Etsitkö tehokasta ilmaista WordPress-verkkosivustojen rakenninta? Kokeile kerroksia

Kun kyse on työkaluista, joiden avulla muut kuin kehittäjät voivat mukauttaa verkkosivustonsa ulkoasua, WordPress-käyttäjät ovat pilaantuneita valinnasta. Saatavana on lukemattomia laajennuksia ja teemoja, joiden avulla voit muokata melkein kaikkia verkkosivustosi piirteitä. Kerrokset on viimeisin WordPress-sivuston rakentaja lohkossa ja se on 100% ilmainen!


WordPress-kerrokset - ilmainen sivustonrakennustyökalu

Siellä on työkalu, joka yksinkertaisesti muuttaa värejä, fontteja, logoja ja reunuksia, aina muokata malleja viesteillesi ja sivuillesi ja jopa muuttaa koko verkkosivustosi ulkoasua..

WordPressille on kuitenkin saatavana niin paljon erilaisia ​​verkkosivustojen ja sivujen rakennustyökaluja, joten voi olla vaikea tietää, kumpi valita. Yksi suosittu vaihtoehto, joka tekee hienoa työtä, jotta muut kuin kooderit voivat todella tehdä WordPress-verkkosivustostaan ​​oman, on kerroksia, ilmainen rakennusteema Obox-teemoista.

Joten jos etsit tai tapaa tehdä muutoksia – niin pieniä kuin suuriakin – WordPress-verkkosivustoosi koskematta koodiriviin, tämä kerrosten verkkosivustojen rakentajalle tarkoitettu opas näyttää sinulle, mikä on mahdollista.

Kuinka kerrokset voivat auttaa sinua luomaan verkkosivustosi, jota olet aina halunnut

Kerrokset ovat saatavana avoimen lähdekoodin WordPress-teemana, joka voidaan ladata ilmaiseksi. Jos sinulla on epäilyksiä siitä, kuinka hyödyllinen ilmainen verkkosivustojen rakennustyökalu voisi olla, tutustu joihinkin kerrosten avulla rakennetut esittelysivustot laittaa varauksesi levätä.

Kerrosten esittelysivusto

Intuitiivinen verkkosivun räätälöintiliittymä

Yksi kerrosten tärkeimmistä nähtävyyksistä on, että se on rakennettu WordPress-tavalla. Seurauksena on sen ominaisuudet ja hallinta integroida saumattomasti muun verkkosivustosi kanssa. Tämä saa sen tuntemaan olevansa osa WordPressiä kuin kolmannen osapuolen lisäosa.

Suorittaessasi mukautusta ja luovaa työtäsi kaikki toimet tapahtuvat sisäänrakennetun WordPress-teeman mukauttamisliittymän kautta. Lukuun ottamatta tavallisia WordPress-teemoja, joissa saatat pystyä muuttamaan fontteja, taustavärejä ja muutamia muita sivustosi elementtejä, kerrosten avulla voit mennä kaupunkiin koko verkkosivustosi suunnittelussa..

Kerrosten mukauttaja

Kun työskentelet, saat live-esikatselun verkkosivustollesi. Tämä on hienoa, koska se tekee koko suunnittelun ja asettelun mukauttamisen prosessin paljon nopeammaksi ja intuitiivisemmaksi.

Muokatut widgetit ja sisältölohkot

Kerrokset pysyvät melko tavanomaisessa rakenteessa sen asetteluissa: rivit, jotka voidaan täyttää widgetillä ja sisältölohkoilla.

Kerrokset-widgetit

Sen lisäksi, että kerrokset voivat lisätä minkä tahansa verkkosivustollasi aktiivisen widgetin mukautettuihin asetteluihin, se sisältää myös hyvän valikoiman omia widgetit ja sisältölohkot.

Tähän sisältyy: yhteystiedot ja kartat, liukusäädin ja luettelot viesteistä. Siellä on myös mukautettu sisältö-widget, jonka avulla voit lisätä tekstiä, kuvia, sarakkeita, painikkeita ja muuta oikealle asetteluihisi.

Kerrosten yhteysmoduuli

Jokaisella moduulilla tai widgetillä on sitten omat asetukset ja mukautusasetukset. Näiden säätimien avulla on helppo päästä jokaiseen sisältölohkoon näyttää täsmälleen kuin haluat. Edistyneemmät käyttäjät voivat myös napsauttaa asianmukaista painiketta näyttääksesi alla olevan CSS: n. Tätä CSS: ää voidaan sitten muokata suoraan parempaa hallintaa varten.

Tasot Custom CSS

Mukauta kaikkea

Teeman räätälöintiliittymän kautta voit helposti mukauttaa melkein kaikkia verkkosivustosi piirteitä. Tämä sisältää koko sivuston asetukset, kuten logo ja sivuston otsikko, navigointivalikot, missä sivupalkit näytetään ja mitä fontteja käytetään. Kerrokset sisältävät myös Google Fonts -integraation, joka antaa pääsyn satoihin kirjasimiin.

Kerrokset sivupalkit

Otsikon ulkoasun muuttaminen ja päätöksen tekeminen siitä tahmea vai ei, on yhtä helppoa kuin napsauttamalla painiketta. Alatunnistealue voidaan myös helposti mukauttaa sisältämään niin monta widget-aluetta kuin tarvitset.

