Sådan oprettes et websted uden en webstedsbygger

hvordan man laver et websted uden en webstedsbygger


Global Web er vokset til et enormt digitalt miljø med over 200 millioner websteder, der opererer online. Regelmæssige brugere som dig lancerede størstedelen af ​​disse websteder uden dybdegående kodning eller programmeringsviden. I mange år har processen været spørgsmålet om uendelige forsøg og fejl, eksperimenter, fejl, indtil webstedsbyggerne debuterede på den digitale arena.

Nye webstedsbygningsværktøjer fik tabellerne til at blive specielt for nybegynder. De syntes at være en simpelt instrument at komme med et klar til brug-site og gå let online. Selvom traditionelle webstedsbygningsteknikker krævede en vis teknisk baggrund og mindst et minimum af webdesignoplevelse for ikke at nævne andre væsentlige problemer som at administrere hosting, registrere et domæne osv. alt-i-en-løsning ud af boksen. Med andre ord behøver du ikke være interesseret i tekniske problemer, sikkerhed eller opdateringer, men fokusere på indholdet, promoveringen og markedsføringen.

Naturligvis kan webstedsbyggere ikke betragtes som en ultimativ løsning til at oprette og promovere websteder. De lægger dog bestemt en lethed på derefter processen, så du kan fokusere på de vigtigste mål, mens tekniske problemer håndteres af platformen. På trods af effektiviteten og produktiviteten ser nogle brugere stadig efter en chance for at oprette et websted uden en webstedsbygger. I denne vejledning vil vi beskrive alle trin såvel som snubleblokke på vejen til implementering.

Hvorfor du muligvis har brug for at oprette et websted uden en webstedsbygger

På trods af alle frynsegoder, der leveres af webstedsbyggerne, undgår nogle brugere dem for at drage fordel af nogle afgørende problemer, som de tror ville fungere. Deres hastighed efter fordele ser imidlertid ud til at være andet end en forhindringsløb. Når folk vælger CMS-platforme og open source værktøjer i stedet for webstedsbyggerne, higer de normalt efter:

 • Uafhængighed. Muligheden for at skifte mellem platforme, ændre webstedets specifikation, flytte til billigere hosting osv. Selvfølgelig kan det være en fælde at holde sig til en enkelt software. På den anden side, hvis fælden har alt hvad du har brug for for at bygge, køre og markedsføre dit websted, er der virkelig et behov for at ændre det? Webstedsbyggere ser måske et hit begrænset med hensyn til skabeloner eller migrationsfunktioner, men hvis du bygger et websted, der har lang tid, vil de ikke være til nytte.
 • Backend-kontrol. Denne faktor er bestemt af stor betydning, så brugerne kan oprette et unikt websted. De kan få adgang til systemer HTML / CSS samt implementere deres PHP-viden for at bringe enhver webdesignide til live. Men er der virkelig behovet for at anvende alle disse færdigheder og viden, mens webstedsbyggerne kommer med færdige skabeloner, der er lette at tilpasse? Derudover kan hver eneste ændring have indflydelse på den måde, dit websted vil køre på mobile enheder, mens klar til brug layout er optimeret for mobilbrugere, uanset hvilken type enhed de bruger. Naturligvis leverer webstedsbyggere ikke så meget kreativ frihed, som du muligvis har brug for. På den anden side kræver denne frihed dyb teknisk viden, som de fleste brugere mangler.
 • Forbedret fleksibilitet. Tusinder af gratis og betalte plugins, tilføjelser og app sikrer ubegrænsede tilpasningsmuligheder. Du er fri til at bruge enhver widget, du har brug for. Du er dog den eneste person, der er ansvarlig for deres drift, kompatibilitet eller opdateringer.
 • overkommelighed. Nogle brugere synes stadig, at det er dyrere at bruge en webstedsbygger. Du skal overveje hostingomkostninger, domæneregistrering, betalte temaer og plugins. En af disse kan gøre dit projekt meget mere hvis man sammenligner det med websteder, der er oprettet ved hjælp af software til webstedsbygning.

