Websitebyggere: Bedste tilknyttede og partnerprogrammer anmeldt

webstedsbyggere bedst tilknyttede og partnerprogrammer gennemgået


Affilieret program – er en af ​​de mest udbredte og rentable online markedsføringspraksis, der gør det muligt at nå flere mål ad gangen. Du får en perfekt mulighed for at starte og promovere din webvirksomhed, og du får en enestående chance for at generere overskud med det. Selve processen med tilknyttet marketing via brug af webstedsbyggeri indebærer anvendelse af et bestemt websted til generering af trafik på andre websteder.

Som websteejer kan du opfordre andre brugere til at deltage i tilknyttet program for den service, du samarbejder med, for at få indtægterne til dette partnerskab. Jo flere kunder vil tilslutte sig systemet i det lange løb, jo større er din fortjeneste. Den eventuelle sum, du får, beregnes normalt i procentdel tildelt for hver nye klient, der tilslutter sig systemet på grund af dine anbefalinger og indsats. Ligeledes kan indtægterne genereres fra antallet af websit hits, online salgsvolumen og andre parametre, der afhænger af vilkårene i partnerskabsprogrammet.

Hvad du har brug for for at tilmelde dig det tilknyttede program er at tilmelde dig det og følge de vilkår, det giver. For at finde den bedste løsning, som webstedsbyggerne tilbyder, er det fornuftigt at udforske de mest populære muligheder. Og det er præcis, hvad vi skal gøre med det samme.

Top 3 bedste tilknyttede og partnerprogrammer

Wix-tilknyttet program

Wix tilknyttet program

Wix-tilknyttet program – er beregnet til de systementusiaster, der ønsker at promovere verdens førende webbygningsplatform og få flere indtægter for at deltage i programmet. Som en af ​​de ubestridelige ledere inden for webdesignniche gør Wix det muligt at lancere og styre forskellige typer websteder. Dette er det system, der fungerer godt til alle brugerkategorier – fra førstegangsholdere og op til webdesigneksperter.

Alle kan tilslutte sig Wix Affiliate-program for at markedsføre systemet på deres websteder og tjene provision for det. For at gøre det, skal du tilmelde dig affilieret program (processen er let og hurtig – bare udfyld online-formularen for at gøre det) og begynde at køre nye brugere fra dit websted og opfordre dem til at deltage i systemet.

Nøglefunktioner i Wix-tilknyttet program:

 • Høj konverteringsgebyr. Systemet tilbyder over $ 100 for hver konvertering (salg) foretaget med dit tilknyttede link.
 • Ubegrænset antal henvisninger. Systemet sætter ingen grænser for antallet af henvisninger, du kan køre til hjemmesiden. Som et resultat, jo mere trafik du kører, og jo flere kunder abonnerer på en Premium Plan, jo højere er din fortjeneste.
 • Dashboard-adgang. Når du tilmelder dig Affiliate Program, får du adgang til Dashboard, hvorfra du effektivt kan oprette og administrere dine kampagner. Hvad du kan gøre her er at spore trafikmængde, kontrollere betalingsparametre, tilpasse rapporter, se detaljerede projektstatistikker og få adgang til flere sektioner (Eksperter Webinars, Nyheder & Ressourcer, eksperthub, værktøjer & Guider, ekspertblog osv.).

Du kan ansøge om din Affiliate-konto på en tilsvarende side på det officielle websted. Systemet vil underrette den potentielle tilknytning om beslutningen om bekræftelse / afvisning inden for 10-dages periode. Vær opmærksom på, at websteder, der indeholder misbrug, salgsfremmende, ulovligt, fornærmende, misbrug eller andet ulovligt indhold, muligvis ikke overholder vilkårene i det tilknyttede program og derfor kan afvises for at deltage i det.

