Skift fra Squarespace til Wix

Skift fra Squarespace til Wix


Squarespace og Wix er to populære webstedsbyggere, der adskiller sig meget med hensyn til webdesigntilgang, funktionssæt, funktionalitet og målgruppe. Mens Squarespace hovedsageligt er fokuseret på kreative og iværksætternes behov, giver Wix kreativ frihed og omfattende række værktøjer og funktioner til at dække behovene hos forskellige brugerkategorier.

At du beslutter at skifte fra Squarespace til Wix betyder ikke, at en af ​​disse platforme er bedre end en anden. Det er bare spørgsmålet om dine præferencer, mål og, hvad der er vigtigere, aktuelle webdesignbehov.

Indhold er en anden must-have faktor, som du skal huske på, og det er også et af de vigtigste elementer i processen med migrering af websteder. Er du klar til at klare alle klokker og fløjter i din overførselsproces? Så er det på høje tid at diskutere det i detaljer.

Squarespace to Wix Website Transfer: Professionel eller DIY?

Den allerførste ting, du skal definere, er den mest effektive måde at udføre opgaven på. Det betyder ikke noget, om du allerede har gjort det før, eller dette er din første prøve, der er altid masser af tvivl forbundet med processen. Hvad du bør indse er, at begge webstedsbyggerne ikke er det open source platforme. Tilsvarende tillader de ikke let kodeadgang og overførsel. Som et resultat er det umuligt at flytte dit Squarespace-websted automatisk.

Derfor skal du gøre det manuelt, og det er her, du vil støde på et andet afgørende problem: professionel eller DIY-migration. Dette er kun to mulige varianter til succesfuldt skifte fra en platform til en anden uden at miste dit websteds indhold, domænenavn og andre vigtige must-have-elementer.

Hvis du har webdesignbaggrund, kan du bestemt prøve at håndtere projektet uafhængigt. Men hvad er følelsen af ​​at spilde din indsats og tid, hvis du er en newbie? I dette tilfælde er det bestemt mere rimeligt at ansætte en professionel, der gør det for dig. Lad os hurtigt gennemse fordele og ulemper ved begge indstillinger nu.

Ansæt professionelle

Når det kommer til migration af websteder, involverer fagfolk ser ud til at være en mere fornuftig og logisk løsning. Her er grunden. Webdesignprofæer, der allerede har erfaring med at skifte websteder mellem platformene, har den førstehåndskendskab til alle trin og specielle aspekter ved hver eneste tjeneste. De ved med sikkerhed, hvad de kan forvente af dette eller det andet system, og hvordan de kan overvinde de problemer, du potentielt kan stå overfor under hele processen.

Overfør Squarespace til Wix

Som et resultat sparer du tid og kræfter, men du skal være klar til at investere i dette job. En anden fordel ved metoden er, at du ikke efterlades alene. Hvis der er uventede problemer, bugs eller andre vanskeligheder, har du altid en mulighed for at kontakte specialisterne, som hjælper dig med at håndtere problemet på den bedst mulige måde og med mindst mulig investering / investeringstid.

DIY-webstedsoverførsel

Er du sikker på, at du har tilstrækkelig webdesignekspertise og viden til at migrere dit websted fra Squarespace til Wix uafhængigt? Så er du velkommen til at gøre det på egen hånd uden at bruge dine penge. Dog gør dig klar til at investere din tid og kræfter i stedet. Hvis du har ret i at indlede processen med manuel overførelse af webstedet, skal du gennemgå detaljerne i proceduren i vejledningen nedenfor.

Sådan skifter du fra Squarespace til Wix – Den ultimative guide

Fase 1. Indholdsoverførsel

Hele processen tager et par timer. Her er de must-have trin, der skal følges for effektivt at udføre opgaven:

 1. Tilmeld dig Wix og udforske platformen i detaljer.
 2. Gå til din Squarespace-konto, og nå instrumentbrættet med alle de tilgængelige filer der. Eksporter filerne i ZIP-arkivet, og gem dem derefter på din computer.
 3. Åbn Wix-instrumentbrættet, og åbn editoren. Opret standardwebsite-layout og forsøg at holde dig til dit websteddesign. Importer derefter de udpakkede arkiverede filer og indhold.
 4. Så snart du er færdig med din indholdsoverførsel, kan du fokusere på tilpasning af webstedet. Wix tilbyder masser af design i høj kvalitet – vælg bare det, der mest op til din niche kommer, og gå videre med at tilpasse den. Der er en praktisk preview-knap, der lader dig opmærksomt udforske de skabeloner, du er interesseret i.
 5. Når du er blevet overført med indholdsoverførsel, skal du ikke glemme at kontrollere dine webstedsstillinger i søgemaskinens resultater for at være sikker på at du ikke har mistet dem. For at kontrollere, om alt er i orden, skal du ikke glemme at kopiere og gennemgå websteds-webadresser. Hvis det er umuligt at overføre nogle webadresser manuelt af en eller anden grund, skal du opsætte omdirigeringer til disse sider. Konfigurer eller kopier derefter metatags (disse er titler og beskrivelser) for alle sider samt alt tags til billeder, der er tilgængelige på disse sider.

