Sådan vælges det bedste CMS til dit websted

Sådan vælges det bedste CMS til dit websted


Når du vælger den bedste CMS-platform til dit websted, skal du klart forstå forskellen mellem forskellige CMS-grupper.

Det betyder ikke noget, at du planlægger en helt ny forretningsstrategi for at markedsføre din virksomhed online, lancere en digital butik eller bare gå live med et lille indholdsbaseret websted. Du er nødt til at finde ud af, hvordan systemet fungerer, hvad det er nødvendigt for, hvilken funktionalitet det leverer, og hvis det virkelig passer til dine særlige mål.

Nøglen til succes er at finde ud af, hvilken CMS der er det rigtige valg for dig, og hvorfor. Husk, at du ikke kun skal håndtere indholdsredigering, men også webstedshosting, lancering, vedligeholdelse, support osv. Så sørg for, at den valgte platform er sikker og stabil nok ud over et sæt ekstra funktioner. Hvis beslutningen virker som en enorm udfordring, skal du fortsætte med at læse artiklen for at lære mere om CMS-typer, funktionalitet, teknologier og fordele, de måtte levere ud af boksen.

Hvad CMS er, og hvordan det fungerer

Lad os afklare, hvad CMS faktisk er, før vi kommer i gang. Forkortelsen står for indholdsstyringssystemet. Med andre ord, her har vi et instrument, der gør det muligt at styre webindhold på forskellige måder. Uanset om du har brug for at tilføje ny tekst, opdatere den eksisterende side, tilpasse nogle af webstedets elementer, er CMS her for at hjælpe.

Den vigtigste CMS-mission er at hjælpe brugerne med at organisere webindhold med en masse værktøjer. F.eks. Hjælper systemet, når du vil vise medieindhold eller tekst, sende nye artikler, vise videoer eller endda dele indhold gennem flere kanaler. CMS opbevarer alle nødvendige værktøjer ét sted tilgængeligt i brugernes instrumentbræt.

Sådan fungerer CMS

Ideen om CMS-implementering er afhængig af to vigtige apps. De omfatter:

 1. CMA eller Content Management-applikationen.
 2. CDA eller applikationen til indholdslevering.

CMA-applikationen er ansvarlig for at tilføje nyt indhold til webstedet samt redigere og tilpasse det inde i CMS-instrumentbrættet. En bruger er fuldt ud ansvarlig for processen og muliggør forskellige handlinger ved hjælp af tilgængelige instrumenter, scripts, funktioner osv. Mens de fleste websteder oprettes ved hjælp af HTML / CSS / JavaScript-filer, kommer redaktøren med forbedret funktionalitet til at ændre eller ændre kilden kode også.

CDA-applikationen kommer som en del af back-end-processen. Appen er ansvarlig for at gemme hele webindholdet i det rigtige format samt at vise det til slutbrugeren og overføre hele dataformen CMA.

Sæt nu disse to applikationer sammen, så får du en fuldt funktionel CMS-platform. Når vi har defineret udtrykket og fundet ud af, hvem CMS-systemer fungerer, er vi nødt til at se nærmere på platformernes typer.

3 større CMS-typer

Alle indholdsstyringssystemer kan opdeles i tre hovedtyper afhængigt af deres funktionalitet. Disse typer inkluderer:

Hver CMS-kategori er forskellig hovedsageligt på grund af de teknologier, de bruger samt sæt af funktioner, de leverer. Det er vigtigt at forstå forskellen, inden du vælger systemet til dit særlige projekt.

Open Source CMS

Den vigtigste fordel ligger under open source CMS-fleksibilitet. Først og fremmest er platformen tilgængelig uden omkostninger. Alt hvad du behøver er at downloade CMS og få det installeret og administreret på en valgt webserver. Den anden fordel er total kontrol over dit webindhold. Brugere har fuld adgang til et enormt udvalg af plugins, udvidelser og andre webstedsværktøjer til at oprette bogstaveligt talt enhver webstedsform fra enkle blogs til mere komplekse digitale butikker og små virksomhedsprojekter.

