Sådan vælger du en webstedsbygger

Start af et websted kan være en udfordring, hvis du ikke vælger det rigtige webbygningsværktøj. Borte er i disse dage, hvor du var nødt til at lære at kode som en professionel eller endda ansætte en webdesigner for at fuldføre opgaven for dig.


Indholdsfortegnelse:
1. Type og specialisering
2. Anvendelighed
3. Skabeloner
4. Widgets og Add Ons
5. Integrationsindstillinger
6. SEO venlighed
7. Kunde support
8. Budget

Med introduktionen af ​​webstedsbyggere er fremgangsmåden til webdesignprocessen fuldstændigt ændret. Disse tjenester har forenklet hele webudviklingsprocessen, hvilket gør det mere praktisk og overkommeligt for brugere med forskelligartet webdesignbaggrund og ambitioner.

Nu hvor valget af webstedsbyggere er temmelig omfattende, kommer der spørgsmålet op: hvordan ved du, hvilken platform nøjagtigt kommer op til dine behov? Her er en detaljeret vejledning om de vigtigste faktorer, der skal overvejes, når man fremstiller den endelige løsning.

Sådan vælger du en webstedsbygger: Aspekter, der skal overvejes

Uanset hvilken webstedsbygger du vil gå efter, vil du se, at det har sine fordele, ulemper og specifikke egenskaber. Sammenligning af disse parametre gør det muligt at vælge tjenesten, som ideelt set fungerer efter dine webdesign behov og krav. Her er de vigtigste faktorer, du skal tage i betragtning, når du leder efter en anstændig webstedsbygger.

1. Type og specialisering

Webstedsbyggerne falder i to store grupper. Dette er alt-i-en-tjenester, der gør det muligt at starte forskellige typer websteder (destinationssider, forretningswebsteder, porteføljer, online butikker) og specialiserede systemer, der kun tjener et bestemt mål (musikwebsteder, webbutikker, porteføljer, restaurant websteder, bilwebsider osv.).

Fokuser på dit særlige mål, og vælg, om det er bedre for dig at bruge en alt-i-én-tjeneste med flere skabeloner, eller du skal stadig vælge en nicheløsning. Lad os se på den detaljerede gennemgang af de vigtigste webstypetyper og specialiseringer nu.

Alt-i-én webstedsbyggere

Tjenester, der tilhører denne gruppe, leveres med et bredt spektrum af funktioner, som giver dig mulighed for at oprette forskellige typer projekter med hensyn til dine behov. De kommer ofte med integreret hosting og tillade tilslutning af dine egne domæner. De forskellige værktøjer, de inkluderer, giver dig mulighed for at få mest muligt ud af webbygningsprocessen ved at tilpasse webdesign og forbedre dens funktionalitet.

Fordele ved alt-i-én webstedsbyggerne

 • Brugervenlighed og bekvemmelighed;
 • Enkelhed i at udforske systemfunktionerne og bruge dem til gennemførelse af de krævede opgaver;
 • Mangfoldighed af skabeloner for at imødekomme enhver præference og smag;
 • Flere designtilpasningsværktøjer til at give din skabelon den krævede funktionalitet;
 • Tilgængelighed af temaer, widgets og integrationsmuligheder.

Ulemper ved alt-i-én webstedsbyggeri

 • Mange skabeloner har lignende struktur og er ikke helt fleksible når det kommer til redigering;
 • Nogle tjenester mangler nuancer for at lancere en niche-webside.

Alt-i-én webstedsbyggerne er generelt lettere at udforske og mestre sammenlignet med specialiserede platforme. De fungerer bedre til newbies eller for de brugere, der bare har brug for et websted og ikke ønsker at bryde sig om kodning eller webdesign nuancer.

Eksempler på alt-i-en-webstedsbyggere: Wix, Weebly, uCoz.

