Sådan oprettes et websted med dit eget domæne gratis

Sådan oprettes et websted med dit eget domæne gratis


Så du har besluttet at oprette et websted med eget domænenavn gratis. Nogen kan sige, at dette er umuligt, da kvalitetswebsteder kræver dyb webdesignekspertise og anvendelse af professionelle webbygningsværktøjer. Det er dog ikke helt.

Oprettelse af et personligt websted eller et forretningswebsted uden omkostninger eller brug af dit eget domæne er muligt, hvis du er opmærksom på de mest populære webdesignmuligheder og professionel webbygningssoftware, du kan bruge til at udføre opgaven.

Når det kommer til gratis webstedsudvikling, er der flere ting, man skal overveje. Til at begynde med skal du vælge det rigtige webbygningsværktøj, hvoraf mange leveres med gratis underdomæner eller tilbyder integreret gratis domæneforbindelsesmulighed.

Hvis du allerede ejer et domæne og ønsker at vedhæfte det til dit websted, bliver du nødt til at tage sig af det under opsætning af webstedet. Vær opmærksom på, at domæneomkostninger afviger såvel som de betingelser, som deres udbydere indebærer. Således er processen med gratis webstedsudvikling ikke så let, og den kræver bestemt bestemt webdesignbaggrund eller bevidsthed om kodning af nuancer.

Læs også: Hvad er et domænenavn, og hvordan fungerer domæner?

For at forenkle opgaven har vi udpeget flere must-have-punkter, der hjælper dig med at klare alle stadier i webdesignprocessen med succes og med maksimal fordel.

Sådan oprettes et websted med dit eget domænenavn gratis

 1. Gratis websted med eget domæne – er det muligt?
 2. To muligheder forklaret: Website Builder vs. Hosting
 3. Sådan får du et domænenavn til dit websted gratis
 4. Sådan opretter du et gratis websted med dit eget domæne
 5. Tip til oprettelse af dit eget websted med brugerdefineret domæne

Hvis du har ret i at starte et websted med dit eget domænenavn gratis, men ikke ved, hvad du skal begynde med, og hvilke problemer du skal huske på, er det på høje tid at diskutere de ovennævnte punkter i detaljer nu.

Gratis websted med eget domæne – er det muligt?

Hvis du nogensinde har spurgt om de eksisterende indstillinger for webudvikling, ved du bestemt, at der er mange systemer, der gør det muligt for alle at starte et komplet websted uden omkostninger overhovedet. Borte er de dage, hvor oprettelse af websted kun var berettiget til professionelle webeksperter.

I dag kan selv en nybegynder med ringe eller ingen webdesignoplevelse starte et funktionsladet projekt uafhængigt for at nå personlige / forretningsmæssige mål. Hvad du har brug for er bare at vide, hvilket webdesign værktøj du skal vælge med dette formål.

Med et sådant sortiment af webbyggesoftware tilgængeligt i disse dage, kan valget af det rigtige system være en udfordring. Derfor er det et must at grundigt udforske og lære problemet for at få et gratis websted sammen med et gratis domænenavn.

Naturligvis adskiller webdesignværktøjer sig såvel som deres vilkår, prisindstillinger og funktioner inkluderet i de leverede planer. Dette betyder, at professionelle webbygningsplatforme som webstedsbyggere tillader opsætning af gratis konti og ofte tilbyder gratis underdomæner, der fungerer som midlertidige webstedsadresser, mens projekterne er under opførelse.

Læs også:Mest populære webstedsbyggere.

Så snart dit websted er klar til offentliggørelse, skal du enten vedhæfte et tidligere købt domæne til kontoen eller opgradere til en af ​​de betalte planer, systemet leverer. Betalte abonnementer giver mulighed for tilpasset domænenavnstilslutning. Som et resultat får du et helt gratis websted med en betalt hosting, der giver dig mulighed for at få mest muligt ud af dens funktionalitet.

Nogle gange giver webstedsbyggerne dig mulighed for at bruge et gratis domænenavn på de vilkår, som du f.eks. Køber en årlig plan, eller bruge andre betalte værktøjer / betingelser, som systemet indebærer til gengæld for et gratis domænenavn.

To muligheder forklaret: Website Builder vs. Hosting

Rækken af ​​webudviklingsværktøjer er virkelig omfattende og alsidig, men der er stadig to pålidelige muligheder for webudvikling. Du kan enten bruge en webstedsbygger eller vælge pålidelig hosting, der giver gratis domæneforbindelsesfunktion.

Lad os se på to platforme, som er de mest populære og troværdige repræsentanter for begge typer systemer. Disse er Wix og Bluehost.

