Webstedshastighedstest: Sådan måles og fremskyndes indlæsningstid for side

Webstedshastighedstest: Sådan måles webstedsbelastningstid og fremskynd dit websted


Webstedsbelastningstid er en afgørende sats, der kan definere projektets fremtidige succes. Prisen er ansvarlig for, om en besøgende forbliver på webstedet og fortsætter med at udforske det eller forlade hurtigere indlæsning af konkurrenter. Det anmeldelser viser at over 40% af de mennesker, der normalt surfer på nettet, sandsynligvis ville forlade, hvis webstedets belastningshastighed er mere end 3 sekunder. Det er næsten halvdelen af ​​den potentielle målgruppe.

Spørgsmålet handler ikke kun om de besøgendes volumen, trafik, forskellige ROI’er osv. Det handler også om den overordnede webstedsoptimering og SEO. Jo mindre tid dine sider skal indlæses, jo højere er søgemaskinerne. Hastigheden afhænger af forskellige faktorer. Nogle gange vælger brugere en pakke tilfældige tip, der muligvis ikke fungerer. I denne artikel gennemgår vi nogle nyttige trin, der giver dig mulighed for at forbedre belastningshastigheden, når du bruger en webstedsbygger.

Sådan måles webstedsbelastningstid

Inden vi begynder at diskutere tip til, hvordan du kan fremskynde dit websted, når det bruges med hostede webstedsbygningsplatforme, skal vi afklare, hvad belastningshastighed er, og hvordan det fungerer.

Hvad er webstedshastighed?

Hastigheden viser den tid, der er nødvendig for den bestemte side at indlæse, når en bruger har klikket på linket eller indtastet URL-adressen i søgefeltet. Jo længere tid det tager brugeren at gennemse sider, jo lavere tilfredshed og engagement har dit websted. Lav hastighed resulterer i nedsat konvertering og trafik, lavere SEO-placering og enormt besøgstab.

Af denne grund prøver de fleste webstedsejere deres bedste for at nå den optimale belastningshastighed, som bør være mindre end 2 sekunder. Som Google-statistik viser, 47% af alle brugere forventer, at belastningstiden aldrig vil overstige denne tidsramme. På den anden side ønsker vi alle at komme med et smukt, dynamisk og samtidig funktionelt sted. Hvad skal vi gøre for at undgå vigtig forringelse af websitet?

Hvordan fungerer webstedets hastighed?

Web-side-indlæsningsprocessen er hovedsageligt afhængig af tre vigtige punkter:

 • En browser brugt af dine besøgende (Opera, Safari, Chrome osv.);
 • Internetforbindelseshastigheden fastlagt af din lokale udbyder.
 • Serverydelse eller hosting (et sted, hvor dit projekt faktisk bor).

Forestil dig dig at surfe på nettet på jagt efter et bestemt produkt eller tjeneste. Først og fremmest går du til din foretrukne browser og indtaster navnet på produktet eller markedet. I dette tilfælde sender du faktisk anmodningen til serveren, der sender den nødvendige information tilbage med alle filer og koder, der er arrangeret, så du kunne se finpussen på websiden.

Det centrale spørgsmål er, hvordan server får den ønskede info til at levere så hurtigt som muligt, især når du bruger alt-i-en-bygningsløsninger.

Webstedsbygger Load Time Optimization Tips

Situationen med webstedsbyggerne kan være en udfordring. Nøglefunktionen på alle hostede platforme er det faktum, at de håndterer de fleste af performanceproblemerne på egen hånd, i modsætning til selvkodede eller CMS-baserede websteder. Med andre ord har du ikke adgang til avancerede optimeringsværktøjer, da du får alle funktioner i den færdige pakke.

Hvis belastningstiden er det forudgående mål for det fremtidige projekt, skal du vælge platformen med de bedste ydelseshastigheder. Naturligvis er der ingen af mest populære webstedsbyggere vil nogensinde sige: “Vi har en lav sidehastighedshastighed, så hvorfor går du ikke et andet sted”. Af denne grund handler det om forskning, sammenligning og kontrast. Følg disse trin for at få en klar forståelse af platformens belastningshastighedspotentiale:

 1. Vælg en platform og log ind for en gratis prøveperiode.
 2. Opret et BLANKET websted uden filer og indhold.
 3. Publicer dit websted.
 4. Brug et af de tilgængelige tidsmålingsværktøjer til at identificere hastigheden.

Når du bruger et tomt sted, placeres alle hostede platforme under de samme betingelser, hvilket gør det lettere at identificere den bedste med hensyn til ydeevne. Hvis du beslutter at tjekke et websted, der allerede indeholder billeder, tekster eller widgets, ville det være sværere at identificere vinderne. Lad os sige, at du har en header i fuld bredde med billedskyder og flere billeder i høj opløsning. Selvfølgelig skal du ikke forvente høj serverrespons i dette tilfælde.

