Sådan overføres domæne fra Wix til WordPress

Sådan overføres domæne fra Wix til WordPress


Antag, at du allerede ejer et websted, der er bygget og vært hos Wix. Du fortsætter med at administrere og promovere det, indtil du er klar over, at dit websted kræver mere funktionalitet, eller du bare ønsker at skifte fra webstedsbyggeren til CMS af anden grund.

Uanset hvilke mål du har for at flytte domænet fra Wix til WordPress, står du over for den samme handlingsalgoritme. Antallet af trin, der skal udføres, er fast, og overførsel af domænenavn er et af dem.

Det er helt klart, at hvis du allerede ejer et Wix-websted, har du det aktivt domænenavn. Dette betyder også, at dit websted har regelmæssig trafikstrøm og vurdering af søgemaskiner. Det er dette, der komplicerer processen med overførsel af domænenavne, og det er det, der gør det til en ansvarlig løsning.

Så hvilke handlinger skal du udføre for sikkert at overføre Wix-domæne til WordPress for ikke at forværre dine nuværende SEO-positioner? Lad os se på de mest populære indstillinger nu.

Overførsel af dit aktive domæne væk fra Wix

Det allerførste trin, du skal tage, er at overføre dit domænenavn væk fra Wix. når det kommer til WordPress, har CMS ikke integreret hosting, så det anbefales generelt at holde dit domæne hostet med Wix, indtil den komplette webstedsoverførsel.

Så snart du er færdig med overførsel af domænenavn, afbrydes dit Wix-websted. Dette betyder, at webstedsbyggeren ikke længere hjælper dig med din domænestyring, og du bliver nødt til at lede efter en anden vært.

Du kan dog også vælge at vælge en hvilken som helst tredjeparts hosting-udbyder og vælg enhver plan, den tilbyder, der kommer op til dine fremtidige webdesignmål lige fra starten. Det er kun op til dig at beslutte det.

Her er trinene til at udføre for at overføre dit Wix-domæne væk fra systemet:

 1. Log ind med din Wix-konto og nå “Mine domæner” side;
 2. Hvis du ejer flere Wix-domæner, skal du vælge og markere det, du vil flytte;
 3. Klik på fanen “Avanceret” og aktiver “Overfør væk fra Wix”-Knap;
 4. Aktivér derefter “Send kode”, Og vent, indtil systemet sender en overførelseskode til den e-mail, som dit domænenavn er registreret med. Det tager normalt ca. 24 timer (eller endnu mindre) for at få EPP / godkendelseskode.

Hele processen med komplet overførsel af domænenavn kan tage op til 7 dage, men dette afhænger også af betingelserne for det system, du flytter domænet til. Husk, at Wix ikke tillader at flytte domænenavnet, hvis du har købt det inden for 60 dage før overførslen. Den samme regel gælder for disse situationer, når du ændrer den domænerelaterede kontaktinformation i dette tidsinterval.

Læs også: Sådan skifter du fra Wix til WordPress.

Tilslutning af domænenavn til WordPress

Proceduren for at forbinde dit Wix-domæne til ethvert hosting, der understøtter WordPress, er meget let: Du skal bare indstille dit domænenavn, indtaste en hemmelig kode og vente i 5-10 dage. Proceduren er mere eller mindre ens for alle hostingudbydere. Men hvis du beslutter at flytte dit domæne til WordPress-platformen, hvor det er vært, er det koldt mere tidskrævende og kompliceret. Dette forventes at gøre for at udføre opgaven med succes:

 1. Tilmeld dig en af ​​de WordPress-betalte planer (enten personlig, premium eller forretning);
 2. Sørg for, at du har modtaget EPP-koden fra Wix, som giver mulighed for at overføre domænenavnet til WordPress.
 3. Opret et WordPress-websted. Hvis du allerede har den, skal du gå til “Mine sider”Side, og nå derefter“Styre”Og find afsnittet“domæner” side.
 4. Klik på “Tilføj domæne”-Knappen findes i øverste højre hjørne af domænelisten.
 5. Tilføj domæne

 6. Vælg “Brug et domæne, jeg ejer”Indstillinger og fortsæt til næste side;
 7. Vælg “Overfør til WordPress”Knap der;
 8. Overfør til WordPress

