde at få den krævede funktionalitet ude af boksen. Ikke hver webstedsbygger kan bruges til at oprette et spilwebsted.

Sådan oprettes et spilwebsted gratis:

 1. uCoz – Bedste webstedsbygger til at oprette et gratis spilwebsted
 2. Enjin – Specialiseret spilwebstedskonstruktør
 3. Xsolla – Gaming Website Builder til udgivere
 4. Ning – Gaming Website Builder for både spillere og udviklere
 5. WordPress – Gratis platform til at oprette dit eget spilwebsted

Hvis du virkelig sigter mod at starte et kvalitetsspilwebsted, der bugner af funktioner, værktøjer og designtilpasningsmuligheder, er det fornuftigt at finde ud af mere om webstedsbyggerne nævnt ovenfor. De har deres fordele, ulemper og specielle parametre, der gør hver tjeneste til et værdigt valg for at komme op til dine særlige spilwebdesignbestræbelser. Lad os komme i gang nu.

uCoz – Bedste webstedsbygger til at oprette et gratis spilwebsted

uCoz - Bedste webstedsbygger til at oprette et gratis spilwebsted

Produktnavn:uCoz
Officiel hjemmeside:ucoz.com
kompleksitet:kompliceret
Gratis plan:Ja
Premium plan:fra $ 3 / mo
Grundlagt:2005
Hovedkvarter:Den Russiske Føderation
Prøv det gratis

uCoz – er den bedste webstedsbygger til at oprette en gratis spilwebsted til en klan eller en orden. Platformen er modulbaseret, og den tilbyder en helt gratis plan, der giver dig mulighed for at starte et projekt uden at investere meget i det. En gratis plan giver adgang til flere skabeloner (inklusive dem til spilwebsteder), kraftfuld designtilpasning og kodedigeringsmuligheder, rige sæt moduler (herunder et forum, en blog, en afstemning, et katalog over filer, artikler, ofte stillede spørgsmål og mere) samt en fantastisk mulighed for at forbinde dit eget domænenavn gratis!

Hovedtræk

uCoz-funktionssæt er omfattende og alsidigt. Systemets funktionalitet og fleksibilitet realiseres hovedsageligt gennem dets modulintegrationsmuligheder. Dette betyder, at du kan starte et websted uden behov for kodedigering – bare vælg de krævede moduler og begynde at oprette dit webstedlayout. Systemet giver også mulighed for e-handelsintegration og effektiv SEO-promovering, som bidrager til funktionaliteten i projekter, der er lanceret med det. Her er listen over funktioner, der får uCoz til at skille sig ud fra mængden:

 • Omfattende udvælgelse af moduler, der fungerer godt til udvikling og promovering af gamingwebsteder;
 • Forbedrede sikkerhedsfunktioner;
 • SEO-promovering af kvalitet;
 • Automatiske sikkerhedskopier og PHP-scripts;
 • Kraftig e-handelsmotor.

Fordele og ulemper

uCoz kommer med en række fordele, der gør det muligt at starte, styre og promovere alle typer spilwebsteder, uanset deres kompleksitetsniveau. Et af de ubestridelige højdepunkter i systemet er dets modulstruktur, der reducerer behovet for kodedigering til et minimum. Hvad du skal gøre for at oprette dit projektlayout og struktur er bare at vælge de krævede moduler og integrere dem på dit websted.

Webstedsbyggeren tillader også udvikling af webshop realiseret via integrationen af ​​uShop-modulet. Funktionen giver dig mulighed for at administrere et omfattende produktsortiment, indstille betalings- og forsendelsesparametre, spore salg og ydelse i webshoppen, introducere flere rabatter og særlige tilbud osv. Andre fordele ved systemet inkluderer kraftig SEO-optimering og forbedrede sikkerhedsforanstaltninger (automatisk oprettelse af backup, integreret antivirus osv.).

