Skift fra WordPress til Wix

Skift fra WordPress til Wix


At skifte websteder fra webstedsbyggerne til CMS er et ganske udbredt tema. Masser af manualer i forskellige systemkombinationer er oprettet for at give detaljerne om opgaven.

Hvad angår den omvendte proces, er den ikke ordentligt dækket på Internettet. Imidlertid situationer, når brugere, der har websteder oprettet med CMS efter at have anbefalet af deres erfarne bekendte pludselig beslutter at skifte fra en kompliceret platform til et mere behageligt webbygningsmiljø, hvor man redder fremskridtene, er ret udbredt.

WordPress Websteder bestilles ofte fra webstudier, og brugerne skal betale for deres service bagefter. Undertiden bliver omkostningerne ved vedligeholdelse af et websted uundværlige, tjenesterne bliver dyrere, og der er ikke længere en mening at fortsætte med at arbejde i denne retning.

Skiftnif fra WP til Wix

Vil du selv skifte fra WordPress til Wix? – Læs Ubestemt switching guide!

En bruger begynder at kigge efter billigere muligheder og en enklere projektstyringsproces, ofte opmærksom på hjemmeside bygherrer med deres mulighed for at starte uden at betale, faste omkostninger til hosting og andre tjenester. Når det kommer til webstedsbyggere, foretrækker brugerne ofte Wix over de andre systemer.

Bortset fra det kan DIY-administration af et CMS-baseret websted udløse tekniske problemer:

 • WordPress har ikke integreret funktionalitet.
 • Du kan ikke oprette noget, undtagen en blog (efter installationen af ​​flere plugins) her.
 • Masser af ting skal gøres manuelt.
 • Hver nye opgave får en bruger til at udforske nuancerne i plugins, kodning og indstillinger.

Efter at have arbejdet med WordPress begynder nogle brugere at indse, at de ikke vil være i stand til at administrere deres websteder fra det tekniske synspunkt. Mens der stadig opstår nye opgaver, forstår de, at de ikke vil være i stand til at løse dem igen og igen eller betale en masse penge til udviklere for hver enkelt løsning.

De har ikke noget ønske om at lære plugins og grundlæggende kodning. Hosting- og sikkerhedsindstillinger, plugins, nødvendigheden af ​​at læse hundreder af manualer, eksperimenter, timer med at se videovejledninger … Alle disse anstrengelser udløser tanken om at nægte at bruge WordPress – ikke alle er interesserede i denne række tekniske puslespil. Wix er et perfekt alternativ i denne situation.

DIY skifte eller leje en professionel service?

Det er helt reelt at skifte et websted fra WordPress til Wix på egen hånd, hvis du er kompetent inden for niche og kender alle de forviklinger, der er forbundet med processen. De fleste brugere mangler dog denne viden og er derfor på udkig efter hjælp fra tredjepart.

Når de surfer på nettet, kan de komme på tværs af specialiserede webstedsmigreringstjenester. De lover at overføre dit websted fra en platform til en anden uden nogen kræfter fra dig, men er det virkelig det værd?

Situationer, hvor overførselsprocessen på webstedet viser sig at være mislykket eller ufuldstændig, er ganske hyppige, mens problemerne kan være for alvorlige til at blive rettet på egen hånd.

Selve processen med webstedsmigrering er fra middels kompleksitet fra det tekniske synspunkt, mens WordPress- og Wix-skabeloner og plugins kan vise sig at være inkompatible. Derudover er det umuligt at skifte CMS-webstedsdatabase direkte til en webstedsbygger. Dette betyder, at mange opgaver skal udføres manuelt.

Jeg anbefaler, at du bestiller webstedets overførselsproces fra SiteBuilders.PRO professionelt team. Disse fyre overfører dit websted på kort sigt og med maksimal omhu. Hvis du ikke er sikker på dine evner, skal du ikke engang forsøge at klare opgaven på egen hånd: det økonomiske tab kan være mere alvorligt end omkostningerne ved den betalte overførsel. Hvis du dog stadig beslutter at klare processen selv, viser vi dig, hvordan du gør det korrekt.

Sådan skifter du fra WordPress til Wix – Den ultimative guide

Søgemaskiner ser oprindeligt dit websted som et domænenavn. Det vil sige, at alle webstedets egenskaber og funktioner tildeles domænet. Derfor er hovedreglen under overførelsen af ​​websteder korrekt forbindelse af et gammelt websteddomæne til den nye platform.

Grundlæggende betyder weboverførsel fra WordPress til Wix oprettelse af et nyt websted på det gamle domæne med indhold og strukturbevaring. Dette er ikke den absolutte kopi af det, men et websted, der visuelt og strukturelt ligner det gamle sted og kommer med lignende indhold. Så instruktionen om at skifte fra WordPress til Wix er som følger:

 1. Tilmeld dig med Wix. Vælg planen afhængigt af din opgave, og foretag betalingen.
 2. Vælg en tematisk webstedsskabelon, som strukturelt ligner den gamle.
 3. Et gammelt domæne skal være forbundet til det nye websted. For at gøre dette skal du slukke for fortrolighedsbeskyttelsen og fjerne blokering af webstedet i instrumentbrættet i dit domæneregister. Gå derefter til Wix-instrumentbrættet, vælg “Forbind domæne”Og følg mesterens instruktioner. Du bliver nødt til at bekræfte handlingen via den e-mail, du kommer til kontoen til domæneregisteret. Du skal også ændre DNS-indstillingerne af domænet i registeret, så dine besøgende kan komme til Wix-server. Dette vil give starten på trafikforsendelsen til det nye websted.
 4. Gå til den detaljerede WordPress til Wix domæneoverførselsguide.

