Wix flersproget webstedoprettelse

Sådan opretter du et flersproget websted i Wix


Wix – er en af ​​de mest populære og genkendelige platforme til opbygning af websteder i dag. Den alt-i-én-løsning giver ikke kun en masse gode funktioner ud over hosting, en række planer og omfattende support, men gør det også lettere at lokalisere dit projekt og oprette flersprogede webstedsversioner.

Platformen har sin egen Wix flersprogede applikation, der giver brugerne mulighed for at bygge flere projektversioner oversat til destinationssprog. Værktøjet er meget enkelt. Alt hvad du behøver er at aktivere funktionen og angive sproget for den målrettede målgruppe.

Wix Language Menu

Den største ulempe er, at det stadig kræver manuel oversættelse. Derudover skal du også tilpasse ikoner, formularer og andre webstedselementer for at imødekomme målgruppens behov. Det er her brugere muligvis leder efter en mere fleksibel og enklere lokaliseringsløsning som Weglot.

Lad os finde ud af, hvorfor du muligvis har brug for at få dit Wix-websted oversat til flere sprog, før vi kommer til punktet.

Årsager til at oversætte dit Wix-sted

Webstedslokalisering har flere potentielt stærke fordele. De inkluderer bredere opsøgning, forbedret brugeroplevelse, styrket troværdighed og andre. Moderne værktøjer som Weglot gør processen ekstremt let og billigere sammenlignet med at ansætte professionelle forfattere, redaktører og korrekturlæsere.

Fordele ved lokalisering

Som et resultat kan du overveje følgende:

 • Bedre brugernes engagement – lokaliserede websteder leverer en autentisk brugeroplevelse til en bestemt målgruppe afhængigt af land eller region. Derudover gør dit websted et godt førsteindtryk, der er vigtigt i lyset af digital konkurrence.
 • Brand Identity – hold det globale publikum opmærksom på dit brand. Brugere vil sætte pris på din evne til at tale det sprog på det marked, du målretter mod.
 • SEO-fordele – SEO-relevans spiller en vigtig rolle, når det kommer til brand-promovering. Bortset fra engelsk kan nøgleord på andre populære sprog også være meget konkurrencedygtige.
 • Udvidet rækkevidde – Hjemmeside lokalisering giver dig mulighed for at gribe dit stykke af den globale cirkel og nå et bredere publikum. For eksempel er 30% af alle internetbrugere fra Kina, og kun 2,8% af alle websteder er oversat til kinesisk.
 • Øget salg – jo flere besøgende du får til din digitale butik, jo større er dit salg. Imidlertid kræver manuel oversættelse af online-butikker meget tid og kræfter, især hvis du har over 100 produkter på lager. Håndtering af hver produktbeskrivelse er tidskrævende.

Det er her automatiserede lokaliseringstjenester som Weglot vil hjælpe. De er lette at integrere. De kræver ikke tekniske færdigheder. Sådan software vil gøre jobbet for dig til en relativt lav pris.

Weglot – Webstedsoversættelsesværktøj til Wix

Weglot – er API’et til lokalisering af websteder. Det blev oprindeligt lanceret som et sproguddrag. I dag er det tilgængeligt i form af et plugin eller widget, der er kompatibelt med alle store CMS-platforme og webstedsbyggere inklusive Wix.

Løsningen kan bruges med alle websitetstyper, enten skriver du en blog, sælger produkter online eller markedsfører dit lille forretningsmærke. Værktøjet oversætter ikke kun større tekster, artikler, beskrivelser osv. Det kan også bruges til at lokalisere knapper, menusektion og andre projektelementer automatisk.

Brugere kan vælge mellem forskellige planer samt prøve tjenesten gratis. Husk, at den gratis prøveversion er begrænset til kun 2.000 ord. Så skal du trods alt opgradere din plan.

Hvorfor bruge Weglot

Weglot er et bedre alternativ til Wix indbyggede oversættelsesværktøj. Det fungerer godt for websteder, der er målrettet mod flere lande på samme tid. Brugere vil sætte pris på et sæt af følgende funktioner:

 • Automatisk oversættelse – løsningen oversætter hvert eneste stykke indhold, der enten er relateret til større artikler og indlæg eller kontaktfrms, CTA-blokke, knapper osv. Ingen grund til at håndtere processen manuelt, hvilket sparer masser af tid.
 • Avancerede oversættelsesværktøjer – de inkluderer automatiserede besøgende ‘omdirigering, afhængigt af deres originale sprog og browserindstillinger.
 • Kompatibilitet – helt godt til et websted bygget med Wix ud over alle større CMS-platforme og e-handelsmotorer.
 • Brugervenlighed – at bruge Weglot med Wix-websteder er meget enkelt. Integrationsprocessen består af flere enkle trin, som vi vil beskrive lidt mere detaljeret.
 • SEO fordele – Den API-drevne løsning oversætter ikke kun indhold på siden, men også links, metakoder osv.
 • Ekstra frynsegoder – systemet har avancerede oversættelsesværktøjer med en indbygget ordlistefunktion, der holder alle de ord, der ikke skal oversættes ud over funktionen Søg og erstat.