Bortset fra så mange fordele, kan CMS komme med nogle ulemper. For eksempel kan det, der ser ud til at være helt gratis i starten, med tiden resultere i ekstra omkostninger. Du skal betale for hosting og domænenavn. Premium-temaer betales også såvel som nogle af plugin-versionerne og -udvidelserne. På den anden side tager du fuld kontrol over budgettet og har en chance for at vælge de bedste tilbud med hensyn til hosting, domæneregistrering, skabeloner osv..

Top Open Source CMS-eksempler

WordPress – er det mest populære CMS med over 400.000 000 aktive brugere over hele verden. Som en open source-platform er systemet gratis adgang. Selvom det oprindeligt var designet til at oprette indholdsbaserede websteder, har CMS udviklet sig i årenes løb for at lade brugerne oprette blogs, porteføljer, mindre virksomhedswebsteder, online butikker osv..

WordPress

Nøglefunktioner:

 • Tusinder af skabeloner. Gratis og betalte lydhør temaer er tilgængelige for brugere.
 • Uendelige plugins. Fra analyse- og promoveringsplugins til begivenhedsplanlægning, kundeoptagelse og e-mail-marketing – vælg blandt hundreder af apps og tredjeparts tjenester for at tilpasse dit websted.
 • Enkel CMS. Indholdsredaktøren i sig selv er meget intuitiv. Det er let at oprette nye sider, indlæg og kategorier, selvom nogle tekniske evner kan være nødvendige, hvis du beslutter at redigere koden samt implementere ny funktionalitet.

Prøv WordPress nu

Joomla – er en anden populær open source CMS. Platformen var designet til at imødekomme webbehovet for repræsentanter for små virksomheder, non-profit institutioner og statslige organisationer. Joomla præsenterer i øjeblikket mere end 2 000 000 brugere og har mere end 9% af alle sider på nettet. Bortset fra gratis adgang tilbyder CMS et sæt designfunktioner, nem redigering og udgivelse af indhold, support på verdensplan og mere.

Joomla

Nøglefunktioner:

 • Funktioner i forbedret design. Brugere kan anvende hver separat skabelon på en bestemt side ud over HTML-gengivelse, arkivering af tilpasset design osv.
 • Simpel redigering af indhold. Systemet har en intuitiv WYSIWYG-editor, redigeringsknapper og et sæt publiceringsværktøjer.
 • Omfattende support. Joomla tilbyder et omfattende vidensgrundlag ud over det integrerede hjælpesystem, lokale proffesamfund og forum.

Prøv Joomla nu

Drupal – er platformen til webindholdsstyring designet til at oprette komplekse websteder såvel som digitale butikker. Det tilbyder et udvalg af e-handels-temaer og et rigt funktionssæt til online butikker såvel som andre websitetstyper. Systemet giver i øjeblikket over 400.000 levende projekter til rådighed i mere end 200 lande over hele kloden.

Drupal

Nøglefunktioner:

 • Brugervenlighed. Systemet er let at installere. Brugere kan vælge mellem hundredvis af færdige skabeloner og få dem på stedet med et klik.
 • Administration værktøjer. Webstedsejeren kan tildele roller og give adgang til andre brugere for at sikre et effektivt samarbejde.
 • Et bredt udvalg af plugins. Drupal-brugere kan vælge mellem mere end 7.000 plugins, der er tilgængelige til installation.

Prøv Drupal nu

Valg af en open source-CMS kan muligvis også afskrækkende. Forskellige platforme kræver et andet niveau af teknisk baggrund. Derudover skal du tage sig af hosting og domæne separat. Det kan også være tidskrævende.

Det er her WordPress vinder takket være sin brugervenlighed, fleksibilitet og fulde kontrol over redigeringsprocessen. Derudover har du muligvis alle webstedsaktiver ét sted, når du bruger WP-optimerede hostingplaner, der leveres med problemfri CMS-integration og alle funktioner inden for en omkostningseffektiv plan.

SaaS CMS

SaaS CMS-systemer repræsenterer skybaserede platforme, der generelt kommer som alt-i-én-løsninger. En bruger vælger en plan, betaler for den og får et fuldt udstyret CMS med tilpassbare skabeloner, webværktøjer, domæne og hosting inkluderet i den endelige pris. Sådanne platforme er tilgængelige i form af virtuelle hostede pakker med en abonnementsmodel.

