Skift fra webstrøm til WordPress

skift fra webstrøm til wordpress


Har du fundet op til at skifte fra Webflow til WordPress? Årsagen til en sådan handling kan variere med hensyn til dine aktuelle webdesignmål, prioriteter, webstypetype, du kører, budget og andre vigtige aspekter.

I det fremherskende antal tilfælde er webstedsejere imidlertid drevet af de samme mål: De ønsker enten at øge deres projekts ydelse og generere trafik eller har brug for et mere fleksibelt og funktionsrigt system for at fortsætte med at arbejde med deres webstedsudvikling. Med andre ord, hvis der er noget, du ikke er tilfreds med, når du bruger Webflow, kan du overveje at migrere til WordPress.

Uanset hvilke intentioner du har og hvilke mål du forfølger, skal du huske på, at skift fra Webflow til WordPress overhovedet ikke vil være enkelt og hurtigt. At WordPress er et CMS og Webflow er en webstedsbygger, taler for sig selv. Så vær klar til at passe på at håndtere alle nuancer i migrationsprocessen. Sidstnævnte vedrører ikke kun tekniske aspekter.

Du bliver også nødt til at sørge for, at du korrekt videresender din webflow-webstedstrafik til den nye hosting, idet du bevarer det gamle domænenavn. Der skal lægges særlig vægt på indholdsoverførsel. Sagen er, at indholdstyper afviger såvel som deres displayindstillinger i hvert system. Dette betyder, at dit indhold muligvis ikke er tilgængeligt efter migreringsproceduren, eller at der muligvis er fejl, som du bliver nødt til at rette op til tiden.

Læs også:
Webflow vs WordPress – en dybdegående sammenligning.

Det næste nummer, du er nødt til at tage sig af, er bevarelse af din websteds søgemaskine ranking. Det siger sig selv, at dine projektsøgemotorpositioner ikke bør forværres som følge af migrationsproceduren. Et sådant omfattende kompleks af handlinger kræver nøjagtig opmærksomhed og bevidst tilgang.

Denne vejledning kan være nyttigt for hver bruger, der har ret ved at skifte fra Webflow til WordPress. Gå udforske det nu!

Professionel websideoverførsel eller gør-det-selv?

Processen med webstedsmigrering kan være ret udfordrende for førstegangsholdere og endda for webdesigneksperter, som aldrig har gjort det før. Hvis du imidlertid klart forstår alle de trin, proceduren indebærer, og deres kompleksitet, vil migrationsprocessen blive forenklet nok til at være i stand til at klare den på egen hånd.

Men hvad med de brugere, der ikke har en enkelt opfattelse af webstedets overførselsproces? Er der nogen løsninger, de skal gå efter for at nå det ønskede resultat? Der er faktisk to måder at vælge imellem i en sådan situation. Her er de:

Automatiske migreringsprogrammer til websteder

Disse systemer er specifikt rettet mod brugernes behov, der forfølger det eneste mål: webstedsoverførsel. De gør det enkelt at flytte et websted fra Webflow til WordPress, for eksempel at tage sig af de store nuancer i denne komplekse proces. På samme tid kan disse tjenester bare ikke overveje de mindste nuancer ved dit webstedsoverførsel.

Men tinget er, at Webflow og WordPress er unikke systemer, og hver af dem har sine egne funktioner og specifikationer, som bare ikke kan overses. Ellers risikerer du at få et helt forkælet produkt. Således er automatiseret webstedsoverførsel ikke den bedste løsning. Derudover kan det blive årsagen til funktionelle og tekniske problemer, du bliver nødt til at løse selv. Endelig leveres de fleste migrationsprogrammer på webstedet på det betalte grundlag. Er de værd at investere i det lange løb? Sikkert ikke.

Ansættelse af overførselseksperter

Kyndige webudviklere er opmærksomme på alle trin i webstedsmigreringsprocessen såvel som alle de nuancer deraf, der kan gøre eller ødelægge succes for hele bestræbelserne. Dette er en fortjeneste i sig selv, da du ikke behøver at bekymre dig om processen med at skifte dit websted fra Webflow til WordPress, for eksempel, da du helt vil stole på deres professionalisme og ekspertise..

En anden ubestridelig fordel er, at du vil holde kontakten med dem, når processen er afsluttet. Hvis noget går galt, kontakter du dem bare for at få problemet løst.

Læs også:
Sådan ansættes nogen til at oprette et websted.

Det er op til dig selvfølgelig at vælge den mest passende løsning, men hvorfor prøver du stadig ikke at udføre opgaven på egen hånd? Du behøver ikke at være en superekspert for at gøre det, men husk, at nogle færdigheder og viden kan komme godt med dig. Hvis du føler, at du er klar til at prøve det, skal du følge de retningslinjer, vi har forberedt på, for at forenkle proceduren.

Sådan skifter du fra webstrøm til WordPress – Den ultimative guide

Så snart du er klar over, at du er villig til at starte Webflow-til-WordPress-migreringsproces på webstedet, skal du sørge for at følge disse must-have-trin for at få succes.

