Sådan oprettes et websted for mindre virksomheder gratis

Sådan oprettes et websted for mindre virksomheder gratis


Hvis du er på stadiet af valg af en platform til bygning af websteder, du er allerede klar over alle fordele, som et websted for mindre virksomheder har. Det handler ikke kun om online-repræsentation og voksende salg. Et solidt websted er ikke kun ansigtet til din virksomhed. Det kommer som et kraftfuldt salgs- og marketingværktøj, så du kan komme videre.

Bortset fra åbenlyse fordele ved at have et websted for mindre virksomheder, såsom at nå et verdensomspændende publikum eller at have dine kunder opmærksomme iværksættere, får fuld adgang til en fuldt tilpasselig platform med fleksibilitet i lyset af de nyeste mobile teknologier.

Tak til innovative webstedsbyggere og CMS-platforme, du behøver ikke at være en webdesignekspert eller -koder. De er lette at bruge, så du får en solid online-repræsentation inden for et par timer.

Det er den sværeste udfordring at vælge den bedste kamp. Med så mange tilgængelige software i dag, skal du fokusere på nøgleparametre og specs for at vælge den rigtige variant til dine behov.

Vi har gennemgået nogle af de mest populære CMS-platforme og webstedsbygningssoftware for at fremhæve deres hits og misser. Bliv involveret i den detaljerede vejledning, der beskriver processen med at opbygge et websted for små virksomheder fra bunden ved hjælp af enten CMS eller webstedsbyggere.

Hvor jeg kan oprette et forretningswebsted?

Som regel, Websitebyggere tilbyder en intuitiv grænseflade det er let at forstå. Platformerne følges af detaljerede tutorials og udvidet kundesupport. De viste sig at være en omkostningseffektiv løsning samt tilbyde en enkel trin-for-trin webbygningsproces uden kodning.

Professionelle websidebyggere:
Website Builders Ulemper:
&# X2714; Enkel redigering – de er meget let at bruge. Softwaren var designet til at hjælpe ikke-teknikere med at opbygge et fantastisk sted på intet tidspunkt overhovedet. Nogle platforme følger de nyeste webteknologier, der introducerer AI-baserede instrumenter.
&# X2714; Fantastisk design – Websitebyggere leveres normalt med et forskelligt udvalg af skabeloner til ethvert felt eller niche. Uanset om du har brug for en fantastisk portefølje, professionelt visitkort eller en opdateret digital butik, finder du det her.
&# X2714; Fleksibilitet – et udvalg af tilføjelser, widgets og tredjepartsintegrationer gør tilpasningsprocessen let og fedt. Brugere kan oprette en unik stil til højere kunders engagement.
&# X2714; Billig planer – Du kan vælge mellem en plan, der opfylder dine krav. Når du har tilmeldt dig, vil du ikke længere bekymre dig om hosting, domæne, sikkerhed og andre problemer. Du betaler en gang for alle.
Begrænsede tilpasningsmuligheder – platformen har nogle kodedigeringsbegrænsninger, selvom nogle bygherrer giver adgang til CSS.
Ingen importmulighed – når du først har valgt en platform, skal du holde fast ved den for godt uden chance for at overføre dit websted til en anden platform, eller CMS.

CMS-platforme er programmer designet til at oprette funktionelle websteder af forskellige typer. De lader brugere håndtere webbygningsprocessen til forskellige behov, herunder små virksomheder eller e-handel. Softwaren er funktionel nok med en række funktioner til implementering. De fleste platforme har en let redigeringsproces selvom plugin-integration og tilpasning stadig kræver nogle tekniske færdigheder.

