Skift fra Weebly til Wix

hvordan man skifter fra weebly til wix


Årsagerne til at skifte fra Weebly til Wix kan afvige meget. At du har besluttet at skifte platform betyder ikke, at Weebly ikke er værd at være opmærksom. Det handler om dine nuværende webdesignbestræbelser, mål og intentioner.

Efter erhvervelsen af ​​Weebly af Square i 2018 har webstedsbyggeren fået et stærkt e-handelsfokus. Dette er blevet en af ​​grundene til, at systembrugere skifter til andre platforme.

Wix er blevet en af ​​de mest populære webstedsmigrationsdestinationer, især for brugere, der ikke er interesseret i eCommerce-webstedsudvikling, hvilket foretrækker standard webdesignfunktioner. Og det er ikke underligt, da Wix i øjeblikket er den mest berømte og magtfulde webstedsbygger, som kan være en fantastisk erstatning for enhver webbygningstjeneste. Webstedsbyggeren tilbyder en bred vifte af designtilpasningsværktøjer, skabeloner og webstedspromoteringsmuligheder.

Læs også:
Wix vs Weebly – en dybdegående sammenligning.

Hvis du har fundet op til at migrere fra Weebly til Wix, er der flere problemer, du skal overveje. Disse inkluderer domænenavn, hosting, indhold og SEO-positioner. Det er på høje tid nu at finde ud af, hvor kompliceret processen med at skifte til Wix kan være, og hvem der kan drage fordel af den.

Weebly til Wix overførsel af websteder: Professionel eller DIY?

Når det kommer til webstedsmigration, er det allerførste spørgsmål, som brugerne tænker over, hvordan de skal klare det korrekt. Uanset om dette er din første websiteoverførselsoplevelse, eller du allerede har gjort det, vil du stadig være i tvivl om effektiviteten af ​​processen, bare fordi du måske er usikker på særlige nuancer i hvert af disse systemer.

Der er faktisk ikke noget for kompliceret ved migreringsprocessen på webstedet, hvis du er bekendt med de must-have trin i det. Men hvad med førstegangsbrugere, der aldrig har gjort det før? Hvis du hører til denne brugerkategori, kan du vælge en af ​​to muligheder: migrering af DIY-websted eller ansætte en professionel.

Ansæt professionelle

Webstedsoverføringseksperter har den førstehåndskendskab til alle nuancer hos hver webstedsbygger, der gør det muligt at nå bedre resultater. De er også opmærksomme på alle de trin, migrationsprocessen involverer, hvilket reducerer tidspunktet for overførsel af websteder. Hvad der er vigtigt, vil du være i stand til at holde kontakten med disse specialister. Hvis der er noget, der går galt, eller hvis du står over for visse problemer, kontakter du dem bare for at få disse bugs behandlet på den bedst mulige måde.

Læs også:
Sådan ansættes en professionel Wix-ekspert.

DIY-webstedsoverførsel

Uanset hvilken beslutning du til sidst vil tage for, er det stadig fornuftigt at overveje muligheden for DIY-webstedsoverførsel. Alligevel er der nyttige retningslinjer for, hvordan man afslutter processen med mindst mulig besvær. Så hvorfor ikke prøve det? Her er et hurtigt overblik over switchprocedure Weebly til Wix såvel som de must-have trin, du skal tage i betragtning for at forhindre de potentielle problemer.

Sådan skifter du fra Weebly til Wix – Den ultimative guide

Fase 1. Indholdsoverførsel

Husk, at der ikke er nogen automatisk overførsel i Weebly. Så gør dig klar til at eksportere dine filer og uploade dem manuelt til Wix. Dette er de trin, der skal følges for at gøre det til en succes:

 1. Gå til din Weebly-konto og få adgang til betjeningspanelet på dit websted. Klik på knappen “Rediger side” og vent, indtil den indlæses.
 2. Gå til webstedsindstillinger og find afsnittet “Arkiver”. Opret ZIP-arkiv for dine webstedsfiler og e-mail det til den ønskede adresse.
 3. Gå til din e-mail, og download ZIP-arkiv til dit skrivebord. Gem filen for yderligere at eksportere den til dit nye Wix-websted.
 4. Weebly arkiv

