Sådan overføres et WordPress-sted til en ny vært

Sådan overføres et WordPress-sted til en ny vært


Hver gang lancerer en ny hjemmeside, vi ser efter 100% oppetid, indlæsningstid for lommelygtside, overkommelige priser og en rig funktion indstillet til mindstepriser. Desværre få WordPress hostingudbydere fungerer på den måde. Nogle af dem leverer ikke nok kapacitet, sikkerhed og ydeevne, så virksomheder og webstedsejere overfører et WordPress-sted til en anden vært.

Et par få er virkelig ivrige efter at håndtere migreringsprocessen, da det kan resultere i driftsstop, trafiktab osv. På den anden side, hvis den nuværende hostingplatform ikke opfylder projektkrav, kan det resultere i langt mere alvorlige problemer i fremtiden, især for voksende og salgbare websteder.

På trods af at der ikke er noget perfekt scenarie for hvert websted, har vi udført en liste over vigtige trin for at migrere til en anden vært med dit WP-baserede websted med minimale tab. Du kan selv håndtere processen uden at skulle ansætte tredjepartsspecialister.

Nøgleårsager til at overføre et WordPress-websted til en ny vært

Inden du dykker dybt ind i webstedets overførselsproces, skal vi se på nogle afgørende grunde til, at du muligvis faktisk vil flytte til en anden vært. Et websted definerer din fremtidige forretningsucces på trods af nichen. Derfor forventer du 100% sikkerhed og ydeevne. Desværre er det ikke alle hostingudbydere, der er i stand til at tage backup af deres garantier. Årsagerne er således:

Regelmæssig nedetid

Bogstaveligt talt hævder alle hostingudbydere at tilbyde 99,99% oppetid. En afgørende sats for ethvert websted for at forhindre trafiktab eller beskadiget SEO-optimering. For meget nedetid kan resultere i følgende:

 • Salget tab. Henviser hovedsageligt til e-handelsprojekter. Når dit websted ikke fungerer, bringer det ikke indtægter. Som et resultat mister du selvfølgelig kundeemner såvel som potentielle kunder og penge.
 • Skader SEO. Jo længere nedetid, desto mere skade for webstedet SEO rangerer. Søgemaskiner har grunde nok til at skubbe dit websted ned i forhold til konkurrenter, der arbejder mere stabilt.
 • Dårlig web-omdømme. Forestil dig en bruger desperat forsøger at gennemse dit websted, men undlader dug til regelmæssig nedetid. Det gør et dårligt indtryk, især hvis du håndterer B2B-niche.

Lav websidehastighed

De dårlige konsekvenser af lav sidehastighed er praktisk talt de samme som ved almindelig nedetid. Det resulterer i dårlig SEO-placering såvel som dårlige brugeres indtryk. Af denne grund har du muligvis brug for en hostingudbyder, der bruger moderne teknologier til at forbedre denne sats. En god ide er at kigge efter følgende funktioner:

 • Opdateret SSD i stedet for typiske harddiskdrev til at læse dataene hurtigere, hvilket resulterer i den generelle bedre webstedsydelse.
 • Forbedrede ressourcer med implementering af skybaserede hosting-netværk blandet med VPS-miljøet til store og komplekse webprojekter.
 • Bedre cache ved hjælp af yderligere plugins, CDN-adgang osv.

Naturligvis kommer ekstra funktioner til ekstra omkostninger. De er dog bestemt de penge værd, især i det lange løb.

Manglen på digital sikkerhed

Når du administrerer dit websted, skal du være 100% sikker på, at den fungerer på den mest sikre måde. En hostingudbyder skal levere midler til at forhindre projekter fra svig, svindel, spamming osv. Desuden har du muligvis brug for mere forbedrede funktioner for at beskytte webstedet mod DDoS og andre typer angreb eller ondsindede programmer.

Automatiske systemopdateringer, regelmæssige sikkerhedskopier, anti-spam sikkerhedssæt, automatisk overvågning og fejlfinding – hvis en hostingplatform ikke leverer noget af dette, skal du naturligvis flytte dit WordPress-sted til en ny vært.

Begrænset tilpasningsfrihed

Som en open source-platform sikrer WordPress CMS adskillige muligheder for webdesign og tilpasning. De kræver dog gode tekniske færdigheder, mens nybegynder og ikke-teknikere muligvis leder efter en WP-optimeret løsning, der er lettere at bruge.

