Tilpasset webdesign vs WordPress-tema: Hvilken måde at vælge?

Tilpasset webdesign vs. WordPress-tema: Hvilken måde at vælge?


Leder du efter en chance for at gå online med dit helt nye websted, eller har du brug for at opdatere det eksisterende projekt for at gøre det mere stilfuldt og interaktivt? Webstedsejere higer efter et rigere funktion, der skal holde deres besøgende engagerede. Uanset om du har brug for at opbygge en voksende digital butik eller professionel portefølje, skal du først overveje dens udseende.

I betragtning af at du planlægger det opbyg din fremtidige hjemmeside på WordPress, hvilket er en af ​​de mest populære og det længst kørende CMS tilgængeligt i dag, du har faktisk to forskellige stier at vælge imellem:

 1. Den første er at ansæt et professionelt team af udviklere at skabe et helt nyt og unikt webdesign fra bunden af.
 2. Den anden måde at vælge færdige WordPress-temaer der repræsenterer tusindvis af lydhør skabeloner til enhver webstedstype og forretningskategori.

Begge muligheder har åbenlyse hits og misser. Valget afhænger primært af dine mål, webstedets kompleksitet, budget, tidsrammer og andre vigtige problemer defineret af projektet. For at forstå, hvilken sti der passer dig bedst, bør vi identificere de to muligheder og afklare forskellen.

Hvad er tilpasset bygget websted?

Tilpasset webdesign betyder, at du opretter din fremtidige webstilsituation fra bunden af. Med andre ord skal du ansætte et team af fagfolk, der vil redesigne eller oprette et nyt side- og sidelayout, animation, visuelle effekter, skrifttyper osv.. Webdesignere vil også implementere nogle af UI / UX-funktionerne, skabe brugerdefinerede formularer og elementer til projektet, sikre mobiltilpasning på webstedet og andre vigtige aspekter afhængigt af dine krav eller behov.

Metoden fungerer efter forretningsejere, der ønsker at implementere en unik og individuel tilgang til kunder, der tilbyder eksklusive funktioner og webstedsfunktionalitet. På samme tid er processen ekstremt tidskrævende og dyrt. Er det virkelig nødvendigt for mindre og enklere projekter? Fortsæt med at læse artiklen for at finde svaret.

Hvad er det tilpassede WordPress-tema?

WordPress kan prale af det største hub af temaer og skabeloner. Brugere kan vælge tusinder af færdige webstedslayouts på trods af den niche eller virksomhed, de repræsenterer. Alle WP-temaer er udviklet af tredjepart eller uafhængige udviklere, der stiller skabeloner til rådighed for offentligheden efter udgivelsen.

WordPress-temaer WordPress-temaer

Nogle kodere og programmerere er klar til at dele deres temaer gratis. Andre introducerer premium skabeloner med et rigere funktionssæt, mere opdateret design og andre frynsegoder mod et fast gebyr. Vi vil diskutere prisen lidt videre. Alle skabeloner er tilgængelige som en del af open source CMS, hvilket betyder, at du er fri til at ændre eller tilpasse dem i tilfælde af PHP / CSS-kodningsoplevelse.

Desuden har enhver WordPress-bruger en chance for at oprette sit tilpassede tema ved hjælp af WordPress Codex. Det giver et sæt nyttige tekniske tip og instrumenter til at designe din egen hjemmeside. Desværre fungerer funktionen aldrig for ikke-teknikere og newbies, mens valg af færdige skabeloner er en hurtigere og lettere måde at implementere.

Mens både tilpassede build-websteder og WordPress-temaer faktisk tjener de samme mål, er denne artikel at understrege de vigtigste fordele ved både løsninger såvel som de største underfald. Hvilken er bedre, og hvorfor? Hvilken vej opfylder dine individuelle krav med hensyn til budget eller tekniske problemer? Hvilken af ​​dem er bedre til nyetablerede projekter såvel som til voksende forretning? Lad os prøve at besvare disse spørgsmål.

Brugerdefineret webdesign

Når du implementerer tilpasset webdesign, får du faktisk et websted med funktioner oprettet fra tomt for at opfylde dine specifikke forretningsmæssige mål. Et websted har et unikt udseende med skræddersyede funktioner og funktionalitet, der testes af teamet med erfarne fagfolk.