Fase 2. Squarespace til Wix Domain Transfer

Processen med webstedsmigration falder ikke kun til indholdsoverførsel. For at sikre, at dit projekt genvinder sine positioner i søgemaskinerne og ikke mister trafik, skal du flytte dit domænenavn fra Squarespace til Wix. Vær dog opmærksom på, at du kan gøre det, hvis dit domæne blev registreret hos webstedsbyggeren for mere end 60 dage siden.

Hvis du beslutter at overføre et gratis domæne, skal du vide, at Wix muligvis opkræver gebyrer for dets brug, afhængigt af den plan, du vil abonnere på. Desuden bemærker udviklerne af systemet, at selve processen med overførsel af domænenavn ikke er øjeblikkelig – i nogle tilfælde kan det tage op til 7 dage at gennemføre den. Her er en detaljeret guide til at hjælpe dig med at tackle domæneoverførsel let.

 1. Lås op for domænet. Nå hjemmemenuen til Squarespace, find “Indstillinger”, og klik derefter på afsnittet “Domæner” for at vælge den, du vil flytte. Rul ned til og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet “Lås domæne”.
 2. Hent domæneoverførselsnøglen. Lige efter du har låst op for domænet, skal du gå til den nederste del af panelet, hvor du vil se knappen “Hent overføringsnøgle”. Klik på det for at kopiere den overførselsnøgle til domænenavn, som du får tilbud. Du har brug for denne nøgle (som også kaldes EPP eller autorisationskode), når du autoriserer domænekontakten med Wix.
 3. Overfør domænenavnet. Åbn Wix-kontrolpanelet, og tilmeld dig Wix Combo eller Ubegrænset Plan. Sagen er, at billigere abonnementer ikke tillader overførsel af domænenavn. Tjek migreringsinstruktionerne, der er tilgængelige på systemets kontrolpanel.
 4. Gå ind i EPP (tilladelse) kode, du har fra Squarespace, og klik derefter på knappen “Send”.
 5. Systemet tilbyder dig rullemenuen med detaljerede retningslinjer for yderligere handlinger. For øvrig, hvis du har til hensigt at beholde dit domænenavn, der er hostet af Squarespace, skal du gå tilbage til det domæne, du har valgt i “Domæner” -panelet og markere afkrydsningsfeltet “Lås domæne”.
 6. Udvid registrering af domænenavn. For at kunne arbejde med systemet ved hjælp af dit domænenavn, skal du udvide det med Wix. Den minimale forlængelsesperiode varer et år eller endnu mere, afhængigt af dine planer og dit budget.
 7. Vælg Option for privatlivets fred. Det næste trin indebærer valg af privatlivets indstilling, der mest passer til dine behov. Wix gør det muligt at vælge enten privat eller offentlig registrering. Hvis du beslutter dig for den sidstnævnte mulighed, vil dit domæne være tilgængeligt i WHOIS-infodatabasen.

Dette er de detaljerede trin, du skal gøre for at overføre dit indhold og dit domænenavn fra Squarespace til Wix. Hvis du gør alt korrekt, modtager du yderligere et bekræftelseslink via e-mail for at bekræfte overførslen.

Bundlinie

Det er ret vanskeligt at kalde processen med at migrere fra Squarespace til Wix kompliceret. Men hvis dette er din første oplevelse, og du aldrig har gjort det før, er der masser af aspekter, du måske overser. Sagen er, at begge webstedsbyggerne har deres egne funktioner, egenskaber og specielle parametre, som kan have alvorlig indflydelse på din webstedsoverførsel i det lange løb. Hvad der alvorligt påvirker processen og gør det meget tidskrævende er nødvendigheden af ​​at flytte både dit websteds indhold og dit domænenavn. Det er her de retningslinjer, der er anført i indlægget, vil være nyttige for dig.

P.S. For at sikre, at dit websted fungerer godt, og migrationsfremgangen var en succes, har du grundigt kontrolleret dens ydeevne. Tag dig tid til at teste projektet, inden du annullerer dit Squarespace-abonnement. Dette er den helt sikre måde at bevare dine projektdata og ydeevne. Alt i alt er det at skifte fra Squarespace til Wix en ganske standardprocedure, der omfatter flere must-have-trin. Hvis du ikke er sikker på, at du vil klare opgaven på egen hånd, skal du kontakte eksperterne for at føle dig på den sikre side.

Bestil websideoverførsel

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map