CMS-fordele:
CMS Cons:
&# X2714; Avanceret fleksibilitet – du kan vælge mellem hundredvis af plugins, moduler og widgets til enhver smag;
&# X2714; Avancerede SEO-funktioner – CMS-platforme reserverer meget plads til at finjustere dit websteds SEO. Du er ikke kun begrænset til metatitler og beskrivelser, men kan arbejde på indholdet, hvilket gør det mere relevant og egnet til søgemaskiner.
&# X2714; Udvidet redigering – en fuld adgang til webstedets PHP og CSS giver brugerne mulighed for at redigere praktisk talt hvert enkelt element, hvilket skaber et fantastisk design til at skille sig ud.
&# X2714; overkommelighed – at vælge CMS er en mere omkostningseffektiv beslutning i betragtning af lavere omkostninger til hosting og domæne. Handicappet afsluttes, når du ansætter en professionel udvikler eller bliver afhængig af betalte premium-temaer og plugins.
Svær at bruge – De er meget vanskeligere at bruge, hvis de sammenlignes med webstedsbyggerne. Manglen på tekniske og kodende færdigheder kan resultere i alvorlige snubleblokke.
Ikke alt-i-en – du skal passe på flere ting på samme tid bortset fra bygningsprocessen. Du skal registrere og forlænge domænenavnet samt passe på hosting for webstedet.

Bedste platforme til at oprette et websted til små virksomheder

Sådan oprettes et websted for mindre virksomheder gratis 5,0

 • Bedste online webstedsbygger
 • AI-baseret bygningsteknologi
 • Plugins og tilføjelser
 • SEO og marketingværktøjer

Besøg webstedet wix.com Sådan oprettes et websted for mindre virksomheder gratis 5,0

 • Bedste e-handelssoftware
 • Omfattende produktstyring
 • Særlige tilbud og tilbud
 • Online shop optimerede skabeloner

Besøg webstedet shopify.com Sådan oprettes et websted for mindre virksomheder gratis 4,0

 • Bedste open source CMS
 • Tusinder af gratis temaer
 • Uendelig valg af plugins
 • Gratis at bruge

Besøg webstedet wordpress.org Sådan oprettes et websted for mindre virksomheder gratis 4,0

 • Den nemmeste webstedsbygger
 • Alt-i-en planlægger $ 5 pr. Måned
 • Integration og fleksibilitet
 • Modtagelige og stilfulde temaer

Besøg webstedet ukit.com

Vi har sorteret nogle af de bedste muligheder med hensyn til enkelhed, pris, fleksibilitet og funktionssæt. Lad os se et detaljeret kig på hver mulighed for at beslutte den, der helt sikkert opfylder dine forretningsbehov.

Wix – Den bedste hjemmeside-bygger til små virksomheder

Produktnavn:WIX
Officiel hjemmeside:wix.com
kompleksitet:Meget let
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 13 / mo
Grundlagt:2006
Hovedkvarter:Israel
Prøv det gratis

Wix – er en multifunktionel webstedsbygger, der er perfekt til nybegynder uden tekniske færdigheder. Det tilbyder en række stilfulde og lydhøre skabeloner til små virksomheder og e-handel. De er lette at redigere eller tilpasse med et sæt indbyggede funktioner og integrationer. Platformen leveres med ekstra SEO og marketingværktøjer til at markedsføre din virksomhed, integrationer til tilpasning af sider og AI-drev-teknologi til at skabe klar-til-gå-projekter på få minutter.

Wix-funktioner

 • Wix Ascend CRM – et værktøj til forretningsmarkedsføring og kundestyring. Det tilbyder instrumenter til at fange leads og omdanne dem til betalende klienter. Brugere vil være i stand til at forbedre kundernes loyalitet og styre forretningskommunikation via LIve Chat, effektiv SEO-strategi og andre indbyggede funktioner til at engagere sig i målgruppen.
 • AI-baseret webstedsbygger – platformen følger de nyeste teknologier og tilbyder sin AI-drevne løsning. Det er i stand til oprette en klar til at gå website på mindre end 10 minutter. Det har alle de nødvendige integrerede muligheder, der følger efter din forretningsniche og dine præferencer.
 • e-handelsfunktioner – dem, der vil sælge produkter online, vil sætte pris på et sæt Wix-handelsværktøjer. De inkluderer e-handelsorienterede skabeloner, sømløs betalingsintegration, intuitivt produktstyringssystem, instrumenter til at oprette særlige tilbud og kampagner.
 • Wix App Store – en ultimativ markedsplads for brugere, der har brug for at forbinde tredjeparts tjenester, der kan omfatte e-mail-marketingværktøjer, analyse og metrics, sikkerhedsfunktioner, billedgallerier, formularer til brugeroptagelse og mere.