Hovedproblemet med at oprette et websted uden webstedsbyggere er det faktum, at du har brug for at håndtere hvert eneste trin fra at oprette et websted til plugin-opdateringer. I dette tilfælde bør vi ikke undervurdere den værdi, der leveres af alt-i-én-komfort i lyset af webstedsbyggerne. Hvis dette ikke lyder overbevisende. Lad os se på trin, du skal udføre, når du bygger et websted helt på egen hånd uden hjælp fra webstedsbyggere.

Kom godt i gang uden en webstedsbygger

Valg mellem webstedsbyggere og traditionelle CMS-platforme er mest afhængig af brugernes evner, budget og mål. Næsten halvdelen af ​​alle sider er oprettet uden webstedsbyggerne i det mindste i øjeblikket. Men inden du dykker dybt inde i verdenen af ​​HTTP-filer, webstedsindstillinger, domæneregistre og hostingudbydere, vil vi gerne afklare nogle grundlæggende problemer.

Hvis du opretter et websted uden webstedsbygger, er du ansvarlig for oprettelse og organisering af dets digitale indhold, sikkerhed og drift. Det er ikke en alt-i-en-løsning som de fleste webstedsbyggere. Med andre ord vil du håndtere domæneregistrering og hosting separat, medmindre du beslutter at købe en pakke, der inkluderer både hosting og domænenavn. Processen er faktisk ikke så hård som du måske tror. På den anden side kræver det nogen tid at få dig til at føle dig lidt ubehagelig med separate teknologier, du har brug for at skifte mellem fra tid til anden.

Læs mere: CMS eller webstedsbygger? – en dybdegående sammenligning af alle fordele og ulemper ved at bruge webstedsbyggere og CMS.

Hvad angår trinnene, skal du gøre følgende.

Trin 1 – Vælg en platform

Faktablad:
Live websteder, der opererer af:
WordPress – 27.165.799 websteder;
Wix – 3.383.125 websteder;
Joomla – 2.245.565 websteder;
Shopify – 1.259.029 websteder.
Data leveret af BuiltWith.

Beslutning om platformen er et trin, der definerer projektets succes. Det afhænger af dit websteds mål og mål. Skal det være en online butik, en blog eller et websted for små virksomheder? Selvom CMS-platforme er meget uafhængige såvel som ubegrænsede tilpasningsmuligheder, tjener de også forskellige formål.

Nogle er fokuseret på enkle websteder, mens ændringer og ændringer kræver gode programmeringsevner for at gøre en simpel skabelon til en digital butik. De fleste systemer tilbyder et tomt webdesignende miljø, hvor du skal lave noget kodning for at få et færdigt websted, der opfylder dine oprindelige krav.

Sammenlignet med webstedsbyggere: alle webstedsbyggere kan opdeles i flere kategorier afhængigt af dine mål. Nogle platforme er designet til at oprette websteder og porteføljer for små virksomheder, andre er gode til at oprette e-handelsprojekter eller destinationssider. Brugere skal kun vælge det, der passer til dem, og begynde at redigere.

Læs mere: Mest populære webbygningstjenester – opdag de mest populære værktøjer til at starte dit eget websted fra bunden.

Trin 2 – Registrer et domænenavn

Et andet afgørende trin, der tjener forskellige formål:

 • Brugernes opmærksomhed – et domænenavn er projektrepræsentationen og den første ting, der kan gøre et godt indtryk. Tanken er at gøre det så mindeværdigt og unikt som muligt.
 • SEO-påvirkning – et domænenavn er en websteds URL-adresse. Ligesom andre URL-typer kan det have en stor SE-effekt. Tanken er at bruge nøgleord i fokus i URL-navnet for at gøre webstedet mere SEO-venligt og relevant.
 • Byg et brand – et domænenavn hjælper dig med at opbygge et brand fra starten og skille sig ud fra tusinder af konkurrenter. Et skarpt og eksklusivt domæne vil helt sikkert øge din webstedsgenkendelse.

