Sådan overføres domæne fra WordPress til Wix

hvordan-til-transfer-domæne-fra-wordpress-til-Wix


Så du har besluttet at skifte fra WordPress til Wix. Årsagerne til at gøre dette kan være mange, men handlingsalgoritmen er næsten den samme i alle tilfælde. Der er flere trin, du skal tage for at migrere dit websted til Wix. En af dem er overførsel af domænenavne.

Sagen er, at i den herskende mængde tilfælde har brugerne allerede deres aktive domænenavne på websitet. Som regel forudbetales de og købes fra en bestemt domænevært. Tilsvarende kan adgang til domænes indstillinger findes på webstedets registrators websted.

Hvad er de handlinger, du kan gøre for sikkert at overføre det eksisterende domænenavn fra WordPress til Wix? Lad os gennemgå de mest populære nuancer nu.

Retningslinjer for domæneoverførsel

Så snart du beslutter dig for at blive en Wix-bruger, giver det ingen mening at være vært for dit domæne med tredjepartstjenesten. Dette skyldes, at du risikerer at glemme eller miste adgangsoplysningerne.

Netop af denne grund er det bedre at overføre dit domæne direkte til Wix. Dette er de trin, der skal gøres for at gøre det:

 1. Gå ind på tjenesten og lær de generelle instruktioner.
 2. Trin 1 - Generel overførselsdomæneinformation

 3. Indtast domænenavnet og aktiver “Indsend”-Knappen.
 4. Trin 2 - Indtast domænenavn

 5. Gennemse rullemenuen for at vælge en registrator, der angiver platformen, hvor dit domænenavn blev købt.
 6. Trin 3 - Vælg domæneregistrator

 7. Følg de trinvise retningslinjer og vælg de krævede afkrydsningsfelter.
 8. Trin 4 - Lås op for dit domæne

 9. Vælg forlængelsesperiode (når du vælger Wix, skal du huske, at du bliver nødt til at udvide det eksisterende domæne med mindst 1 år).
 10. Trin 5 - Udvid dit domæne

 11. Indtast eller rediger dine kontaktoplysninger.
 12. Trin 6 - Opdater kontaktinfo

 13. Vælg den foretrukne indstilling for privatlivets fred – enten privat eller offentlig registrering.
 14. Trin 7 - Vælg beskyttelse af personlige oplysninger for domænet

 15. Vælg den passende betalingsmetode.
 16. Indsend oplysninger, og gennemfør købet. Aktivér bekræftelseslinket i den e-mail, du får, og kontroller detaljerne.

Overførsel af et domæne til Wix-navneservere

Hvis du stadig har til hensigt at forlade dit domænenavn som vært hos den eksterne udbyder, men planlægger at migrere fra WordPress til Wix, vil handlingsalgoritmen noget afvige. Dette skyldes, at du står over for behovet for at forbinde domænenavnet til Wix-serveren. Sådan skal dette gøres:

 1. Inden du tilslutter dit domæne til Wix, skal du huske, at du bliver nødt til at abonnere eller opgradere til Premium Plan.
 2. Få adgang til “domæner” side.
 3. Aktivér “Tilslut et domæne, du allerede ejer”-Knap (hvis du allerede har den, der er tilsluttet din konto, skal du bare klikke på“Tilføj domæne”-Knap og tilslut den).
 4. Vælg det websted, du gerne vil have forbindelse til dit domæne.
 5. Indtast det foretrukne domænenavn under afsnittet “Hvad er dit domænenavn?
 6. Hold dig til de retningslinjer, du vil se yderligere.

Overførsel af et underdomæne til et Wix-sted, når et primært domæne ikke er forbundet til Wix

Endelig er der en mere populær mulighed. Hvis dit WordPress-websted er forbundet til underdomænet som site.wordpress [.] Com, men du gerne vil have det tilsluttet Wix, er følgende instruktion det, du har brug for:

 1. Opgrader til Premium plan at komme i gang (se Wix-takster i detaljer).
 2. Føj det eksisterende underdomæne til din Wix-konto.
 3. Opsæt underdomænet ved at tilføje de specificerede DNS-poster via din eksterne domænehost (husk at du bliver nødt til at tilføje underdomænet til siden My Domains Wix-konto).
 4. Følg instruktionerne for at afslutte processen.

Dette er de mest udbredte situationer, du måske står overfor, når du beslutter at overføre dit WordPress-domæne til Wix. Ser forvirrende nok ud for dig? Bare rolig, der er masser af tjenester, der kan hjælpe dig med domæneoverførslen. SiteBuilders.PRO er den mest pålidelige blandt dem. Der er dog også tre andre muligheder, du muligvis vil være interesseret i. Lad os få et hurtigt overblik over dem nu.

Tilslutning af et underdomæne til et Wix-sted

Hvis du har to relaterede websteder på en enkelt Wix-konto, er det muligt at forbinde domænet på det andet websted til det på det første websted via underdomænet. Dette kan f.eks. Anvendes på websteder, der er offentliggjort på flere sprog, men husk, at begge websteder skal styres under betingelserne i Premium Plan.

For at afslutte opgaven skal du åbne brugerpanelet på din Wix-konto og aktivere “domæner”Afsnit. Tilføj derefter domænet og tilslut det andet. Angiv derefter det domæne, du ønsker at oprette forbindelse i “Hvad er dit domænenavn?” afsnit. Følg de tip, du får yderligere tilbud.