Wix Design

Brugere kan vælge mellem mere end 550 forskellige skabeloner. Alle layouts er mobil-responsive. De ser temmelig stilfulde ud over webdesignværktøjer til ændring af baggrundsfarver, skrifttyper, elementdimensioner osv. Redaktøren har en mulighed for mobileksempel, så du ikke kun kan kontrollere, hvordan webstedet vil se ud på forskellige enheder, men også redigere layout.

Brugere kan oprette forskellige layouts og bruge dem, når som helst du har brug for takket være Wix dynamiske sider. For eksempel kan du oprette en skabelon til produktsiden og bruge hvis til forskellige genstande igen og igen uden manuel redigering.

Wix-prissætning

Wix har en ubegrænset gratis plan, hvilket er fantastisk. Du har en chance for at teste editoren og nogle andre baseline-funktioner. Men det vil aldrig virke for et levende og langvarigt projekt, da det har en begrænset værktøjsmulighed uden en chance for at forbinde dit eget domæne. Så for at starte et solidt websted, Wix tilbyder flere typer planer afhængigt af dine behov.

Når det kommer til et lille forretningssted i en portefølje, er følgende planer tilgængelige:

 • Combo – $ 13 om måneden.
 • Ubegrænset – $ 17 om måneden.
 • VIP – $ 22 om måneden.
 • Premium planer – $ 39 om måneden.

Hver plan giver adgang til Wix-samlingen af ​​skabeloner og inkluderer hosting og domæne. Hvis du vil bygge en digital butik ved hjælp af Wix, skal du vælge mellem 4 af virksomheden & e-handelsplaner. Prisen starter ved $ 23 per måned og kan gå op til $ 500 afhængigt af den butikstørrelse og de funktioner, du har brug for.

Opsummering: Wix var designet til at oprette websteder af enhver art. Det er en god løsning til små virksomheder og tilbyder en hel pakke funktioner og redigeringsværktøjer til ikke-teknikere.

Prøv Wix gratis

Shopify – nr. 1 platform til at oprette et websted for e-handel

Produktnavn:Shopify
Officiel hjemmeside:shopify.com
kompleksitet:Gennemsnit
Gratis plan:14 dages prøve
Premium plan:fra $ 29 / mo
Grundlagt:2004
Hovedkvarter:Canada
Prøv det gratis

Shopify – er en e-handelsorienteret webstedsbygger udviklet med fokus på købmænd. Systemet gør det nemt at oprette små online butikker eller enorme digitale butikker med adgang til sådanne globale markedspladser som Amazon. Webstedsejere vil få adgang til en række marketing- og promoveringsfunktioner, e-handelsorienterede skabeloner, avanceret produktstyringssystem og mere.

Shopify-funktioner

 • Produktstyring – Shopify leverer fuld kontrol over produktsiden med avancerede styringsværktøjer. Bortset fra varebeskrivelser og fotos, kan brugerne oprette produktkategorier og fremhævede lister, holde kontrol over kundernes konti, overvåge ordrer, opfyldelser og produkter på lager.
 • Integrerede tjenester – Webstedsbyggeren leveres med indbygget eCommerce-funktionalitet, der inkluderer integrerede indkøbskurvfunktioner, problemfri forbindelse med mere end 100 forskellige gateways, flersproget webstedsupport, beregning af skatter og forsendelser, gratis SSL og mere.
 • SEO og promovering – hver side kan optimeres i overensstemmelse med SEO-krav. Butikkejere kan redigere metatitler og beskrivelser for produktsider og webstedssektioner, tilføje bloggingfunktioner, bruge produktmarkedsførings- og promoveringsværktøjer til at tilbyde særlige tilbud, promoveringskoder, rabatter osv..