Der er flere måder at vælge og registrere et domænenavn. Som regel skal du håndtere processen separat ved hjælp af specielle tjenester, der giver dig mulighed for at vælge form brandable eller generiske navne leveret af domænegeneratorer. Det bedste alternativ er at vælge brandable domæner eller såkaldte TLDs (Top Level Domains).

Mest populære domænezoner på topniveau

Populære TLD'er Data leveret af Statista.

Først og fremmest skal du vælge en udvidelse, afhængigt af webstedstypen. Digital indhold eller placering. Derefter skal du kontrollere tilgængeligheden og endelig købe den med yderligere årlig fornyelse.

Sammenlignet med webstedsbyggere: Som vi tidligere har nævnt, kommer webstedsbyggere som en alt-i-en-løsning. Det betyder, at gratis domæner allerede er inkluderet i pakkeprisen. Du kan linke dit websted til dit eget unikke domæne eller bruge et brugerdefineret navn fra platformen. Bemærk, at den anden variant ikke er til langvarige projekter.

Læs mere: Valg af et rigtigt domænenavn – nyttige tip og tricks, hvordan du vælger det bedste domænenavn til dit fremtidige websted.

Trin 3 – Vælg Hosting

Faktablad:
Brug af verdenshosting:
GoGaddy – 29.275.259 websteder;
1og1 IONOS – 7.908.743 websteder;
Bluehost – 2.060.268 websteder;
SiteGround – 1.950.133 websites.
Data leveret af BuiltWith.

Så du har allerede en platform og et domænenavn registreret. Nu skal du tænke på et sted hvor du kan være vært for dit websted med alle dens filer. At vælge en vært er det samme som at vælge et køleskab. Du vil have alle dine produkter opbevaret sikkert i korrekt stand med hurtig og enkel adgang, når du har brug for.

Endnu en gang vil valget helt stole på dig. Brugere bliver nødt til at beslutte sig om hostingtypen. Hvorvidt det bliver en delt, dedikeret eller Sky hosting. Hvor meget båndbredde eller opbevaring har du brug for? Har hosting god ydelse og sikkerhedsfunktioner? Er det fleksibelt nok til at håndtere problemfri integration? Hvor meget koster det? Det er det spørgsmål, du skal svare på din egen.

God ydelse, oppetidshastighed, sidehastighedshastighed, sikkerhedsmidler, kundesupport er vigtige problemer, du har brug for for at holde øje med. Desuden er de fleste platforme temmelig vanskelige at bruge. Du har brug for noget tid til at finde ud af, hvordan det fungerer, og ikke nævne indstillinger for webstedet. God hosting er ikke så billig, som de fleste mennesker tror. Prisen kan variere fra $ 1 til $ 20 afhængigt af platformen og funktioner, den leverer.

Sammenlign med webstedsbyggere: endnu en gang kommer webstedsbyggere som en klar-til-brug web-løsning uden behov for at bekymre sig om hosting, ydeevne eller sikkerhed. Vælg blot en plan og et websted, der er vært med alle nødvendige antispam- og DDoS-beskyttelsesmidler et sted. Derudover er nogle webstedsbyggere endnu billigere end en enkelt hostingløsning, der ikke inkluderer domæne- og skabelonpriserne.

Læs mere: Oprettelse af et websted uden vært – vælg mellem alternativer til webhosting for at gøre dit websted live uden hostingproblemer.

Trin 4 – Find et tema

Det er her nogle webstedsbyggere ser lidt mere begrænsede ud sammenlignet med CMS-platforme. Hvis du beslutter at oprette et websted uden webstedsbyggere, får du adgang til et uendeligt udvalg af temaer for alle typer. De inkluderer gratis og betalte layouts opdelt i kategorier. Du kan frit vælge en fremtidig digital butik. Online magasin, portefølje osv.