En bemærkelsesværdig ulempe er en tjenesteannonce, der vises på et websted, oprettet med en gratis plan. Ærligt talt er det absolut ufarligt i dette særlige tilfælde, da et websted er ikke-kommercielt, det bruges kun til klanmedlemmer og potentielle kandidater. Derudover tager det nogen tid at forstå logikken i at arbejde med systemet, mens brugen af ​​premium billetsupport ydes mod ekstra omkostninger.

Koste

Webstedsbyggeren har en gratis plan, der afslører flere fordele og giver dig mulighed for at oprette et spilwebsted næsten uden omkostninger. Planen leveres imidlertid med et sæt begrænsninger med hensyn til funktionalitet, diskpladsvolumen og tilgængelighed af systemannoncer. Dette er, hvad der gør en gratis plan egnet til at teste systemets funktionalitet snarere end til at bygge projekter i fuld skala med det. For at starte et professionelt spilwebsted med uCoz skal du opgradere til et af de betalte abonnementer, nemlig:

 • Grundlæggende plan ($ 3 / mo) – 2 GB lagerplads, grundlæggende sikkerhedsfunktioner, gratis support.
 • Optimal plan ($ 4 / mo) – ingen annoncer, gratis domæne, 10 GB lagerplads, premium antivirus.
 • Maksimal plan ($ 8 / mo) – 20 GB lagerplads, premiumfunktioner, Online Shop.
 • Butikplan ($ 5 / mo) – alle premium-funktioner og Online Shop-funktionalitet men 10 GB lagerplads.

uCoz-prispolitik er ganske overkommelig, selv for de brugere, der bruger systemet for første gang. Uanset hvilket abonnement du vil gå til, rammer det dig ikke i lommen, men garanterer kvalitetsresultat.

Prøv uCoz gratis

Enjin – Specialiseret spilwebstedskonstruktør

Enjin - Specialiseret spilwebstedskonstruktør

Produktnavn:Enjin
Officiel hjemmeside:enjin.com
kompleksitet:Gennemsnit
Gratis plan:Ja
Premium plan:fra $ 8,99 / mo
Grundlagt:2009
Hovedkvarter:Singapore
Prøv det gratis

Enjin – er en specialiseret spilwebstedskonstruktør, der giver dig mulighed for at oprette alle typer projekter, der bruges til spilformål. Platformen tilbyder generelt flere arbejdsscenarier. Således kan du starte et guildwebsted, en klan, en gaming Minecraft-server, et fanwebsted, et eSports-team eller ethvert andet projekt, der er forbundet med det.

Hovedtræk

Webstedsbyggerens smalle spilfokus påvirker det funktionssæt, systemet har på lager. Valget af funktioner afhænger faktisk af typen af ​​et spilprojekt, du agter at starte. Sagen er, at Enjin kommer med et rigt udvalg af moduler, indstillinger og integrationer. Ikke ethvert spilwebsted har brug for hele sættet, og det er derfor kun op til dig at beslutte, hvad du nøjagtigt forventer at benytte dig af tjenesten. Nedenfor er de vigtigste højdepunkter for webstedsbyggeren:

 • Modulbaseret struktur;
 • Avanceret forum bord;
 • Integreret taleserver;
 • Kraftige spilintegrationer;
 • Kvalitet e-handelsmotor.

Fordele og ulemper

Platformen tilbyder en imponerende samling af tilpassede responsive design og et sæt værktøjer, der kræves for at give dem professionelt udseende. Det er også muligt uafhængigt at oprette webstedsstruktur og layout ud af flere integrerede moduler. Dette reducerer især tidspunktet for webstedsudvikling, hvilket sikrer kvalitetsresultat.

Hvad angår forældrene fra webstedsbyggeren, giver det mening at nævne dets kompleksitet ved førstegangsbrugere. Det er vanskeligt for begyndere at udforske og mestre tjenesten, og det tager tid at vænne sig til dens interface. Hvad mere er, webstedsbyggeren tilbyder ikke live chat support, og det er også umuligt at forbinde et domænenavn på en gratis plan her.