Shopify Design

Softwaren har en række skabeloner med forskellige stilarter. De er mobilvenlige og ser professionelle ud. På den anden side er de temmelig basale. Heldigvis for erfarne brugere kan de få adgang til skabelonens PHP eller CSS til at implementere enhver stil og skille sig ud fra konkurrenter.

Shopify priser

Platformen tilbyder tre større planer, der koster fra $ 29 til $ 299, afhængigt af de instrumenter, du leder efter. Prisen afhænger af webstedets kompleksitet og de funktioner, du ser efter det:

 • Grundlæggende Shopify-planomkostninger $ 29 om måneden.
 • Shopify planomkostninger $ 79 pr. måned med ekstra rapporteringsværktøjer.
 • Avancerede Shopify-omkostninger $ 299 pr. måned feat. avanceret rapport Builder.

Selv indgangsplanen har alle e-handelsfunktioner, du muligvis har brug for. Du kan skifte mellem planer, når du vil.

Opsummering: Shopify er en fleksibel e-handelsplatform, der kun er begrænset til bygning af digital butik. Newbies kan finde platformen lidt hård for optagelsen fra starten. Redigeringsprocessen er dog stadig temmelig enkel.

På samme tid tilbyder det nogle udvidede funktioner såvel som muligheden for at komme ind på det digitale marked uden egentlig at opbygge et websted. Enkel gå til Shopify Exchange Marketplace hvor du kan købe brugsklar virksomhed til at matche dine præferencer og kompetencer. En enkel måde at begynde at sælge produkter online.

Prøv Shopify gratis

WordPress – Gratis CMS til websteder til små virksomheder

Produktnavn:WordPress
Officiel hjemmeside:wordpress.org
kompleksitet:Over gennemsnit
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 2,95 / mo
Grundlagt:2003
Hovedkvarter:I hele verden
Prøv det gratis

WordPress – er en af ​​de mest populære platforme gennem årene. Det kan prale af millioner af websteder over hele kloden. De inkluderer blogs, små virksomhedswebsteder, digitale butikker osv. Systemet er meget let at bruge, selvom tilpasning stadig kræver mindst basale HTML-færdigheder. Det kommer dog som en fleksibel løsning i betragtning af et udvalg af plugins og integrationsfunktioner.

WordPress-funktioner

 • Tusinder af temaer – softwaren kan prale af det bredeste udvalg af temaer med tusinder af skabeloner at vælge imellem. Det kan enten være en lille virksomhed eller e-handelsmodel med muligheder, der henviser til enhver branche eller niche. De fleste af disse temaer er gratis at bruge og tilpasse.
 • Tilpasning og design – som en open source-platform sikrer WordPress uendelig webdesign og tilpasningsmuligheder med en chance for at ændre enhver skabelon. Brugere kan frit udvikle og tilføje egne scripts, have et stykke kode indlejret på deres websteder, tilføje ekstra funktioner, sideelementer og komponenter for at skille sig ud. Du skal dog have mindst en baseline-kodningsoplevelse.
 • Plugins og integrationer – fra eCommerce-plugins til analyseværktøjer, formularer, annoncebannere, sikkerheds widgets og tusinder af andre tilføjelser er tilgængelige for WordPress-brugere. Du kan problemfrit integrere tredjeparts tjenester til e-mail-marketing, SEO-optimering, rapportering og mere.

WordPress Design

CMS-platforme tilbyder et bredt udvalg af forskellige skabeloner, der er mobilvenlige. Nogle skabeloner er gratis, mens andre betales. Gratis temaer ser generelt de samme ud med nogle små forskelle. Du vil imidlertid næppe have svært ved at tilpasse dem, hvis du har en dyb HTML- eller PHP-viden. Premium skabeloner er mere alsidige og unikke, selvom de også kræver en vis tilpasning.