Alle de tilknyttede selskaber, der har tilladelse til at deltage i programmet, får en individuel sporingskode til nøjagtig rapportering, sporing og henvisning gebyrkontrol. Dette giver dig tilladelse til at begynde at promovere webstedsbyggeren ved at tilslutte Wix-annoncer og offentliggøre systemlinkene på dit websted, som vil omdirigere klienter til systemet og tilskynde dem til at deltage i det. Systemet giver desuden en mulighed for at vælge destinationssider, der dækker en række emner (små virksomheder, turisme, portefølje osv.), Som dine besøgende på websitet har adgang til lige fra starten.

Betalinger

Når vi taler om betalingerne, vil hver tilknyttet partner få en fast indtægt for hver nye Wix Premium Plan-bruger, der tilslutter sig systemet via den medfølgende sporingskode.

 • $ 40 / bruger for 1-30 drevne klienter,
 • $ 60 / bruger for 30-60 klienter
 • $ 80 / bruger for mere end 51 klienter.

Wix vil udarbejde de opdaterede periodiske rapporter og give salgsaktiviteten for de henviste brugere drevet af affilierede. Dette er nødvendigt for at beregne refusionsbeløbet, der vil være sikkert beskyttet af systemet. Du kan få din økonomiske refusion i løbet af 45 dage efter udgangen af ​​hver kalendermåned, medmindre summen er lavere end $ 200. I dette tilfælde tilføjes pengene automatisk til den næste måneds belønning. Hvis summen ikke overskrider grænsen på $ 200 i løbet af tre måneder, forbeholder Wix sig retten til at annullere aftalen uden ansvar fulgt.

Alle betalinger foretages i US dollars via PayPal-systemet, bankoverførsel eller enhver anden mulighed Wix finder det bedst egnede til hvert enkelt tilfælde. Hvis systemet er bekymret for de svigagtige handlinger, der er foretaget af det tilknyttede selskab, har det ret til at udsætte betalingen op til 180 dage for at afhjælpe situationen.

Bliv Wix-tilknyttet

Shopify-tilknyttet program

Shopify tilknyttet program

Shopify Affiliate Program – er en avanceret og givende løsning for brugere og regelmæssige kunder af den verdens-populære eCommerce-software. I øjeblikket samarbejder systemet med over 800.000 virksomheder over hele verden, inklusive de berømte mærker som New York-tiderne, RedBull, Tesla Motors, Mozilla og mere. Softwaren fungerer godt for købmænd, der let kan præsentere deres arbejde for de potentielle kunder med mindst mulig investeringsstøtte, færdigheder og erfaring. Ved at deltage i programmet kan du bringe din e-handelsvirksomhed til det helt nye niveau og få flere fordele ved det.

Nøglefunktioner i Shopify-tilknyttet program:

 • Verdensklasse produkt. Shopify Affiliate Program gør det muligt at tilbyde dine kunder samarbejde med den bedste leder inden for e-handel, hvilket vil give dem tilpassede løsninger og oplevelser, der matcher deres individuelle markedsføringsbehov.
 • Flere partnerskabsmuligheder. Shopify tilbyder fire typer partnere, du kan vælge imellem baseret på dine behov og det valgte program. Disse inkluderer henvisningspartnere (dem, der har tilmeldt sig en partnerkonto på en Shopify-partnerprogram-side og promoverer tjenesten ved at oprette unikke henvisningslinks eller fungere som VAP – værditilvækstpartnere direkte med købmænd i systemets udviklingsbutik), udviklere ( dem, der har registreret sig via systemets Developer-program og er ansvarlige for at oprette apps med temaer), Eksperter (VAP’er, der er gået ind i Shopify Experts-programmet og er inkluderet i Shopify Experts Directory List) og Plus Partners (dem, der overholder betingelserne i Shopify Plus-partnerprogrammet).
 • Særlige frynsegoder. Systempartnerne har ret til at få særlige rabatter på en lang række softwaretjenester, der er nødvendige til produktdesign, forretningsudvikling, projektstyring og test.
 • Økonomiske belønninger. Systemet tilbyder indtægtsandelen, der beregnes individuelt baseret på den partnerskabstype og -plan, du går til, og antallet af henvisninger, du kører til systemet. Du kan finde de detaljerede refusionsbetingelser og belønningsalternativer her.