Wix – Gratis webstedsbygger og domænenavn på et sted

Wix.com

Wix – er den øverste webbygningsplatform, der indtager den højeste placering på listen over moderne DIY-websitebygere. Det giver i øjeblikket millioner af websteder over hele kloden, hvilket giver utallige fordele som bugging og e-handelsmotorer, gratis responsive meget tilpassede skabeloner, professionelle designtilpasningsværktøjer, alsidige tilgange til webudviklingsprocessen og prispolitik.

Wix gør det muligt at starte og administrere webstedet gratis og dermed tilbyder det en gratis uendelig plan, der giver dig mulighed for at starte et projekt uden skjulte afgifter.

Alle websteder oprettet med en gratis plan oprettes oprindeligt på et Wix-mærket underdomæne. Dette er nok til at teste funktionerne i tjenesten og øve dine webdesignfærdigheder. Dog vil Wix-underdomæne bestemt ikke være nok til at offentliggøre og promovere dit websted.

For at kunne styrke dit websteds popularitet, anerkendelse og søgemaskinepositioner gør Wix det muligt at opgradere til en af ​​sine betalte planer. Hver af dem har en mulighed for din egen domænenavnforbindelse. Sådanne domæner leveres uden omkostninger for de brugere, der beslutter at få årsplaner.

Læs også:
Wix Review.
Sådan bruges Wix Website Builder.

Prøv Wix gratis

Bluehost – Gratis domænenavn og hosting til WordPress

bluehost.com

Bluehost – er en genkendelig leder af niche og den største hosting-udbyder, der officielt er anbefalet af WordPress. Platformen har mange fordele, der adskiller den fra konkurrenterne. Disse inkluderer et-klik WordPress-installation, overflod af integrerede scripts og plugins, stærk oppetidshastighed, hurtig sidehastighedshastighed, overkommelig prisfastsættelse, e-handelsfunktioner, lokaliserede SEO og indholdsmarkedsføringsmuligheder, widgets og apps til forretningswebsteder og mange flere.

Bluehost leverer omfattende gratis domænenavnstilslutningsmuligheder inkluderet i dens abonnementer. Valget af den bedst egnede plan skal afhænge af din hjemmesidtype, kompleksitet, struktur og nogle andre afgørende aspekter som opbevaringsplads, båndbredde, ekstra SSL-forbindelsesmuligheder, e-mail-konti, sikkerhedsindstillinger osv. Uanset hvilken plan du beslutter at vælge, får du et domænenavn som en bonus uden at skulle betale for det.

Det er op til dig at vælge den mest passende løsning, der fungerer bedst til dit projekt og kommer op til dine individuelle webdesignbehov. Uanset hvilken mulighed du til sidst vælger, får du en mulighed for at få et domænenavn helt gratis.

Læs også: Bluehost anmeldelse.

Prøv Bluehost nu

Sådan får du et domænenavn til dit websted gratis

Nu hvor du er opmærksom på to mest populære muligheder for at oprette et websted med dit eget domænenavn gratis, er det fornuftigt at give mere detaljerede retningslinjer for deres anvendelse. Dette vil hjælpe dig med at finde ud af de vigtigste trin, der er nødvendige for at starte og styre et websted med Wix og Bluehost, samt fokusere på måderne til at få gratis domæner fra hvert af disse systemer.

Hvis du beslutter at foretrække at bruge webstedsbyggeren og vælge Wix til dette formål, skal du huske på følgende liste over trin, som du forventes at gennemgå for at starte et websted fra bunden:

 1. Tilmelde til webstedsbyggeren, der giver dine loginoplysninger. Du kan enten bruge din e-mail- eller sociale netværkskonto til at registrere dig i systemet.
 2. Vælg en skabelon. Webstedsbyggeren tilbyder dig en liste over nichespecifikke skabeloner at vælge imellem. Alle af dem er lydhøre, gratis og kan tilpasses. Så snart du vælger dit skabelon og fortsætter med at redigere det, vil systemet automatisk tilbyde dig at sammensætte et gratis underdomæne til dit websted. Dette vil være tilstrækkeligt til at designe webstedet og teste systemsættet, før det offentliggøres.
 3. Rediger temaet. Det er ikke nødvendigt at besidde kodningskompetence for at udvikle og redigere websteder med systemet. Bare tilføj det krævede indhold, upload mediefiler, rediger SEO-indstillinger, integrer widgets og apps for at give dit projekt det krævede design.
 4. Vælg abonnementsindstillingen, og udgiv projektet. Før du går live, skal du vælge den plan, du vil opgradere til. Wix tilbyder flere prisindstillinger at vælge imellem, og alle af dem gør det muligt at vedhæfte et domænenavn, som vil være gratis i det første anvendelsesår, der er givet, at du foretager en engangs årlig betaling.