Du kan implementere enhver form, element eller blok, du vil have flere brugere involveret. Løsningen er god for voksende virksomheder og virksomheder, der leder efter en stærk web-tilstedeværelse såvel som kraftfulde ommarkeringsmuligheder.

Tilpassede webdesign fordele:
Tilpasset Web Design Ulemper:
&# X2714; Unikt design og funktionalitet – specialbyggede websteder udvikles fra det tomme lærred. Du definerer, hvordan det ser ud såvel som funktioner, det måtte have. Ingen af ​​dine nichekonkurrenter vil have det samme websted.
&# X2714; SEO-optimering – SEO handler ikke kun om redigering af webadresser og metabeskrivelser såvel som angivelse af fokusnøgleord. Specialbyggede websteder er mere attraktive for søgemaskinecrawlere. De elsker unikke projekter, hvilket betyder højere SEO-placeringer ud over korrekt indholdsscanning.
&# X2714; Skalerbare projekter – en voksende virksomhed stopper aldrig udviklingen. Det betyder, at du muligvis har brug for et fuldt skalerbart websted, der giver hurtig tilpasning med de ajourførte teknologier, der sikrer problemfri drift. Specialbyggede websteder er mere skalerbare, sammenlignet med brugerdefinerede WordPress-skabeloner.
Kæmpe prissætningsmærker – Ansættelse af et team af brugerdefinerede webdesignere vil bogstaveligt talt koste dig en formue. Prisen kan variere mellem tusinder og hundreder af tusinder afhængigt af projektkompleksiteten og de funktioner, du har brug for at implementere. Desuden skal du være klar til at betale mere hver gang du har brug for at opdatere dit websted samt tilføje nye funktioner eller ændre eksisterende.
Tidskrævende proces – Oprettelse af specialbyggede websteder fortæller meget tid. Processen består af flere faser, herunder stereotype, udvikling, test, vedligeholdelse osv. Processen kan tage op til flere måneder. Dette vil aldrig fungere i tilfælde af at du higer efter en hurtig implementering

WordPress-temaer

WP-temaer er stadig det bedste valg for bloggere, små virksomheder og andre websitetstyper, der ikke kræver ekstra kompleksitet. Det er ikke nødvendigt at overbetale eller vente i uger, hvis du vil starte en fotografportefølje eller en lille online butik. WordPress-temaer har alt hvad du muligvis har brug for for at tjene dine mål med hensyn til tilpasning, tilpasning, SEO eller indholdsstyring.

WordPress-temaer fordele:
WordPress-temaer Ulemper:
&# X2714; Lave omkostninger – WP-temaer er tilgængelige for brugere med ethvert budget. Du kan få en gratis skabelon og tilpasse den eller vælge betalte premium-temaer, der stadig er 30-50 gange billigere, sammenlignet med brugerdefineret webdesign.
&# X2714; Hurtig implementering – WP-temaer har ikke brug for tid til udvikling. De kommer med færdige layout. Alt hvad du behøver er at håndtere nogle baseline-indstillinger, når du kommer i gang, tilføje indhold og gå online med dit brugervenlige websted. Hele processen tager dig ikke mere end et par timer.
&# X2714; Fantastisk til begyndere – ingen særlige færdigheder eller viden kræves for at arbejde med WP-temaer. Hvis du stadig ønsker at blive involveret i PHP / CSS-redigering, giver skabeloner dig en sådan mulighed.
&# X2714; Fleksibilitet – udvalget af temaer vokser hver måned. Brugere kan vælge det, der passer til deres forretning og andre behov. Alle skabeloner henviser til forskellige kategorier fra e-handel, sundhedsvæsen og B&B niche til at spise ude, porteføljer, landingssider, sider med en side og mere.
De fleste skabeloner ser ens ud – Når skabelonen først er blevet offentlig, kan enhver bruger frit hente den og tilpasse. Det betyder, at din skabelon kan bruges af tusinder af webstedsejere over hele verden. Du skal ikke forvente, at eksklusivitet i design skiller sig ud. På den anden side har brugerne nok værktøjer og plugins til at tilpasse det eksisterende layout.
Minimum support – at oprette WP-websteder betyder, at du faktisk er på egen hånd med millioner af brugere, som du deler deres oplevelse på aktuelle fora. Dette er faktisk den eneste kilde til info ud over nogle uafhængige videoguider på YouTube, mens specialbyggede websteder overvejer udviklere support på hver fase af udviklingsprocessen.