Koste

Webstedsbyggeren har en gratis plan, du kan bruge til at teste dens funktionalitet i en ubegrænset periode. Planen indebærer en mulighed for at forbinde omkring 20 moduler, et forum, en donationsopsamlingsmulighed og en webshop. Planens funktionalitet er dog ikke nok til at starte et komplet spilwebsted, og det tillader ikke forbindelse af et tilpasset domænenavn. For at gøre det kan du vælge mellem følgende betalte abonnementer:

 • Fremskreden ($ 8,99 / mo) – 5 slot TS3 eller Mumble Server, Opret 50 moduler, Mobile Forums, File Storage (5 GB), Filbåndbredde (25GB), 5 automatiseringer, 5 advarsel & Straffe, Forum-afstemningssystem, adgang til alle moduler, Temaeditor, Normal DDOS-beskyttelse, DNS-domænemanager, Webstedslogfiler, API;
 • Ultimate ($ 29,99 / mo) – 25 slot TS3 eller Mumble Server, Opret ubegrænsede moduler, Ticket support-modul, Fillagring (50GB), Filbåndbredde (150GB), 100 automatiseringer, 100 advarsler & straffe, Enterprise DDoS-beskyttelse, branding-kontrol, brugerdefinerede emojer, prioriteret support, prioritering af rekruttering, avancerede logfiler, API og alle premium-temaer.

Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at spare omkring 20% ​​af de oprindelige udgifter til planerne, når du betaler for hele året på en gang. Dette er et værdigt valg, som de fleste brugere sætter pris på, især når det drejer sig om at starte flere spilprojekter.

Prøv Enjin gratis

Xsolla – Gaming Website Builder til udgivere

Xsolla - Gaming Website Builder til udgivere

Produktnavn:Xsolla
Officiel hjemmeside:xsolla.com
kompleksitet:Gennemsnit
Gratis plan:Gratis
Premium plan:
Grundlagt:2005
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

Xsolla – er en spilwebstedbygger for udgivere oprettet for at starte spilspecifikke løsninger. Platformen gør det muligt at vokse din fortjeneste og målrette mod det krævede publikum ved at designe professionelle startups, investere i videospil osv. Xsolla giver mulighed for at lancere sikre websteder uden at investere i dem. Platformen leverer også kraftfulde e-handelsfunktioner og tredjepartsintegrationer for at forbedre gamingwebstedets ydeevne.

Hovedtræk

Xsolla tilbyder et omfattende sæt funktioner centreret omkring forbedring af webstedets funktionalitet og samfundsvækst. Når du bruger systemet, kan du implementere specielle loyalitetsprogrammer og rabatkampagner samt starte digitale butikker for at tilføje funktionalitet til dit spilwebsted. Blandt de funktioner, der får platformen til at skille sig ud fra mængden, er det fornuftigt at nævne følgende:

 • Opsætning af digital butik;
 • Effektive promo-kampagner;
 • Webstedsstatistik og analytics tracking;
 • Affiliate marketing-løsninger;
 • Tredjepartsintegrationer.

Fordele og ulemper

Integreret e-handelsmotor er et af højdepunkterne i den service, der gør det muligt at forbinde en webshop til dit projekt. Systemet er ret nemt at bruge, selvom det kan tage nogen tid at vænne sig til dens instrumentbræt. Når du takler opgaven, vil du være i stand til at designe et komplet spilprojekt på næsten ingen tid.

Hvad angår platformens bagvær, har Xsolla ikke nogen foruddesignede skabeloner at vælge imellem. Du har kun adgang til flere webstedslayouts, du kan vælge at starte redigering af projektet. Ligeledes mangler systemet tilpasningsværktøjer til at forbedre webstedsdesign.

Koste

Xsolla er helt gratis for alle brugerkategorier. Det er muligt at begynde at bygge et projekt og derefter promovere det uden at investere overhovedet. Det integrerede funktionssæt vil stadig være tilgængeligt for hver eneste bruger, hvilket sikrer kvalitet og effektiv webstedsudviklingsproces. Xsolla sikrer også gratis hosting og avancerede sikkerhedsforanstaltninger. Hvad du dog skal huske på, er, at systemet opkræver 5% fra hver transaktion / køb, du foretager via det websted, der er lanceret med det.