Brugere vil være i stand til at vælge fra en helt automatisk oversættelse eller manuel lokalisering af websteder. Den første mulighed kræver stadig noget korrekturlæsning og redigering. Ellers ser nogle indholdsstykker muligvis unaturlige ud for en bestemt målgruppe. Manuel oversættelse overvejer at ansætte Weglot-fagfolk fra puljen af ​​erfarne forfattere og oversættere. Priserne er lavere, sammenlignet med traditionelle freelance markedspladser og hubs.

Sådan opretter du et flersproget websted i Wix

Med hensyn til den tekniske side af integrationsprocessen tager det dig ikke mere end 5 minutter at få dit Wix-site oversat til Weglot.

Trin 1 – Log på Weglot

Weglot-registrering

For at få adgang til alle Weglot-funktionerne skal du registrere dig. Processen kræver ingen faktureringsinfo. Indtast blot e-mailen og adgangskoden for at begynde at bruge den gratis prøveperiode. Det inkluderer næsten den samme funktionalitet som premium-planer, selvom du er begrænset med indholdsvolumen, der skal oversættes, samt support og domænebeløb.

Trin 2 – Opret et projekt

Weglot skabelsesprojekt

Efter registreringsprocessen giver systemet dig mulighed for at oprette et nyt projekt med en rulleliste over alle platforme, der understøttes af tjenesten. Vælg Wix og gå videre til næste trin.

Trin 3 – Vælg sprog

Weglot Vælg sprog

På dette tidspunkt skal du angive webstedets originalsprog samt det sprog, du vil have, at det skal oversættes til. Som gratis prøveperiode kan du ikke vælge mere end 1 destinationssprog. Funktionen er kun tilgængelig for premium-brugere med over 100 sprog, der skal tilgås.

Trin 4 – Tilslut Weglot

Tilføj Weglot-kodestykke

Når installationen er afsluttet, genererer systemet automatisk et JavaScript-kodestykke, der skal føjes til dit Wix-websted. Weglot tjekker, om det blev tilføjet korrekt. Derefter vises sprogomskifteren på hjemmesiden med alle sider automatisk oversat. På dette tidspunkt kan du også bruge DNS-poster til at oprette underdomæner.

Trin 5 – Tilføj en switcher

Som vi tidligere har nævnt, genererer Weglot automatisk sprogomskifterknappen. Men hvis du ikke kan se den knap, kan du få den vist manuelt ved at udføre følgende trin:

 1. Gå til Wix-instrumentbrættet, og gå ind i sporing & Analytics-sektion.
 2. Klik på knappen “Brugerdefineret”.
 3. Kopier JavaScript-kodestykket, der er genereret af Weglot, og indsæt det. Glem ikke at vælge “Indlæs kode på hver ny side” for at få vist kontakten på hver side.

Din flersprogede Wix-webstedsversion er klar!

Hvor meget koster det at oprette Wix flersproget websted

Brugere kan prøve tjenesten til nulpris ved hjælp af Weglot gratis version. Selvom det kun er begrænset til 2.000 ord, er det stadig nok til et lille websted, destinationsside eller virksomhedsrepræsentation online. Hvis du har en blog eller en digital butik med konstant opdateret indhold, er det nødvendigt at opgradere til premium Weglot-pakker.

Omkostningerne afhænger af det sidemængde og det indhold, du har brug for at oversætte. Desuden betyder oversættelseskvaliteten også. Hvis en automatisk oversættelse er nok til dit projekt, behøver du ikke betale ekstra kontant for manuel redigering.

Weglot-prisfastsættelse

Prisen for at bruge Weglot varierer fra € 9,9 til € 499 pr. Måned. Alle pakker har de samme funktioner og funktionalitet. Den eneste forskel er i antallet af understøttede domæner og ordtælling.

Konklusion

Weglot kan være et godt alternativ til det tilpassede Wix-oversættelsesværktøj. Integrationsprocessen er meget let, mens lokaliseringen ikke kræver kodning eller specielle færdigheder. Du har dit websted automatisk oversat til mere end 100 sprog.

Derudover er brugerne i stand til at tilpasse nogle af elementerne, herunder sprogskontaktknap, bruge Weglot-instrumentbrættet til at overvåge oversat indhold og drage fordel af hele verden mærkegenkendelse.

Prøv Weglot GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map