 1. Før du kommer i gang, skal du forstå en af ​​de største sondringer mellem disse to systemer. Webflow er en webstedsbygger. Dette betyder, at det gemmer alle filernes annonceindhold på sine egne servere. WordPress er på sin side et CMS, der ikke tilbyder integreret hosting, og projekter, der er bygget med det, gemmes således på tredjepartsværter. Dette betyder, at det første must-have trin for dig er at vælge en betroet hosting-udbyder (og en passende plan) til at overføre dine webstedsfiler til den. Vi anbefaler at starte med Bluehost da det er den bedst anbefalede hosting af WordPress.
 2. Bluehost Dashboard

 3. Installer WordPress. CMS-installation er ikke helt kompliceret – bare følg retningslinjerne for at klare det på få minutter. Hvis dette er din første CMS-installationsoplevelse, kan du muligvis bruge nogen tid til at læse tutorial for at overvinde de potentielt farlige nuancer, hvilket kan forhindre dig i at håndtere opgaven.
 4. Nå webflow-betjeningspanelet for at eksportere indholdet. Husk dog, at ikke alle filerne overføres i den automatiserede tilstand. Du bliver nødt til at overføre nogle af dem manuelt, hvilket også tager tid og viden. Disse filer forbliver på dit webflow-domænenavn. Sørg for at kopiere dem bagefter. Her er den korte oversigt over begge indholdstyper:
  • Indhold, der kan eksporteres automatisk, involverer standard WordPress-sider, gallerisider, blogside, der følger med de indsendte poster. Tekster, billeder og indlejrede blokke er også inkluderet i denne filkategori.
  • Indhold, som muligvis forbliver uoverført, involverer begivenheds-, produkt- og albumsider, lyd, brugerdefinerede CSS og stilelementer, video- og produktblokke samt indekssider for at nævne et par.
 5. Gå til panelet Webflow Collections, hvor alle dine websteder og filer er gemt. Det er her du kan vælge og overføre ethvert projekt (samling) fra webstedet til WordPress ved hjælp af CMS eksport / import funktion. For at eksportere den krævede samling skal du åbne den, du er interesseret i, og klikke på knappen “Eksporter”. Vælg så mange samlinger, som du har brug for. Dette kan være standardfiler eller produkter (hvis du overfører e-handelswebstedet). For at overføre produkterne skal du downloade dem til en CSV-fil for at gemme en sikkerhedskopi af din produktsamling. Du kan yderligere importere CSV-filen til dit nye WordPress-websted. For at starte eksportprocessen skal du aktivere det WordPress-logo, du ser i popup-vinduet. Efter afslutningen af ​​fileksportprocessen, glem ikke at downloade filen og gemme den på din stationære computer.
 6. Webflow-blog-eksport

 7. Importer indholdet. Det næste trin er indholdsimporten. Hvis du vil importere de downloadede filer til dit nye WordPress-websted, skal du åbne kontrolpanelet på CMS og finde siden “Værktøjer → Importer” der. Du ser listen over tjenester, du kan vælge. Vælg WordPress, og installer importørplugin. Dette gøres automatisk. Når filhentningsprocessen er afsluttet, skal du aktivere plugin sammen med importørlinket. Til sidst skal du uploade og importere filerne fra den oprindelige eksportfil, du har downloadet til din computer. Gå til siden med importindstillinger, og vælg navnet på det indhold, du planlægger at overføre. Det er op til dig at vælge den tilgængelige admin-bruger eller oprette en ny.
 8. WordPress Importer indlæg

 9. Billedimport. Hvad du skal vide, er, at WordPress ikke understøtter automatiseret billedimportindstilling. Således bliver du nødt til at udføre opgaven manuelt. Til netop dette er du nødt til at installere og aktivere et specielt WordPress-plugin kaldet “Importer eksternt billeder plugin”. Lige efter dette skal du åbne siden “Media → Importer billeder” og starte overførselsprocessen.
 10. Tilpas WordPress Permalinks. Mens migrering fra Webflow til WordPress, bør bevarelse af trafik være en af ​​de vigtigste prioriteter. For at sikre, at du ikke mister din webstedstrafik, skal du kontrollere den nyligt genererede WordPress URL-struktur og tilpasse om nødvendigt permalinks. Heldigvis er WordPress en SEO-venlig platform, der hjælper dig med at tilpasse alle URL’er korrekt.
 11. Tjek indholdets tilgængelighed. Så vidt ikke alt indhold kan overføres fra Webflow til WordPress automatisk, skal du kontrollere de filer, der er tilbage, og flytte dem manuelt.
 12. Tilpas dit nye websted. Så snart du er færdig med de store trin til migrering af websteder, er det på høje tid at fortsætte med dets tilpasning. Tag dig tid til at udforske de største WordPress-nuancer og begynde at tilpasse dit projekt i detaljer. Sørg for at overføre de vigtigste metatags (titler og beskrivelser) for hver side på dit websted korrekt.

Det er vigtigt at understrege vigtigheden af ​​at holde dit webflow-websted aktivt, indtil du sørger for, at migreringsprocessen er afsluttet. Når du har testet din nye website-ydeevne, kan du gå videre til det endelige endnu et af de mest afgørende trin – overførsel af domænenavn. Hvis dit webflow-websted har et registreret domæne, er det fornuftigt at flytte det til den valgte hostingudbyder. Reglerne og trinene, der er nødvendige for at håndtere opgaven, afhænger for det meste af den vært, du planlægger at arbejde med. Så tag dig tid til at udforske detaljerne i den hostingplan, du har til hensigt at abonnere på på forhånd.

Bundlinie

Processen med at skifte fra Webflow til WordPress er ikke helt kompliceret, men det kræver stadig forståelse af migrationsprocessen samt opmærksomhed og nogle færdigheder eller baggrund for at gøre det til en succes.

Efter at have afsluttet webstedets overførselsprocedure, skal du ikke skynde dig at gå videre til din projektpromovering. Sørg for, at du har gjort alting rigtigt – kontroller, hvordan dit websted fungerer, og rigtigheden af ​​plugin-installationen. Vær opmærksom på korrekte omdirigeringer, der er konfigureret, og tag dig tid til at teste den endelige webstedsversion.

Start med WordPress nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map