Skift fra Weebly til WordPress

hvordan man skifter fra weebly til wordpress


Skifter fra Weebly til WordPress kan være en god ide, hvis du har til hensigt at oprette og promovere et komplet websted. Det faktum, at WordPress oprindeligt er en blogplatform, gør dens anvendelse til en rimelig løsning til udvikling og yderligere promovering af disse projekter.

WordPress leveres med et avanceret funktionssæt, kraftfulde integrationsmuligheder og perfekte SEO-værktøjer, som har betydelig indflydelse på webstedsudvikling.

For at få WordPress-webstedet overført fra Weebly med succes, skal du flytte dit domænenavn og indhold. Denne procedure adskiller sig noget fra at skifte websteder mellem webstedsbyggere. WordPress er et CMS, og det tager derfor mere kræfter og tid at gennemføre overførselsprocessen. Lad os gennemgå de vigtigste aspekter ved at skifte dit Weebly-websted til WordPress nu.

Læs også:
Weebly vs WordPress – en dybdegående sammenligning.

Migration af professionel eller DIY-webside: Hvilken mulighed man kan gå efter?

Uanset om du er en første gang bruger eller en erfaren webdesigner, er der to hovedspørgsmål, du måske er bekymret for. Disse inkluderer den måde, du skal gennemføre processen med overførsel af websteder – enten uafhængigt eller ved at ansætte en tredjeperson.

Professionel hjælp

At ansætte en professionel synes at være en langt mere fornuftig og sikker løsning. Webdesignfagfolk, der nogensinde har arbejdet med hver af disse tjenester, er opmærksomme på deres største sondringer og specialfunktioner. Således overvejer de dem, når de flytter et websted fra Weebly til WordPress. Dette hjælper med at undgå de potentielle problemer, der kan ødelægge hele succesen med din webstedsmigrationsoplevelse. Hvis du stadig står over for problemer bagefter, kan du komme i kontakt med udviklerne, som vil hjælpe dig med at løse dem effektivt.

Bestil websideoverførsel

DIY-webside-migration

Processen med migrering af websteder involverer dyb forståelse af egenskaberne for hver platform såvel som visse webdesignbaggrund. Hvis du føler, at du er klar til at klare opgaven, er du velkommen til at gøre det med dine egne hænder (100% manuel) eller med halvautomatiske tjenester tilgængelige på nettet.

I hvert fald er det op til dig at tage det endelige valg, men hvorfor prøver du stadig ikke at skifte fra Weebly til WordPress på egen hånd? Se på den detaljerede guide til, hvordan man forenkler denne proces og gør den hurtig, men alligevel effektiv.

Sådan skifter du fra Weebly til WordPress: Trinvis vejledning

Fase 1: Indholdsoverførsel

For at gøre indholdet skift fra Weebly til WordPress mere fleksibelt og forståeligt, har webstedsbyggeren gratis online værktøj – Weeblytowp.com, som vil importere dine filer fra Weebly og konvertere dem til WordPress-kompatibel tilstand. Samtidig ændrer det ikke det eksisterende Weebly-websted, hvilket gør proceduren sikker og bekvem for alle.

 1. Gå over til importørwebstedet, og angiv din Weebly-webadresse i det tilsvarende felt der. Du bliver bedt om at indtaste dit rigtige navn, e-mail og vælge det foretrukne eksportformat (værktøjet tilbyder WXR-format som standard, og det anbefales ikke at ændre det, medmindre du har andre krav).
 2. Bestem, hvis du vil inkludere websidesider i eksportfilen. Standardindstillingerne giver mulighed “Ja”. Lad det være uændret, hvis du ikke planlægger at gå uden dine Weebly-webstedssider.
 3. WeeblytoWP