Specialiserede webstedsbyggere

Disse systemer passer godt til bestemte brancher og leveres således med udvidet funktionalitet og begrænsede funktionssæt til at opfylde bestemte opgaver. Når du vælger mellem specialiserede webstedsbyggere, skal du være opmærksom ikke kun på deres indikation, men også til platformens omdømme, brugeranmeldelser, funktioner, de tilbyder, webbygningsbehov, de dækker, og omkostningerne til deres planer. De mest populære typer specialiserede webstedsbyggere er som følger:

e-handel websted bygherrer

Onlinebutikbyggere lader dig oprette små til mellemstore online butikker. Tilsvarende går deres funktionssæt ned til e-handelsværktøjer og -muligheder. De tilbyder e-handelsskabeloner af høj kvalitet, en mulighed for at opsætte oplysninger om betaling, beskatning og forsendelse, flere produktlister og felter, der er nødvendige for at specificere deres beskrivelser og parametre, marketing- og promoveringsværktøjer osv..

Shopify Editor

Eksempler på specialiserede eCommerce-webstedsbyggere: Shopify, 3DCart.

Læs også:
Et ekspertudvalg af de bedste e-handelswebbygere.
Den ultimative guide med at lancere din egen online butik.

Virksomheds hjemmeside bygherrer

Tjenester, der tilhører denne gruppe, gør det muligt at starte forretningswebsteder. Funktioner og værktøjer, de tilbyder, tjener således netop dette formål. Virksomhedswebbygere varierer i mængden af ​​skabeloner, forretningsfremmende og marketingværktøjer, funktionalitet, sortiment af widgets og tilføjelser, mangfoldighed af integrationsmuligheder osv..

uKit Editor

Eksempler på bygherrer til små virksomheder: UKIT, IM Creator.

Læs også:
Vores vurdering af de bedste hjemmesider, der bygger små virksomheder.

Portfolio hjemmeside bygherrer

Portfolio website builders er den øverste destination for brugere, der ønsker at vise deres værker og kreativitet på nettet. Disse platforme tillader upload af flere foto- og videogallerier såvel som andet indhold, som brugere muligvis har brug for at starte en iøjnefaldende portefølje uden en kodelinje.

Format Editor

Eksempler på portfoliobuildere: Format, Pixpa.

Læs også:
En detaljeret undersøgelse af onlinetjenester for at starte et porteføljewebsted.
Nyttige hofter at oprette din egen online modelleringsportefølje.

Hjemmeside-bygherrer til destinationsside

Hvis du er en marketingekspert, der har brug for en kvalitetslandingsside for at skabe indtryk hos førstegangsbesøgere og øge trafikken, er det fornuftigt at bruge en specialiseret webstedsbygger til at starte den. Disse systemer er specielt beregnet til at dække sådanne behov, og de leveres med nichespecifikke værktøjer, der er nødvendige for en implicering af en handling.

Instapage Editor

Eksempler på webstedsbyggere af destinationssiden: Instapage, Tilda.

Læs også:
EN samling af tjenester, så meget egnede til at lancere en webside med en side.

2. Brugervenlighed

For begyndere

Websteder skal være brugervenlige, så du får alle dine webdesignideer til live. De skal sikre en intuitiv webdesignproces, hvilket gør det lettere for dig at uploade og administrere indholdet. Moderne webstedsbyggere leveres med WYSIWYG-indstillinger, som gør det muligt at kontrollere hvert trin i webdesignprocessen. Dette er en must-have funktion for uerfarne brugere, der mangler kodningsevner, men sigter mod at få det øverste hak resultat.

Wix Editor

Læs også:
Vores håndplukket og testet udvælgelse af de nemmeste webstedsbyggere.

Nogle webstedsbyggere gør det muligt at starte websteder i den automatiske tilstand ved at bruge fordelene ved kunstig intelligens. Dette avancerede værktøj gør det muligt at oprette websteder uden besvær og kodningsevner overhovedet ved blot at give oplysninger, som systemet kræver. Dette gør webdesignprocessen let, hurtig, problemfri og glat.

Eksempler på lette webstedsbyggere: UKIT, Wix.

Til webdesign fordele

Professionelle webdesignere værdsætter også en mulighed for at kontrollere webstedets udviklingsproces i WYSIWYG-editoren, men dette er ikke en must-have-funktion for dem.

