Sådan vælges den bedste hosting til dit websted

Sådan vælges det bedste CMS til dit websted


Et websted uden hosting er intet andet end et stykke filer uden plads til at gemme dem. For at gøre dit projekt synligt for online-brugere skal du finde en ordentlig serverløsning, der opfylder webstedets krav med hensyn til båndbreddeopbevaring, sikkerhed, indlæsningstid osv..

At vælge det ene kan være besværet især for mennesker, der langt fra er værteksperter. Du bør aldrig undervurdere hostingrollen med hensyn til webstedsdrift, vedligeholdelse og support.

At slå sig sammen med den forkerte hosting vil dømme dit projekt til fiasko. På den anden side er det rigtige at vælge det rigtige som at etablere et partnerskab mellem tjenesteudbyderen og webstedsejere. Du betaler for en valgt plan og får støtte i fuld skala uden driftsstop såvel som tekniske eller sikkerhedskampe. Spørgsmålet er, hvordan man faktisk vælger den rigtige løsning? Hvilke funktioner skal overvejes, og hvor man skal kigge efter? Fortsæt med at læse artiklen for at finde svarene på disse spørgsmål.

Hvad er webhosting?

Selve udtrykket “hosting” betyder et virtuelt rum eller opbevaring, hvor du muligvis kan leve af dit websted. Hvert online projekt består af et domænenavn, HTML / PHP eller andre filer, tekster, billeder, fotos osv. Alle disse elementer er placeret i specifikke mapper. Du har brug for et sted at gemme disse mapper og sikre, at webstedet fungerer korrekt. Det er her webhosting kan hjælpe. Med andre ord kommer det som indkvartering for dit websted med andre onlinebrugers mulighed for at få adgang til det, når de har brug for det.

I dagens virkelighed repræsenterede udtrykket virksomheder og tjenesteudbydere, der leverer deres serverløsninger til webstedsejere. For at gøre tingene lettere, lejer de faktisk deres teknologier og digitale aktiver ud. Når du har haft dit websted, er det tilgængeligt på Global Web ved at indtaste domænenavnet i browserens søgefelt.

Hvordan fungerer hosting?

Så du har et domænenavn og en tilpasset skabelon. Den næste fase er at gøre projektet tilgængeligt online via browsere og flere enheder. En server er faktisk en ekstremt kraftig computer, der er vært for alle dine webstedsfiler på en enkelt CPU (central proces enhed) med alle tekster, billeder, widgets, videoer osv. Udtrykket “server” beskriver CPU’en som den enhed, der serverer dine webstedsdata og -mapper til den besøgende.

Sådan fungerer Server

Hver gang en bruger indtaster domænenavnet, sendes anmodningen til serveren. Når anmodningen behandles, sender serveren de krævede data tilbage til brugeren. På dette tidspunkt DNS (domænenavnsystem) sikrer jævn forbindelse med den rigtige computer. Med andre ord, hver gang du betaler for en hostingplan lejer du faktisk en virksomheds server ud over nogle eksklusive funktioner, der varierer fra en hostingudbyder til en anden.

Funktioner, der definerer hosting af høj kvalitet

At afhente en ordentlig hosting afhænger af forskellige spørgsmål, vi vil diskutere lidt videre. De henviser hovedsageligt til dit websteds kompleksitet, type, CMS, forventet trafik osv. På samme tid er der nogle baseline-funktioner, der giver dig mulighed for at sortere pålidelige serverudbydere fra dårlige tjenester.

De centrale funktioner, der skal kigges efter, inkluderer:

 • båndbredde – mængden af ​​data, som en enkelt server muligvis overfører til en computer, der anmoder om webstedet. Jo mere båndbredde hosting leverer jo bedre, især for websteder med høj trafik.
 • Lagerplads – definerer hvor mange webstedsfiler og indhold, du måtte gemme. Hvis du planlægger at starte et komplekst projekt med flere regelmæssigt opdaterede sider og medieindhold, skal du kigge efter mere lagerplads.
 • Ydeevne – denne funktion kombinerer oppetidsfrekvens såvel som belastning på webstedet. Både afgørende for brugerengagement og SEO. Jo hurtigere og mere forældet dit websted kører, jo bedre er det for brugere og søgemaskiner.
 • Sikkerhed – det inkluderer et komplekst system med sikkerheds- og beskyttelsesmidler til at forhindre webstedets nedbrud, hackere, svindlere, ondsindet software osv..

Ovennævnte funktioner inkluderer kun generelle problemer, der skal overvejes. Vi vil have et detaljeret kig på alle de punkter, vi skal kigge efter i en god hostingløsning. Men først skal vi identificere de vigtigste hostingtyper og hvilke projekttyper de kan passe til.

Store hostingtyper

Som det blev sagt før, afhænger valg af hosting, der bedst matcher, af forskellige faktorer. Hvilken type websted vil du lancere? Hvor meget indhold vil det have? Kommer det til at være et websidet eller et projekt med flere sider? Hvad er dit budget? For at forstå, hvilken serverløsning der er det rigtige valg til dine særlige behov, lad os gennemgå nogle af de største hostingtyper.