Det handler om at få et gratis domæne fra Wix webstedsbygger. Der er ikke noget kompliceret ved det. Hvad mere er, webstedsbyggeren gør det muligt at få mest muligt ud af domænenavn og generel webstedsydelse uden skjulte gebyrer overhovedet.

Prøv Wix gratis

Når det kommer til lancering af websteder med WordPress og at vælge Bluehost som den mest passende hosting-udbyder, vil processen med webstedsudvikling overhovedet ikke være kompliceret. Her er de trin, du skal gennemgå for at udføre opgaven:

 1. Tilmeld dig hosting-kontoen. Som nævnt ovenfor viser Bluehost sig at være det bedste valg til dette formål, da det officielt anbefales af CMS. Se gennem planerne, som Bluehost tilbyder at være vært for dit websted. Vær opmærksom på, at hver af dem har en gratis domænenavnstilslutningsmulighed, som tilsvarende giver mulighed for gratis webstedsudvikling og yderligere styring.
 2. Installer WordPress. Så snart du er færdig med domæne- og hostingvalg, skal du gå videre til at installere WordPress. Dette tager kun et par minutter, mens systemet genererer instruktioner og retningslinjer for, hvordan man udfører opgaven med maksimal effektivitet og uden fejl.
 3. Juster indstillingerne. Før du vælger en skabelon og opretter dit første indlæg, er det ønskeligt at opsætte grundlæggende WordPress-parametre. Dette skal gøres i den tilsvarende “Indstillinger” -afsnit på admin-panelet.
 4. Vælg og tilpas skabelonen. WordPress leveres med interne og eksterne skabeloner, som du kan vælge og integrere i dit websted for yderligere tilpasning. Design er både gratis og betalt, så husk dit valg, når du gennemser dem. WordPress tilbyder desuden omfattende skabelontilpasningsmuligheder og værktøjer, der giver dig mulighed for at oprette enestående webdesign.
 5. Installer plugins. Vælg og installer widgets / plugins, der mest matcher din webstedsspecialisering. WordPress-plugins er mange, og de fås i gratis og betalte varianter, der passer til ethvert budget.
 6. Konfigurer webstedsanalyse. WordPress-webstedsanalyse hjælper med at spore dens præstations- og promoveringsperspektiver. Du kan konfigurere widgets og plugins, der hjælper dig med at spore disse parametre for at være i stand til at foretage de krævede indstillinger til tiden.

Efter at have afsluttet etaperne, er du velkommen til at tilføje indlægene på en gang eller planlægge deres offentliggørelse. Endelig kan du gå live med dit gratis domænenavn.

Installer WordPress gratis

Sådan opretter du et gratis websted med dit eget domæne

Bortset fra at købe et nyt domænenavn fra webstedsbyggeren eller hosting-udbyderen, er der en mulighed for at forbinde det, du tidligere har ejet. Det betyder ikke noget, hvor du har den – du kan vedhæfte eller overføre den til din nye konto ved at følge de retningslinjer, systemet genererer.

Standard handlingsplan ligner den, der er anført i den foregående del af artiklen. Der er dog også nogle få nuancer, du skal overveje for at gøre domænenavnets forbindelse til en succes.

 • for det første, der er ikke behov for at købe et nyt domæne fra det system, du arbejder med. Dette sparer til sidst din indsats, tid og penge.
 • For det andet, skal du ikke glemme at ændre DNS-indstillingerne for at gøre domænet berettiget til overførsel, hvis nødvendigt.

Du skal typisk logge ind på dit domænenavn-kontrolpanel og ændre NS-posterne til dit domæne i henhold til instruktionerne fra den valgte webstedsbygger eller hostingudbyder. Hele proceduren tager ikke lang tid og kan gennemføres selv af en nybegynder.

Tip til oprettelse af dit eget websted med brugerdefineret domæne

Har du ret i at starte et websted med et brugerdefineret domæne? For at gøre yderligere webstedsudvikling og forfremmelse til en succes, skal du være opmærksom på must-have-reglerne. Her er et par tip, som du kan følge for at nå det ønskede resultat:

 • Undgå at bruge underdomæner. Mens de fleste webstedsbyggere tilbyder underdomæner lige fra starten, er det ikke tilladt at fortsætte med at bruge dem efter din webstedspublikation. Underdomæner fungerer godt til at teste webbygningssoftwaren og udforske dets funktionssæt, men de vil ikke være et godt valg til videreudvikling af websteder og promovering;
 • Brug en passende udvidelse af domænenavne. Domain extensions kan have specifikke anvendelser, så sørg for at vælge en der beskriver essensen af ​​din virksomhed. Dot-com foretrækkes for det meste, fordi de fleste af brugerne skriver .com uden at tænke over det. Her er nogle andre topudvidelser: co, info, net, org, biz, mig. Hvis dit websted handler om en organisation, kan .org være en god mulighed. Hvis det er et informativt websted, vil det at få en .info-udvidelse heller ikke skade dig.
 • Tænk to gange, når du vælger et domænenavn. Et domænenavn skal oprindeligt afspejle din virksomheds specialisering og brand name. Det er ønskeligt at gøre det enkelt, mindeværdigt og kort. Et godt domæne skal også indeholde en del af dit firmanavn for at definere dens tilknytning eller nøgleord / udtryk / sætninger, der beskriver din virksomhed til fordel. Sørg for, at dit domæne er unikt, så brugerne ikke forveksler det med dem, der tilhører dine konkurrenter.
 • Deal ikke med gratis domænetjenester. Sagen er, at de fleste gratis domæneregistratorer ofte tilbyder domæner med .tk, .ml og andre udvidelser. Dette er ikke godt for troværdige fuldt udstyrede projekter, der er oprettet med langsigtede mål. Derudover har du ikke fuld kontrol over domænenavnet, da det er registratoren (ikke dig), der faktisk ejer det. Ligeledes kan du kun fungere som domænebruger, men ikke som en licenseret ejer, hvilket betyder, at du ikke har overførselsrettigheder. Endelig bruger spammere ofte gratis domæneudvidelser til at sprede ondsindede koder.

F.A.Q

 1. Kan jeg bruge et tidligere købt domænenavn til mit nye websted?

  Faktisk, ja. Hvis du allerede ejer et domænenavn og ønsker at oprette et nyt websted, kan du oprette forbindelse / overføre det til den nye konto. Brug de retningslinjer, der er genereret af det system, du arbejder med, og det, du har brugt til at lancere et nyt websted. For at afslutte processen skal du typisk logge ind på dit domænenavn-kontrolpanel og ændre NS-posterne for dit domæne i henhold til instruktionerne fra den valgte webstedsbygger.

 2. Er der nogen bygherrer, der tillader gratis forbindelse fra mit eget domæne?

  Ja, der er webstedsbyggere, der giver mulighed for gratis tilpasset domænenavnforbindelse. Du kan enten købe et nyt domæne via systemet eller bruge dit eksisterende domæne. Den eneste ulempe ved den gratis konto er en ganske mærkbar annonce, der vil blive placeret på dit websted. Du kan slippe af med det ved at opgradere din konto. De fleste webstedsbyggere antyder dog, at du skal opgradere til en af ​​deres betalte planer for den årlige periode og foretage en engangsbetaling på én gang.

 3. Hvordan kan jeg få et gratis domænenavn?

  Freebie elskere glæder sig! Mange bygherrer tilbyder et års gratis registrering af domænenavne, hvis du vælger at gå med en årlig plan. Bemærk, at når dit første år udløber, skal du betale for din årlige fornyelse af domænenavn. Du kan få et gratis domæne som en bonus fra Wix webstedsbygger ved betaling i 12 måneder i forvejen (gælder for alle planer).

 4. Hvorfor skal du opgradere?

  Online webstedsbyggere lader dig oprette et websted uden at betale en cent, det er der ingen tvivl om. Men du skal indse, at intet er gratis, især webstedsbyggere. Webhosting koster penge, at leje et sted at placere serverne koster penge, hardware koster penge, kundesupport koster penge.

Så det er naturligt, at enhver, der kører en gratis webtjeneste, på en eller anden måde skal betale godt for deres omkostninger og sandsynligvis endda ønsker at tjene penge. Naturligvis ønsker de at tjene penge – hvorfor ellers ville de opgive deres tjenester gratis? Her er nogle typiske grunde til, at de tilbyder gratis tjenester:

 • At tjene penge på annoncer vises på dit websted og / eller dit kontrolpanel.
 • At fremme deres eget brand med underdomæner og copyright på sidefoden på dit websted.
 • De tilbyder gratis startplaner i håb om at lokke kunder til skift til betalte pakker.

Hoveddelen er, at du aldrig får en komplet webtjeneste med en gratis konto. Selvom vi bruger så mange gratis softwaresystemer hver dag, inklusive browsere, e-mailklienter og messengers som Skype, er der ingen freebies når det kommer til webstedsoprettelse.

Med en typisk webstedsbygger kan du kun opgradere din gratis konto til et annoncefrit sted med et brugerdefineret domænenavn for et par dollars pr. Måned! Vi anbefaler kraftigt, at du køber en premiumkonto, hvis du vil øge troværdigheden og professionaliteten.

Opret et GRATIS websted & Domæne

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map