Prisen kan variere afhængigt af den plan, du valgte, samt dit projektbehov. Jo mere kompliceret dit websted er, jo højere planomkostninger. Derudover skal du overveje den mængde webdata, opbevaring og båndbredde, du muligvis har brug for. Disse faktorer påvirker også den endelige pris.

Bortset fra open source CMS kræver SaaS praktisk taget ingen teknisk viden. De tilbyder intuitiv træk-og-slip-funktion ud over færdige layout med indbyggede relevante widgets og apps, der henviser til din særlige niche.

For eksempel vil du oprette en digital butik uden kodningskendskab eller ønske om at kigge efter hosting eller registrere et domæne på egen hånd. Trinnene med SaaS-systemer er som følger:

 1. Du vælger en platform.
 2. Vælg en digital butiksskabelon med integrerede blokke og funktioner.
 3. Abonner på en plan, der tilbyder e-handelsfunktionalitet.
 4. Rediger indhold og gå live.

Der er SaaS-platforme helt og delvist. Den første inkluderer alle serviceaspekter samt support og vedligeholdelse af websteder. Den anden antager at bruge en separat skyserver såvel som moduler til at ændre skabelonen. Delvis sky-løsninger kræver tekniske færdigheder. Så når vi taler om SaaS, overvejer vi kun fuld-cloud-platforme.

Top SaaS CMS-eksempler

Wix – er en globalt værdsat webstedsbygger baseret på SaaS-teknologi. Næsten 3.500.000 websteder bygget med Wix er tilgængelige live på nettet. Platformen har et voksende samfund og giver brugerne mulighed for at opbygge projekter af enhver type og kompleksitet. Uanset om du er en individuel fotograf, der ønsker at lancere din portefølje, en lille virksomhed, der desperat kræver web-tilstedeværelse eller en iværksætter, der er ivrig efter at sælge online, vil Wix håndtere enhver opgave.

Wix webstedsbygger

Nøglefunktioner:

 • Fantastisk til begyndere. Wix er endnu den nemmeste platform at oprette websteder fra bunden. Det bruger AI-baserede teknologier til at oprette websteder for brugere med dets ADI-teknologi. Du kan komme med et nyt sted på flere minutter uden absolut ingen kodningsevner.
 • Forbedret redaktør. Systemet giver dig ikke kun mulighed for at tilpasse færdige plugins men implementere og eksklusiv egen design og webfunktionalitet ved hjælp af Wix Corvid.
 • 100% fleksibilitet. Bortset fra hundreder af apps og widgets, der kan installeres med et klik, kan dit websted muligvis integreres med adskillige tredjeparts tjenester til fjernbetjening, support og udvidelse af din virksomhed online.

Prøv Wix gratis

Ejendomsret CMS

Denne refererer hovedsageligt til virksomhedsbrug. Et proprietært CMS er en software, der administreres af en enkelt organisation eller virksomhed. Det er oprindeligt kun designet til kommerciel brug. Platformen leveres med et månedligt eller årligt driftsgebyr samt yderligere tjenester, der kan inkludere personaleuddannelse, teknisk support, webstedvedligeholdelse osv. Eksempler på ejendomsretlige CMS inkluderer Kentico, SiteCore, Ekspressionsmotor, og andre.

Ting at overveje, når du vælger CMS

Når vi har lært lidt mere om CMS-karakter og -typer, kan vi muligvis begynde at sammenligne og kontrastere for at vælge den platform, der imødekommer dit websteds behov. Med så mange tilbud på nettet er du nødt til at være fokuseret på dit websteds funktionalitet og kompleksitet.

Hvilken type websted skal det være? Hvor mange sider har du brug for? Hvilken funktionalitet kræves? Har du tekniske færdigheder? Hvad er budgettet? Dette er de spørgsmål, der skal besvares, før du vælger CMS. For at gøre det lettere for brugerne har vi udført en liste over funktioner, der skal overvejes, inden vi vælger indholdsredigeringssystemet.

# 1 – Brugervenlighed

Den forudgående ting at definere er, hvor let CMS er at bruge. Mens open source-platforme er gratis, kan du teste dem og beslutte, om de passer til dig uden faktisk at gå live. Når det kommer til SaaS-løsninger, tilbyder de gratis planer såvel som gratis forsøg. Det kan også være praktisk at kontrollere, hvor let det er at:

 1. Kom godt i gang med platformen med hensyn til indstilling og installation.
 2. Tilpas skabelonen, flyt objekter eller brug et af de tilgængelige webværktøjer.
 3. Tilføj og rediger tekster, upload billeder, indsæt links, installer widgets osv.
 4. Gå live med det færdige sted.