1. Delt hosting

Denne hostingtype er et godt valg til små projekter og begrænsede budgetter. Det betyder ikke, at webstedsejere vil lide under manglen på baseline-funktioner. Du får de samme aktiver som andre brugere, da du vil dele den samme CPU med andre webstedsejere.

Den eneste ulempe her er, at med delt hosting får du mindre båndbredde og lagerplads, sammenlignet med mere avancerede løsninger. Brugere vælger delte servere som vært:

 • Blogs og indholdsbaserede websteder.
 • Professionelle porteføljer.
 • Små virksomheders websteder.

Denne mulighed er god for websteder med lav og moderat trafik.

2. VPS Hosting

Den næste hostingtype er faktisk den samme som den forrige med en eneste forskel: du behøver ikke at dele en server med flere brugere på samme tid. Du bruger det privat med et par andre webstedsejere. Det resulterer i langt flere hostingfaciliteter med hensyn til båndbredde, opbevaring og ydeevne.

VPS-hostingløsninger er dyre, hvis de sammenlignes med delte. De er gode til:

 • Websteder med flere sider.
 • Online magasiner.
 • Små og mellemstore e-handelsprojekter.

I det store og hele er VPS-hosting god til ethvert formål og på trods af trafikken.

3. Dedikeret hosting

Denne repræsenterer det øverste trin i VPS-serverløsningen. Udtrykket “dedikeret” betyder, at du alene skylder alle hostingfaciliteterne uden at dele dem med nogen anden. Indstillingen er temmelig dyr. Det er godt for store digitale butikker og firmawebsteder, der kræver terabyte af opbevaring og båndbredde ud over ekstra funktioner, der kan indeholde flere IP-adresser osv..

4. Cloud Hosting

Bortset fra delte, VPS eller dedikerede hostingtyper bruger den skybaserede løsning flere servere inden for en enkelt sky. Ideen er meget enkel. Hvis en server uventet går ned, fortsætter en anden med at betjene og holde dit websted i gang. Det kan være godt for forskellige projekter, der kræver stabil og glat drift 24/7.

Lad os se på teknologier, der bruges med forskellige typer af hostings, gennemsnitsprisen samt hvilke webstedstyper, de måtte passe til.

Oversigtstabel over hostingtype

Delt
hosting
VPS
hosting
Dedikeret
hosting
Sky
hosting
TeknologiEnkel server til flere brugereEnkel server til 1-3 brugerePrivat ejet serverSever servere fungerer samtidig
Godt forSmå websteder og blogsWebsteder med mindre virksomheder, online butikker osv.For enhver webstedstype, der kræver udvidede hostingfaciliteterFor enhver webstedstype, der kræver stabil drift
Gennemsnitspris$ 2 $ 5 / måned$ 25- $ 50 / mo$ 150 $ 200 / mo$ 70- $ 150 / mo

Faktorer, der skal overvejes, når du vælger udbydere af top hosting

Når vi nu har lært om hostingtyper og hvordan de fungerer, er det på høje tid, at vi gennemgår nøglefunktionerne til at kigge efter og overveje, når vi vælger serverløsningen til netop dit websted. Den gode nyhed er, at konkurrencen i nichen bliver stærkere, hvilket gør tjenesteudbydere mere loyale over for potentielle brugere og tilbyder dem en pakke ekstra funktioner med overkommelige planer. Alt hvad du behøver er at vide, hvad du skal kigge efter for ikke at glemme baseline-funktionaliteten.

Vælg den rigtige hostingtype

Før du begynder at sammenligne planpriser og inkluderede funktioner, skal du tage stilling til hosting-typen. Vi har allerede beskrevet 4 store serverløsninger. Nu er det din tur til at finde ud af, hvor kompliceret dit websted er, hvilken trafik du forventer, hvor mange sider et websted vil have osv.

Sørg for, at den hosting, du vælger, leverer nok lagerplads og båndbredde. Se desuden på hostingkompatibilitet med større CMS. Nogle virksomheder tilbyder WP-optimerede planer samt problemfri integration med andre populære indholdsstyringssystemer.

BluehostSiteGroundHostGator
Delt hosting + funktionerJa (ubegrænset websteder, opbevaring og båndbredde. Gratis SSL)Ja (ubegrænset websteder med op til 30 GB webrum)Ja (gratis SSL, gratis dedikeret IP, gratis domæne)
VPS + -funktionerJa (2 IP-adresser, 3TB båndbredde, 4 kerner)Ingen VPS. Hosting for forhandlere som et alternativ.Ja (8 kerner, 4 GB RAM, 3 TB båndbredde)
Dedikeret hosting + funktionerJa (5 IP-adresser med 15 TB båndbredde)Ja (10 TB båndbredde til 2 kerner)Ja (umeteret båndbredde til Windows og Linux)
Cloud hosting + funktionerJa (ubegrænset lagerplads, båndbredde og websteder)Ja (8 kerner og 125 GB SSD-plads)Ja (gratis opgraderinger, SEO-værktøjer, SSL og domæne)

Prøv Bluehost nu

Performance Matters

Denne særlige funktion er ansvarlig for webstedets drift og indlæsningshastighed. Derudover definerer det, hvordan dit websted vil køre, og trafikspidser og spring. Nogle præstationshastigheder definerer den samlede tid for projektnedfald samt hastigheden på serverrespons. Derudover skal du overveje tilgængeligheden af ​​fysiske servere placeret i forskellige dele af verden. Denne kendsgerning sikrer hurtigere dataudlevering til brugere fra forskellige lande, hvilket også er meget vigtigt.