Afgørende tip nr. 1: Brug det tomme websted uden indhold til at kontrollere sidehastighedshastigheden på forskellige hostede platforme. Som regel tilbyder de mest pålidelige dem gratis forsøg. Så du kan måle satsen til nul-omkostninger.

Læs også: Sådan får du dit Wix-websted fundet og rangeret godt på Google.

Online-tjenester til måling af indlæsningstid for websteder

Vi har valgt nogle af de mest populære tjenester, der lader brugere måle webstedsbelastningstid med et par klik. Nogle af dem genererer detaljerede rapporter, der viser de problemer, der kræver hurtig optimering. Det behøver du dog ikke i starten, da vi måler et tomt websted uden indhold. Så her er nogle af de bedste tjenester til at bedømme belastningshastigheden:

# 1 – Google PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​Insights – er et betroet værktøj til måling af webstedshastighed. Den vigtigste funktion er, at den ikke kun giver faktiske resultater, men også lader Google undersøge koden. Systemet bruger en kraftfuld analysemotor til at sikre statistikker i realtid og giver nogle tip til, hvad der skal gøres for at forbedre den samlede ydelse. Desuden er det meget let at bruge.

Nøglefunktioner:

 • En kombination af fyrtårn og CrUX-motorer;
 • Intuitiv interface;
 • Enkelt scoringssystem.

Test webstedshastighed

# 2 – Pingdom Testing Tool

Pingdom testværktøj

Pingdom – er et andet populært webstedshurtigtestningsværktøj, der gør det muligt at teste et websted fra forskellige placeringer på grund af datacentre beliggende i USA, Canada og Europa. Platformen leveres med en detaljeret oversigt over alle problemer, der muligvis kræver optimering for at drage fordel af en højere belastningshastighed. Det har praktisk kort med alle understøttede indholdsformater samt farver relateret til en bestemt status.

Nøglefunktioner:

 • Forbedret rapportering;
 • Testning fra flere placeringer;
 • 24/7 tilgængelighed.

Test webstedshastighed

# 3 – Belastningspåvirkning

Belastningspåvirkning

Belastningspåvirkning – er mere fokuseret på professionelle udviklere og programmerere. Dedikerede professionelle får en chance for at designe deres egen test ved hjælp af et af de tilgængelige programmeringssprog. Begyndere kan også drage fordel af detaljerede rapporter indbygget form af et diagram, der viser serverens responstid, anmodningsfrekvens og andre vigtige statistikker.

Nøglefunktioner:

 • Lokal og cloud tilgængelighed;
 • Alarmer til præstationsalarmer;
 • Kundesupport og voksende samfund.

Test webstedshastighed

# 4 – Opsving

Uptrends

Uptrends – er et pålideligt og brugervenligt hastighedsmålingsværktøj, der gør det muligt at drage fordel af detaljeret indsigt. Webstedsejere har en chance for at måle alle vitale målinger, der inkluderer sidestørrelse, indlæsningstid, anmodningshastighed, mulige sammenbrud eller vandfald. Systemet genererer praktiske rapporter med detaljerede statistikker såvel som forbedringsanbefalinger.

Nøglefunktioner:

 • Servere placeret over hele verden;
 • Alle nøglemål, der skal måles;
 • Test af desktop og mobil side.

Test webstedets hastighed

Du kan bruge et hvilket som helst af de ovennævnte til at sammenligne resultaterne med din gratis tomme webside, der er vært hos forskellige webstedsbygningsplatforme. Vælg en med bedre satser, og start bygningen af ​​et fuldt betjent projekt.

Afgørende tip nr. 2: Selvom dit færdige websted scorer 10 ud af 10, er der altid et sted til optimering.

Sådan fremskyndes dit websted

Vi har drøftet nogle tip til dem, der kun kommer i gang med deres websteder. Men skal en bruger gøre med allerede eksisterende websteder, der langt fra er perfektion med hensyn til belastningstid? Den største anstødssten er, at hostede platforme normalt tager sig af ydeevnen på egen hånd og giver begrænset adgang til kildekoden eller sideindstillingerne for at optimere dem.

Det eneste, der er tilbage for os, er at få mest muligt ud af indstillinger og tilpasningsfunktioner, vi kan. Nogle velrenommerede systemer tilbyder deres egne tilpassede load time booster-pakker (for eksempel Wix Turbo). Men i de fleste tilfælde skal du selv håndtere optimeringen. Lad os se, hvad vi kan gøre.