Webydo Editor

Det, de mest værdsætter, er de funktioner, der giver mulighed for at justere mere detaljerede og fleksible webstedsindstillinger såvel som at gennemføre dyb webstedstilpasning. Erfarne webudviklere er nødt til at fokusere på webstedsbyggere, der kommer med kode redigeringsmulighed for at nå bedre resultater.

Eksempler på portfoliobuildere: Webydo, Webflow.

Læs også:
Dybdegående forskning af webstedsbyggere, lavet til professionelle web-designere.

3. Skabeloner

Jo flere skabeloner en webstedsbygger har, jo mere diversificeret vil webbygningsprocessen være. Du har en chance for at vælge blandt masser af temaer for at komme op til dit websteds specialisering, eller du kan endda vælge et tomt lærred for at oprette et websted fra bunden. Dette afhænger af dine evner, ekspertise, tid, du er klar til at investere i projektet, og det resultat, du forventer at benytte.

Websitets skabeloner

Ligeledes kan du undersøge mængden af ​​designtilpasningsværktøjer, som tjenesten tilbyder. Jo mere udvidet listen er – jo mere personlig design får du til sidst. Når det kommer til skabeloner, her er listen over aspekter, du skal være opmærksom på:

Har webstedsbyggerne tematiske skabeloner?

Webstedsbyggere leveres for det meste med en samling tematiske skabeloner, der fungerer godt til et bestemt emne. Tematiske skabeloner kan variere i egenskaber, design, typografier og parametre, men du kan vælge en hvilken som helst af dem i en bestemt kategori og begynde at tilpasse den på en gang.

Er der en tilgængelighed af gratis / betalte skabeloner?

Uanset hvilken webstedsbygger du vil gå efter, skal dens skabelonsamling bestå af gratis og betalte temaer. Gratis temaer er mere ens i struktur og lidt enklere end betalte prøver, hvis tilpasning giver mulighed for at få et personlig websted.

Hvor dybt er webdesigntilpasning?

Der er webstedsbyggere, der ikke tillader redigering af CSS-koder, og dem, der gør det muligt at gøre det. Newbies bruger for det meste ikke denne mulighed, mens erfarne brugere har brug for den til dybere tilpasning af webstedsdesign.

4. Widgets og Add Ons

Nogle webstedsbyggere indebærer integration af plugins og tilføjelser for at få mest muligt ud af webbygningsprocessen. Widgets og Add Ons giver mulighed for at udvide dit websteds ydeevne og funktionalitet. Det er op til dig at beslutte, om du er klar til at tackle plugin-integration eller ej. Hvis du ikke gør det, er der flere enkle tjenester, der ikke har et sådant krav.

Webstedets widgets

Hvem har brug for widgets og tilføj ons?

 • Forretningswebsteder (tilbagekaldsmulighed, e-mail-marketing, bookinger og kalendere, live chat osv.).
 • Restaurant / cafe / hotelwebsteder (værelsesreservation, bordbestilling, bestil online-option, e-mail-marketing, kundeservice, kommenteringsmulighed osv.).
 • Online butikker (detaljeret ordrehåndtering, gendannelse af gendannelse af indkøbskurv, indstillinger for betaling og forsendelse, onlineformularer, kundevurderinger osv.).
 • Landingssider (A / B-test, pipeline management osv.).

5. Integrationsindstillinger

For begyndere

Hvis du sigter mod at oprette et websted med imponerende funktionalitet, går du ikke uden at integrere med tredjeparts tjenester. Det er her valget af en webstedsbygger betyder meget.

Integrations-apps

Enkle systemer integreres normalt ikke med andre design- eller marketingtjenester. For så vidt som newbies mest fokuserer på at bruge enklere web-bygningsløsninger, er de ikke generelt interesseret i de tilgængelige integrationsmuligheder.

Til webdesign fordele

Tværtimod har mere komplekse platforme normalt flere integrationsmuligheder, der f.eks. Understøtter platformene til social forfremmelse. Hvis du planlægger at bruge flere tjenester til at bidrage til dit websteds design og ydeevne, skal du sørge for at vælge den tilsvarende platform. Dette vedrører mest webdesignfagfolk, der sigter mod at lancere professionelle websteder med enestående ydeevne.