Så nøgleprestationsmålingerne er som følger:

 • Den gennemsnitlige oppetid – det er det tidspunkt, serveren fungerer uden fejl eller ydelsesfejl. Jo højere oppetidspunktet er, jo bedre.
 • Websteds belastningshastighed – hastigheden af ​​dataoverførsel og serverrespons hver gang en bruger sender en anmodning ved at indtaste dit domæne i browseren. Loa-side-belastningshastighed resulterer i lav brugernes tilfredshed og engagement.
 • Datacentre – denne funktion tager hensyn til fysiske datacentre og servere placeret i forskellige dele af verden. Det hjælper med at levere webstedsdata hurtigere til brugere placeret i den fjerne afstand.
BluehostSiteGroundHostGator
Gennemsnitlig oppetid99,99%99,9%99,9%
Gennemsnitlig sideindlæsning424 ms714 ms A + hastighed (Bitcatcha)
DatacentreIngen flere datacentreUSA, Europa og Asien23 datacentre over hele verden

Sikkerhedsmidler

De afgørende funktioner i form af stabilt arbejde på webstedet. Med så mange ondsindede koder og programmer er du nødt til at være 100% sikker på, at der ikke er nogen trussel mod projektet. Nogle hostingudbydere tilbyder integrationer med CloudFlare og andre platforme for at forhindre websteder i DDoS-angreb. Derudover kan brugerne stole på yderligere funktioner i lyset af antispam-pakker, systemopdateringer, daglige eller ugentlige sikkerhedskopier osv..

BluehostSiteGroundHostGator
BackupsAutomatiske sikkerhedskopier og gendannelsesværktøjerUgentlige og daglige opdateringer afhængigt af planenAuto sikkerhedskopier og opdateringer
DDoS-forebyggelseCloudFlare integrationFirewall-filtreringBitninja malware-detektion
Anti SpamSpamekspert, Spamhammer, Apache SpamAssassin.SpamAssassin-integrationSpamAssassin, mailbox-kontrol

Kunde support

Som regel kommer de fleste hostingudbydere med forbedret kundesupport. Det inkluderer et udvidet vidensgrundlag ud over tutorials og vejledninger. Nogle platforme indeholder detaljerede instruktioner om, hvordan du integrerer hosting med dit CMS. Derudover skal du kigge efter ekstra kontaktværktøjer til øjeblikkelig support i tilfælde af tekniske problemer. Live Chat-funktionen og telefonstøtte ville være et stort plus.

BluehostSiteGroundHostGator
Live chatJaJaIngen
Telefon / EmailJa / JaJa / JaNej Ja
HjælpecenterJa + WordPress-hjælpJaJa

Prispolitik

Pris betyder altid noget. Du skal klart forstå, hvad du betaler for. Indeholder planen alle nødvendige funktioner til glat ydeevne på webstedet? Hvilke ekstra frynsegoder får du for den pris? Situationen med prisfastsættelsespolitikken kan undertiden være vanskelig, da planfornyelsen ofte er dyrere sammenlignet med det oprindelige køb. Samtidig tilbyder nogle virksomheder særlige bonusser og rabatter ud over gratis muligheder, der kan indeholde et gratis domæne, SSL, CMS-integration osv..

BluehostSiteGroundHostGator
IndgangsprisFra $ 2,95 for delt hostingFra $ 3,95 for delt hostingFra $ 2,75 for delt hosting
Maksimal pris$ 109.68 til dedikeret hosting$ 599 for dedikeret hosting$ 148,98 til dedikeret hosting

Bundlinjen

For at hente en ordentlig hosting skal brugerne overveje flere vigtige aspekter med hensyn til ydelse, sikkerhed og ekstra funktioner leveret af virksomhederne. Vi har gennemgået alle de afgørende aspekter i detaljer, hvilket gør det lettere for dig at vælge det bedste matchende alternativ i betragtning af din websteds type, struktur, kompleksitet og forventet trafik.

Det handler ikke kun om at vælge den mest velrenommerede hosting. Du skal være 100% sikker på, at platformen opfylder væsentlige krav med tilstrækkelige serveraktiver og faciliteter til at levere. En kombination af overkommelige priser og forbedret funktionalitet plus gratis funktioner ville helt sikkert gøre en god handel.

Vær vært for dit websted nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map