Skift fra Wix til WordPress

Situationer, når du begynder at indse, at dit Wix-websted mangler funktionalitet, er ret hyppigt, da det er umuligt at fortælle på forhånd, hvor blomstrende din virksomhed vil være. Uanset om du har en online butik eller et forretningswebsted bygget med Wix, kan du føle behov for at bruge mere avancerede funktioner og værktøjer til dens videre udvikling.


Hvis dette bare er den situation, du står overfor, kan du overveje en mulighed for at skifte fra Wix til WordPress. CMS leveres med mere avancerede og omfattende integrationsmuligheder, der gør det muligt at give din ressource bedre funktionalitet.

Når du vedtager beslutningen om at overføre dit websted fra Wix til WordPress, skal du indse, at processen ikke er helt enkel. Dette gælder især for begyndere, der muligvis mangler webdesignfærdigheder og ekspertise til at håndtere en række tekniske nuancer.

Skift fra Wix til WordPress indebærer også indhold og domæneoverførsel, omdirigering af trafik til ny hosting, bevarelse af søgemaskinens placering af dit projekt og masser af andre problemer. Hvis du føler, at det vil være vanskeligt for dig at tage sig af alle disse nuancer på egen hånd, så kig på tipene, som denne gude tilbyder for at forenkle overgangsprocessen for dig.

DIY-webside-migrering eller professionelle tjenester?

Uanset hvad årsagerne til at flytte fra Wix til WordPress er, er der masser af spørgsmål, der skal udføres for at gøre processen til en succes. Hele proceduren med at flytte fra en platform til en anden bør ikke være vanskelig og kompleks, hvis du er opmærksom på alle de tekniske nuancer og egenskaber ved begge tjenester. Det er fantastisk, hvis du er en nichespecialist, men hvad hvis du ikke gør det? I dette tilfælde kan du vælge en af ​​de tilgængelige løsninger.

Overfør Wix til WordPress

 • Den første løsning giver mulighed for at vælge et af specialiserede webstedsmigrationsprogrammer. Disse værktøjer er ikke helt sikre som en chance for, at dit websted kommer med alvorlige fejl, efter at migreringsprocessen også er ret stor. Derudover er webstedsmigreringsprogrammer ikke billige, hvilket betyder, at du automatisk investerer i en service, der ikke garanterer et anstændigt resultat. Er der noget, du kan gøre ved det? Heldigvis, ja.

 • Den anden migreringsløsning til webstedet indebærer brug af tjenester, der tilbydes af fagfolk, der kender alle nuancerne i processen og kan hjælpe dig med det på kort tid overhovedet.

Eksperter fra CMS2CMS vil udforske alle de væsentlige elementer på dit websted samt parametrene og tekniske egenskaber for tjenester, du har til hensigt at skifte. De tager sig af hvert trin i webstedets overførselsproces og holder kontakten med dig for at maksimere resultatet.

Hvis du af nogle grunde ikke kan lide nogen af ​​løsningen og tror, ​​at dine færdigheder vil være nok til at klare proceduren på egen hånd, her er nyttige anbefalinger til, hvordan du får mest muligt ud af det. Læs videre for at udforske nedenstående detaljerede guide.

Sådan skifter du fra Wix til WordPress – Den ultimative guide

Det væsentlige findes i denne Wix til WordPress-guide, som du kan gennemse og huske for at udføre opgaven på den bedst mulige måde:

 1. Vælg en passende hosting. Mens Wix tilbyder integreret hosting, tillader WordPress at vælge din egen hostingudbyder. Dette er det allerførste trin, du skal starte med. Udforsk de tilgængelige og de mest populære værter, vælg en passende plan og lær de vilkår og specifikationer, den tilbyder.
 2. Overfør domænenavn. Hvis dit Wix-websted leveres med et registreret domænenavn, er det næste trin at overføre det til den valgte hostingudbyder. Vilkårene og omkostningerne ved migreringsprocessen afhænger af værten og den plan, du vil gå efter.
 3. Installer WordPress. på den valgte hosting og lær det grundlæggende ved brug af systemet. Dette tager ikke meget tid og kræfter, da installationsprocessen er hurtig og enkel. Systemet leveres med en forståelig tutorial, der tilbyder trinvise retningslinjer for, hvordan man let kan håndtere dens installation. Vær dog opmærksom på, at der kan være visse tekniske nuancer, som du ikke bør overse, hvis du ikke ønsker at sætte dit websteds præstation i fare.
 4. Kopier designet. Det er umuligt at kopiere hele Wix-designet til WordPress automatisk, da der er for mange nuancer her. For at få et lignende webstedsdesign skal du manuelt oprette det selv. Med dette formål kan du enten vælge og tilpasse en færdiglavet WordPress-skabelon eller leje en freelance webdesigner, der vil fuldføre opgaven for dig.
 5. Eksporter Wix-webstedsdata til WordPress. Ligesom med designoverførsel, bliver du nødt til at eksportere dine Wix-data og importere dem til WordPress manuelt. Kopier teksterne og opret sider på dit WordPress-websted for yderligere at importere indlægene der.
 6. Importer billeder. WordPress importerer ikke automatisk billeder fra din Wix-konto. Dette betyder, at du skal gøre det manuelt igen. For at gøre det, skal du installere WordPress Import External Images-plugin. Så snart plugin er aktiveret, skal du få adgang til “Media >> Importer billeder ”og udfør opgaven.
 7. Tjek og konfigurer permalinks. Hvis du ikke ønsker at miste din Wix-webstedstrafik, skal du tage dig tid til at tjekke den endelige WordPress URL-struktur for at sikre dig, at den er korrekt. Heldigvis er WordPress på grund af kraftfulde plugins en SEO-venlig CMS, og det vil gøre det muligt for dig at konfigurere og tilpasse strukturen på alle dine webstedslink. Tag dig tid til at kontrollere, om du korrekt har overført din titel og beskrivelse metatags for hver webside.
 8. Tilpas dit websted. Når det er gjort, er det på høje tid at udforske WordPress og bruge dets værktøjssæt til at tilpasse dit nyligt overførte websted.

Der er også et vigtigt spørgsmål, du skal være opmærksom på. Skynd dig ikke at deaktivere dit Wix-websted eller lukke din konto. Det kan være praktisk for dig, hvis noget går galt med migrationsprocessen på webstedet. Det gør du nemt, når du er færdig med migreringsprocessen – bare sørg for, at dit WordPress-websted fungerer godt.

Bundlinie

Wix-websteder er utvivlsomt fuldt udstyrede, men WordPress er det CMS, der virkelig udmærker sig ved funktionalitet og kan bringe din websteds ydeevne til det øverste hak niveau. Når webstedets overførselsproces er afsluttet, skal du ikke skynde dig at offentliggøre den. Før du gør det, skal du sørge for, at alle plugins er installeret korrekt og fungerer korrekt. Det samme handler om skabeloner og præsentation af indhold.

Du skal også kontrollere, om alle omdirigeringer fra gamle til nye websidesider er aktiveret og teste webstedet endnu en gang. En anden must-have-opgave er at kontrollere den responsive karakter af dit WordPress-websted for at se, hvor godt det vises på mobile enheder.

Bestil websideoverførsel

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map