Prøv Xsolla gratis

Ning – Gaming Website Builder for både spillere og udviklere

Ning - Gaming Website Builder for både spillere og udviklere

Produktnavn:Ning
Officiel hjemmeside:ning.com
kompleksitet:Gennemsnit
Gratis plan:14-dages retssag
Premium plan:Fra $ 25 / mo
Grundlagt:2004
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

Ning – er en spilwebstedbygger for spillere og udviklere, der skiller sig ud fra mængden på grund af dens avancerede oprettelse af sociale medier. Systemet har eksisteret i over 16 år efter at have været brugt til udvikling af mere end 2 millioner projekter. Systemet er et perfekt valg til at oprette onlinesamfund, sociale netværk og spilwebsteder. Det leveres med træk-og-slip-redigeringsprogrammet, der giver mulighed for let og problemfri webudviklingsproces.

Hovedtræk

Webstedsbyggeren er ikke rigtig svær at udforske og mestre, uanset hvor dygtig i webdesign du er. På grund af den integreret træk-og-slip-editor, processen med webstedsudvikling bliver intuitiv og forståelig for de fleste brugere, inklusive dem, der aldrig har haft en sådan oplevelse før. Funktionssættet i systemet er ret omfattende og kraftfuldt. Se på de vigtigste fordele nedenfor:

 • Integreret e-handelsplatform;
 • Professionelle værktøjer til indholdsstyring;
 • Indstillinger for sociale netværk;
 • Alsidighed af designtilpasningsløsninger.

Fordele og ulemper

Ning er en af ​​de bedste samfund hjemmeside bygherrer. Så snart du opretter dit projekt og fylder det med indhold, vil du være i stand til at opmuntre nye brugere til at deltage i spilnetværket. Det er her du kan starte fora, live chat, e-mail-kampagner og andre typer sociale netværksprojekter. Ning gør det også muligt at bruge avancerede forretningsværktøjer til effektiv webstedsstyring og promovering. Disse inkluderer MailChimp-integration, e-handelsmotor, avancerede analyse- og statistiksporingsværktøjer. Professionelle værdsætter også en mulighed for kodedigering, platformen giver. Dette er en enorm fordel for kodekyndige professionelle webdesign, som har til hensigt at starte og effektivt styre komplette spilprojekter.

Med hensyn til systemets bagvær, vil du ikke støde på mange af dem her. Ning tilbyder som standard begrænset båndbredde. Så snart du har overskredet grænserne, vil du kunne betale for muligheden for at bruge ekstra båndbredde. Det er også umuligt at være vært for webstedet på servere efter dit valg, da systemet leverer integreret hosting. Disse afbrydelser er imidlertid ikke så afgørende.

Koste

Ning har ikke en gratis plan, men det giver en mulighed for at teste platformens integrerede funktionalitet under dens gratis 14-dages prøveversion. Dette giver dig mulighed for at forstå, hvad du nøjagtigt vil benytte dig af webstedsbyggeren, når du opgraderer til en af ​​dens betalte planer. Sidstnævnte inkluderer følgende abonnementsmuligheder:

 • Grundlæggende ($ 25 / mo) – 1000 medlemmer, 10 GB opbevaring, træk-og-slip-builder, foto- og videointegrationer, aktivitetsfeed osv .;
 • Ydeevne ($ 49 / mo) – 10000 medlemmer, 50 GB lagerplads, begivenheder og indlæg, blogs og fora, GA og analytiske værktøjer osv .;
 • Ultimate ($ 99 / mo) – 100000 medlemmer, 100 GB opbevaring, tilpassede grupper og medlemmer ombord, sociale netværksintegrationer, sociale delingsmuligheder osv.