Brugervenlighed Sammenligningstabel

WordPressWixJoomlaDrupal
Kom godt i gangDownload og installation krævet + hosting og domæne, medmindre det bruges med BluehostAbonner ved hjælp af en social konto eller e-mail og adgangskodeDownload og installation krævet + hosting og domæneDownload og installation krævet + hosting og domæne
SkabelontilpasningFærdige skabeloner og kodningsfærdigheder kan være nødvendigeIntuitiv træk-og-slip-editor, AI-baserede værktøjer, ingen kodning krævetHTML / JavaScript-skabeloner, krævede tekniske færdighederHTML / PHP-skabeloner kræver let kodning
IndholdsredigeringBeginners niveauBeginners niveauAvanceret niveauAvanceret niveau

# 2 – Platforms sikkerhed

Sikkerhed er det centrale aspekt med hensyn til et stabilt websted, der kører. I situationer med open source CMS-systemer er du ansvarlig for at samle passende hosting med tilstrækkelig lagerplads og båndbredde til at forhindre, at dit websted går i stykker ved trafikvalget. Derudover skal du kigge efter hostingudbydere med ekstra sikkerhedsmidler, system-sikkerhedskopieringer, CMS-versionopdateringer osv. I de fleste tilfælde er brugerne tvunget til at udføre nødvendige handlinger manuelt.

SaaS skybaserede platforme er mere fleksible, når det kommer til sikkerhed. Brugere behøver ikke at håndtere noget. Platformen er ansvarlig for opdateringer, webstedsdrift osv. På samme tid skal du vælge en plan med tilstrækkelig lagerfaciliteter og båndbredde til at sikre en jævn drift i det lange løb.

Sammenlignende tabel for CMS-sikkerhed

WordPressWixJoomlaDrupal
Systemopdateringer og sikkerhedskopieringerManuel opdateringer og sikkerhedskopier, medmindre de bruges med BluehostAutomatiske opdateringer og sikkerhedskopierUnderretninger om systemopdateringUnderretninger om systemopdatering
Plugin-opdateringerManuel opdateringer, medmindre de bruges sammen med BluehostAutomatiske opdateringerOpdateret manueltOpdateret manuelt
Yderligere værktøjerYderligere plugins, der skal installeres og håndteres manueltAnti-spam-beskyttelse, DDoS-forebyggelse osv.Yderligere plugins, der skal installeres og håndteres manueltYderligere plugins, der skal installeres og håndteres manuelt

# 3 – Teknisk support

Både begyndere og dedikerede professionelle vil næppe sætte pris på at blive siddende på egen hånd med den tekniske fejl eller websidesammenbrud. Tilgængeligheden af ​​kundesupport er en vigtig faktor, der skal overvejes, samt den tid, der er nødvendig for ledere til at yde assistance.

Mens de fleste SaaS-platforme har forskellige midler til at komme i kontakt inklusive øjeblikkelig kontakt, har open source CMS normalt ikke brugerdefineret support, medmindre du er en Premium-bruger. På den anden side er de så populære blandt brugere, at du måske støder på utallige videotutorials, fora og professionelle samfund med svar på alle spørgsmål.

Sammenligningstabel for kundesupport

WordPressWixJoomlaDrupal
Øjeblikkelig supportIngenLive chatIngenIngen
Guider og tutorialsVideo guider, hvordan man kan søge onlineTilpasset vidensbaseVideo guider, hvordan man kan søge onlineVideo guider, hvordan man kan søge online
FællesskabAdskillige fora og samfund onlineBrugerdefineret Wix forumAdskillige fora og samfund onlineAdskillige fora og samfund online

# 4 – Funktionssæt og fleksibilitet

Dette punkt refererer til alt hvad du muligvis har brug for for at tilpasse dit websted. Fra integreret analyse og SEO til brugerværktøjsoptagelsesværktøjer, pop-up formularer, gallerier, slideshows og andre apps til at promovere og udvide dit projekt samt gøre det mere interaktivt og engagerende.