Tilslutning af et underdomæne til et Wix-sted, når det primære domæne er forbundet til Wix via pegning

Nogle gange er der situationer, hvor et primært domæne er forbundet til Wix via Pegning. Hvis dette er din sag, og du gerne vil tilslutte et underdomæne til Wix, skal du først registrere dig med systemet og tilføje det til din Wix-konto. Det er ganske enkelt og hurtigt.

Så snart du er færdig med det, skal du opsætte dit underdomæne ved at specificere DNS-posterne via din eksterne domænenavns vært. Systemet leverer disse poster, når du har logget ind.

Tilslutning af e-mail, der er købt uden for Wix

Mens skifter fra WordPress til Wix, skal du sørge for korrekt overførsel af din e-mail. Det er ikke ret nemt at gøre, hvis din postkasse oprindeligt blev registreret uden for Wix. I bekræftende fald skal du huske, at i dette tilfælde vil alle dine e-mail-indstillinger gå tabt. For at undgå denne ubehagelige situation skal du tilføje de krævede poster på din Wix-konto.

Før du gør det, skal du dog sørge for, at du har en Premium Plan. Ellers er domænenavn og tilsvarende e-mail-overførsel umulig. En anden ting at gøre er at kontrollere, om dit domænenavn er tilsluttet via brug af navneservere (men ikke via pegning).

Hvis det stadig er tilsluttet via pegning, skal du kontakte din tidligere domænevært for at finde ud af og justere DNS-posterne for den e-mailudbyder, du arbejder med. Er du færdig med det? Husk derefter på de must-have trin, du skal tage for at forbinde din e-mail til Wix:

 1. Vælg posterne for din e-mail-udbyder. For at gøre det, skal du oprindeligt åbne siden Mine domæner og klikke på den udvidede pil, der findes ved siden af ​​dit domæne (hvis du kører flere domæner ad gangen). Hvis du kun har et domænenavn, kan du bare vælge det og gå videre til det næste trin.
 2. Aktivér fanen “Postkasser”.
 3. Find fanerne “Skift indstillinger” eller “Konfigurer dine MX-poster”, og aktiver dem.
 4. Nå rullemenuen “Din e-mail-udbyder”, og vælg den, du bruger. Hvis den af ​​en eller anden grund ikke er på listen, skal du klikke på “Annuller” -knappen og gå videre til næste trin for at tilføje DNS-posterne. Klik derefter på “OK”.
 5. Tilføj din udbyders DNS-poster (hvis du annullerede den forrige handling). Med dette formål skal du komme i kontakt med din e-mail-vært for at få de data, du har brug for for at forbinde din postkasse.
 6. Nå frem til siden Mine domæner, og vælg det krævede domæne fra den tilbudte liste. Hvis du kun har et domænenavn, kan du bare vælge det og gå videre til det næste trin.
 7. Gå videre for at tilføje de DNS-poster, du har fra din e-mail-vært. For at gøre det skal du aktivere fanen “Avanceret”, klikke på afsnittet “Rediger DNS” og fanen “Fik det”. Tilføj derefter (eller rediger) de nødvendige DNS-poster, og gem dem.
 8. Klik på fanen “Postkasser”, og klik derefter på “Konfigurer dine MX-poster” eller “Skift indstillinger faner.
 9. Nå rullemenuen “Din e-mail-udbyder” og vælg fanen “Andet”.
 10. Rediger, slet eller tilføj dine MX-poster, og klik på “OK” -knappen.

Vær opmærksom på, at hvis du forbinder dit domænenavn til Wix via navneserverne, tilføjes dine eksisterende DNS-poster automatisk i systemet for at nedbringe den potentielle postkasse-stilstand til minimum.

Tilslutning af din G Suite-e-mail til Wix

Hvis du ejer en virksomheds e-mail-adresse, der er registreret hos G-suite, det er også muligt at få adgang til og administrere den fra din nye Wix-konto. Når du har købt og konfigureret postkassen, skal du logge på din adminpostkasse for at acceptere aftalen leveret af GSuite. For at få adgang til din postkasse bagefter skal du udføre følgende trin:

 1. Nå siden Mine postkasser.
 2. Udforsk listen over postkasser, der er leveret der, og klik på den, du er interesseret i.
 3. Klik på fanen “Gå til postkasse”, hvis du ikke er logget ind på din Google-konto endnu. Hvis du er det, bliver du automatisk omdirigeret til din indbakke.
 4. Log ind i din postkasse, find og klik på “Næste” -knappen, indtast adgangskoden og klik til sidst på fanen “Log ind”.

Hvis du i øjeblikket er logget ind på en anden konto, skal du skifte til den, du har brug for, i højre øverste hjørne af siden.

Bundlinie

Wix er en simpel universal webstedsbygger, der leveres med out-of-the-box funktionalitet. Det giver mulighed for oprettelse af forskellige typer websteder uden særlig viden om kodning eller webdesign. Ikke underligt at mange WordPress-brugere, der har en tendens til at forenkle webbygningsprocessen, vedtager beslutningen om at skifte fra dette populære CMS til Wix.

Blandt de trin, der skal udføres for at afslutte opgaven, er overførsel af domænenavn et af de mest afgørende og komplicerede punkter. Varigheden og kompleksiteten af ​​domæneoverførselsprocessen afhænger af forskellige faktorer. Tilsvarende kan der kræves mere / mindre trin for at gøre det. Artiklen giver oversigten over de vigtigste muligheder såvel som de trin, du skal tage for at gøre det til en succes.

Bestil domæneoverførsel

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map