WordPress-prissætning

Oprindeligt behøver du ikke betale for selve CMS. Brugere får adgang til det og start med at opbygge et websted uden omkostninger. Du skal dog have et domæne og hosting for at bevare dine webstedsfiler. Brugere skal også betale for premium-skabeloner, hvis de vil bruge et eksklusivt tema, mens nogle plugins og udvidelser også betales. Den bedste løsning er at vælge en WP-optimeret serverløsning med alle indstillinger og integrationer, der allerede er inkluderet i planen sammen med et domænenavn. Bluehost er endnu den bedste mulighed, der tilbyder problemfri WP-integration, adgang til WP-plugins og temaer, fantastisk ydelse og avanceret sikkerhed, der starter ved $ 2,95 pr. måned. Avancerede planer med udvidet funktionalitet inkluderer:

 • WP Pro feat spænder fra $ 19,95 til $ 49,95
 • Planer for WooCommerce omkostningsberegning $ 6,95, $ 8,95 og $ 12,95 afhængigt af butikstørrelse

Opsummering: Selvom WordPress måske ikke er den bedste mulighed for nybegynder sammenlignet med webstedsbyggerne, leverer det endeløse tilpasnings- og designfunktioner ud over uendelige plugins. Platformen fungerer bestemt godt, når det kommer til websteder med små virksomheder.

Prøv WordPress gratis

uKit – Simple Small Business Website Builder

Produktnavn:UKIT
Officiel hjemmeside:ukit.com
kompleksitet:Super let
Gratis plan:14 dages prøve
Premium plan:fra $ 4 / mo
Grundlagt:2015
Hovedkvarter:Den Russiske Føderation
Prøv det gratis

uKit – er en af ​​de billigste og enkleste webstedsbyggere. Det blev udviklet til at hjælpe nybegynder med at opbygge lydhøre små virksomhedswebsteder, professionelle porteføljer og attraktive landingssider. Softwaren har også en baseline e-handelsfunktionalitet. Selvom det næppe fungerer for store digitale markedspladser, vil det imødekomme behovene hos små online butikker.

uKit-funktioner

 • Intuitivt interface – Det er meget let at redigere et uKit-websted. Baseret på avanceret træk-og-slip-teknologi, Med platformen kan du nemt tilpasse hver side, ændre og fjerne blokke, tilføje indhold og mediefiler.
 • Fleksibilitet – Bortset fra indbyggede funktioner bringer uKit store integrationsmuligheder. Brugere kan integrere deres websted med analyse- og marketingværktøjer til at vokse e-mail-kampagner. CRM-integrationsfunktion er perfekt til små digitale butikker, når du har brug for at spore din salgsstatistik. Brugere kan implementere så populære tjenester som Google Maps, Analytics, Vimeo, SoundCloud og mere for at gøre webstedet så spændende som muligt.
 • uKit Alt – har du en eksisterende Facebook-side? uKit hjælper dig med at konvertere det til et fuldt udstyret websted. Den bruger API til at generere nødvendige oplysninger fra siden sammen med indhold og billeder og importere data direkte til websiden.

uKit Design

uKit leverer en anstændig samling af skabeloner til forskellige kategorier af forretninger. Alle skabeloner er optimeret til mobilbrug. Du kan også vælge fra en liste med klar-til-brug landingsside skabeloner.

uKit mobiltilpasningsfunktion gør det nemt at sikre korrekt mobilwebsite. Mobil- og tabletvisningstilstand er enkel funktion til at finjustere, hvordan dit websted ser ud på forskellige mobile enheder med forskellige skærmdimensioner og specifikationer. Du er velkommen til at skjule nogle blokke, der kan se off-put fra en smartphone eller tablet uden at skade skrivebordsversionen.

uKit-prisfastsættelse

Hvis du først vil teste softwaren, er der en 14-dages gratis prøveperiode. De, der er tilfredse med tjenesten, kan vælge mellem 4 forskellige planer, der inkluderer:

 • minimal (bedst at komme i gang med en lille portefølje for kun $ 5 pr. måned).
 • Grundlæggende (planen koster $ 10 per måned med flere funktioner til at oprette et forretningssted).
 • eCommerce ($ 13 per måned for en lille digital butik).
 • Pro omkostninger $ 15 pr. måned feat. outsourcing-funktionalitet.

