Skift fra WordPress.com til WordPress.org

Skift fra WordPress.com til WordPress.org


Mange newbies foretrækker WordPress, når de involveres i webstedets udviklingsproces. Imidlertid bliver mange af dem forundrede, når de vælger mellem systemerne, og ofte foretrækker WordPress.com i stedet for WordPress.org, hvilket er en mere foretrukken løsning i deres tilfælde.

Da de begynder at arbejde på deres startprojekt, indser de dog snart, at det er meget vanskeligere at bruge WordPress.com, end det så ud fra starten. De har problemer med kodedigering, webstedsfremme – dette er ikke at nævne hosting-relaterede nuancer (eller processen med at flytte mellem værterne) og valg af domænenavn, som ikke leveres som standard i WordPress.org.

Hvorfor skifte fra WordPress.com til WordPress.org?

Faktisk er WordPress.com en WP-baseret webstedsbygger, der tillader at skabe alsidige projekter, tilbyder integreret hosting, domænenavn, overflod af designtilpasningsværktøjer og skabeloner at vælge imellem. WordPress.org er på sin side hjemmesiden for den verdens populære CMS WordPress, som er meget vanskeligere at mestre for begyndere og kræver ekstra kodningsoplysning.

Realiseringen af ​​manglende evne til at mestre webstedsstyring fra teknisk synspunkt før eller senere udløser behovet for at begynde at lede efter et enklere, mere praktisk, overkommelig men alligevel funktionslaent webbygningsværktøj. I mange tilfælde viser det sig at være en rimelig løsning at skifte fra det velkendte, selvhostede WordPress.com til WordPress.org. Den sidstnævnte platform giver dig absolutte rettigheder til websitet og handlefrihed.

Nu er det på høje tid at finde ud af det, hvis det er fornuftigt at gå til DIY-webside-migration eller ansætte en professionel, der gør det for dig. Det er præcis, hvad vi vil diskutere videre.

DIY skifte eller leje en professionel service?

Så snart du beslutter dig for at migrere fra WordPress.com til WordPress.org, er det første og det mest brændende problem at beslutte den bedste mulighed for overførsel af websteder. Det er her du står over for to populære alternativer: migration af DIY-websted kontra ansættelse af en professionel service. Begge muligheder har deres fordele og ulemper, gennemførelse og analyse af dem, der gør det muligt at vedtage den rigtige løsning på lang sigt.

Wordpress.com til WordPress.org

Bestil websideoverførsel

Hvis du ansætter en professionel webudvikler eller bruger et specialiseret webstedsmigrationssystem, risikerer du at være ude af stand til at administrere og opdatere dit WordPress-websted bagefter, og du har således ikke et andet valg end at kontakte de udviklere, du har ansat over og igen for at få dine problemer løst.

Hvis du ikke ønsker, at det skal ske, og ønsker at have fuld kontrol over dit webstedsudviklings- og promoveringsproces i fremtiden, er det virkelig fornuftigt at prøve at skifte fra WordPress.com til WordPress.org på egen hånd. Dette kan naturligvis tage en vis indsats og tid, men dette er den eneste sikre måde at føle sig ansvarlig over for hvert trin i webstedets overførselsproces. Det er her, de trinvise retningslinjer, der er anført nedenfor, vil være til stor hjælp.

Sådan skifter du fra WordPress.com til WordPress.org – Den ultimative guide

Før du kommer i gang, er der en ting, du ikke bør overse. Mens WordPress.com er en selvhostet webstedsbygger, er WordPress.org CMS, som ikke leveres med integreret hosting og domæne, og det er en af ​​de største bekymringer for begyndere.

Du skal finde en pålidelig hostingudbyder, se gennem planerne, vilkårene og abonnementerne, det tilbyder, og vælg den, der kommer op til dig aktuelle behov for webstedsudvikling og -fremme. Du har også brug for et domænenavn. Hvis du allerede har den, skal du bare angive den, mens du registrerer din nye hosting-konto. Dette vil hjælpe med at bevare din søgemaskine ranking og korrekt omdirigere trafik fra det forrige websted, mens du udfører de næste trin, nemlig:

 1. Vælg Hosting – Det første skridt at tage er at vælge hosting og installere WordPress på det. Der er flere hostingudbydere at vælge imellem, hvilket tager tid og kræfter at udforske alle de tilgængelige muligheder og træffe det rigtige valg baseret på dine behov.

 2. Eksportér dataene fra WordPress.com – Log på din WordPress.com-konto og nå instrumentbrættet på dit websted. Åbn WP Admin-sektionen, og klik på det for at åbne admin-området. Gå derefter til afsnittet “Værktøjer” og derefter til “Eksporter side” -området.

  Wordpress.com Eksport

  Når du klikker på knappen, bliver du omdirigeret til den nye side, hvor du får tilbud om at vælge enten Gratis eller Guidet overførsel. Vi anbefaler, at du vælger den gratis mulighed og klikker derefter på knappen “Start eksport”. Lige efter dette kommer du til det næste skærmbillede, hvor du bliver nødt til at vælge de dataelementer, du vil eksportere. Vælg “Alt indhold” -variant, hvis du agter at eksportere alt indhold på én gang og derefter trykke på knappen “Download eksportfil”.

