Sådan overføres et Wix-sted til en anden konto

Sådan overføres et Wix-sted til en anden konto


Uanset årsagerne til at flytte dit Wix-websted til en anden konto er, er der et almindeligt spørgsmål, som de fleste brugere stiller, inden de går videre til webstedets overførselsproces.

Spørgsmålet er: kan jeg overføre et Wix-sted til en anden konto? Der er faktisk ikke noget overraskende og underligt ved denne udbredte bekymring, da der er masser af nuancer forbundet med processen.

Hvis du har ret i at gennemføre den samme procedure, er det på høje tid at diskutere to indstillinger, du skal vælge mellem, baseret på den type websted, du kører, og det abonnement, du i øjeblikket bruger – gratis eller betalt. Lad os komme i gang nu.

Sådan overføres et gratis websted til en anden Wix-konto

Hvis du i øjeblikket kører et gratis websted oprettet med Wix, og du ønsker at flytte det til en anden konto i systemet, skal du huske på følgende trin, der hjælper dig med at forenkle opgaven:

 1. Log ind med din nuværende konto og nå instrumentbrættet på dit websted;
 2. slikke “Webstedshandlinger” knappen tilgængelig der, og klik derefter på Knappen “Transfer Site”;
 3. Wix overførsel af websteder

 4. Du får tilbud om at komme ind modtagerens e-mail-adresse i det tilsvarende felt (husk, at e-mailen skal være obligatorisk tilknyttet en ny Wix-konto, du planlægger at flytte til);
 5. Klik på knappen “Transfer Site” der, og klik derefter på knappen “Close”. Når dette trin er afsluttet, modtager modtageren en invitation, der skal bekræftes for at aktivere overførselsprocessen. Lige efter dette genererer systemet de trin, som modtageren skal udføre for at acceptere ejendomsrettigheder;
 6. Wix transfer - accepter ejerskabsrettigheder

 7. Accepter ejendomsrettigheder (hvis nødvendigt). Hvis du ønsker at acceptere webstedets rettigheder sammen med dets overførsel, skal du bare udføre trinnet ovenfor. I dette tilfælde overføres webstedsejerskabet automatisk sammen med webstedet til den nye konto. Hvis du ikke har til hensigt at overføre ejendomsrettigheder, men ønsker at tilføje en anden bidragyder (eller flere af dem) gå til siderne “Roller og tilladelser” for at få de detaljerede retningslinjer for, hvordan du inviterer forskellige typer bidragydere, som vil hjælpe dig med yderligere webstedsstyring. Det er her du vil være i stand til at tildele roller og ejendomsrettigheder til dine medarbejdere.
  Det skal også nævnes, at det kun er muligt at overføre webstedets ejendomsrettigheder til en bruger ad gangen. Hvis du beslutter at starte en ny overførsel, før den første er afsluttet, annulleres den forrige proces automatisk;
 8. Wix - bekræft overførsel

 9. Skift webstedets webadresse. For så vidt kontoens brugernavn er inkluderet i det gratis websted URl, der ligner https://usname.wixsite.com/sitename, skal du ændre den gratis websteds-URL efter overførslen til den nye konto;
 10. Kontroller webstedets elementer. Alle mediefiler (videoer, billeder og andre uploads) er generelt forbundet med dit Wix-websted. Når du overfører den til en anden konto i systemet, vises de der og forbliver tilgængelige i Media Manager for den nye konto. Det samme handler om kontaktpersoner på websitet, herunder abonnenter, kunder, brugere, der kun har sider med medlemmer osv. Det giver dog mening at kontrollere, at efter projektoverførslen, da denne information automatisk fjernes fra den gamle konto, efter at processen er afsluttet ;
 11. Kontroller overførslen af ​​e-mail-marketingindstillinger. I modsætning til de vigtigste webstedselementer og kontakter overføres alle e-mail-marketingkampagner ikke kun til den nye Wix-konto, men forbliver også tilgængelige på den gamle konto.

Trinene ovenfor er kun anvendt på standardwebsteder, men hvad med online butikker og blogs?

