Blogin perustaminen on helppoa Softaculous-ohjelmalla

Softaculous 1 Napsauta AsennusohjelmistoVerkkovastaavia on periaatteessa kahta tyyppiä. Jotkut pitävät asioiden tekemisestä nopeasti ja mahdollisimman automatisoidusti. Toiset ovat niitä, jotka haluavat tehdä asioita käytännöllisemmällä, manuaalisella tavalla.


Riippumatta siitä, millä aidan puolella istut, saatat olla tai olla fani verkkosivustosi cpanel-ohjelmiston lisäosasta, joka tunnetaan nimellä Softaculous.

Softaculous on 1-napsauta asennusohjelmistoa ja hänet mainitaan useimmissa verkkopäivien blogikursseissa ja -ohjelmissa parhaan ystävänä jopa uusimmille verkkosivustojen luojaille, koska sen avulla kuka tahansa voi aloittaa läsnäolon verkossa.

Koska ilmoitettu miljoona loppukäyttäjää on ollut tyytyväinen asennusominaisuuksiin sen perustamisesta lähtien, ei ole ihme, että asentaja elää sellaisella tarttuvalla merkinnällä.

Kaikki eivät kuitenkaan ole yhtä mieltä siitä, että se on niin fantastinen kuin miltä näyttää. Tässä blogiviestissä paljastetaan Softaculousin toiminta ja se, ansaitseeko se otsikon ehdottaman hypeen.

Softaculous Cpanelissa

Softaculous on komentosarjojen automaattinen asennusohjelma, jota käytetään web-isännöinnin ohjauspaneelin palvelimissa. 99,9% verkkoisäntäkoneista tarjoaa Softaculousin, mukaan lukien HostGator ja Bluehost ohjauspaneelissa.

Ei ole helppoa unohtaa komentosarjakirjastoa, jota edustaa pyöreä hymiökuvake, joka sijaitsee hosting-cPanel-ohjelmistoluokassa (tai jossain vastaavassa)..

Softaculousin tärkeä ominaisuus on, että se mahdollistaa sovellusten asennuksen yhdellä napsautuksella käyttäjän verkkosivustoon. Näitä sovelluksia ovat muun muassa;

 • Blogien luominen (kuten WordPress)
 • Sisällönhallintajärjestelmät
 • Kuvagalleria
 • Sähköpostiluettelot ja muut postitussovellukset
 • Verkkokaupan & Ostoskärryt
 • Keskustelualueet

Tämä luettelo kohdistuu ensisijaisesti avoimen lähdekoodin sovelluksiin. Tämä luettelo riippuu siitä, mitä kukin tietty Web-isäntä on asentanut asennusta varten. Tämä luettelo löytyy helposti napsauttamalla Softaculous-kuvaketta, valitsemalla sitten asennettava kuva ja seuraamalla nenääsi.

Raskaiden sovellusten asennuksesta sanotaan olevan tullut melkein triviaali tehtävä, kun otetaan käyttöön Softaculous.

Valmis-ominaisuuksia ovat tietokannan luominen, tiedostojen kopioiminen, käyttöoikeuksien säätäminen ja määritystiedostojen määrittäminen.

Se mahdollistaa myös nopean verkkosovellusten päivityksen uusimpiin versioihin suojautuakseen tietoturvavirhe hyökkäyksiltä. Tätä varten on kuitenkin tärkeää, että Web-isäntäsi on ensin päivittänyt Softaculous-ohjelmiston, tai et voi tehdä samaa skripteillesi, ellet tee sitä manuaalisesti.

Suurin etu, jonka Softaculous tarjoaa keskimääräisille, ei teknisesti ajatteleville verkkosivustojen omistajille, on helppokäyttöisyys ja nopeus, jolla kuka tahansa voi nopeasti asentaa blogin.

softaculous wordpress -asentaja

Kaikki eivät ole faneja. Ne kokeneemmat ylläpitäjät keskuudessamme ovat esittäneet useita perusteita sille, miksi he eivät koskaan käyttäisi työkalua WordPressin ja muiden komentosarjojen asentamiseen. Softaculousista ilmaistut huolet voidaan tiivistää seuraavasti:

 • Päivitä ajoitusviiveet – minkä tahansa komentosarjan uusin versio saavuttaa Softaculousin päivityksenä useita päiviä julkaisun jälkeen, jolloin blogeja altistetaan tietoturvavirheille..
 • Pienemmät oppimismahdollisuudet – php-skriptien automaattinen asennus estää tehtävän oppimisen manuaalisesti, mikä muuten kasvattaisi käyttäjän tietoisuutta siitä, kuinka tehdä hyödyllisiä parannuksia ja vianmääritystä.
 • Tietokannan rajoitukset – tietokantoja ei voida mukauttaa asennuksen aikana.
 • Asennusasetukset ohitetut – Softaculous ohjaa käyttäjän asennettuun komentosarjaan ohittamalla manuaalisen asennuksen aikana käytettävissä olevat asetusvaihtoehdot.

Avaimet käteen-asennusprosessinsa avulla Softaculous on vauhtinut nimeään sekä kokeneille on-the-go-ylläpitäjille että aloittelijoille, jotka haluavat leikata hampaitaan verkkomarkkinoille..

Nopea asennus, helppo pääsy ja helppokäyttöinen, avoimen lähdekoodin skriptien automaattinen asennusohjelma on ystävällisen cPanel-käyttöliittymän yhteydessä muuttanut verkkosivustojen nyt käyttämän vauhtia ja etenemistä..

Vastakkaiset väitteet kuitenkin, että Softaculous on enemmän estänyt kuin auttanut ylläpitäjiä yleisöllä, saamaan paikkansa sikäli kuin paljastaa huolestuneille alueille mahdollisia tietoturvaongelmia viivästyneiden sovelluspäivitysten vuoksi.

Kuten useimmat ohjelmistot ja skriptit, kunkin elinkelpoisuutta arvioidaan käyttäjien vastauksen perusteella, ja tämä on tärkein kriteeri, Softaculous on edelleen kilpailuvoima verkkosivustojen harrastajille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map