Webstedsbyggeren gør det muligt at spare op til 20% af de oprindelige udgifter til planerne ved at vælge det årlige abonnement på en gang. Dette er hvad der betyder meget for brugere, der agter at arbejde med systemet i lang tid.

Prøv Ning gratis

WordPress – Gratis platform til at oprette dit eget spilwebsted

WordPress - Gratis platform til at oprette dit eget spilwebsted

Produktnavn:WordPress
Officiel hjemmeside:wordpress.org
kompleksitet:Over gennemsnit
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 2,95 / mo
Grundlagt:2003
Hovedkvarter:I hele verden
Prøv det gratis

WordPress – er den mest kendte gratis platform til at oprette professionelle spillwebsteder. Dette er den platform, der har populariseret sig selv som mest funktionsladede Content Management System i verden. Det skiller sig ud fra mængden på grund af dets imponerende integrationsmuligheder, avancerede designtilpasningsværktøjer og ubegrænsede hostingmuligheder, der er nødvendige for at komme godt i gang med dit spilwebsted.

Hovedtræk

CMS har udmærket sig som en pålidelig, funktionsladet og professionel platform. Det gør det muligt at lancere, administrere og derefter promovere alle typer spilprojekter, der adskiller sig i kompleksitetsniveau, funktionalitet og behovet for avanceret designtilpasning. Hvis du aldrig har arbejdet med platformen før, skal du være opmærksom på dens vigtigste funktioner. Her går de:

 • Omfattende plugin-integrationsmuligheder;
 • Behovet for hosting og domænevalg;
 • Avancerede designtilpasningsværktøjer;
 • Rigt valg af tredjepartsspilsskabeloner;
 • Fleksible muligheder for redigering af kode.

Fordele og ulemper

Et af de ubestridelige højdepunkter ved CMS er dets avancerede og fleksible plugin-integrationsmuligheder. Systemet gør det muligt at vælge mellem flere integrerede plugins såvel som hundreder af plugins tilgængelige på nettet. Ultimate Member, Weglot, Live chat, orden, ARMember, Elementor og WoW Guild-plugins er kun nogle af de mest kendte WP-gaming-temaer. Valget af spilleskabeloner er også imponerende her, da du kan få adgang til masser af temaer udviklet af tredjeparts webdesignere.

WordPress ser ikke ud til at have nogen bemærkelsesværdige afbrydelser overhovedet. Behovet for plugin-integration og dyb skabelontilpasning indebærer dog bevidstheden om kodning af det grundlæggende såvel som visse webdesignbaggrund. Dette er nødvendigt for at give dit projekt personlig look og eksklusivt design, der ikke går på kompromis med avanceret projektydelse. Det anbefales derfor stærkt at have programmeringskendskab, inden du beslutter at lancere et spilwebsted med CMS.

Koste

WordPress er et gratis CMS. Du behøver ikke betale for download, installation og brug af platformen. Du kan teste hele dets funktioner uden at investere en dollar i dit projekt. Når du beslutter at lancere et komplet spilwebsted med WordPress, går du imidlertid ikke uden at installere nogle af dets betalte plugins. Du kan også overveje at bruge en af ​​de betalte skabeloner, der er specielt udviklet til WordPress af tredjepartsdesignere. For at komme live skal du også købe hosting. Den mest passende løsning i denne henseende er Bluehost, hvis omkostninger starter med $ 2,95 / mo. Platformen tilbyder flere fordele, inklusive gratis bonusdomænenavn i det første brugsår.

Nyttige Tilføj ons til et spilwebsted

Et sæt opgraderinger afhænger af typen af ​​et websted, du har. F.eks. Kan spilfan-websteder sjældent tilbyde deres besøgende forumkommunikation.

Kommunikere:

Et forum er et must for samfundene på spilwebsteder, men ikke alle webmastere bruger dens funktionalitet. uCoz og Enjin har out-of-the-box forum-funktionalitet, og du skal gøre brug af den. Dette vil tilføje populariteten til dit websted.