Mens gratis temaer ser næsten de samme ud med nogle små forskelle, bruger millioner af brugere dem allerede. Med andre ord kan det at gøre et virkelig unikt websted være besværet, især hvis du ikke har tilstrækkelig teknisk baggrund. Betalte skabeloner er muligvis en god løsning på problemet. De ser mere stilfulde og professionelle ud. De kræver dog ekstra kontanter. Prisen kan variere fra $ 20 til $ 500. Denne kendsgerning gør processen ikke så omkostningseffektiv, som nogle måske tror fra starten.

Sørg for, at temaet er mobilvenligt. Skynd dig ikke at vælge den første. Som regel er nogle layouts tilgængelige i preview-tilstanden. Se på, hvordan dit fremtidige websted vil se ud på forskellige mobile enheder med forskellige skærmdimensioner.

Responsiv webside

Når du har valgt et tema, kan du ikke øjeblikkeligt redigere og tilpasse det. Brugere skal downloade det og derefter overføre temafiler til deres hosting. Editoren vil være tilgængelig i kontrolrummet eller instrumentbrættet med alle nødvendige webstedsindstillinger og instrumenter. Der kan du ændre temaer når som helst samt bruge layout, der tilbydes som standard. Log ind og begynd at oprette et websted.

Sammenlignet med webstedsbyggere: webstedsbyggere tilbyder færdiglavet skabelon med alle nødvendige sektioner. Du behøver ikke at downloade filer eller overføre dem til din hosting. Vælg en skabelon, du kan lide, og start med at redigere den med det samme. Ingen skræmmende betjeningspaneler eller kontrolpaneler. Inline-redigering betyder, at du ser alle ændringer på siden på én gang. De fleste platforme er baseret på træk-og-slip-funktion, mens skabelonpriser allerede er inkluderet i planen.

Trin # 5 – Byg indhold og sider

Det er her du bliver nødt til at hente nogle færdigheder og forstå forskellen mellem statiske og dynamiske sider. Med andre ord er hver af dine webstedsektioner, blogindlæg eller artikler en statisk side. Hver gang du vil oprette en ny, har du brug for en separat side. Og hver gang redigeringsprocessen gentages.

reTraditionelle CMS-platforme er temmelig komplicerede. Det er ikke kun din kopiér og indsæt tekst og gå online. Selvom det muligvis er let at oprette nye indlæg, er situationen med andre sektioner en anden. Nogle gange bliver du nødt til at holde øje med udseendet, tilføje medieindhold eller andre sideelementer inklusive kortkoder, scripts, arbejde med overskrifter og sidefødder, oprette menuer, tags, kategorier osv. Alle disse processer skal du håndtere manuelt.

Sammenlignet med webstedsbyggere: det er meget let at oprette nye sider og redigere eksisterende med webstedsbyggere. Du har allerede en færdiglavet skabelon. Alt hvad du behøver er at ændre placeringen af ​​blokke, fjerne dem, du ikke har brug for, eller tilføje sektioner. Derefter indsætter du blot tekster, træk-og-slip mediefiler, og her er du! Din side er klar.

Trin 6 – Tilpas dit websted med plugins

Dit websted skal være funktionelt nok. Ellers vil besøgende forlade det til et mere brugervenligt alternativ. Bortset fra funktionalitet giver forskellige plugins og tilføjelser dig mulighed for at nå forudgående mål som brugeranskaffelse, voksende abonnentliste, analyse og mere. De fungerer muligvis godt, når du har brug for at bringe dit projekt til et nyt niveau.