Opsummering: uKit er en god software til en rimelig pris. Det leverer alle de nødvendige instrumenter til at opbygge et professionelt websted for små virksomheder fra bunden af. På den anden side er det godt for enkle websteder, der ikke kræver udvidede funktioner eller tilpasningsmuligheder.

Prøv uKit gratis

Hvad er det bedste domænenavn for min virksomhed?

Valg af et rigtigt domænenavn er afgørende for din virksomhed. Det er “ansigtet” på dit websted. Desuden er det den første ting, dine potentielle kunder ser. Det skal være forbundet med dit brand og din niche. Det skal være kort, indfangende og let at huske. Afhængig af den platformtype, du vælger, vil processen med domæneregistrering være en smule anderledes.

Domæner leveret af webstedsbyggere

Vi siger ofte ”en alt-i-en-løsning” om webstedsbyggerne. Dette betyder, at alle vigtige funktioner er inkluderet i planen sammen med domænenavnet. Dennes type afhænger dog af den pakke, du vælger.

For eksempel, hvis en bruger vælger en gratis plan, har han eller hun aldrig en chance for at tilslutte en SLD (domæner på andet niveau) eller 2SD-domæne. Som regel leverer webstedsbyggere et standardtilpasset underdomæne, der indeholder navnet på det produkt, du bruger sammen med mærkenavnet, hvilket er dårligt til SEO-optimering og virksomhedsgenkendelse blandt potentielle brugere.

Desuden er brugere nødt til at forstå, at gratis planer næppe indeholder det nødvendige sæt funktioner til en langvarig mindre virksomhed eller e-handelsprojekt. Under alle omstændigheder bliver du nødt til at vælge en premiumplan, der gør det muligt at forbinde et allerede registreret domæne eller dit eget (for eksempel SLD) eller registrere det lige her ved hjælp af en webstedsbygger (som regel får du et 2SD-domæne gratis).

Bemærk: anbefales det at registrere et separat domænenavn. Hvis du har den, der er leveret af webstedsbyggeren, sidder du faktisk fast med den, da når du først har besluttet at flytte til en anden platform, kan det være en hård udfordring. Et separat domænenavn sikrer tilstrækkelig migrationsfrihed og fleksibilitet med hensyn til at ændre platformen, hvis noget går galt.

Domæneregistreringstjenester

Brugere bør tage processen med at vælge et domæne alvorligt, da det til sidst bliver det officielle firmanavn for projektet. Det er her traditionelle domæneregistreringstjenester er en god mulighed. Først og fremmest tilhører et registreret domæne dig, men ikke webstedets bygningsplatform. Hvis det af en eller anden grund går ned, har du stadig mærkenavnet med en chance for at skifte til en anden platform.

For det andet får du en officiel licens i henhold til alle statslige regler. Med andre ord, du er den eneste autoriserede ejer, medmindre du deler rettighederne med en kollega eller forretningspartner. Du har også retten til at beslutte, hvad du skal gøre med domænet beholde det, videregive til en anden ejer eller endda sælge.

Processen med at registrere et domæne er meget enkel. Du kommer til tjenesten, skriv det ønskede navn og modtager flere varianter med forskellige udvidelser. Betalingen sikrer 1 år (eller mere) ejerskab med en chance for at forny sig.

Bemærk: prøv at holde sig til SLD (.com, .org, .net) domæneudvidelser, mens selve navnet skal referere (sammenfald) med din forretningsniche eller brand name.

Hvor meget koster det at opbygge et websted til en lille virksomhed?

Lad os nu se på omkostninger, der kræves for at opbygge en lille virksomhed eller e-handelswebsted enten med CMS eller webstedbygningsplatform. Først og fremmest er vi nødt til at beslutte, hvilken slags projekt det vil blive. Hvis det er en butik, hvilke funktioner den skal have, og hvor mange projekter du vil sælge.