Selve processen med at flytte disse projekter forbliver næsten uændret. Hvis du beslutter at overføre et eCommerce-websted til en ny Wix-konto, flyttes alle indstillinger, produkter og kataloger tilsvarende også til denne konto. Vær opmærksom på, at digitale produkter flyttes automatisk, mens digitale filer kræver ekstra upload, når overførslen er afsluttet.

Når vi taler om Wix-blogs, skal du vide, at det ikke vil være muligt at redigere de eksisterende blogindlæg, når webstedets overførselsproces er afsluttet. Du vil dog være i stand til at tilføje nye indlæg og integrere mediefiler i dem, når det er nødvendigt. Derudover giver den nye konto dig mulighed for at aktivere / deaktivere kommenteringsindstillingen for de resterende poster, markere dem som fremhævede og slette dem, når det kræves. Sådanne indlæg vil være tilgængelige til læsning på dit nye live-websted, men de er ikke tilgængelige i afsnittet Postmanager på instrumentbrættet.

Det er alt hvad du behøver at vide om processen med at overføre gratis Wix-websteder fra en konto til en anden. Som du ser, er det overhovedet ikke kompliceret, men der er stadig vigtige nuancer, som du muligvis overser på grund af din systembevidsthed. Lad os nu gå til overførslen af ​​websteder, der er registreret på Premium-konti. Er der nogen forskelle mellem processerne, og hvilken af ​​dem er mere kompliceret og tidskrævende? Gå videre for at finde ud af det nu.

Sådan overføres et premiumwebsted til en anden Wix-konto

Processen med at flytte et Premium Wix-websted til en anden konto tager kun et par minutter og inkluderer flere must-have-trin. Sammen med webstedet bliver du også nødt til at overføre domænenavnet, der er knyttet til det, den e-mail-adresse, der er knyttet til domænet (hvis nogen), samt Premium-applikationer, der er forbundet til webstedet. Ligesom med et gratis websted kan ejendomsrettigheder kun overføres til én bruger ad gangen. Start af den anden overførsel indtil færdiggørelsen af ​​den første vil resultere i dens annullering. Husk det. Her er, hvad du skal gøre for at flytte dit Premium Wix-websted til den nye konto:

 1. Log ind til din Wix-konto og få adgang til instrumentbrættet på dit websted;
 2. Klik på knappen “Site Actions” og derefter på “Transfer Site” -knappen;
 3. Find formularen til overførselsejerskab, og udfyld den. Angiv modtagerens e-mail-adresse, vælg eller afvis følgende overførselsindstillinger: Overfør Premium Plan (planen, som webstedet opgraderes til, overføres automatisk sammen med det) og overførselsdomæne (domænet og den postkasse, det er forbundet til, overføres også med webstedet).
 4. Vælg eller afvis afkrydsningsfeltet “Hold mig som en administrator”. Hvis du beslutter at vælge indstillingen, forbliver du den største bidragyder på hjemmesiden, der har begrænset adgangsrettigheder. I dette tilfælde vil den nye webstedsejer være i stand til at tilbagekalde dine projektadgangsrettigheder når som helst. Hvis du beslutter at afvise indstillingen, vil du ikke længere være i stand til at administrere, opdatere og redigere webstedet.
 5. Vælg eller afvis afkrydsningsfeltet “Opret en kopi”. Hvis du beslutter at vælge muligheden, forbliver dit webstedskopi uændret på din konto, når overførselsprocessen er afsluttet. Hvis du ikke markerer afkrydsningsfeltet, gemmes webstedets kopi ikke på kontoen, men du har en chance for at redigere det som en bidragyder, hvis du bevarer administratorrettighederne.
 6. Afslut overførselsprocessen. Når du har gennemført ovennævnte trin og har valgt de foretrukne indstillinger, vil du blive tilbudt at klikke på knappen “Næste”, gennemse detaljerne i den aktuelle overførselsproces og tilgængelige noter, markere afkrydsningsfeltet. Derefter bliver du nødt til at aktivere knappen “Transfer Ownership” og afslutte processen ved at klikke på “Got It” -knappen.
  Hvis du gør alt korrekt, modtager modtageren den e-mail med invitationen, der skal bekræftes for at gennemføre overførslen. Dette skal ske i løbet af 3 dage, ellers udgår bekræftelseslinket.
  Efter afslutningen af ​​Premium-webstedets overførsel til den nye Wix-konto, vil du blive tilbudt den 14-dages gratis prøveperiode. Restitutionen for det overførte Premium-projekt er umuligt.
 7. Kontroller ejerskabsoverførselsbetingelser. Når du overfører betalte abonnementer sammen med domænet, webstedet og Premium-applikationer, administreres alle betalinger bagefter af den nye ejer. Webstedsejerskab overføres automatisk sammen med webstedet til den nye konto.
  Hvis du ikke har til hensigt at overføre ejendomsrettigheder, men ønsker at tilføje en anden bidragyder (eller flere af dem) gå til siderne “Roller og tilladelser”. Det er her du finder ud af de detaljerede retningslinjer for, hvordan du inviterer forskellige typer bidragydere til at hjælpe dig med yderligere webstedsstyring.
 8. Gennemgå webstedets elementer. Alle mediefiler (videoer, billeder og andre uploads) er generelt forbundet med dit Wix-websted. Når du overfører den til en anden konto i systemet, vises de der og forbliver tilgængelige i Media Manager for den nye konto. Det samme handler om kontaktpersoner på websitet, inklusive abonnenter, kunder, brugere, der kun har sider med medlemmer osv.
  Det giver dog mening at kontrollere, at efter projektoverførslen, da denne info automatisk fjernes fra den gamle konto, efter at processen er afsluttet. Hvis du beslutter at overføre din Wix webshop til en anden konto, flyttes alle indstillinger, produkter og deres samlinger automatisk til den nye konto, når processen er afsluttet.
 9. Kontroller overførslen af ​​e-mail-marketingindstillinger. I modsætning til de vigtigste webstedselementer og kontakter overføres alle e-mail-marketingkampagner ikke kun til den nye Wix-konto, men forbliver også tilgængelige på den gamle konto.