Open-source CMS-systemer har uendelige muligheder for tilpasning. Der er tusinder af plugins tilgængelige til download og installation. Ikke alle plugins er gratis. Nogle overvejer at have en premiumkonto eller separate udvidelser. Desuden skal vi overveje tilgængeligheden af ​​lydhør skabeloner, e-handelsfunktionalitet og mere.

Derudover bør platformen reservere lidt plads til problemfri tredjepartsintegration. Hver gang du vil tilslutte en ny betalingsmulighed eller forsendelsesmetode, skal du være 100% sikker på, at platformen lader dig gøre dette. Husk også på analytiske instrumenter til at spore trafikken og definere de mest succesrige kanaler uden at nævne integration af sociale medier.

Sammenlignende tabel for CMS-fleksibilitet

WordPressWixJoomlaDrupal
SkabelonerTusinder af gratis og premium skabeloner550+ gratis skabeloner + betalte pro-temaerGratis og premium Joomla-skabelonerDrupal gratis og betalte temaer
SEOAvancerede SEO-indstillinger + SEO-pluginsIntegrerede SEO-indstillingerJoomla SEO-udvidelserDrupal SEO-moduler
CommecreUltimate WooCommerce-pluginEkstra pakker til digitale butikker af enhver størrelseSærlige eCommecre-udvidelserOpen source eCommerce Drupal software

# 5 – Prispolitik

Sidst men ikke mindst, når du vælger en platform til at oprette et websted. Mens konkurrencen i nichen bliver sværere, tilbyder virksomheder relativt lave planomkostninger, i det mindste for entry-level-pakken. På den anden side er open source CMS-systemer gratis at bruge. Alle kan få adgang til dem og begynde at opbygge et websted. Den eneste ulempe er, at du bliver nødt til at tage sig af domæne og hosting til projektet.

Derudover er premium-skabeloner ikke gratis såvel som nogle plugin-udvidelser. SaaS-platforme opkræver for hver plan med en abonnementsbaseret model. Du vælger pakken og får alt med det indeni og behøver ikke at håndtere tekniske problemer separat. Brugere kan frit skifte til en anden plan samt gå ned i tilfælde af nødvendighed. Denne kendsgerning tilføjer bestemt en vis fleksibilitet. Glem ikke om gratis planer. De kan være en god chance for at teste systemet eller endda bygge et lille, enkelt og let websted.

Sammenlignende tabel for CMS-fleksibilitet

WordPressWixJoomlaDrupal
Gratis planGratis som standardJaGratis som standardGratis som standard
Ekstra omkostningerDomæne, hosting, skabeloner, udvidelserNej. Du betaler kun for en valgt plan.Domæne, hosting, skabeloner, udvidelserDomæne, hosting, skabeloner, udvidelser
Startpris for at opbygge et webstedFra $ 5 per månedFra $ 0 per månedFra $ 5 til $ 1.500 for et professionelt bygget webstedFra $ 5 til $ 3.000 for et professionelt bygget websted

SaaS vs selvhostede CMS

Nu er du næsten klar til at tage det rigtige valg og vælge det bedst matchende CMS. Som vi tidligere har nævnt. Der er 3 vigtigste CMS-typer. Mens proprietære platforme hovedsageligt er til virksomhedsbrug, vil du sandsynligvis aldrig betragte dem som en solid web-tilstedeværelse. Derfor vil vi sammenligne og kontrastere SaaS og self-host CMS-indstillinger baseret på virkelige eksempler, der repræsenterer Wix og WordPress med WP-optimeret hostingløsning, der er bragt til dig af Bluehost.

Wix – Alt-i-en SaaS-løsning

Wix

Wix – er verdens bedste SaaS-webstedsbygger. Det er ekstremt nemt at bruge og perfekt til begyndere. Du får et avanceret webinstrument, der opretter et websted fra bunden af ​​for dig ved hjælp af alle de nyeste webteknologier baseret på kunstig intelligens. Platformen er så populær blandt brugerne, at den i øjeblikket har 154 millioner abonnenter.

