Sådan registreres webstedets CMS

hvordan man registrerer websides cms


Nogle gange er der behov for at finde ud af, hvad CMS eller webstedsbygger et websted er baseret på. Brugere kan kræve denne info bare på grund af deres nysgerrighed eller ønske om at forstå, hvilken teknologi der fungerer bedst til denne type projekter.

Når du har fundet det ud, er det meget muligt, at du selv ønsker at oprette et lignende websted eller endda kopiere det i detaljer. Essensen går ned til det eneste mål – hvordan man får information om CMS, som en webside er bygget på.

Der er tre måder at registrere motoren bag et websted: anvendelse af onlinetjenester, kommunikation med ejeren eller kontrol af koden. Ingen af ​​dem er 100% pålidelige, men hvis du prøver virkelig hårdt, vil chancerne for at finde ud af platformen især øges.

1. Tjenester til at registrere webstedets teknologi

WEBDATASTATS

webdatastats

WebDataStats – er en betroet service, der gør det muligt at registrere webstedets CMS og finde databaser over webstedsdomæner af CMS. Platformen tilbyder den mest omfattende database over CMS, rammer og webstedsbyggere, der i øjeblikket omfatter over 1000 mest populære systemer. Bortset fra at definere det CMS, som et websted er oprettet med, tillader tjenesten også kategorisering af de krævede websteder i kategorier med hensyn til dine egne kriterier, få kontaktoplysninger hentet fra webstederne, se CMS migrationshistorik for domænenavne osv..

WebDataStats-udviklere dobbeltkontrollerer hvert websted, der er under analyse, for at sikre, at CMS-detekteringen er korrekt. De opdaterer CMS-databasen for tjenesten månedligt for at sikre det mest markante og korrekte resultat. Hvis systemet af en eller anden grund ikke kan registrere CMS for et websted, kontrollerer dets udviklere manuelt sådanne ressourcer for yderligere at tilføje de uopdagede platforme til deres database. Dette sikrer til sidst de bedste og mest pålidelige resultater.

Registrer et webstedets CMS

WHATCMS

Whatcms

WhatCMS – er en webbaseret tjeneste, der bruges til at registrere rammer, websteder er bygget på. Vi testede det på vores hjemmeside og blev virkelig overrasket over resultatet. Det registrerede de rigtige data om vores blogs CMS uden problemer overhovedet. Systemet fungerer ret hurtigt (2-3 sekunder er nok til at finde ud af resultatet) og leverer mindst mulig information, hvilket dog er ganske nok. Du behøver ikke at surfe på nettet for at lede efter navnet på motoren, da tjenesten gør det muligt at registrere omkring 170 CMS, webstedsbyggere og rammer – både betalte og gratis.

Nogle websteder er bygget på flere CMS ad gangen (OpenCart-basis, WordPress-blog, vBulletin-forum osv.). For at opdage en sådan kæmpe kan du bruge definitionsindstillingen til hver side eller sektion.

Registrer et webstedets CMS

BUILTWITH

Builtwith

BuiltWith – er en anden populær service, der kan give meget information efter din anmodning: tilsluttede analysesystemer, widgets, tilgængeligheden af ​​den mobile version, scripts og CSS-regler, der bruges, hostingudbyder, SSL-certifikat, webserver osv. Sådanne detaljerede oplysninger vil være nyttige for webmastere . En nybegynder kan let gå tabt i den, og der er en risiko for, at halvdelen af ​​denne info forbliver uklar.

Systemet registrerede straks det CMS, som vores websted er bygget på. Du skal bare finde de krævede oplysninger på den lange dataliste.

Find en webstedsplatform

CMSDETECT

CMSdetect

CMS-detektor – er et mere anstændigt system, der leveres med et kraftfuldt CMS-detektorværktøj, der bruges til at finde ud af rammen, CMS eller anden teknologi, som et websted bruger. Leveret af online webværktøjer kan tjenesten effektivt genkende over 100 mest populære og udbredte CMS. Det er også muligt at finde ud af meget webstedrelateret info, statistik, teknologier her. Processen er ret nem og hurtig.

Du skal bare nå tjenesten, angive URL’en til et websted, du er interesseret i og trykke på Enter-knappen. På bare få sekunder ser du detaljerede oplysninger om CMS eller webstedsbyggeren, som et websted bruger.

CMS Detector lykkedes ikke at genkende det system, vores blog er bygget på, hvilket gør dens effektivitet og pålidelighed ganske tvivlsom.

Registrer et webstedsramme

WAPPALYZER

Wappalyzer

Wappalyzer – er et velkendt værktøj på tværs af platforme, der effektivt kan afsløre de anvendte rammer, teknologier og webstedsbyggere. Værktøjet kan registrere de mest populære Content Management Systems, eCommerce-motorer, webanalyseværktøjer, serversoftware og andre teknologier, som et websted kan omfatte.

For at finde ud af CMS og widgets bag ethvert websted skal du åbne tjenestens officielle websted, angive URL’en til et websted, du gerne vil kontrollere og starte scanningsprocessen. Wappalyzer er også tilgængelig som den downloadbare software og browserudvidelse. Så det er op til dig at vælge den mest passende variant baseret på hyppigheden af ​​brug af tjenester og dens effektivitet.