Betalinger

Shopify beregner de gebyrer, som Partnere opnår i henhold til Referenceplanen på månedsbasis ved modtagelse af betaling leveret af Forhandleren, i tilfælde af at webshoppen er aktiv, og Partneren har gennemført mindst en indtægtsgenererende aktivitet gennem de foregående 12 måneder. Gebyrer beregnes af systemet under betingelserne i app- og temaplanerne baseret på indtægterne genereret via app- eller temaudviklingen. Gebyrer, der gælder for Bounty Plan- eller Channel-programbrugerne, beregnes også en gang om måneden baseret på modtagelsen af ​​betaling leveret af Forhandleren for de foregående to på hinanden følgende måneder.

Systemet har to betalingsperioder, når det fordeler gebyrerne til programdeltagerne. Dette sker to gange om måneden: den første betalingsperiode strækker sig i løbet af den første halvdel af en måned, mens den anden periode strækker sig i den anden del af måneden. I tilfælde af at summen af ​​betalingen er mindre end $ 25 ved udgangen af ​​betalingsperioden, forbeholder Shopify sig ret til at tilbageholde betalingen indtil udgangen af ​​den næste betalingsperiode.

I tilfælde af, at der er problemer med svig, kan det udskyde betalingen indtil risikoanalyseovervejelsen eller endda tilbageholde den i hele undersøgelsesperioden. Systemet har også ret til at nægte at foretage betalinger i et antal tilfælde, der er specificeret i vilkårene i partneraftalen.

Bliv et Shopify-tilknyttet selskab

Bluehost-tilknyttet program

Bluehost-tilknyttet program

Bluehost-tilknyttet program – er en avanceret Bluehost-løsning, der gør det muligt at promovere platformen på dit websted ved hjælp af links og brugerdefinerede bannere. At være den officielle WordPress hostingudbyder, har systemet udviklet programmet, som leveres med enkle regler og giver dig mulighed for at generere trafik uden alvorlig investering i tid og penge.

For at tilmelde dig programmet skal du oprindeligt indsende tilmeldingsformularen til tilknyttet program, der findes på en separat side på dit websted. Ansøgningen vil yderligere blive gennemgået af det erfarne Bluehost-team, der giver dig besked om godkendelses- eller afvisningsbeslutningen. Hvis du bliver accepteret, vil Partnerprogrammet tilbyde $ 65 pr. Hver besøgende, der tilmelder sig tjenesten eller bruger de links, der er offentliggjort på dit websted. Jo flere brugere du omdirigerer til systemet, jo større er din indtægt.

Nøglefunktioner i Bluehost-tilknyttet program:

 • Gratis tilmelding. Det tager kun få minutter at tilmelde dig platformen, og du behøver slet ikke at betale noget for det! Lige efter registreringen af ​​programmet sender systemet en personlig sporingskode, som du bliver nødt til at bruge på dit websted.
 • Ingen indtægtsgrænser. Systemet sætter ingen grænser for det overskudsbeløb, du kan generere ved hjælp af det tilknyttede program. Jo flere brugere du omdirigerer til Bluehost – jo højere vil provisionen være – det er faktisk ganske fair!
 • Pålidelig kontrol. Bluehost bruger det pålidelige integrerede tilpassede sporingsværktøj. En sådan avanceret og tilpasset teknologi hjælper med at holde styr på antallet af henviste besøgende for at sikre dig, at du får fuld økonomisk belønning.
 • Personlige kampagner. Platformen giver dig en mulighed for at oprette og tilpasse hver kampagne uafhængigt. Du kan bruge sporingslinks til at kategorisere den omdirigerede trafik og se deres ydeevne. Dette er også stedet, hvor du kan sammenligne kampagnerne med en række væsentlige parametre, såsom konverteringer, klik og andre funktioner.
 • Salgsfremmende værktøjer. Med Bluehost kan du vælge og tilføje annoncer og bannere, der perfekt matcher dit projekt niche, udseende og fornemmelse. Uanset hvem, der kender din målgruppe bedre end du gør for at kunne tilbyde iørefaldende tilføjelser, der helt sikkert vil føre brugerens opmærksomhed?