 5. Opret menustruktur og blanke sider identisk med dem, du har på det gamle websted.
 6. Download alle filerne fra webstedets database  og uploade dem med de samme navne til Wix-serveren.
 7. Nu skal du oprette strukturen på hver enkelt webside og kopier indholdet fra det gamle websted. Kopier alt med linkene – billeder og filer findes på deres steder, da vi allerede har uploadet dem uden at ændre navnene.

Så snart du er færdig med at designe siderne på dit nye websted, kan du overveje den udførte opgave. Varigheden af ​​overførselsprocessen afhænger af webstedets volumen.

Princippet om at oprette websider i Wix adskiller sig noget – det er baseret på tilføjelse af widgets og visuelle blokke. Hvis dit WordPress-websted havde flere plugins til ekstra ydelse, vil du sandsynligvis finde lignende applikationer i Wix AppMarket.

Sådan migreres fra WooCommerce til Wix

Sådan migreres fra WooCommerce til Wix

Som et WordPress eCommerce-plugin, WooCommerce gør det muligt at oprette fuldt udstyrede, selvstændige onlinebutikker til at sælge fysiske og digitale produkter. Håndtering og opdatering af WooCommerce-butik kan blive et stort problem, hvis for eksempel en udvikler, der vedligeholdt det for dig, har oppustet hans eller hendes gebyrer eller pludselig forsvandt.

Inden du faktisk går videre til WooCommerce til Wix-overførselsprocessen, er det fornuftigt at påpege de vigtigste trin, du bliver nødt til at gennemgå:

Fra WooCommerce side:

 1. Eksport af Web Store-indstillinger. Gå til WooCommerce kontrolpanel og få adgang til afsnittet CSV Import Suite. Find derefter fanen Eksportprodukter, og vælg de produkter eller deres variationer, du ønsker at eksportere. Vær opmærksom på, at antallet af produkter, der er inkluderet i CSV-filen, afhænger af serverparametrene.
 2. Vælg eksportindstillingen. WooCommerce gør det muligt at eksportere produkter til en af ​​de tilgængelige indstillinger. Disse inkluderer Limit (det maksimale produktnummer, du har til hensigt at eksportere som en CSV-fil), Offset (antallet af en række, hvorfra du gerne vil starte eksporten), Kolonner (i de tilfælde, når du vil eksportere bestemte produktkolonner), Inkluder skjulte metadata (når du ønsker at vise metadata for dine produkter og deres variationer) og begrænse til overordnet id (er) (bruges udelukkende til produktvariationer af visse overordnede produkter). Vælg den påkrævede eksportproduktindstilling for at downloade CSV-filen.

Bemærk: Mens du eksporterer produkter, skal du huske, at Wix ikke i øjeblikket tillader import af digitale produkter. Derudover udgør det maksimale antal produkter, du kan importere til Wix, 5000 varer.

Fra Wix side:

 1. Log ind med Wix og gem CSV-filen. Nå kontrolpanelet på webstedet og gå til fanen “Gem produkter”. Tryk på knappen Import, der findes øverst på siden, og klik på knappen “Download CSV-skabelon”. Åbn CSV-filen, du har eksporteret fra WooCommerce, og gem den i CSV-format her.
 2. Indtast de manglende data i filen. Så snart du har gemt CSV-filen, kan du muligvis begynde at indtaste de manglende data ved at følge de instruktioner, som Wix indeholder i form af et diagram. Skift ikke navnene på kolonner. Sørg for at udfylde alle de krævede felter. Gem den nye fil i CSV-format igen.
 3. Importer CSV-filen. Gå tilbage til vinduet “Download CSV-fil”, vælg den fil, du har gemt, og klik derefter på knappen “Fortsæt”. Kontroller resultaterne omhyggeligt. Felterne med must-have bliver fremhævet rødt. Hvis alt er i orden, skal du klikke på “Importer” -knappen for at afslutte importprocessen, der kan tage omkring flere minutter at være afsluttet, mens processen med download af billedet kan tage op til en time. Så snart importen er forbi, vil du se rapporten, der vises på skærmen.

Før du deaktiverer din WordPress-butik, skal du sørge for, at din nye Wix-webshop fungerer godt. Test det et stykke tid for at se parametrene og foretage om nødvendigt de nødvendige redigeringer.

Bundlinie

Sammenlignet med WordPress, Wix har en mere omfattende out-the-box-funktionalitet. Det er enklere og mere praktisk at administrere et websted oprettet med en webstedsbygger. Så det giver bestemt mening at skifte dit websted fra WordPress til Wix, især hvis du ikke er en kodende pro. Det er dog bedre at betro denne proces til en professionel. For kun $ 150 vil du være blottet for et kompliceret og til tider udfordrende arbejde.

Det vigtigste er at videresende trafikken til det nye websted med det gamle domæne samt at designe webstedets sider og eksportere / importere CSV-produktfil korrekt. Indholdsarbejde er også den mest teknisk komplicerede del af processen. Resten er enklere. Wix er sandsynligvis det bedste valg for alle, der er villige til at skifte fra CMS til et mere behageligt arbejdsmiljø.

Flyt dit websted til Wix

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map