 9. Angiv det domænenavn, du gerne vil overføre, og klik på den tilsvarende knap. Vær opmærksom på, at hvis du bare er på scenen med oprettelse af websted, vil du blive omdirigeret til kassen. Lige efter dette får du tilbud om at fortsætte overførselsproceduren. Du starter dog med valg af ”Domæner” som nævnt ovenfor. Vælg det domæne, du vil overføre, og vælg derefter “Start overførsel”Sektion;
 10. Start overførsel

 11. Så snart du angiver domænenavnet, vil du blive omdirigeret til den næste side, hvor du bliver nødt til at bekræfte, at det domæne, du har angivet i det forrige afsnit, er låst op. Hvis det ikke er det, skal du gå tilbage til Wix og kontrollere det igen. Når du har sikret dig dit domænetilgængelighed, skal du klikke på “Jeg har låst op på mit domæne”-Knappen, og vent til ændringerne træder i kraft.
 12. Jeg har låst op på mit domæne

 13. Specificer den EPP | autorisationskode, du har fra Wixand, og aktiver derefter ”Kontroller min tilladelseskode”-Knap;
 14. Kontroller min tilladelseskode

 15. Når du har foretaget alle redigeringer, skal du klikke på “Blive ved”-Knappen for at fortsætte med din domæneoverførselsproces;
 16. Bekræft dine kontaktdata. Hvis du allerede har købt WordPress-abonnement, udfylder systemet automatisk formularen til dig ved hjælp af de oplysninger, du har angivet før. En anden mulighed er at registrere uafhængigt af Privacy Protection (anbefalet af systemet), men du kan også registrere offentligt. I dette tilfælde vil dine kontaktoplysninger blive vist i en offentlig database, og det kan derfor være potentielt modtageligt for spam-angreb. Efter at have vedtaget beslutningen, skal du trykke på “Fortsæt til kassen”Knappen for at betale for domæneoverførslen.
 17. Fortsæt til kassen

Så snart du foretager en vellykket betaling, får du en bekræftelses-e-mail. Vær opmærksom på, at det kan tage fra 5 til 7 dage at gennemføre domæneoverførslen fra Wix til WordPress. Det, der er vigtigt, understreger systemadministratorerne, at du ikke bør annullere din Wix-domæneregistrering eller slette kontoen på én gang. Hvis du annullerer domænet, vil overførselsprocessen blive umulig. Sørg for, at overførselsprocessen er afsluttet, og annullér den derefter med Wix.

Læs også: Sådan får du et domænenavn gratis.

Tilslutning af en e-mail til dit brugerdefinerede WordPress-domæne via videresendelse af e-mail

Hvis navneserverne på dit domæne endnu ikke er peget på WordPress, kan du foretage de krævede indstillinger og derefter tilføje DNS-poster til at forbinde e-mail-kontoen til dit WordPress-domæne. Vær dog opmærksom på, at WordPress ikke leverer e-mail-hosting som standard. Kun de brugere, der har tilpassede WordPress-domæner, har tilladelse til at forbinde e-mails.

Den første mulighed, du kan gå til her, er videresendelse af e-mail, som gør det muligt at bruge dit brugerdefinerede domænenavn i e-mail-adressen. Det betyder, at al din mail videreføres automatisk til denne e-mail. Svarene sendes dog stadig fra din personlige e-mail-adresse. Her er de trin, du skal bruge:

 1. Nå “Mine sider”Og derefter gå til“domæner”Afsnit. Vælg det domæne, du vil bruge til videresendelse af e-mail, for at få adgang til dens indstillingsside. Vælg “E-mail”Afsnit.
 2. Vælg “Videresendelse af e-mail”, Og angiv derefter den nye e-mail-adresse, der udfylder dit brugerdefinerede domænenavn i“E-mails sendt til”-Området, og vælg derefter destinations e-mail markeret som“Vil blive sendt til” Mark. Klik derefter på “Tilføj ny e-mail videresendes”-Knappen, og du får aktiverings-e-mailen til den specificerede e-mail-adresse. Du har mulighed for at kontrollere antallet af e-mail-videresendelser, du allerede har konfigureret, og du kan også foretage ændringer, hvis nødvendigt.

