Skift fra Adobe Muse til WordPress

Skift fra Adobe Muse til WordPress


I de fleste tilfælde, Adobe Muse webstedsejere beslutter at migrere til WordPress fordi de ønsker at øge deres projektydelse, generere mere trafik og få pålidelig hostingudbyder til rimelige omkostninger.

Når det kommer til WordPress, kan systemet opfylde alle disse behov og endnu mere. Dens kraftfulde integrationsmuligheder, alsidighed af skabeloner og plugins samt rimelige omkostninger gør det fremherskende over Adobe Muse, selvom der kræves en vis kodningskendskab for at arbejde med tjenesten bagefter.

En anden fordel er en mulighed for at vælge en betroet hosting-udbyder. WordPress anbefaler officielt Bluehost til alle dets brugere på grund af platformens omdømme, fleksibilitet, sikkerhed og funktionalitet. Den billigste Bluehost-plan koster dig $ 2,95 / mo, men du får masser af fordele for denne pris, herunder hurtig sidehastighedshastighed, øget sikkerhed, omfattende indholdsmarkedsføring og SEO muligheder, e-handelsfunktionalitet og mange flere. Så hvis der er noget, du ikke er tilfreds med, mens du bruger Adobe Muse, skal du bestemt skifte til WordPress.

Vær opmærksom på, at proceduren ved at migrere fra en tjeneste til en anden kan være ganske omhyggelig på grund af forskellene mellem platformene. Det faktum, at Adobe Muse er en webstedsbygger og WordPress er en CMS, indebærer en efterfølgende og omhyggelig migreringsproces, herunder tekniske nuancer, spedition af trafik, korrekt indhold og domænenavnoverførsel, bevarelse af websteds søgemaskinepositioner osv. En sådan omfattende alsidighed af foranstaltninger indebærer bevidst tilgang. Her er en detaljeret oversigt over de muligheder, du kan vælge imellem, når du beslutter at migrere fra Adobe Muse til WordPress.

Adobe Muse til WordPress webstedsoverførsel: Professionel eller DIY?

Faktisk betyder det ikke noget, hvilke evner til webdesign, du i øjeblikket har, og om du har gjort det før – der er flere problemer, du kan støde på under hele processen. Der er således to måder, du overvejer at afslutte migrationsprocessen med maksimal effektivitet. Her går de:

Automatisk migrering af websteder

Hvis dette er din første oplevelse af webstedsoverførsel, eller du bare ikke ønsker at bryde dig om projektmigrationsnyancer på egen hånd, kan du prøve følgende metode. Til at begynde med skal du først eksportere dit Adobe Muse-websted som HTML og derefter konverter det til WordPress.

Adobe Muse til HTML-eksport

Dette kan ske enten ved at integrere specielle WP-plugins eller i den manuelle model. Vær dog opmærksom på, at det ikke er så nemt at gøre det for ikke-erfarne brugere, da der stadig kræves en vis viden om kodning af det grundlæggende her. Så hvorfor ansætter du ikke en specialist til at gøre det for dig?

Professionel assistance

Selvom anvendelsen af ​​automatiserede webstedsmigrationsprogrammer er en ganske risikabel indsats, ansættelse af fagfolk er en meget mere fornuftig løsning. Eksperter har den førstehåndskendskab til alle de trin og handlinger, processen involverer. På samme måde har de erfaringerne med at udføre sådanne opgaver, så dit projekt vil ikke være det første på listen. Derudover er de opmærksomme på alle parametre og specielle nuancer for hver service, de arbejder med, hvilket skærer ned de tilgængelige risici og øger chancerne for succes fra første forsøg.

skift fra Adobe muse til wordpress

Et andet aspekt, der taler for at handle med fagfolk, er det faktum, at du vil være i stand til at holde kontakten med dem, når jobbet er udført. Hvis der er problemer eller fejl, der bekymrer dig, eller hvis du har spørgsmål, vil du bare kontakte dem når som helst for at få problemer løst.

Hvilken mulighed skal man gå efter? Det er kun op til dig at tage den endelige beslutning, når du tidligere har vejet alle fordele og ulemper ved hver af de ovenfor angivne muligheder. Der er dog endnu en løsning at gå efter – du kan prøve at udføre processen på egen hånd, især hvis du har en vis webdesignoplevelse. Er du klar til at prøve det? Så kan følgende vejledning være nyttigt for dig og give den korte liste over foranstaltninger og handlinger, du skal gøre for at afslutte processen med mindst mulig besvær og maksimalt resultat.