Kom igang

For at begynde at opbygge et websted behøver du kun logge ind og starte din gratis prøveperiode. Det er ikke nødvendigt at vælge en plan med det samme. Desuden kan du holde dig til Wix gratis pakke, hvis du kun vil teste systemet. Som det blev sagt før, er systemet et af de letteste med hensyn til webstedsopbygning. Det er perfekt til begyndere med absolut ingen kodningsevner. Startfasen indeholder flere enkle trin:

 1. Logger ind (Brug din sociale medie eller Google-konto eller skriv blot e-mail og adgangskode).
 2. Vælg en skabelon, du kan lide, start med at oprette en ny side fra tom eller vælg Wix ADI – en AI-baseret løsning, der bygger et websted til dig baseret på dine svar, der beskriver et fremtidig projekt
 3. Tilføj indhold, upload fotos og videoer, annonce nødvendige widgets, tjenester eller apps.
 4. Forhåndsvisning af dit websted ved hjælp af den relevante tilstand og gå online ved at trykke på knappen ”Udgiv”.

Hvad med webstedets tilpasning og redigering af indhold?

Skabelontilpasning

Wix er en drag-and-drop-editor. Det betyder, at du er fri til at redigere den færdige skabelon ved at flytte dens elementer og blokke. Brugere kan omarrangere dem eller bevæge sig rundt. Vælg det område, du har brug for, hold det med museknappen og flyt til det sted, du ønsker. Det samme er med mediefiler eller nye elementer, du vil tilføje.

Wix website builder editor

Et udvalg af lydhør skabeloner indeholder over 550 temaer til forskellige nicher og formål. De fleste af dem har forudindstillede funktioner. De, der higer efter eksklusivitet, kan muligvis begynde at oprette en ny side ved hjælp af tomt layout. Wix Corvid er til mere erfarne teknikere, der ønsker at udvikle og tilføje eksklusive elementer eller funktioner. Den nemmeste måde er at bruge Wix ADI. Systemet tilbyder flere færdige webstedlayouter baseret på din info forsynet med integrerede widgets. Skriv blot nødvendige tekster i de relevante blokke og gå live i 5-6 minutter.

Funktioner og fleksibilitet

Systemet tilbyder et bredt sæt indstillinger, der ikke kun refererer til tilpasning af websteder, men også promovering, SEO-optimering osv. Her er nogle centrale funktioner, du vil sætte pris på:

 • Alt-i-én-løsning – du får al den funktionalitet og aktiver, der er nødvendige inden for en valgt pakke inklusive domæne, hosting, sikkerhedsmidler, support osv.
 • Wix App Market – et bredt udvalg af plugins, apps og tredjeparts tjenester, der er tilgængelige for problemfri integration.
 • SEO – rediger sidetitel og beskrivelse, tilpas produktdetaljer, rediger webadresser, social forhåndsvisning og mere for at skabe SEO-venligt indhold.
 • eCommerce – Wix tilbyder separate planer for digitale butikker af enhver størrelse. De inkluderer integration af betalingsmuligheder, produktstyringssystem og et sæt værktøjer til promovering og markedsføring af websteder.
 • Kunde support – systemet tilbyder forskellige måder at komme i kontakt inklusive 24/7 live chat, e-mail-billetsystem, brugerdefineret Wix-helpcenter, lokalt forum og brugervejledninger.

Platformen har en gratis plan og giver dig mulighed for at prøve hver plan til nul-omkostninger (gratis prøveversion). Det er dog ikke nok til et fuldt funktionelt projekt. For at komme i gang har du muligvis brug for en kombinationsplan, der koster $ 13 pr. Måned med alle de nødvendige muligheder.

Prøv Wix gratis

WordPress – Omfattende selvhostede CMS

WordPress webstedsbygger

WordPress – er den mest populære self-hostede CMS-platform med over 65 millioner websteder bygget på WPC. På trods af det faktum, at du har brug for at have det installeret på din hosting, tilbyder mange serverudbydere WordPress-optimerede planer uden behov for at håndtere nogen proces manuelt. Bluehost er det bedste tilbud. Så vi vil gennemgå WP, når det bruges sammen med Bluehost-serverløsning.

Kom igang

Alt bliver lettere, når du bruger WordPress med Bluehost. Brugere blev oprindeligt tvunget til at lede efter den bedst matchende hostingløsning og registrere et domæne separat. Takket være serverudbyderen er integrationsprocessen problemfri. Du behøver kun at gøre følgende:

 1. Registrer dig på Bluehost.
 2. Vælg en WP-optimeret plan.
 3. Integreret med CMS med et klik.

Planerne inkluderer allerede et udvalg af gratis skabeloner. Gennemse blot en liste med temaer, og installer det, du kan lide, med et klik. Ingen grund til at downloade og installere dem manuelt.