6. SEO venlighed

Hvis du ønsker at etablere pålidelig webtilstedeværelse og skabe trafik til dit websted, er det nødvendigt at vælge en SEO-venlig webstedsbygger.

Heldigvis fungerer næsten alle moderne webstedsbyggere godt til SEO-optimering af kvalitet. Dette er en fordel i sig selv, da uerfarne brugere slet ikke behøver at bekymre sig om problemet.

Professionelle webdesignere skal dog vælge tjenester, der understøtter dybere SEO-indstillinger (omdirigeringer, robots.txt-redigeringsmulighed osv.). De skal være i stand til manuelt at udfylde metatags for at holde kontrol med dette aspekt og analysere deres webstedspositioner regelmæssigt.

Læs også:
EN komplet guide hvordan du får dit websted, bygget med webstedsbygger, rangeret godt på Google.

7. Kundesupport service

Når det gælder oprettelse af websteder, betyder magtfuld kundesupport meget. Dette er især sandt, hvis dette er dine første forsøg på at oprette et anstændigt websted – det der kommer op til alle dine behov og krav.

Desværre undervurderer nogle tjenester vigtigheden af ​​at have live kundesupport, i stedet tilbyde selvstudier og ofte stillede spørgsmål. Der er dog også webstedsbyggere, hvis kundesupporttjenester er klar til at yde den krævede assistance når som helst på dagen. Sørg for at vælge denne mulighed, selvom du har brug for at betale lidt mere for den (gratis muligheder er også tilgængelige).

8. Budget

Når man leder efter en anstændig webstedsbygger, er budgettet en af ​​de vigtigste faktorer, man skal overveje. Moderne websidebygere tilbyder muligvis gratis og betalte planer:

Gratis muligheder

De fleste webstedsbyggere har gratis forsøg, som tillader test af platformens funktioner, men ikke fungerer til lancering af anstændige websteder overhovedet. Nogle gratis planer er begrænset i tid, mens andre aldrig udløber. Der er faktisk ingen stor forskel mellem disse muligheder. Dette er fordi enhver gratis plan tillader kun test af tjenesten og kan derfor ikke bruges til at starte et komplet websted.

Betalte indstillinger

For at få den ønskede webstedsfunktionalitet og for at kunne bruge hele funktionssættet af tjenesten, går du ikke uden at investere en bestemt sum penge. Så fastlægge, hvad du budgetterer først, definer dine prioriteringer og webdesignmål og vælg den service, der passer ind i dit budget. Her er de vigtigste punkter, du skal overveje, når du vælger en betalt plan:

 • Diskvolumen (hosting størrelse): dette er vigtigt for projektværten og videre funktion af websitet.
 • Begrænset eller ubegrænset båndbredde: hvis du ved, at du ikke har millioner af klienter, er det ikke fornuftigt at betale mere for den ubegrænsede båndbredde.

Betalte muligheder for professionelle webdesignere

Kyndige webmastere kan gøre brug af en avanceret mulighed for White Label, som nogle webstedsbyggere tilbyder til bestemte omkostninger. Denne funktion gør det muligt at gøre brug af alle fordelene ved tjenesten under dit eget mærkenavn. White Label-løsning fungerer godt for brugere, der planlægger at starte deres webstedsbyggervirksomheder og tiltrækker mange kunder (webdesignbureauer, forhandlere, hostingfirmaer, iværksættere osv.).

Læs også:
Detaljeret gennemgang og sammenligning af omkostninger af websteds etablering og drift. Vi har sammenlignet de mest populære SaaS-webstedsbyggere og CMS.

Bundlinie

Med et så omfattende udvalg af webstedsbyggere, der er tilgængelige i den moderne niche, er det ikke en nem opgave at vælge den bedste. Der er meget at overveje her. Hvis du har ret i at tage dit valg, skal du gennemgå tipene i artiklen og lægge de spørgsmål, der er vigtige for dig.

Tag dig tid til at lave din egen forskning, teste mindst flere platforme, læse kundevurderinger og tage det endelige valg. Det tager tid og kræfter at gøre det, men hvis du gør alt det rigtige, vil resultatet være det værd.

Opret dit eget websted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map