Sådan skifter du fra Adobe Muse til WordPress – Den ultimative guide

Hvis du har vejet alle fordele og ulemper ved de tilgængelige migreringsmetoder til Adobe Muse-til-WordPress-websted og stadig har besluttet at afslutte det uafhængigt, vil du ikke gå uden en pålidelig guide, der vil hjælpe med at øge dine chancer for et vellykket resultat af bestræbelsen. Her er listen over must-have trin:

 1. Installer WordPress. Som CMS kræver WordPress en foreløbig download og installation. Der er ikke noget kompliceret ved denne proces – bare følg de retningslinjer, systemet genererer for at afslutte installationen i et par minutter. Hvis du stadig står over for problemer midt i installationsprocessen, er der flere tutorials og videoer, du kan gennemse for at hjælpe dig med at håndtere opgaven let.
 2. Vælg Hosting Provider. Som nævnt ovenfor tilbyder WordPress ikke integreret hosting, og der er derfor nødvendigheden af ​​at vælge en betroet udbyder, før du faktisk går videre til migreringsprocessen. Lær de vilkår og abonnementspriser, systemerne tilbyder, for at vælge den mest rimelige løsning. Som vi allerede har bemærket, Bluehost er en af ​​de mest troværdige tjenester at gå til. Hvis dit Adobe Muse-websted allerede kommer med et registreret domænenavn, bliver du nødt til at flytte det til den nye vært på én gang for ikke at miste webstedstrafik og SEO-positioner. Tjek betingelserne for domæneoverførslen, og følg retningslinjerne for at udføre opgaven.
 3. Eksportér indhold fra Adobe Muse. For at eksportere alt indhold fra dit Muse-baserede websted skal du først oprette HTML-versionen af ​​det. For at gøre det skal du nå systemets kontrolpanel, finde fanen Fil og derefter vælge trinnet “Eksporter som HTML”. Sådan kopierer du de krævede elementer.
 4. Konverter HTML-webstedet til WordPress. Du kan gøre det på flere måder. Den første indebærer manuel overførsel af alle elementer. Opret de grundlæggende filtyper, og placer dem i en ny temamappe. Medbring derefter dit eksisterende websted CSS på WP-regnearket, og del HTML-webstedet i flere dele for at oprette flere PHPcopies af dine HTML-filer, der lader WP sammensætte dem bagefter. Skift oversigtsformat for at gøre det kompatibelt med CMS og uploade skabelonen til dit nye projekt. Det bliver dog klart, at denne mulighed er ret udfordrende for almindelige brugere. Således giver det mening at vælge en anden metode – brugen af ​​WP-plugins til webstedskonvertering. Bare gennemsøg internettet for at vælge et af de krævede WP-overførselsplugins, installere det nye tema og importer derefter dit Adobe Muse HTML-websted til WordPress. Det er ganske enkelt og hurtigt for alle.
 5. Importer billeder. Nu er det høj tid at importere fotos. Så vidt WordPress ikke understøtter automatisk billedimport, skal du også gøre det manuelt. Netop med dette formål bliver du nødt til at installere og derefter aktivere et specielt WP-plugin kaldet “Importer eksternt billeder plugin”. Så snart du gør det, skal du gå til siden “Media → Importer billeder” og flytte de krævede billeder.
 6. Kontroller og konfigurer WordPress Permalinks. Når du flytter dit Adobe Muse-websted til WordPress, skal du ikke glemme at kontrollere og tilpasse de nyligt genererede webadresser. Hvis det er nødvendigt, kan du tilpasse alle de krævede permalinks til korrekt omdirigering og bevarelse af dit websteds SEO-positioner.
 7. Flyt alle de resterende filer. Nogle filer kan være tilbage på Adobe Muse-servere. Tjek dem for at flytte dem til dit nye WordPress-websted manuelt.
 8. Tilpas det nye projekt. Endelig skal du tilpasse dit nye WordPress-baserede websted i detaljer for at give det det foretrukne design og funktionalitet. Kontroller tilgængeligheden af ​​alle metatags for hver side og alle alt-tags for hvert billede. Dette er en sikker måde at bevare de tilgængelige placeringer på søgemaskinerne.

Bundlinie

Det er lidt kompliceret at kalde processen med at skifte fra Adobe Muse til WordPress let. Dette skyldes, at du er nødt til at tage sig af overførsel af indhold og domænenavn samt om valg af hosting. Det tager bestemt meget tid, hovedsageligt på grund af systemernes sondringer. Som et resultat er det dig, der skal vælge den komplette hostingudbyder og kontrollere rigtigheden og relevansen af ​​filoverførselsprocessen. Det kræver naturligvis en vis grad af ekspertise i webdesign og kodningskendskab.

Der er endnu et aspekt, der kræver opmærksomhed: deaktiver ikke dit Adobe Muse-websted, eller slet kontoen, før du sørger for, at dit nye WordPress-websted fungerer godt, og at alle søgemaskinspositioner såvel som andre afgørende parametre forbliver uændrede. Test dit nye websted korrekt i nogen tid for at være sikker på, at migreringsprocessen var en succes.

Brug WordPress nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map