Hvis det er et lille virksomhedswebsted, skal du vælge promoverings- og markedsføringsinstrumenter, indholdstype og -volumen, webstedsstruktur, blogsektion osv.. Prisen afhænger af webstedets kompleksitet og de instrumenter, du har brug for for at bringe ideen til live. Hvis vi overvejer at bruge en af ​​de gennemgåede platforme, er de gennemsnitlige omkostninger som følger:

Webstedsbygning koster med Wix

Softwaren fungerer godt enten du har brug for et professionelt visitkort, portefølje eller online shop.

 1. Plan – selvom den gratis plan ikke fungerer for et langvarigt projekt, har du mindst brug for en Pro ($ 22) til fuldskala forretningswebsted eller Business Basic ($ 23) for at begynde at sælge produkter og acceptere onlinebetalinger.
 2. Skabeloner – tilpassede Wix-temaer er gratis. De inkluderer færdige visitkort og butikker.
 3. Domæne & Hosting – præmieplaner allerede inkluderer et 1-årigt domæne og hosting. Så du behøver ikke at købe dem separat.

Dom: den gennemsnitlige startpris for at bygge et lille forretningssted eller digital sortering med Wix er mindre end $ 25 og $ 180, hvis du beslutter at bruge et premium-tema.

Webstedsopbygning med Shopify

Shopify er en platform til at bygge e-handelsprojekter. Det fungerer ikke for mindre virksomhedswebsteder. Det sigter mod at sælge produkter online.

 1. Plan – at startplan, der koster $ 29 pr. Måned, er nok til at starte og vokse din virksomhed. Den eneste forskel mellem Basic Shopify og dyre planer er manglen på avanceret Report Builder. Resten af ​​funktionerne er de samme.
 2. Skabeloner – Shopify har gratis og premium skabeloner at vælge imellem. Mens temasamlingen ikke er så rig, kan brugerne vælge betalte layout, der koster fra $ 140 til $ 180.
 3. Domæne & Hosting – alle platformens planer leveres med et gratis domæne og hosting.

Dom: Hvis du bruger Shopify, skal du sende fra $ 29 pr. måned + ca. $ 160 engangsbetaling for en premium-skabelon.

Omkostninger til webstedsopbygning med WordPres

WordPress er gratis at bruge. Men det giver ingen mening uden hosting og domænenavn, du bliver nødt til at købe separat eller vælge WP-optimerede serverløsninger i stedet.

 1. Domæne – den gennemsnitlige domænepris er omkring $ 10 pr. År. Prisen kan variere afhængigt af registeret og udvidelsen.
 2. Hosting – en platform med egen vært kræver tilstrækkelig serverkapacitet til at køre en digital butik eller et lille forretningssted. Gør dig klar til at betale omkring $ 5- $ 10 om året.
 3. Skabeloner – med et bredt udvalg af gratis temaer, ønsker du måske stadig noget andet. WordPress premium skabeloner varierer i priser og stilarter. For at skille sig ud med et eksklusivt tema skal du forberede dig på at betale omkring $ 30 pr. Lille forretningstema og omkring $ 50- $ 60 for en digital butik.
 4. plugins – mens forretningsprojekter ikke kræver meget tilpasning, skal du oprette en digital butik for at oprette en digital WooCommerce-plugin. Det er oprindeligt gratis og leverer kun baseline-muligheder for at køre en enkel butik. Hvis du vil blive stor, har du brug for udvidelser og ekstra tjenester, der betales. De varierer fra enkle funktioner som produktudvidelser, der koster $ 48 til mere komplekse løsninger, såsom WooCommerce-bookinger, der koster $ 249.

Det bedste valg er at bruge WordPress-optimerede serverløsninger som dem leveret af Bluehost. Startplanen koster $ 2,95 pr. Måned. Det er godt for små virksomheder og inkluderer allerede alle større WordPress-funktioner (WP-integration, plugins, temaer, sikkerhed, domæne-hosting osv.). Så du behøver ikke at håndtere dem manuelt. En separat WooCommerce hosting starter ved $ 6,95 med et forudinstalleret Storefront-tema, gratis SSL og 100 GB lagerplads. Pro-plan er perfekt til voksende butikker, der kun koster $ 12,95 pr. Måned med ubegrænsede funktioner.

