Sådan overføres domæne fra GoDaddy til Wix

Sådan overføres domæne fra GoDaddy til WIX


Har du ret i at skifte dit domænenavn fra GoDaddy til Wix? Årsagerne hertil kan være mange. Du kan muligvis være ejer af GoDaddy-domænenavnet, der er villig til at flytte til Wix, for eksempel, eller du kan simpelthen ikke være tilfreds med de vilkår eller prispolitikker, som systemet tilbyder. Uanset hvilke intentioner og mål du er drevet af, vil du støde på en bestemt handlingsalgoritme for effektivt at udføre opgaven.

Der er flere trin, du bliver nødt til at udføre for at gøre hele processen til en succes. Hvad du dog skal vide, er, at Wix gør det muligt at vælge den mest fordelagtige mulighed, der kommer op til dine behov.

Du kan enten beslutte at overføre dit GoDaddy-domænenavn til Wix eller forbinde det til din nye Wix premium-konto. Forskellen mellem mulighederne er afgørende.

Domæneoverførsel betyder, at du helt vil flytte det fra en platform til en anden. Når du beslutter at forbinde domænenavnet til Wix, betyder det imidlertid, at det forbliver hostet med GoDaddy, men det vil stadig blive peget på dit nye Wix-websted.

Uanset hvilken mulighed du til sidst vil gå for, skal du indse, at overførsel af domænenavn er det mest ansvarlige og sandsynligvis det mest udfordrende skridt at møde og afslutte. Lad os se, hvad du kan gøre ved hver af disse situationer for at håndtere dem på den bedst mulige måde.

Retningslinjer for GoDaddy til Wix-domæneoverførsel

Når du beslutter at overføre dit GoDaddy-websted fuldstændigt til Wix Premium-konto, bliver du nødt til at indse, at det nu bliver din eneste domæneregistrator. Med andre ord administreres alle dine domænekontakter, DNS-indstillinger og tilmeldingsbetalinger udelukkende på din Wix-konto.

Vær dog opmærksom på, at overførsel af domæner kun gælder for disse websteder, der er registreret i visse zoner. De vigtigste typer domænenavne, som du kan overføre til Wix, inkluderer .com, .org, .net, .biz, .info, .co, .tv, .guru, .email, .expert, .fotografering, .billeder, .rum, .rocks .tokyo, .xyz.,. com, .klub, .opløsninger,. i dag, .teknologi,. tip, .center,. bibliotek, .ninja, .foto, .land, .agency, .gift, .ferie, .kristmas, .shop og .mx.

For at starte domæneoverførselsprocessen, skal du først få tilladelsen (EPP) -kode fra din GoDaddy-registrator. Udfør følgende trin med dette formål:

 1. Få adgang til din GoDaddy-konto;
 2. Klik på brugernavnet i øverste hjørne af siden;
 3. Vælg afsnittet “Mine produkter”, og marker derefter fanen “Administrer” ud for det domæne, du skal overføre;
 4. Find afsnittet “Yderligere indstillinger”;
 5. Marker fanen “Hent godkendelseskode”. Hvis du ejer mere end 6 domænenavne på den samme konto ad gangen, skal du klikke på fanen “E-mail min kode”.

Når du har udført disse trin, får du tilladelseskoden til den e-mail-adresse, der er registreret til dit domænenavn. Husk, at hvis du har registreret domænenavnet eller ændret dets oplysninger for nylig, vil det være utilgængeligt for overførsel i løbet af 60 dage. I dette tilfælde har du stadig tilladelse til at oprette forbindelse til din Wix-konto. Denne mulighed vil blive drøftet yderligere.

Sådan overføres GoDaddy-domænet til Wix

For at overføre GoDaddy-domænenavnet til Wix efter erhvervelsen af ​​tilladelseskoden, skal du følge nedenstående retningslinjer:

 1. Opgrader til Wix Premium-konto og klik på knappen “Fortsæt” efter at have lært instruktionerne;
 2. Trin 1- Læs instruktionerne

 3. Angiv det domænenavn, du vil overføre, og klik derefter på knappen “Send”;
 4. Udforsk rullemenuen for at finde den service, domænet tilhører (i vores tilfælde – dette er GoDaddy) og aktiver derefter fanen “Fortsæt”;
 5. Trin 2 - Vælg GoDaddy

 6. Udfyld retningslinjerne, som systemet genererer, og marker de krævede afkrydsningsfelter;
 7. Trin 3 - Marker alle felter

 8. Vælg domæneudvidelsestermin (ikke mindre end et år);
 9. Rediger dine kontakter om nødvendigt, eller lad dem være uændrede;
 10. Vælg privatlivets indstilling for at gøre dit domænenavn info enten privat eller offentlig;
 11. Vælg den foretrukne betalingsmulighed, og fuldfør købet.

Hvis du har gjort alt korrekt, modtager du e-mailen fra [email protected] til den postkasse, der er forbundet til dit domæne. Aktivér bekræftelseslinket for at afslutte overførslen.

Der er et afgørende spørgsmål, som du også skal informeres om: hele processen med overførsel af domænenavn kan tage op til 7 dage at være fuldstændig afsluttet.

Vi anbefaler dog ikke at overføre dit GoDaddy-domænenavn til Wix lige fra starten, men først at oprette forbindelse til den nye konto. Dette vil være meget hurtigere (omkring 48 timer) og viser dig fordelene ved kører et Wix-baseret websted.