 4. Klik på knappen “Eksporter min Weebly-webside” for at starte importen af ​​filer fra Weebly til WordPress. Derefter vil du se knappen for at starte download af Weebly-eksportfil. Klik på den med højre museknap, og vælg “Gem link som” -mulighed på menulisten. Dette er nødvendigt for at downloade filen export.xml til din personlige computer.
 5. Importer weebly-indhold til WordPress. Nu hvor du har hentet eksportfilen til din computer, er det på tide at importere den til WordPress. Log ind på din konto og nå værktøjet »Importer siden. Du vil se listen over tilgængelige importører til forskellige platforme. Vælg WordPress og aktiver linket “Installer nu”. Sådan installerer du importørplugin på dit WordPress-websted. Lige efter installationen er over, skal du klikke på knappen “Kør importør” for at starte processen og komme til WordPress-importørsiden.
 6. Klik på knappen “Vælg fil”, og vælg den downloadede export.xml-fil.
 7. Klik derefter på knappen “Upload fil og import”. Vent indtil WordPress-importør uploader eksportfilen og analyserer den.
 8. Tildel forfattere. Hvis du ønsker det, kan du importere / eksportere forfattere fra dit Weebly-websted. Det er også muligt at oprette en ny forfatter eller tildele forfatterrettigheder til eksisterende WordPress-brugere.
 9. Importer billederne. For at gøre det skal du klikke på boksen, der findes ved siden af ​​”Download og importer filvedhæftede filer” og derefter på “Send” -knappen for at starte importøren. WordPress importerer automatisk indhold fra eksportfilen til databasen, inklusive billeder, der er knyttet til dine websteder på Weebly.
 10. Hvis du gør alt korrekt, ser du succesmeddelelsen. Gå til admin-området for at kontrollere, om alt dit indhold er der. Glem ikke at kontrollere mediebibliotekets filer.
 11. Kontroller dine SEO-indstillinger. Gå til din Weebly-konto, få adgang til siden Domæner, og klik på det domæne, du vil redigere. Klik derefter på knappen “Skift”, der findes ved siden af ​​navneserverfeltet, og find siden med domæneindstillinger der. Gå til næste skærmbillede for at indtaste dine nye WordPress-hostnavnservere. Gem indstillingerne.
 12. Indstil permalinks. Nå den tilsvarende side i indstillingsafsnittet. Vælg “Brugerdefineret struktur” og tilføj / blog /% postnavn% i det vedhæftede felt. Gem de indstillinger, du har foretaget.
 13. Åbn siden Indstillinger »Permalinks, og gem de foretagne ændringer.
 14. Sørg for, at alle dine SEO-indstillinger, webadresser og metatags er udfyldt korrekt.

Fase 2: Domæneoverførsel

Når det kommer til WordPress, tilbyder CMS ikke integreret hosting. I stedet tillader det valg af hosting fra andre udbydere. Tag dig tid til at gennemgå flere hostingalternativer og deres vilkår for at vælge det, der mest op til dine behov imødekommer.

Det faktum, at du har et websted, betyder, at du allerede allerede har det registrerede domæne. Tilsvarende er den første ting, du skal gøre, at flytte den til WordPress. Faktisk kan domænemigrationsregler variere med hensyn til den hosting, du vil gå til. Listen over hostingfirmaer er ganske imponerende, og du har bestemt et godt valg.

Bundlinie

Både Weebly og WordPress er værdige webskabelsesplatforme til brug til personlige eller forretningsmæssige projekter. Hver af dem adskiller sig imidlertid i webdesigntilgangen og værktøjer, der bruges til at lancere og styre websteder. Det betyder ikke rigtig, hvilke mål og grunde du skal skifte fra Weebly til WordPress.

Det, der betyder mest, er den mulighed, du vælger til dette formål. Selvom professionel webstedsoverførsel ser ud til at være en tidsbesparende og smart løsning, er den ikke ret omkostningseffektiv og rimelig i det lange løb. Det er her, det giver mening at finde ud af, hvordan man manuelt flytter dit Weebly-websted til WordPress. Guiden, der er anført ovenfor, skal hjælpe dig med at løse problemet ved at nå det forventede resultat.

Start med WordPress nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map