Vi forsøgte at foretage analysen af ​​vores blog to gange med Wappalyzer. Det første forsøg var mislykket på grund af systemets overbelastning. Efter det andet forsøg genkendte Wappalyzer heller ikke motoren bag vores blog.

Find et webstedsteknologi

RESCAN

Rescan

Rescan – er en onlinetjeneste, der kan hjælpe dig med at identificere rammer, CMS og teknologier bag ethvert websted, du leverer. Alt i alt kan systemet scanne over 305 millioner websteder i over 1550 domænezoner.

Bortset fra at levere lister over værktøjer og teknologier, websteder er baseret på, kører Rescan desuden et gratis webstedsanalyseværktøj, der hjælper dig med effektivt at finde ud af detaljerede oplysninger om et websted, der er under gennemgang, dets statistikker, Alexa rank status, IP-adresse, web servertyper, oprindelsesland, kode sideinfo og andre detaljerede parametre. Baseret på resultaterne af vores test lykkedes det Rescan at identificere flere teknologier bag vores blog, hvilket er en ganske anstændig faktor.

Registrer et webstedets CMS

Konklusion

Brugen af ​​online automatiske webstedsdefinitionstjenester er den enkleste og mest bekvemme måde at finde ud af denne info for de fleste brugere. Metoden nyder popularitet både med nybegynder og proffere til webdesign.

Det siger sig selv, at bestemmelsesnøjagtigheden varierer fra et værktøj til et andet, men intet forhindrer dig i at bruge 3-4 lignende online-tjenester ad gangen og sammenligne de opnåede resultater.

2. Analyse af HTML-websteds kode

Den anden detektionsmetode er at analysere HTML-webstedskoden i Google Chrome (højreklik med et museklik på en webside, “Preview-webside-kode”) Ctrl + U). Dette er ikke ret praktisk, og det fungerer ikke godt i mange tilfælde. Metoden er dog værd at prøve. Du skal finde en kode mellem «…» tags. Som regel leveres CMS-navnet i metataggen “generator”. Mange webmastere sletter dette tag for at skjule denne værdifulde information fra robotter, mennesker og vira. Dette er en enkel måde at sikre dit websted mod alle klassiske hackerangreb på platformen.

Manuel CMS-detektering

Det er også muligt at genkende de største CMS-parametre eller -karakteristika efter kodestruktur (dette gælder kun for erfarne brugere) eller ved skabelonnavn, som du kan se i webstedsmappestrukturen. Vælg fanen “Kilder” i kodeeksempeltilstand, og find kataloget med ordene “Temaer” eller “Skabelon” i titlen. Underkataloget specificeres generelt under navnet på den anvendte skabelon, hvor alle dets filer er gemt. Søg efter dette navn i Google for at finde listen over CMS, der er gældende for aktuelle designversioner. Desværre kan der være flere varianter. Så husk det.

3. Social Engineering

Den tredje metode er bare at spørge administratorerne eller udviklerne om CMS eller webstedsbygger et websted er baseret på. Du kan henvende dig til webstedsejeren eller enhver person, der er ansvarlig for webdesign med denne forespørgsel, enten via kontaktformularen eller via de sociale netværk. Dette garanterer ikke, at du får svaret – dette afhænger af nøjagtigheden og rigtigheden af ​​forespørgselsformuleringen, stemningen hos en person, du kommunikerer med, og nogle fornuftige årsager som sikkerhed eller simpel uvidende om denne info.

Ros hjemmesiden, fortæl, at du kan lide de teknologier, den bruger, og at du er villig til at oprette et lignende projekt, men i en anden niche. Spørg om, hvor lang tid det tog at udvikle webstedet, ønske succes og effektiv forfremmelse til ressourcen osv. Med andre ord, bare ordentligt spørge om de kendsgerninger, du er interesseret i ikke at angribe ejeren eller administratoren.

Websteder oprettet af webstudier indeholder ofte fodaftryk med deres navne og links. Det er ganske logisk, at folk, der har designet dem, er opmærksomme på de systemer, webstederne er baseret på. Det er også muligt at henvende sig til dem for at få hjælp på en venlig måde. Du ser ud som en potentiel kunde (spørg om udgifterne til webstedsudvikling), hvilket især øger dine chancer for at få det ønskede svar.

Bundlinie

Uanset hvilket mål du forfølger med at prøve at registrere CMS på et tredjepartswebsted, er det enklere og mere praktisk at gøre det ved at bruge en af ​​nichetonetjenesterne. For at gøre det er det nok at angive domænenavnet i det krævede felt og vente til systemet scanner et websted. Hvis et websted fungerer på et manuelt skrevet CMS eller er blevet dybt ændret, vil din forespørgsel ikke blive en succes. Nogle gange kan du støde på enkle fejl – der er ingen 100% mulighed for at få svaret her.

For at forbedre pålideligheden af ​​rammedefinitionsprocessen er det ønskeligt at kontrollere det med flere systemer ad gangen. Vælg dem, vi har vervet til posten, eller andre tjenester, du vælger – det betyder ikke meget. Alle af dem fungerer ganske godt. Hvis scanningsresultaterne er de samme, kan du være sikker på, om testen er korrekt. Hvis der er nogen sondringer, giver det mening at bruge yderligere værktøjer og vælge den hyppigste variant, de genererer. Som regel er der ingen alvorlige sondringer her.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map