  Hvis du gør alt korrekt, vil eksportværktøjet tilbyde dig at downloade XML-filen (som vil indeholde alle dine billeder, indlæg, kategorier, faner, websider, kommentarer, navigationsmenuer og andre felter) til din computer, så du yderligere kan importere den til det nye websted.

 3. Installer WordPress CMS – Så snart XML-filen er klar til yderligere import, er det på høje tid at downloade og installere CMS samt til at forbinde din hosting-konto. Vær opmærksom på, at nogle hostingudbydere (synes godt om Bluehost, for eksempel) tilbyder 1-klik automatiseret WordPress-installation, der kun tager et par minutter og ikke kræver din indsats. Ellers bliver du nødt til at installere WordPress på egen hånd, men dette er også ganske let og hurtigt – bare følg de retningslinjer og tip, som systemet genererer, mens du afslutter opgaven.

 4. Importer indholdet – Så snart du er færdig med din CMS-installation, kan du fortsætte med indholdsimporten. For at gøre det, skal du åbne admin-sektionen på det nye websted, nå afsnittet “Værktøjer” og derefter “Importer” -siden, hvor du får tilbud om at aktivere knappen “Installer nu” for at køre importørværktøjet.

  WordPress CMS Importværktøj

  Når trinnet er afsluttet, vil du blive omdirigeret til den nye skærm, hvor du bliver nødt til at uploade den eksporterede XML-fil, du har hentet til din computer i det andet trin. Når du udfører opgaven, vil systemet tilbyde dig at oprette en ny bruger eller tildele det importerede indhold til den aktuelle bruger. Du får desuden tilbud om at importere de gamle vedhæftede filer. Det er et must at markere dette felt for at importere dine billedfiler korrekt.

 5. Overfør WordPress-domænet til den nye hosting. Efter afslutningen af ​​indholdsimport skal du overføre domænenavnet på dit WordPress.com-websted til den nye hosting, du har valgt i det første trin. Følg retningslinjerne, som systemet genererer for at afslutte processen.

Hvad er det næste?

Dette er trinnene, som er et must for alle brugere, der ønsker at skifte fra WordPress.com til WordPress.org. De næste trin afhænger af de personlige indstillinger, du foretrækker. Dermed, Hvis dit mål er at starte et helt nyt websted fra bunden uden trafikomdirigering fra det gamle websted, skal du gå til afsnittet “Indstillinger” og derefter til “Læsning” -siden, der findes i admin-området på webstedets instrumentbræt.. Det er her du udfylder får adgang til afsnittet “Webstedsynlighed”, hvor du skal markere følgende mulighed “Jeg vil gerne have, at min blog skal være privat, kun synlig for de brugere, jeg vælger”. Dette betyder, at det nye websted ikke vil være synligt for tidligere brugere.

I tilfælde af at din intention er helt modsat, og du har til hensigt at omdirigere trafikken fra det gamle websted til det nye for at bevare den aktuelle placering af søgemaskinerne (hvilket anbefales kraftigt), her er hvad du skal gøre. Nå instrumentbrættet på dit WordPress.com-websted og få adgang til menuen “Indstillinger”. Find muligheden “Webstedsadresse”, og klik på linket “Omdirigering”, der findes. Du kommer yderligere til den nye skærm, hvor du bliver nødt til at angive det domænenavn, som du gerne vil omdirigere dine websitebesøgere til. Udfør trinnet, og klik derefter på knappen “Gå”. Vær opmærksom på, at indstillingen for omdirigering af websteder i øjeblikket er betalt, men omkostningerne er bestemt værd at bevare dine gamle webstedsstillinger og trafik.

For at sikre, at dine SEO-positioner bliver bevaret, er du muligvis også nødt til at opdatere alle in-post-URL’er og indlægsforbindelse (hvis nogen), men kun hvis du har ændret domænet. Du kan udelade dette trin, hvis du har bevaret dit brugerdefinerede domænenavn. Skift bare DNS-posten til din vært og nyd din promovering på websitet.

Bundlinie

Uanset hvad dine grunde til at migrere fra WordPress.com til WordPress.org er, skal du være omhyggelig klar til denne ansvarlige og tidskrævende proces. En anden mulighed er at ansætte en professionel, der gør det for dig, men hvordan kan du være sikker på, at du får et værdigt resultat i det lange løb? Det er meget bedre at overføre dit websted på egen hånd. Forhåbentlig hjælper tip og anbefalinger, der er anført i indlægget, dig med at tackle opgaven bedst muligt og få det forventede resultat.

Og en ting til: skynder dig ikke at deaktivere din WordPress.com-konto, før du sørger for, at dit nye websted kører godt, og at alle SEO-positioner er bevaret som de er. Held og lykke og måske din websteds migrationsoplevelse være en succes!

Overfør hjemmeside til WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map