Tilslutning af en e-mail, der er købt fra andre udbydere, til dit tilpassede WordPress-domæne

WordPress tvinger dig ikke til at vælge en bestemt hostingudbyder – det er op til dig at træffe dette valg baseret på dine personlige krav og budget. I dette tilfælde kan du købe e-mail-hosting fra enhver anden udbyder og derefter forbinde dit brugerdefinerede WordPres-domæne til det. Lad os se på nogle udbydere, du kan vælge til dette formål:

 • G-suite. Når du har overført domæne til WordPress, vil du kunne købe en G Suite-konto under installationsprocessen. Hvis du allerede har den, er du velkommen til at tilslutte den til dit brugerdefinerede domæne når som helst;
 • Microsoft Office 365. Vælg Office 365-kontoen efter de svingninger, der er angivet på platformens officielle websted. Tilmeld dig Small Business-planen eller den, der er højere end den, og tilslut derefter kontoen til dit brugerdefinerede WordPress-domænenavn;
 • Zoho Mail. Abonner på Zoho e-mail-hosting-konto. De detaljerede retningslinjer er tilgængelige på den tilsvarende side af systemet. Forbind din Zoho-e-mail-konto til dit WordPress-domæne;
 • Kom så far. Hvis du har en registreret GoDaddy-konto eller bare planlægger at hente den, kan du også forbinde den til dit WordPress-domæne. Du kan finde trin-for-trin-tutorial på en tilsvarende side af systemet;
 • Andre e-mail-udbydere. I tilfælde af at du vil bruge en e-mail-udbyder, som ikke er angivet i sektionen, bliver du nødt til at få tilpassede DNS-poster (en eller flere MX-poster, en A-post og / eller en CNAME-post) fra den udbyder, du vælger. Så snart du får dem, skal du få adgang til “domæner”WordPress-side, vælg det domæne, du vil tilføje DNS-poster til, og vælg derefter“Navneservere og DNS”Afsnit. Vælg “DNS-poster”Efterfølgende og vælg posttypen i rullemenuen, du gerne vil tilføje. Angiv de oplysninger, du får fra din e-mail-udbyder, og klik derefter på “Tilføj ny DNS-post”For at gemme alle indstillinger. Gentag handlingen for at gemme alle tilføjede poster. Hvis du gør alt godt, vil din e-mail være aktiv om et par timer.

Overførsel af det udløbne Wix-domæne til WordPress

Hvis dit Wix-domænenavn allerede er udløbet, og du beslutter at flytte det til WordPress, får du tilladelse til det i løbet af 30 dage fra udløbsdatoen. Dette udtryk er kendt som Nådeperioden.

Så snart det kommer til slut, vil domænet indtaste den såkaldte indløsningsperiode, og det vil være umuligt at overføre det hverken til WordPress eller til noget andet system, før du betaler $ 100-hentningsgebyret. Du har dog lov til at forlænge den udløbne domænevarighed, før du starter overførslen. Vær opmærksom på, at det er forbudt at ændre domænekontaktinfo, da dette vil gøre dit domæne låst til overførsel i de næste 60 dage.

Hvis du ejer .mig, .mx eller .com.br domæner, skal du vide, at fornyelsesbetalinger for dem normalt betales omkring 30 dage før den angivne udløbsdato. Hvis du undlader at foretage betalingen i det specificerede tidsinterval, indtaster dit domæne indløsningsperioden 2 dage før udløbsdatoen.

Hvis du formår at holde alle disse aspekter i tankerne, vil du være i stand til at overføre dit udløbne Wix-domæne til WordPress ved hjælp af ovennævnte retningslinjer.

Bundlinie

Beslutningen om at overføre dit Wix-domæne til WordPress kan være påvirket af flere faktorer. Uanset hvad er WordPress et populært, fuldt udstyret og meget fleksibelt Content Management System, der giver mulighed for dyb tilpasning af websitet og kan bringe dit projekt til det nye niveau. Ikke underligt, mange brugere beslutter at flytte deres aktive eller udløbne wix-domæner til denne platform.

Der er flere tidskrævende, men alligevel vigtige skridt at gennemføre for at afslutte overførselsprocessen korrekt. Dette afhænger dybest set af mange faktorer. Vejledningen, der er nævnt ovenfor, skal forenkle proceduren for dig – bare følg retningslinjerne og se resultatet.

Overfør domæne til WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map