Joten rekisteröit verkkotunnuksen. Mitä nyt?

Olet ottanut aseman ja ostanut ensimmäisen verkkotunnuksesi. Saatat olla hieman hermostunut tässä vaiheessa tai tuntea olosi innoissasi, kun olet kertonut jokaiselle, joka kuuntelee sinua henkilökohtaisen blogin suunnitelmasi tai tulevasta yrityksestäsi luoda oma vilkas liiketoiminta.


>> Lataa tästä PDF-tiedosto napsauttamalla tätä <<

Minkä tahansa motivaatiosi tahansa onkin, ei ole harvinaista, että monet ihmiset, jotka ovat juuri ostaneet verkkotunnuksensa, etenevät nopeasti. Yhtäkkiä tyytyväisyys äskettäin voitettuaan yhden suuren esteen online-läsnäololle saavutetaan seuraavan ylivoimaisen esteen takia; mitä tehdä seuraavaksi kun olet rekisteröinyt verkkotunnuksen?
mitä nyt
Jos tässä kohtaat itsesi, tämä artikkeli on sinua varten. Vaikka emme voi tehdä sinusta Internet-kuvaketta yhdellä istunnolla, voimme näyttää sinulle, kuinka viedä itsesi verkkotunnuksen yhden kerran omistajalta luottavaksi verkkosivun luojaksi kolmella erittäin tärkeällä vaiheella.

Vaihe 1 – Hanki isännöinti

Internetissä on monia yrityksiä, jotka isännöivät online-läsnäoloasi. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti, että ne tarjoavat säilytys- tai asumismahdollisuuden, jonka avulla verkkosivustosi voidaan nähdä verkossa. Suorita asianmukainen huolellisuus tällä alueella ja lue muiden arvosteluita saadaksesi käsityksen siitä, mitkä ovat mahdollisesti parhaat sinun tarkoituksiin.

Joitakin suuremmista, tunnetuimmista yrityksistä ovat HostGator.com ja BlueHost.com, mutta niitä on kuitenkin paljon enemmän, ja keskustelu niiden arvoisuudesta on kokonaan toinen aihe. Jos yritys, jonka ostit verkkotunnuksesi, tarjoaa myös hosting-palveluita, godaddy.com ja ostit kyseisen yhdistelmäsuunnitelman, sinun ei tarvitse edes huolehtia tästä vaiheesta.

Tapauksissa, joissa verkkotunnuksesi tili on erillinen yksikkö mille tahansa isännöintipalvelulle, sinun on rekisteröitävä tili verkkosivuston isäntänä, ennen kuin voit edetä edelleen. Useimmat verkkotunnuksesta alkavat ihmiset tekevät niin henkilökohtaisen blogin mielessä tai pyrkiessään rakentamaan pienen ja keskisuuren online-läsnäolon, ainakin lyhyellä aikavälillä. Tässä tapauksessa ”jaettu” isäntäpaketti riittää yleensä kaikille isännöintivaatimuksillesi.

Tämä yhteinen järjestely tarkoittaa mitä termi tarkoittaa; että kaikilla verkkosivustotiedostoillasi on jaettu asunto muiden ihmisten verkkosivustojen tiedostojen kanssa. Tämä ei millään tavoin vaikuta sivustosi toimintaan, ja on erittäin kustannustehokas, sillä voit tallettaa kaikki verkkosivustosi ilman tarvetta ostaa ylimääräistä isäntää.

Vaihe 2 – Muuta nimipalvelimia

Kun olet suorittanut rekisteröintivaiheet valitsemasi hosting-yrityksen kanssa, saat sähköpostitse vahvistuksen tilitiedoista. Nämä tiedot sisältävät tietyt kriteerit, joita tarvitset rekisteröidäksesi verkkotunnuksesi niissä.

Isäntäyritys voi tallettaa verkkosivustosi vain, jos he ovat “yhteydessä” verkkotunnukseesi. Yhdistät verkkotunnuksesi isäntään osoittamalla verkkotunnuksesi nimipalvelimet isäntään. Nimipalvelimet ovat kuin puhelinluetteloita.