Dom: at køre en lille virksomhed med WordPress koster dig fra $ 2,95, når du bruger Bluehost + ca. $ 30 til et premium-tema. Prisen for en fuldt udstyret digital butik starter ved $ 6,95 pr. Måned, igen når den bruges sammen med Bluehost WooCommerce-serverløsninger.

Webstedsbygning koster med uKit

uKit er sandsynligvis den billigste måde at starte din online forretning på. For kun $ 10 får du alle funktioner i pakken for at etablere et genkendeligt brand, mens en lille digital butik kun koster brugere $ 13 per måned.

Dom: uKit fungerer kun godt nok til små projekter. Det er ikke godt for voksende virksomheder og markedspladser. Så hvis du vælger denne webstedsbygger, skal du bedre registrere et separat domæne (omkring $ 5 om året) navn med en chance for at skifte til en mere alsidig platform.

Omkostninger til opbygning af forretningswebsteder, ($ for det første år)

WixShopifyWordPressUKIT
Betalt plan$ 264$ 348$ 249$ 120
Skabelon$ 0$ 140$ 30$ 0
Domæne$ 0$ 0$ 0$ 10
Hosting$ 0$ 0$ 36$ 0
Total$ 264$ 488$ 315$ 130

Er det muligt at oprette et websted for mindre virksomheder gratis?

I teorien er det det. Men når det viser sig at være reelle markedsforhold, vil brugerne klart forstå, hvordan gratis tjenester kan være endog til skade for projektudviklingen, især på lang sigt. De vigtigste ulemper ved at bruge gratis tjenester til at oprette et forretningswebsted er som følger:

 • Gratis funktioner er ikke nok – gratis planer kommer med basislinjemuligheder. For eksempel begrænser nogle webstedsbyggere adgang til temasamling, tilføjelser eller endda sidekomponenter. Du kan muligvis ikke engang være i stand til at placere en kontaktformularboks eller sektioner med funktioner for at fremhæve virksomhedens vigtigste fordele.
 • Brugerdefineret domæne – et gebyrsområde vil aldrig lade din virksomhed vokse. Desuden kan det have en negativ indvirkning på webstedets SEO og søgemaskine rangerer ikke om brugerens anerkendelse.
 • Nul e-handelsindstillinger – du vil aldrig finde en gratis plan, der tilbyder mindst minimal e-handelsfunktionalitet. Som regel er salgsfunktioner tilgængelige i premiumplaner. Så du vil ikke være i stand til at oprette en online shop med en gratis plan.
 • Skjulte omkostninger – når du omsider indser, at en gratis plan aldrig fungerer, skal du betale for en præmieplan eller endda skifte til en anden platform. Et par tjenester tilbyder migrationstjenester eller eksport / import af websteder. Med andre ord skal du gøre alt fra starten.

Hvad er den bedste platform for små virksomheder?

At vælge den rigtige platform til at bygge et websted er det samme som at vælge et hus til at leve. Du forventer, at det er behageligt og holdbart på trods af vejrforholdene. Det samme er dit projekt. Du ønsker sandsynligvis at starte en langvarig virksomhed eller online butik, der tjener dine og kunders behov døgnet rundt.

Brugere skal klart forstå, hvad de har brug for, og hvad de kan forvente af en valgt platform. Hvis du har brug for en lille butik eller digital hylde for at fremhæve et par af dine produkter, UKIT kan være en god mulighed med minimale omkostninger. Hvis du planlægger at starte en voksende digital butik samt markedsføre og markedsføre dine varer, har du brug for en købmandsorienteret platform som Shopify.

WordPress kommer som en mere fleksibel løsning med hensyn til tilpasning. Det passer til behovene hos krævende brugere med hensyn til tilpasning og dem, der ved, hvordan man skal kode. Wix ser ud til at være den ultimative løsning der kan imødekomme alle krav på trods af den projekttype, du vil starte.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map