For eksempel er det bedre at have problemfri WP-integration snarere end at oprette CMS selv. Derudover vil du være glad for, at plugins er finjusteret og opdateres automatisk i stedet for at administrere dem manuelt.

Hjælpeløs kundesupport

At sidde fast med dit websted og ingen hjælpe er et mareridt. En hostingudbyder uden erfarne supportteam vil resultere i enorme problemer, hver gang du har tekniske problemer, webstedsnedbrud, problemer med planfornyelse osv..

Dette er kun nogle få grunde til, at du muligvis har brug for at overføre dit WordPress-sted til en ny vært. Med så mange WP-optimerede løsninger vil du helt sikkert finde en bedre løsning. Alt hvad du behøver er at lære om migrationsprocessen så meget som muligt for at håndtere den på egen hånd.

7 trin til at flytte et WordPress-sted til en ny vært

Migrationsprocessen synes kun at være vanskelig. Det viser sig, at ejere af websteder ikke engang behøver det ansæt tredjepartsspecialister at håndtere det. Alt hvad du behøver er en smule opmærksomhed og en trinvis vejledning med alle trin beskrevet detaljeret. Så her er du!

Processen inkluderer følgende faser:

 1. Find et godt alternativ til en eksisterende vært.
 2. Sikkerhedskopier webstedets filer.
 3. Eksporter webstedets database.
 4. Opret den nye WP-database på den nye vært.
 5. Rediger filer.
 6. Importer database og upload WP-filer.
 7. Opdater domænenavnserveren, og foretag nogle endelige træk.

Lad os nu se nærmere på hvert trin.

Trin 1. Find alternativ til hosting

Den første fase er at finde en ny vært med alle de funktioner, vi har diskuteret tidligere. Sammenlign og kontrast forskellige muligheder. Sørg for, at platformen fuldstændigt tilfredsstiller dig med hensyn til sikkerhed, ydelse, integration eller brugervenlighed.

Robuste hostingudbydere leverer WP-optimerede løsninger til forskellige projekttyper. De inkluderer hostingpakker til enkle websteder til mindstepriser samt løsninger til voksende forretnings- og e-handelsprojekter med et sæt relevante plugins, sikkerhedsmidler og ressourcer til stabil ydelse.

Bluehost

Prøv Bluehost nu

Det, vi forsøger at sige, er, at hvis du vælger at flytte til en anden vært, skal det være den bedste match til din WordPress. Bluehost er sandsynligvis en top hostingløsning med sine WP-optimerede tilbud til indholdsbaserede og e-handelsprojekter. Det har vist sig at være det mest pålidelige med hensyn til ydelse, sikkerhed og funktioner, der er indstillet til at give.

Trin 2. Sikkerhedskopier webstedsfiler

Tanken er at downloade alle webstedsfiler i den lokale mappe, der findes på din pc eller bærbare computer. På den ene side giver det dig mulighed for at gemme alle konfigurationer og vigtige webstedselementer. På den anden side ville yderligere migrering være umulig uden disse filer.

For at håndtere processen skal du:

 1. Få et FTP-programværktøj installeret.
 2. Opret forbindelse til den aktuelle webhost.
 3. Opret en separat mappe på din computer.
 4. Download webstedsfiler under dets bibliotek til den mappe.
 5. Sikkerhedskopier WordPress-filer

Flere plugins kan hjælpe med at gøre processen mindre kompliceret. En manuel tilgang er dog stadig nødvendig.

Trin 3. Eksporter webstedets database

Processen lyder kun som kompliceret. Som regel kan du gennemføre dette trin i to enkle trin. Først skal du logge på din webserver og gå ind i kontrolpanelet. Den næste fase er at finde en PHPMyAdmin-app og finde webstedets database der. Det sidste trin er at bruge navigationsmenuen og klikke på fanen “Eksporter”.

Som regel beskriver hostingudbydere netop dette trin i deres vejledninger og artikler. Hvis du stadig har vanskeligheder med netop dette trin, er du velkommen til at kontakte værtskundes supportteam for at lande dig en hånd.