Ne ovat olemassa numeroina, mutta hakemistossa, jossa ne ovat, ihmiset voivat löytää verkkosivustosi ja minne lähettää sähköpostisi. Saamatta teknistä tietoa, kun osoitat nimipalvelimet isäntäyritykseesi, tämä varmistaa, että verkkotunnus ja verkkosivuston isäntä voivat “puhua keskenään”, jotta verkkosivustosi voi olla suorana verkossa.

Voit etsiä nimipalvelimen tiedot rekisteröintiä koskevassa sähköpostiviestissä, jonka sait isäntältäsi. Olet vastaanottanut ainakin kaksi nimipalvelinta, jotka näyttävät jonkinlaiselta nsxxxx.hostname.com. Jos haluat osoittaa nämä numerot verkkotunnuksen rekisteröijältä palveluntarjoajallesi, etsi verkkotunnuksesi verkkotunnuksen rekisteröintitililtäsi ja siirry ‘siirrä DNS’ (Domain Name Server) tai vastaava linkki.

Kirjoita nimipalvelinnumerosi ja tallenna muutokset. Se on todella niin yksinkertaista. Anna muutoksen tulla voimaan 48 tuntia, vaikka se on yleensä melko nopea. Tätä viivettä kutsutaan “etenemiseksi” ja se on ajanjakso, joka vaaditaan isäntäyrityksesi tunnistamaan nyt osoitettu verkkotunnuksesi.

Vaihe 3 – Asenna verkkosivustosi

Voit asentaa blogin tai verkkosivuston jopa odottamalla nimipalvelimiesi etenemistä. Toimivin tapa tehdä tämä on kirjautumalla isäntätilillesi ja vierittämällä ohjauspaneelin ohjelmisto- ja palvelukategoriaan (tai vastaavaan).

On todennäköistä, että tehokkain asennustyyppi tunnetaan nimellä WordPress.org ja se voidaan tehdä Fantastico De Luxe -nimisen ominaisuuden kautta. Tätä ohjelmistolaitetta edustaa kutsuva hymiökuvake, joka vain vaatii napsauttamaan sitä. Sieltä valitset WordPress, sitten Uusi asennus, valitset verkkotunnuksesi avattavasta kentästä ja suoritat rekisteröintitiedot ennen kuin asennat “asenna WordPress” -painikkeen.

Jotkut ohjauspaneelit ovat korvanneet Fantastico-vaihtoehdon uusille tileille ominaisuudella, joka tunnetaan nimellä QuickInstall, kun taas toiset tarjoavat vaihtoehdon molemmille. QuickInstall sijaitsee myös ohjelmisto- ja palvelukategoriossa, ja se näkyy kuvakkeina kellona ja nuolena tai jollain hyvin samankaltaisena esityksenä. Jos tämä on ominaisuus, jota tarvitset, napsauta jälleen kerran kuvaketta, valitse WordPress ja seuraa nenääsi.

Molemmat verkkosivustojen asennusominaisuudet ovat käyttäjäystävällisiä, ja kun olet asentanut ensimmäisen verkkosivustosi niitä käyttäessäsi, niistä voi tulla riippuvuutta aiheuttavia ongelmia niiden helpon soveltamisen vuoksi.

Joten siellä se on. Vaikka verkkotunnuksesi rekisteröiminen ensimmäistä kertaa oli voitto sinänsä, loput menettelyn aloittamisesta verkossa tapahtuvat myös suoraan ja saavat sinut ihmettelemään, miksi et ollut aloittanut sitä aikaisemmin.

Kun tiedät mielenrauhaa, että voit toistaa tämän prosessin milloin tahansa ilman teknistä tietämystä, todellinen hauska alkaa nyt sivustosi suunnittelulla, sen ominaisuuksien lisäämisellä ja harrastuksen tai yrityksen kehittämisellä seuraavalle tasolle hauskaa ja menestystä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map