Plugin er bits af software, der hjælper dig med at opbygge mere levende og ajourførte sider. Som regel er installation af plugin meget let. Du bliver dog stadig nødt til at håndtere det på egen hånd. Du har adgang til et stort marked og find den du har brug for. Nogle er gratis, mens andre betales. Du har naturligvis brug for følgende i det mindste for at komme i gang:

 • Knapper til sociale medier – at lade brugerne dele indhold og have maksimal eksponering fra indholdet.
 • Analytics – plugins er designet til at lade dig spore brugere, trafikkanaler, publikums placering osv.
 • Mediefiler – Brug plugins til at oprette fantastiske gallerier eller skydere. Vedhæft videoer fra større streamingplatforme for flere brugers engagement.
 • Sikkerhed – anti-spam-systemer, DDoS-beskyttelse, specielle værktøjer til at forhindre svindel og svig.
 • SEO – specielle plugins, så du kan opsætte dit websted SEO og gøre indholdet mere venligt til søgemaskinebots.

Du vil være i stand til at administrere alle dine plugins fra betjeningspanelet. På samme tid er du den eneste, der er ansvarlig for deres drift og hurtigopdateringer. Nogle plugins kan indeholde viruskode eller malware. Så du kan vælge bedre betroede udviklere og produkter.

Sammenlignet med webstedsbyggere: selvom webstedsbyggerne ikke kan prale af en sådan enorm række plugins, har nogle deres tilpassede appmarkeder og butikker med tilstrækkelige tilføjelser og widgets til at tilpasse dine sider. Der kan du finde alt fra enkle kalendere og begivenhedsadministratorer til mere komplicerede kontakt- og pop-up-widgets. Desuden tilbyder de fleste webstedsbyggere enkel integration med analytiske og e-handelstjenester fra tredjepart.

Trin 5 – Gå online

Scenen er indstillet, det grønne flag falder. Nu har du dit websted klar til at offentliggøre. Tryk blot på “public” -knappen og oversigt dit websted online, hvilket gør det tilgængeligt for brugerne. Du tror måske, at dette faktisk er det. Dog kræver et websted konstant support og vedligeholdelse.

De, der beslutter at undgå at bruge webstedsbyggere, overlades bogstaveligt talt til deres egne. Hvis et plugin fungerer med fejl, er der ingen, der kan hjælpe dig. Hvis temaet fungerer dårligt på tabletter., Er der ingen, der kan hjælpe dig. CMS-platforme har ikke kundesupport. Forbered dig på at gennemse mange sider og fora på søgning efter brugere med det samme problem. Vedligeholdelse og support er alt dit ansvar såvel som webstedsdrift.

Sammenlignet med webstedsbyggere: Websitebyggere tilbyder flere måder at løse forskellige problemer på. Platformen tager det eneste ansvar for vedligeholdelse, support og korrekt webstedsdrift. På den anden side, mens det er en alt-i-én-løsning, hvis noget går ned, går webstedet helt ned.

Bundlinjen

At oprette et websted uden en webstedsbygger er en lang og kompliceret sti til den endelige implementering. Du bliver nødt til at forberede dig på udfordringer og forhindringer på vejen til at gå online fra at finde en ordentlig hosting og tema til redigering og tilpasning af websteder. Brugere bliver nødt til at håndtere hvert trin på egen hånd uden professionel assistance. Af denne grund kan opgaven være risikabel, medmindre du har tilstrækkelig teknisk baggrund. Selv i tilfælde af stor kodning og webdesign færdigheder, vil processen blive til adskillige forsøg og indsats.

Webstedsbyggere var designet til at gøre byggeprocessen lettere. Dette er målet, de tjener, mens de leverer en alt-i-en-løsning til både nybegynderne og erfarne webstedsejere. Selvom de ikke reserverer så meget plads til tilpasning og webuafhængighed, kommer de som et enkelt, men kraftfuldt digitalt miljø med bogstaveligt talt alle funktioner, du muligvis har brug for på trods af webstypetypen og -målene.

Opret dit websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map