Skabelontilpasning

WordPress gør det nemt at arbejde med indhold. Du kan oprette nye sider og kategorier. WYSIWYG-editoren gør det enkelt at organisere on-side-elementerne såvel som at tilføje nye. Selvom der ikke er nogen inline-redigering, og du skal gemme alle de ændringer, du foretager, er der en simpelt preview-mulighed for at kontrollere, hvordan ændringerne vises online.

WordPress visuel editor

Der er ikke meget af baseline-skabelontilpasningen. For at ændre layoutet skal du indtaste kildekoden. Det er her HTML / PHP / CSS-viden kan komme godt med. På den anden side kan brugere vælge Premium-skabeloner med et mere eksklusivt design i nødvendigt tilfælde.

Med andre ord er det op til dig, om du dykker dybt ned i kodningen eller ej. Problemet er ikke obligatorisk. Men med en lille indlæringskurve kan du komme med et virkelig eksklusivt projekt.

Funktioner og fleksibilitet

WordPress er en af ​​de mest fleksible platforme. Det leverer alt hvad du har brug for fra tusinder af gratis og betalte skabeloner til et enormt udvalg af plugins. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at vedligeholde dem manuelt. Bluehost hosting sørger for alle system- og plugin-opdateringer, sikkerhedskopieringer osv.

 • Widgets og tilføjelser – WP CMS kan prale af den bredeste vifte af plugins. De inkluderer SEO-boostere, analytiske værktøjer, e-handelsinstrumenter med mere. Med Bluehost behøver du ikke længere at administrere dem manuelt.
 • Klar til brug – Bluehost giver dig mulighed for at opnå ordentlig hosting såvel som domænet et sted uden behov for at vælge mellem en lang række tjenester og betale for dem separat.
 • SEO – bortset fra SEO-plugins og widgets til at optimere dit indhold, sikrer WordPress hurtig belastning på websitet på grund af dens kraftfulde motor. Derudover kan du redigere kildekoden, hvilket gør den mere SEO venlig samt installere billedkompressorer og andre værktøjer. Systemet giver dig mulighed for at redigere alt fra metatitlerbeskrivelser og URL’er, til at fokusere søgeord og forbedret tekstlæsbarhed.
 • eCommerce – brug WooCommerce-plugin til at oprette en online shop i alle størrelser. For at komme i gang er gratis version muligvis nok. Hvis du beslutter at udvide din digitale butik, har du brug for nogle ekstra udvidelser og værktøjer, der betales.
 • Kunde support – WordPress i sig selv er en open source CMS. Brugere kan finde tusinder af videoguider eller artikler, der beskriver installationsprocessen, sikkerhedskopier af systemer og plugin-opdateringer. Du kan tilmelde dig WP-pros fora og samfund. Når du bruger Bluehost, får du fuld cyklus support inklusive billetsystem og 24/7 live chat.

Hostingudbyderen har ikke en gratis prøveperiode. Du kan dog opbygge et fuldt funktionelt WordPress-sted ved hjælp af en af ​​de WP-optimerede planer. Indgangsprisen er $ 2,95 pr. Måned med et gratis domæne, problemfri WordPress-integration, automatiserede opdateringer og 50 GB lagerplads. Du kan skifte til en anden plan, når dit projekt kræver flere faciliteter.

Prøv WordPress nu

Bundlinjen

At vælge en ordentlig CMS kræver en dyb analyse af dit fremtidige projekt. Med så mange alternativer skal du tydeligt forstå, hvilken slags funktionalitet dit websted kræver. På samme tid skal du tage hensyn til din egen tekniske baggrund og beredskab til at dykke dybt ind i webbygningsprocessen.

Hver CMS leveres med sine unikke funktioner. Open-source er en bedre mulighed for kreative-minded proffs, der ved, hvordan man håndterer kodning og programmering. SaaS-løsninger er en lettere og hurtigere måde at komme live på med et professionelt websted. Uanset hvad du vælger, skal du sørge for, at softwaren reserverer tilstrækkelig plads til forretningsvækst og webstedsændring i det lange løb.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map