Det hele handler om at overføre Premium Wix-websteder til andre konti i systemet. Der er ikke noget for kompliceret ved processen, selv for en nybegynder. Der er dog altid en risiko for at overse vigtige nuancer, hvis du aldrig har gjort det før. Læs videre for at finde ud af de største problemer, som webstedets overførselsproces muligvis er forbundet med.

Wix Website Transfer Fejlfinding Årsager afsløret

Problemet er, at den herskende mængde brugere ikke er opmærksomme på de afgørende årsager, der til sidst kan udløse problemer med Wix-webstedsoverførsel. Se dem nu for at undgå de potentielle komplikationer bagefter.

 • Overfør invitationen udløb. Som nævnt ovenfor udgør udløbsperioden for det invitation, der sendes i e-mailen, 3 dage. I tilfælde af, at modtageren ikke bekræfter invitationen og accepterer overførslen i løbet af dette tidsrum, vil linket inspirere, og det bliver umuligt at afslutte overførslen på én gang. En bruger bliver nødt til at sende overførselslinket igen, hvilket dog vil tage mere tid.
 • Annullering af postkasse. Når du planlægger at overføre webstedet med et tilsluttet domæne, der leveres med en postkasse knyttet til det, kan du ikke annullere postkassen, når du har startet overførselsprocessen.
 • Annullering af premiumplanen og domænet. Det er ikke tilladt at annullere Premium-abonnementet eller efter starten af ​​webstedets overførselsproces. Dette gælder også for betalte planer, der er på 14-dages prøveperiode. Ligeledes er det forbudt at afbryde eller annullere domænenavnet eller ændre det primære domænenavn, når du har startet overførselsprocessen.
 • Annullering af integrerede apps fra tredjepart. Hvis et websted, du har til hensigt at overføre til den nye Wix-konto, leveres med en integreret tredjepartsapp, vil du ikke kunne annullere det. Ligeledes er det ikke tilladt at tilføje nye apps efter overførselsstart.

Uanset om du har et gratis eller et betalt websted, der er registreret hos Wix, kan det være nødvendigt at flytte det til en anden konto af forskellige grunde. Det er ikke så kompliceret, som det oprindeligt kan synes, men der er stadig must-have trin, der skal følges for at gøre processen til en succes. Forhåbentlig vil retningslinjerne, der er anført ovenfor, være nyttige for dig, mens du udfører opgaven.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map