Sælg spilforbundne varer:

Du kan også tilslut en online butik til dit spilwebsted. Dette er en smart idé, som kan hjælpe dig med at tjene penge, når du administrerer dit websted. Opret en separat side med et produktvisningsvindue, organiser forsendelse og accept af online betalinger. En online butik er en effektiv tilføjelse til webstederne for spiludviklere, store samfund og korrekturlæsere, der har en høj trafikfrekvens. Det er dog muligt at sælge sportstrøjer, kopper, statuetter og andre ting, selv på webstedet for et avanceret guild. Hvad du har brug for er ønsket om at gøre det.

Snak:

Et andet element, du kan tilføje til dit websted, er online chat, hvilket er en bekvem form for kommunikation mellem dig og dine besøgende på websitet. Dette er en nyttig tilføjelse til ethvert spilwebsted, især det, hvor du sælger spil, attributter, har en donationsfunktion eller lignende. Hold kontakten med dit publikum.

Del dit indhold:

Glem ikke at bruge RSS-feed, synkronisering med spilleservere som Twitch, videohosting, officielt spilwebsted, konti for sociale netværk, tematiske kanaler og alt hvad du kan finde om emnet. Lad dit websted være kilden til nyttige oplysninger om spillet og bringe megen tilfredshed til publikum.

Accepter donationer:

Selv hvis du sælger produkter, kan du prøve at indsamle donationer til udvikling af hjemmesiden. Nogle spil indsamler donationer til bestemte medlemmer af samfundet, der er ansvarlige for udviklingen af ​​spillet, nyt udstyr til professionelle hold, leje af lokaler til brugermøder eller lignende. Det er op til dig at administrere dine donationer.

Vær høflig:

Vær opmærksom på hvert medlem af samfundet. Opsæt parametre til brugerprestationer (antal indlæg, kommentarer, fødselsdag osv.), Som genererer tillykke, nye status eller virtuelle gaver, f.eks..

Det er også muligt at organisere en stemmeserver, online e-mail-distribution (om nødvendigt), eventuelle konkurrencer for laugets medlemmer eller abonnenter, tilføje musik til webstedet osv. Et sæt opdateringer afhænger af typen af ​​dit websted, mål du forfølger og fantasi.

Bundlinie

Det giver mening at bruge nichewebbuilder til at oprette spilwebsteder. uCoz er den bedste gratis webstedsbygger til spil, der fungerer godt til udvikling og styring af klan- eller guildwebsteder. Tjenesten leveres med flere skabeloner, tilpasningsværktøjer, moduler, kode redigeringsmuligheder og andre funktioner, der er nødvendige for at starte et anstændigt spilwebsted.

Enjin er en overkommelig specialiseret gaming-webstedsbygger. Dette er den ideelle løsning for de fleste brugere, der er villige til at oprette et spilwebsted, det være sig en fan, guild, eSports-teamwebsted eller en spilleserver. Overflod af spilleskabeloner, moduler, alsidighed af indstillinger og integrationer samt let webstedsudviklingsproces gør Enjin til et værdigt webbygningsværktøj i gaming-nichen.

Xsolla er en specialiseret spilwebstedbygger til udgivere og spiludviklere. Systemet gør det muligt at øge din fortjeneste og forbedre forretningsydelsen og tilbyder avancerede e-handels- og designtilpasningsmuligheder samt tredjepartsintegrationer.

Ning er en high end gaming-webstedsbygger, som gør det muligt at oprette og effektivt administrere sociale gaming-websteder. Platformen fungerer godt til udvikling af socialt netværk, onlinesamfund og forskellige typer spilprojekter.

WordPress er uden tvivl det mest pålidelige og velkendte Content Management System, der kan bruges til at starte og styre magtfulde spilprojekter. Systemet leveres med avancerede plugin-integrationsmuligheder samt behovet for at vælge hosting og domænenavn. Kodningskompetence vil også være en bonus her, især for brugere, der agter at starte fuldt udstyrede projekter med avanceret funktionalitet.

Opret et GRATIS spilwebsted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map