 5. Nå Wix-instrumentbrættet, åbn Wix Editor, gentag det generelle webstedlayout og importer de udpakkede filer og indhold der.
 6. Kontroller placeringen af ​​dit nye websted i søgemaskinerne, da dette er en af ​​de vigtigste indikatorer for en vellykket webside-switch. Hvad du skal gøre er at kopiere og kontrollere URL’erne, opsætte 301 omdirigeringer til de URL’er, der ikke kan overføres af en eller anden grund, kopiere og opsætte metatags (titler og beskrivelser) for alle sider samt alt tags til alle billeder.

Fase 2. Weebly til Wix-domæneoverførsel

For at flytte dit domænenavn fra Weebly til Wix, skal du først låse det op og hente EPP-koden. Vær opmærksom på, at du får lov til at gøre det, hvis det allerede er gået 60 dage siden domæneregistreringsdatoen. Du skal også forstå, at selve kendsgerningen af ​​domæneoverførsel ikke betyder, at du også skal ændre hosting-udbyderen. Hvis din hjemmeside er vært hos Weebly eller et andet hostingfirma, kan du forlade dette uændret.

 1. Få adgang til din Weebly-konto og deaktiver registrarlåsen. Dette vil være det første trin til at overføre domænenavnet. Husk, at når du foretager denne ændring, vil din WHOIS-beskyttelse af personlige oplysninger ikke være gyldig.
 2. Nå Domænesiden, og vælg det domæne, du gerne vil overføre. Du tilbydes alle de tilgængelige indstillinger. Klik på linket “Deaktiver” tilgængeligt under ikonet Registrar Lock. Lige efter ser du EPP-godkendelseskoden ved siden af ​​linket. Hvis du pludselig skifter mening, kan du altid aktivere låsen igen og skjule EPP-koden ved blot at aktivere linket Aktiver. Husk din EPP-kode, som du skal specificere den, når du registrerer dit domæne med Wix.
 3. Tilmeld dig Wix Combo eller Ubegrænset Plan (billigere planer tillader ikke flytning af domæne). Gå til systemets kontrolpanel og udforsk instruktionerne.
 4. Nu er det på tide at gøre det indtast EPP-koden du har fra Weebly. Så snart du gør det, skal du klikke på knappen “Send”.
 5. Du kan se rullemenuen med de detaljerede retningslinjer.
 6. Følg dem for at afslutte resten af ​​processen.
 7. Udvid dit domænenavnsregistrering (den minimale periode er et år, ikke mindre).
 8. Angiv dine kontaktoplysninger, hvis du ikke har gjort det endnu.
 9. Nu er det på høje tid at vælge indstillingen for privatlivets fred der kommer mest op til dine behov. Wix tilbyder privat og offentlig registrering. Hvis du vælger den sidstnævnte løsning, vil dit domænenavn være åbent i WHOIS-informationsposterne.
 10. Vælg betalingsmulighed, der passer mest til dit budget og gør det til en aftale.

Hvis du gør alt korrekt, får du et link til bekræftelses-e-mail. Aktivér det, og gør dig klar til at overføre dit webstedsindhold.

Bundlinie

Det kan kun tage nogen tid at skifte fra Weebly til Wix, fordi du mangler en tilsvarende oplevelse. Med så mange must-have-aspekter, som processen indebærer, er risikoen for at overse dem ret stor. Hver af platformene har sine egne nuancer og parametre, som bare ikke kan undervurderes og kan have alvorlig indflydelse på resultatet.

Og en ting til: deaktiver ikke dit Weebly-websted, før du sørger for, at migreringsprocessen var korrekt, og at dit nye Wix-baserede websted fungerer godt. For at opsummere det hele, er processen med at skifte fra Weebly til Wix i sig selv ikke kompliceret. Bare følg de trin, der er nævnt ovenfor for at gøre det til en succes.

Bestil websideoverførsel

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map