Itsensä ylläpitämä (ilmainen) vs. isännöity (maksettu) verkkokaupan ohjelmisto

Jos etsit oikean tyyppistä ohjelmistoa verkkokaupan harjoittamiseen, huomaat pian, että vaihtoehtojen valikoima on laaja.


>> Lataa tästä PDF-tiedosto napsauttamalla tätä <<

verkkokaupan ohjelmistotSaatat kysyä, valitaanko jokin monista ilmaisista ohjelmistopaketeista vai maksaako myyjä tietystä tuotteesta. Vastaus riippuu jossain määrin tarvitsemastasi sovellustyypistä. Tässä on joitain huomioita avoimen lähdekoodin suhteen itse isännöidyt (ilmaiset) vs. isännöidyt (maksetut) verkkokaupan ohjelmistot

Ero omaisomistuksessa & Isännöity verkkokaupan ohjelmisto

Verkkokauppaohjelmistoa, jonka on kehittänyt löysästi organisoitu yhteisö, kutsutaan ”avoimeksi lähteeksi”. Se tunnetaan myös nimellä FOSS (Free and Open Source Software). Lähdekoodi on kaikkien saatavissa. Sitä voi katsella kuka tahansa, joka osaa lukea koodia. Koodausta voivat muokata ja ladata ne, joilla on tietoa siihen. Tämän ohjelmiston avaintekijä on, että se on ilmainen. Vapaa ajaa, ilmainen nähdä koodi, vapaasti kopioida ja levittää ja vapaasti muokata ja vapauttaa muutoksia. On huomattava, että “ilmainen” ei tarkoita “halpaa” tai heikkolaatuista tuotetta.

Maksettu ohjelmisto ei välttämättä ole päinvastoin kuin avoin lähdekoodi. Kaupalliset paketit luo ja jakelee myyjäorganisaatio, joka myy paketin käyttöoikeuden. Myyjä tarjoaa koulutusta, tukea, asennusta ja muita tehtäviä, yleensä kustannuksista asiakkaalle.

Käytöstä on joitain ilmeisiä etuja avoimen lähdekoodin tai itse ylläpitämä verkkokaupan ohjelmisto. Voit kokeilla, ostaa ja päivittää ilmaiseksi. Sinun ei tarvitse ostaa koodausta, mutta joudut ehkä käyttämään resursseja saadaksesi sen toimimaan organisaatiosi tarpeisiin. Mahdollisuus mukauttaa ja hallita peruspaketin tarkkaa käyttöä omiin tarpeisiisi on hyödyllistä. Yhteisöpohjainen organisaatio tarkoittaa, että ratkaisut ovat yleensä sopivia ohjelmistoa käyttävälle ryhmälle. On myös ajattelutapaa, jonka mukaan tiettyjen asioiden pitäisi olla käyttäjille vapaita, sen sijaan, että muutamat valvovat niitä tiukasti voittoa tavoittelemalla.

Myyjän toimittamien tai tarjoamien vahvuudet isännöi verkkokaupan ohjelmistoja sisältää kyvyn omistaa “avaimet käteen” -tuote, ja tarjolla on laaja ammatillinen tuki. Myyjän toimittamat ohjelmistot yleensä dokumentoidaan paremmin, jotta sovelluksen mukauttamiseen tarvittavat muutokset ovat vähemmän vaikeita. Myyjäohjelmisto sisältää yleensä odotuksen, että kauppias korjaa virheet tai ongelmat. Suurin osa niistä on laadittu ennen ohjelmiston julkaisua.

Omien tarpeiden arvioinnin merkitystä ennen päätöksen tekemistä ei voida sivuuttaa. Tutustu kunkin verkkokaupatyypin vahvuuksiin. Katso kunkin tyypin ominaisuudet, kustannukset ja ominaisuudet. Ennen ohjelmiston ostamista sinun kannattaa tutkia, mitä ilmaisissa ohjelmistopaketeissa on samoilla ominaisuuksilla tai samankaltaisilla ominaisuuksilla.

Kun tutkitaan avoimen lähdekoodin (ilmaisia) vs. isännöitäviä (maksettuja) verkkokauppaohjelmistoja, on tärkeää ottaa aikaa ryhmäsi tarpeiden ja organisaatiorakenteen määrittelemiseen. Yhdellä haltijalla ei ehkä ole aikaa tehdä mitään säätämistä, jotka on tehtävä. On myös totta, että myyjäohjelmistojen alkuperäiset kustannukset voivat olla huomattavasti korkeammat.

Itsensä ylläpitämä verkkokaupan ohjelmisto

Nämä ostoskorialustat ovat itsenäisiä ohjelmia, joita voidaan käyttää vapaasti, mutta ne on asennettava ja ylläpidettävä oman web-palveluntarjoajan palvelimella, esim. käyttämällä Bluehostia, HostGatoria tai GoDaddyä.

 • Magento.com (Community Edition) on monien mielestä paras. Magento on tehokas verkkokaupparatkaisu, ja siinä on paljon ominaisuuksia. Haittapuoli on, että sen toiminnan oppimiseen liittyy melko jyrkkä oppimiskäyrä.

WordPress Ostoskärryt

 • Siellä on todella vain mainitsemisen arvoinen WooCommerce jos päätät mennä WordPress-polulle. Ympärillä on muutamia muita sekä laajennuksia, joita voit asentaa, mutta WooCommerce on ylivoimaisesti paras WordPress-verkkokauppaalusta..

Isännöity verkkokaupan ohjelmisto

Nämä ostoskärryt ovat täysin isännöityjä palveluja, joten sinun ei tarvitse huolehtia ohjelmistojen tai palvelimien ylläpidosta. Se tulee kuitenkin hintaan, koska kaikki nämä vaihtoehdot vaativat kuukausittaisen tilauksen. Alla on isännöidyn ohjelmistoalueen suosituimmat tarjoajat:

 • Suosituin valinta täällä on Shopify.com. Heidän ohjelmistoalustaan ​​kuuluu yli 70 000 verkkokauppaa, mukaan lukien General Electric, Foo Fighters ja Amnesty International.
 • Magento.com
 • BigCommerce.com
 • Volusion.com

TL; DR

Oikean alustan valitseminen on tärkein päätös, jonka teet verkkokaupan menestykseen tulevaisuudessa. Lyhyt tarina, on olemassa kolme tekijää, jotka sinun on otettava huomioon ennen valinnan tekemistä. Nämä ovat; talousarvio – saat mielenrauhan täysin isännöidyllä ratkaisulla, ohjelmointitaitoja – Jos osaat koodata, voit tehdä monia mukautuksia itse ja käyttää itseisäntäistä tai WordPress-ratkaisua, ja mitkä ovat pakollisia ominaisuuksia myymälällesi (SKU / varastonhallinta, SEO, sähköpostimarkkinointi, turvallisuus, tuki jne.), jonka isännöi ratkaisu voi tarjota.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map