Hvad du skal vide, inden du starter forbindelse til domænenavnet, er at Wix tillader at gøre det på en af ​​to måder. Den første indebærer, at domænet forbindes direkte til Wix-navneservere, mens det andet giver dig mulighed for at forbinde domænenavnet via en pegemetode. Hvad er forskellen, og hvilken mulighed foretrækkes mere? Læs videre for at finde ud af det med det samme.

Tilslutning af dit GoDaddy-domænenavn til Wix-navnetjenere

Inden du tilslutter dit GoDaddy-domæne til Wix, skal du ikke glemme at opgradere til en af ​​Premium-planerne, som systemet tilbyder. Føj derefter dit domæne til Wix-konto på følgende måde:

 1. Gå ind i afsnittet “Mine domæner” på din registrerede Wix-konto;
 2. Tilføj domænet ved at vælge fanen “Forbind et domæne, du allerede har”,
 3. Opdater DNS (domænenavnserver) indstillinger på din domænehostkonto;
 4. Bekræft domæneforbindelsesinfo.

Når du har gjort det, skal du gå til din GoDaddy-konto og klikke på brugerprofilknappen, der findes i øverste højre hjørne af skærmen. Vælg afsnittet “Mine produkter”, og klik på fanen DNS, der findes til højre for det krævede domænenavn. Udfør derefter domæneskiftet i afsnittet Navneservere og vælg den krævede brugerdefinerede fane i rullemenuen. For at afslutte processen skal du levere Wix-navneservere, du allerede har konfigureret, og klikke på knappen “Gem”.

Tilslutning af dit GoDaddy-domænenavn via pegning

Tilslutning af GoDaddy-domænenavnet via pegning er den næste mulighed, du kan prøve. Ligesom i det foregående punkt bliver du nødt til at opgradere til en af ​​Wix Premium-planer og tilføje domænet til din Wix-konto ved at udføre ovennævnte trin. Er du færdig med det? Gå derefter videre til at udfylde følgende retningslinjer:

 1. Åbn din GoDaddy-konto, og klik på brugerprofilen, der findes i øverste højre hjørne for at vælge afsnittet “Mine produkter”;
 2. Nå DNS-indstillingerne i det højre hjørne af dit domæne;
 3. Find og tilføj eller rediger derefter A-posten, der indeholder @ -tegnet i den tilsvarende navnekolonne, der specificerer de krævede GoDaddy-point;
 4. Gem informationen;
 5. Tilføj / rediger CNAME-oplysningerne med “www” -tegnet i den tilsvarende værtsnavnskolonne, og tilføj derefter “Punkter til” -adressen til din CNAME-post i det tilsvarende felt;
 6. Gem den angivne info igen.

Denne metode til domæneforbindelse er mere kompliceret og ikke så sikker som den, der er anført ovenfor. Wix anbefaler ikke det til sine brugere, fordi systemet muligvis ikke kan hjælpe dem med nogen DNS-relaterede problemer i tilfælde af nødvendighed bagefter.

Forbinder e-mail fra GoDaddy til Wix

Hvis du e-mail blev købt fra GoDaddy, og du ønsker at forbinde den direkte til Wix uden at ændre adressen, skal du oprindeligt kontrollere, om du allerede har tilsluttet dit domænenavn til Wix-navneservere. Hvis du har tilsluttet domænenavnet via pegemetoden, skal du kontakte GoDaddy supportteam for at få hjælp. Hvis du oprindeligt har brugt den første mulighed, skal du følge nedenstående trin for at forbinde din eksisterende GoDaddy-e-mail til Wix:

 1. Log ind på din GoDaddy-konto, klik på brugerprofilikonet i øverste højre hjørne af skærmen og vælg afsnittet “Mine produkter”;
 2. Kontroller, om dit domæne hører under Office 365-versionen – du kan gøre det i e-mailen & Kontorsektion. Hvis det ikke gør det, skal du nå siden “Mine domæner”, vælge det krævede domæne og klikke på fanen “Postkasser”;
 3. Aktivér fanen “Konfigurer dine MX-poster” eller “Skift indstillinger”;
 4. Klik på rullemenuen “Din e-mail-udbyder” -menu, og vælg GoDaddy fra den medfølgende liste;
 5. Gem indstillingerne, og fuldfør processen med e-mail, der er konfigureret i GoDaddy-kontoen.

Hvad hvis dit domæne går under Office 365-versionen? Så er følgende trin et must:

 1. Kontroller, at du allerede ejer domænet. For at gøre det, skal du hente TXT-posten fra din Office 365-konto og derefter føje den til DNS-indstillingerne på dit domæne, der er tilgængeligt på Wix-kontoen.
 2. Konfigurer MX-, CNAME-, TXT- og SRV-posterne på fanen Mailboxes på din konto, og tilføj dem derefter til DNS-indstillingerne for dit domænenavn. Gem resultatet.

Husk, at det normalt tager cirka 15 minutter, før DNS-redigeringerne aktiveres. | I nogle tilfælde er du muligvis nødt til at vente lidt længere.

Bundlinie

Processen med overførsel af domænenavne er tidskrævende og ganske udfordrende, især når det kommer til begyndere. Hvis du dog formår at overveje alle trin i proceduren, der er anført i artiklen, vil du være i stand til at undgå mange problemer og fejl i det lange løb. Dette er ikke at nævne mængden af ​​tid / kræfter, du vil investere i domæneoverførselsprocessen.

Tag dig tid til at udforske detaljerne, anbefalingerne og retningslinjerne, der følger med efterfølgende for at gøre det til en succes!

Læs også: Sådan overføres domæne fra WordPress til Wix.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map