Erinomainen uusille WordPress-käyttäjille

Kun olet aktivoinut Tasot-teeman verkkosivustollasi, saat esityksen tärkeiden ominaisuuksien nopea esittely rakennustyöntekijä näyttää, kuinka pääset alkuun mahdollisimman nopeasti. Tämä auttaa tekemään tasoista loistavan valinnan niille, jotka ovat uusia verkkosivustojen räätälöinnissä tai WordPressissä yleensä.

Tasot aloittaminen

Lyhyet ja pistekohtaiset videot ja ohjeet auttavat sinua tuntemaan nopeasti kerrosten keskeiset näkökohdat.

Korkealaatuiset esivalmistetut mallit

Vaikka voit vapaasti aloittaa tyhjästä ja rakentaa verkkosivustojasi ja sivusuunnitelmasi alusta alkaen, kerrokset sisältävät valikoiman korkealaatuisia valmiiksi rakennettuja malleja. Näitä malleja on hyvä käyttää, mutta ne ovat myös täydellinen räätälöintiin ja käyttäminen verkkosivustosi suunnittelun perustana.

Kerrosmallit

Tällä hetkellä valittavana on seitsemän mallia. Tämä sisältää yhteystietosivun, aloitussivun, portfoliosivun ja muutamia erilaisia ​​kotisivumalleja. Jokainen niistä on valmis, jotta voit mukauttaa ja lisätä omaa sisältöäsi.

Tyylipaketit, laajennukset ja lapsiteemat

Kerrosmallit

Kaikkien ominaisuuksien lisäksi, jotka kerrosten mukana toimitetaan, on olemassa monia saatavana premium-lisäosia. Nämä ovat enimmäkseen muodossa tyyli skits, lapsiteemoja, ja laajennukset.

Lapsiteemat ovat valmiiksi rakennettuja malleja tai teemoja, joiden avulla on helppo soveltaa uutta mallia nopeasti kerrosta käyttävään verkkosivustoosi. Tämän jälkeen voit vapaasti mukauttaa lapsiteeman kerrosten toiminnallisuuksien avulla.

Kerrosten lasten teema

Tyylipaketit ovat toisaalta a kokoelma tyyli- ja asetteluasetuksia, täydellinen demosisältö. Nämä tyylisarjat voidaan ladata ja soveltaa sitten sivustoosi.

Kerrosten käyttäjät voivat luoda omia tyylitapojaan tai nahkoja ja levittää niitä sitten käytettäväksi muilla verkkosivustoilla, joissa on Tasot. Tämä ei tarkoita vain sitä, että voit käyttää muiden suunnittelijoiden luomia tyylisarjoja, mutta voit käyttää tätä ominaisuutta myös helposti käyttääksesi omia luomuksiasi muilla verkkosivustoilla, joilla työskentelet.

Kerrosten laajennusten avulla voit lisätä enemmän sisältöä asetteluihin. Jonkin verran esimerkkejä laajennustyypeistä Saatavilla ovat: hinnoittelutaulut, kaaviot ja kaaviot, verkkokauppasisältö, liukusäätimet ja paljon muuta.

Vaikka nämä lisäosat ovat premium-päivityksiä, kerrokset ovat silti täysin toimivia ilman niitä. Jos kuitenkin haluat säästää aikaa tai lisätä uuden ominaisuuden verkkosivustoosi, sinulla on mahdollisuus tehdä niin omilla ehdoilla.

Mobile-First Responsive Design

Kerrosten avulla rakentamasi verkkosivusto on täysin mobiiliystävällinen. Riippumatta siitä, millä laitteella vierailijat pääsevät sivustoosi, heillä ei pitäisi olla mitään ongelmia sisältösi tarkastelussa. Kerrokset olivat luonut ensin mobiililaitteen, ennen laajennusta kattamaan suurempia tabletti-, kannettavan tietokoneen ja työpöydän näytöitä.

Kerrokset mobiiliherkkä

Google arvioi nyt sivustoja sen mukaan, kuinka mobiiliystävälliset ne ovat. Kun on päätetty, missä sijoittaa ne hakukoneiden tulossivuille, ei ole koskaan ollut tärkeätä varmistaa, että verkkosivustosi reagoi täysin.

WordPress-kerrokset: Viimeiset ajatukset

On totta, että kerroksissa ei ehkä ole yhtä monta ominaisuutta tai asetusta kuin WordPressin edistyneimmissä premium-sivujen rakennustyökaluissa. kuitenkin, se on parempi kuin suuri osa kilpailusta – jopa maksetut vaihtoehdot – ja jokaisen on erittäin helppoa joko mukauttaa mukana olevia malleja tai luoda omia verkkosivujasi tyhjästä.

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä yhdistettynä vaikuttavaan määrään hallintaa, jonka saat monista verkkosivustosi visuaalisista näkökohdista, työskentelevät yhdessä Kerrostaa erittäin suositeltavaa WordPress-verkkosivustojen rakennustyökalua, joka myös sattuu olemaan ilmainen.

Kokeile kerroksia nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map