Provisionsgebyrer beregnes på grundlag af de satser, der er specificeret af Bluehost for hvert kvalificeret køb. For at finde ud af definitionen og reglerne, der er impliceret af termen “Kvalificeret køb”, er det oprindeligt fornuftigt at læse reglerne i det tilknyttede program, da ikke alle køb foretaget af Bluehost-henviste kunder kan betragtes som “Kvalificerede”.

Samtidig har systemet ret til at tilbageholde betaling af provisionskonti, hvis programdeltagerne netop har tilsluttet sig det eller har provisionskostnader, der kan betegnes som “potentielt svigagtig” baseret på programmets betingelser. Provisionerne kan kun udbetales, hvis tilknyttede selskab leverer al den krævede adresse og skattedokumentation.

Betaling

For at få betalingen skal summen af ​​provisionerne overstige $ 100, og i tilfælde af at de kvalificerede køb er foretaget inden for 90 dage siden slutningen af ​​hver kalendermåned. Alle provisiongebyrer behandles i cirka 45-60 dage efter slutningen af ​​måneden eller en anden periode, der er aftalt med det tilknyttede selskab på forhånd.

Systemet foretager betalingerne til den konto, der er specificeret i aftalen. Hvis du har brug for at ændre nogen af ​​de angivne oplysninger, skal du være obligatorisk opmærksom på, at ændringen af ​​den valgte betalingsmulighed i tilknyttet programkonsol kan komme i kraft i løbet af to udbetalingscyklusser. Det er op til dig at vælge PayPal- eller ACH-betalingssystemer for at få dine provision. Husk, at PayPal-betalinger udstedes igen i løbet af 120 dage efter den oprindelige udstedelsesdato, hvis du beslutter at foretage ændringer i de angivne kontooplysninger, eller hvis du overhovedet nægter at bruge systemet. Med hensyn til ACH-betalingsmulighed har Bluehost en tendens til kun at tilbyde den til de brugere, hvis provision er overskredet $ 5000 inden for 90-dages sigt.

Bliv et Bluehost-associeret selskab

Bortset fra Top 3 webstedsbyggeres tilknyttede programmer er der også to værdige alternativer, som du også kan vælge, når du vælger en platform at arbejde med.

uKit-tilknyttet program

uKit-tilknyttet program

uKit Affiliate Program – er en gavnlig overskudsgenerationsløsning, der tilbydes af en af ​​de bedste websitebygere til små virksomheder. Det gør det muligt for professionelle webudviklere, freelance-designere og andre nicheeksperter at tjene den økonomiske belønning for de brugere, de kører til systemet.

Webstedsbyggeren giver 30% kompensation for hver nyregistreret henvist bruger, der beregnes på grundlag af det samlede antal betalinger, denne bruger investerer i systemet. uKit sætter ingen grænser for det maksimale betalingsbeløb. Jo flere jo bedre. Baseret på programmets betingelser får du fuld adgang til Affiliate Control Panel med flere promoverings- og marketingværktøjer. Derudover involverer programmet masser af indtægtsgenereringsmuligheder, hvis størrelse, mangfoldighed og vilkår afhænger af den valgte plan.

Webstedsbyggeren foretager betalingerne på webmasterens anmodning imødekommet, at summen af ​​betalingen overstiger $ 50. Pengene gemmes i systemet i 14 dage. Betalinger foretages via PayPal eller Webmoney-systemer.