1. Integrer optimeringsfunktioner

Først og fremmest, se på, hvilke funktioner en valgt webstedsbygger har. Nogle platforme har normalt indbyggede optimeringsværktøjer, som ofte ikke bliver bemærket af brugerne. For eksempel tilbyder de fleste systemer Lazy Load-funktion aktiveret som standard. I nogle tilfælde kan det være slukket. Alt hvad du behøver er at gå til webstedsindstillingerne og tænde det. Funktionen blev designet til at fortsætte med automatisk billedoptimering og forbedring af webstedsbelastningstid til både desktop- og mobilversioner.

Nogle webstedsbyggere tilbyder et separat værktøj til at optimere nogle af deres blokke og elementer til den mobile webstedsversion. For eksempel har du en fotografportefølje med masser af fotos og billeder i høj opløsning. Du kan optimere dem for at øge hastigheden på den mobile version af webstedet separat fra skrivebordsversionen.

2. Optimer billeder

Den anden måde er at optimere billederne manuelt og gøre dem mere lette. I de fleste tilfælde viser det sig, at fotos og billeder i høj opløsning er hovedårsagen til lav sideindlæsningstid. Brugere kan vælge tre forskellige måder:

 • Vælg billedstørrelser anbefalet af webstedsbyggeren (som regel vil du se den anbefalede opløsning for hver blok I instrumentbrættet. Prøv at holde sig til det);
 • Optimer hvert billede manuelt (der er mange redaktører, der lader din beskære og ændre størrelsen på fotos. Komprimeringsniveauet for Jpeg-billeder skal være mindst 85% uden skade for billedkvaliteten);
 • Brug plugins og widgets (de fleste platforme tilbyder ekstra plugins til at optimere webstedsbilleder. Imidlertid kan hvert nyt plugin eller tilføjelse også være til skade for websteds indlæsningstid).

3. Gør sidestrukturen klar

Den gode ting ved webstedsbyggerne er, at de leveres med færdige skabeloner. De har et sæt integrerede plugins, blokke eller elementer afhængigt af nichen. De er designet til at sikre maksimal ydelse.

Selvfølgelig er vi alle ivrige efter at bygge et stilfuldt og dynamisk websted samt tilføje nogle eksklusive apps og plugins. Den vigtigste fejl her er, jo mere er værre. Hver widget er et stykke kode, der indlæser siden og gør det sværere for serveren at sende anmodninger tilbage så hurtigt som muligt.

Desuden er nogle apps temmelig komplicerede og kræver flere serverressourcer, der skal leveres på en ordentlig måde til slutbrugeren. Den centrale idé her er at holde det så enkelt som muligt uden at skade det projektets brugervenlighed.

4. Undgå for mange visuelle effekter

Webdesigntendenser udvikler sig. De leverer nye teknologier og visuelle koncepter for at gøre projektet så engagerende og interaktivt som muligt. Webstedsbyggerne følger disse tendenser. Nogle af dem har et sæt animationsfunktioner. For eksempel kan du tilføje en parallakseffekt til overskriften eller blokke på siden med billeder, oprette animerede ikoner, der vises fra begge sider, implementere visuelt tiltalende knapper samt opkald til handling-blokke.

Det er ikke godt at tilføje for meget af de animerede funktioner. Brugere vil næppe sætte pris på et websted, der ligner et skilt fra den nærmeste tankstation gårdsplads, der arbejder døgnet rundt. Prøv at holde det enkelt, men trendy. Enkelhed er nøglen til brugernes tilfredshed. Gør det enkelt for dem at finde den side, sektion eller produkt, de har brug for. Undgå dem fra nødvendigheden af ​​at gøre deres måder gennem utallige farverige og irriterende bannere, der siger “få vores gratis PDF”.

Afgørende tip nr. 3: det bedste alternativ er at holde sig til strukturen, der tilbydes af en webstedsbygger. Hvis du har brug for en portefølje, skal du bruge en porteføljeskabelon i stedet for at redigere en e-handelsmodel. Overbelast ikke dit websted med animation og widgets. Hold det krystalklart og enkelt.

Bundlinjen

At holde en god webstedsbelastningstid er afgørende. For det første sikrer det bedre brugervenlighed med hensyn til brugernes oplevelse. For det andet vil det sikre højere trafik, hvilket resulterer i bedre konverteringsfrekvens. Det sidste men ikke mindst er forbedret SEO-placering. Søgemaskiner elsker sider med stor sidehastighed. Men hvad der er vigtigere, forbedrede hastighedstakster vil resultere i bedre brugernes engagement.

Mens webstedsbyggere og for at tage sig af sikkerhed og ydeevne på egen hånd, har brugerne ikke meget af optimeringsfunktioner. Vi kan dog stadig sortere den bedste software fra starten ved at kontrollere det tomme websted. På samme tid kan brugerne muligvis stadig optimere indholdet såvel som sidestrukturen for at gøre projektet let.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map