Trin 4. Opret en ny webstedsdatabase

Den sidste ting, du har brug for at forberede før migreringen, er at logge ind på en ny vært og oprette en ny fildatabase der. Ideen er at skabe et passende miljø for webstedet til at føle sig godt i det nye hostingøkosystem. Trinnet er også vigtigt for WordPress-installationsprocessen.

Nu skal du gøre følgende:

 1. Log ind på en ny vært ved hjælp af de medfølgende legitimationsoplysninger.
 2. Gå ind i kontrolpanelet, og sørg for, at der er et MySQL-program.
 3. Gå til MySQL-indstillinger og opret en ny database. Glem ikke at angive databasenavnet, der henviser til dit websted.
 4. Ny MySQL-database

 5. Opret en ny brugerkonto og link den til en ny database.
 6. Skriv et brugernavn og en adgangskode, og sørg for, at en ny bruger har alle rettighederne.

Nu kan du gå videre til næste trin.

Trin 5. Rediger filer

Gå til en mappe på din computer med eksporterede webstedsfiler. Find wp-config.php, og kopier den til en anden lokal mappe. Trinnet er vigtigt for at forhindre, at databasen tabes eller beskadiges, hvis noget går galt. Selve filen ser ud til at være et link mellem databasen og WordPress. Du kan bruge det til at gendanne ændringer i fremtiden.

Opsætning wp-config

Nu skal du foretage flere vigtige ændringer i den oprindelige finale for at den passer til din nye host-konto. Disse ændringer inkluderer databasenavn, brugernavn og adgangskode, som du har skrevet ned i forrige trin.

Trin 6. Importer database og upload WP-filer

Nu er du klar til at importere en ny database til en ny vært sammen med WordPress-filer. For at gøre det skal du gå ind i betjeningspanelet for en ny konto og finde phpMyAdmin-applikationen. Så har vi en allerede oprettet ny database. Åbn den, og klik på “Importer” navigationslinjen.

Systemet giver dig mulighed for at vælge en mappe med filer fra din lokale computer, der skal downloades. Vælg SQL-filer, vi har eksporteret i den første fase. Vent lidt, indtil mappen er hentet. Tiden afhænger af antallet af filer såvel som mappens størrelse.

Den sidste er at bruge FTP-værktøjet til at importere WordPress-webstedsfiler og placere dem i en ny mappe oprettet i vært cPanel. Det kan også være nødvendigt at vente et stykke tid. Bemærk: Opbevar disse filer på din lokale computer, medmindre importprocessen er afsluttet. Skynd dig ikke at slette dem.

Trin 7. Afsluttende bevægelser

Den sidste fase er at sikre, at dine besøgende på webstedet ledes til et nyt sted. Det er her domæneserveropdatering er nødvendig. Processen afhænger af, om du tidligere har registreret et domænenavn separat eller bruger den forrige vært.

Hvis du har valgt domæneregistratorer, skal du kun redigere DNS-navneservere. Som regel angiver hostingudbydere dem at opdatere i et relevant afsnit. Gå bare til domæneindstillinger, tryk på “Administrer DNS” og indtast værdier leveret af den nye vært.

Hvis du flytter til en anden vært sammen med domænet, skal du indtaste databasen og ændre site_url- og hjemmeadresse-værdier i kontrolpanelet.

Den gode nyhed er, at nogle robuste WP-optimerede hostingudbydere inkluderer gratis domæne- og webstedsoverførsler i deres planer. En fantastisk funktion for dem, der ikke ønsker at administrere processen manuelt med bange for at omdirigere folk til det gamle websted.

Konklusion

Som du måske synes, er WordPress-webstedsmigration til en ny vært ikke så kompliceret som det ser ud til. Du behøver kun at følge flere enkle trin eller vælge en gratis webstedsmigreringsfunktion leveret af nogle hostingudbydere.

Hvis du håndterer migreringen manuelt, kan du også vælge nogle plugins og værktøjer til at gøre eksport af database lettere og hurtigere. Uanset hvad du vælger, skal du sørge for, at en ny vært bringer alle nødvendige faciliteter, instrumenter og ressourcer til at garantere webstedets glatte drift. Bluehost er den platform, der inkluderer alle de ovennævnte tilbyder topbedømte WordPress-optimerede hostingpakker.

Prøv Bluehost nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map