Bliv et uKit-tilknyttet selskab

Weebly-tilknyttet program

Weebly-tilknyttet program

Weebly Affiliate Program – er en anden populær løsning leveret af Weebly webstedsbygger. Det fungerer godt for freelancere, der fokuserer på udvikling af specialfremstillede projekter. Det marketingnetværk, systemet leverer, er også kendt som ShareASale-program, der fungerer som mellemproduktet mellem webstedsbyggeren og en webmaster.

Det tilbyder datterselskaberne en række realtidssporings-, rapporteringsværktøjer samt regelmæssige månedlige provision. Hvad der er vigtigt, programmet er helt gratis for alle, der har til hensigt at deltage i det.

Blandt fordelene ved Weebly-partnerskabsprogrammet er det fornuftigt at nævne de 30% provision, der opkræves for hver drevet bruger. Systemet pålægger ikke begrænsninger for antallet af klienter, du kan invitere, eller det antal provisioner, du kan tjene. En anden funktion er 120-dages cookievindue, der giver større fleksibilitet og giver dig mulighed for at få betalt, selv når brugerne tøver med at foretage konverteringer i lang tid.

Endelig giver Weebly-programmet dig mulighed for at få mest muligt ud af din webstedstrafik ved hjælp af høje EPC’er fra webstedsbyggeren. Du kan få flere indtjeningsmuligheder på grund af de regelmæssige bonusser, som systemet giver.

Weebly foretager betalinger til tilknyttede virksomheder den 20. dag i hver måned via direkte indskud, check eller Payoneer-system. For at modtage din betaling skal dine provisioner dog være lig med eller overstige $ 50.

Bliv et Weebly-associeret selskab

Bundlinie

Webdesignniche forbliver ikke statisk – dens muligheder og fordele fremkommer regelmæssigt, hvilket giver brugerne den ubegrænsede oprettelsesfrihed og avancerede indstillinger for designtilpasning. Ikke underligt, de fleste brugere beslutter at teste de ubegrænsede fordele ved webstedsbyggerne for at starte og udvide deres forretningsmuligheder. I denne henseende viser det sig at være en rimelig løsning at bruge fordelene ved tilknyttede programmer indført af webstedsbyggerne.

 • Wix Affiliate Program er det bedste partnerskabsprogram der fungerer godt for en bred målgruppe og giver en række muligheder for indtægtsgenerering til værdige vilkår.
 • Shopify Affiliate Program er en perfekt løsning for e-handelsejere, der lige er ved at starte deres forretning eller planlægger at promovere det for at få trafik og høje provisioner.
 • Bluehost-tilknyttet program er også værd at være opmærksom da platformen er den officielle vært for det verdens populære WordPress CMS.

uKit og Weebly er to kraftfulde systemer, der også har meget at tilbyde deres brugere. Begge systemer leverer tilknyttede programmer til at forbedre markedsførings- og webstedspromoteringsmuligheder. Begge webstedsbyggere kan bruges som perfekte erstatninger til de Top 3-systemer, der gennemgås i posten.

Webstedsbyggeres tilknyttede programmer Sammenligningskurv

WixShopifyBluehostUKITWeebly
Betalingsmodelen gangen gangen gangpermanenten gang
Startgebyr (CPA)fra $ 40 til $ 80fra $ 25 til $ 2000$ 6530%30%
Træk minimum tilbage$ 200$ 25$ 100$ 50$ 50
Betalingsperiodeen gang om månedento gange om månedenen gang om månedennår som helsten gang om måneden
Betalingshold45 dage14 dage45-60 dage14 dage20 dage
Cookie-varighed90 dage30 dage90 dage365 dage120 dage
BetalingsmetodePayPal, bankoverførselPayPal, ACH-betalingPayPalPayPal, WebmoneyCheck, direkte indbetaling, Payoneer
ansøgeansøgeansøge
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map