Nogle kan også sige, at WP-temaer har begrænsede SEO-optimeringsfunktioner. Problemet kan løses ved hjælp af forskellige plugins. Derudover kan vi støde på adskillige websteder, der er bygget på WP-tilpassede temaer, der har nået toppen.

Hvilken måde at vælge?

25% af alle websteder på nettet er bygget ved hjælp af WP-temaer. Denne kendsgerning beviser, at WP-skabeloner stadig fungerer, når du har brug for at etablere en solid online repræsentation. Desuden passer de brugere med ethvert budget, mens tilpasset webdesign er til dem, der er klar til at betale tusinder af dollars. Lad os se på prismærker og udviklingsomkostninger.

WP tilpasset temapris

Som vi tidligere har sagt, kan brugere med begrænsede budgetter vælge gratis skabeloner for at opbygge et websted til nulpris. Det centrale problem er, at praktisk talt alle gratis temaer stort set har den samme struktur og typiske layouts uden eksklusive funktioner til at skille sig ud ud over tusinder og millioner af downloads. Det betyder, at du bliver nødt til at tilpasse det på en eller anden måde eller have det websted, der ligner det samme som millioner af andre.

Premium og betalte skabeloner er muligvis en god løsning på dette problem. De har et mere spændende design, ajourførte visuelle effekter, forskellige sidelayouter og overordnet webstedsstruktur. Hvis du beslutter at vælge et premium-tema, kan det koste dig fra $ 30 til $ 300. For de penge får du forbedret stabilitet ud over forbedret fleksibilitet.

Læs også: Hvor meget koster det at opbygge et websted?.

Brugerdefineret bygget webstedomkostninger

At ansætte et team af webdesignere er en meget dyrere tilgang. Du får et team af fagfolk, der kender alle de nyeste grafiske koncepter og UI / UX-trends samt har en masse instrumenter til at bringe enhver designide til live.

Erfarne webdesignere bruger forskellige grafiske software såvel som prototyperplatforme ikke kun til at oprette en webstedsstruktur, men også for at teste, hvordan funktionerne fungerer og sikre projektets glatte drift. Tjenesten er langt fra billig:

 • Ansættelse af et fuldt cyklus designbureau koster dig fra $ 3.000 til $ 5.000 for et enkelt websted med mindst aldre og ingen specielle funktioner.
 • Et fuldt funktionelt websted med muligheder, du har brug for, koster dig fra $ 10.000.
 • Komplicerede projekter starter fra $ 20.000 og højere.

Læs også: Hvor meget koster det at leje en webudvikler eller en webdesigner.

Glem ikke vedligeholdelse og support af webstedet. Du skal betale for det separat. Yderligere ændringer eller opgraderinger, som vil være nødvendige på et tidspunkt i forretningsudviklingen, koster dig endvidere mindst flere hundrede.

Selvfølgelig kan du ansætte freelancere og reducere udgifter til webdesign. Arbejde med freelancere kommer dog med manglen på garantier. Du er ansvarlig for alle risici, der henviser til kvalifikation, servicekvalitet og andre vigtige problemer.

Konklusion

Mens flere og flere sider vises på Internettet hver dag, er der altid et sted til tilpasset webdesign. Valgmuligheden er den eneste chance for, at store virksomheder og veletablerede virksomheder skiller sig ud. Det giver dog ingen mening for mindre virksomheder eller enkeltpersoner med enklere projekter, der kun kommer i gang.

WP-temaer leverer et komplet sæt funktioner, som du muligvis har brug for fra starten såvel som for at vokse. De kræver ingen tekniske færdigheder og er perfekte til nybegynder. Brugere sparer muligvis tid og penge, hvilket kan være en afgørende faktor for nogle virksomheder.

Webstedsbyggerne ser ud til at være en anden måde at gå online på det er værd at nævne. Avanceret software, der er designet til at hjælpe nybegynder med at oprette websteder med nul teknisk viden på få minutter, giver brugervenlighed takket være WYSIWYG og træk-og-slip-funktion, super nem integration, færdige responsive skabeloner fyldt med relevante funktioner og tilføjelser. Hvad der er mere vigtigt, webstedsbyggerne kommer som en alt-i-en-løsning uden behov for at administrere hosting, domæne eller sikkerhed separat.

Vælg blot den sti, der passer dig bedst, og gå online med dit professionelle websted!

Opret et websted med WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map