Kuinka aloittaa blogi

Jos haluat minkäänlaista online-läsnäoloa, sinun on aloitettava blogi. Mutta kuinka oikeasti aloitat blogin? Oman blogin omistaminen antaa sinun ilmaista näkemyksesi ja mielipiteesi valloitetun yleisön edessä, mainostaa ja myydä tuotteita omistajana ja tytäryhtiönä ja mikä tärkeintä, asettaa itsesi asiantuntijaksi valitsemassasi nichessä tai aiheessa.


kuinka aloittaa blogiBlogit tarjoavat myös joustavan alustan, jolla voit ansaita rahaa kiinnostuksesi aiheisiin liittyvistä mainoksista, luoda luettelon uskollisista seuraajista, jotka voivat levittää viestisi virusperäisesti, näyttää ajankohtaisia ​​videoita, joista voi tulla välittömiä osumia, ja sallivat niin paljon vertaisvuorovaikutusta, että nimesi tai tuotemerkkiä voidaan kuljettaa epäselvyydestä maineeseen nopeammin kuin millään muulla tavalla nykyään.

Löytäminen kapealla

Ensimmäinen askel blogin perustamisessa on perustaa sen sisältö trendikkäälle tai ikivihreälle niche-aiheelle tai aiheelle, joka kiinnostaa paljon verkossa hakevia ihmisiä. Trendisillä nicheillä on taipumus keskittyä kuuluisuuden aktiviteetteihin tai paljon odotetun fyysisen tuotteen julkaisemiseen.

Nämä aiheet hallitsevat yleensä Internetiä lyhyen ajan, ja ne voivat tuottaa kohdennettua liikennettä blogeihin, jotka on luotu nimenomaan hyödyntääkseen heidän välitöntä vetoomustaan. Suuntaukset löytyvät helposti seuraavista sivustoista;

Evergreen-kapeat eroavat trendikkäistä kiinnostuksenkohteista siinä suhteessa, että ne ovat luonteeltaan kestäviä ja niillä on lähes rajattomat kulmat, joita voidaan hyödyntää sisällön luomiseen. On suositeltavaa luoda blogeja ikivihreiden aiheiden ympärille, koska niiden pitkäikäisyys tarkoittaa, että ihmiset etsivät aina tietoa niistä.

Ikivihreä kapealla ympärillä rakennettu blogi pystyy sisältämään tuhansia sisältösivuja, rakentamaan valtavan määrän samanhenkisiä faneja ja saamaan aikaan valtavan määrän ‘auktoriteettia’ tai puolueellisuutta hakukoneiden sijoituksissa..

Suosituimpia ikivihreitä markkinarakoja ovat ne, jotka koskevat mitä tahansa lukemattomia aiheita terveys-, varallisuus- ja elämäntapamarkkinoilla.

Itse ikivihreitä kapealla ajatuksella varustettuja blogeja hankitaan usein sivustoilta, jotka löytyvät seuraavasta linkistä; http://www.nichehacks.com/101-resources-discover-hot-niche-ideas/

Huolimatta blogisi painopisteeksi valitsemastasi kapeasta, on tärkeää vahvistaa, että ihmiset etsivät sitä aiheeseen riittävästi ihmisiltä, ​​jotka etsivät sitä verkosta. On monia “työkaluja”, jotka voivat paljastaa nämä tiedot, joista yksi on avainsanan suunnittelija, johon pääsee ilmaisen Google AdWords -tilisi kautta.

Kun kirjaudut tilillesi, valitse avainsanan suunnittelija avattavasta Työkalut ja analyysi -välilehdestä.

Valitse sitten ensimmäinen vaihtoehto ja etsi uusia avainsanoja. Voit sitten kirjoittaa kapealla avainsanasi, valita sijaintisi ja sitten “Hanki ideoita”. Valitse Avainsanaideat-välilehti paljastaaksesi avainsanasi tarkkojen kuukausittaisten hakujen määrän ja muut siihen liittyvät niche-termit.

Vaikka hakutulotasoista ei ole vaikeaa ja nopeaa sääntöä, kaikki yli 5000 hakua osoittaa erittäin kannattavaa kapeyttä.

Verkkotunnuksen rekisteröinti

Nyt kun oma markkinarako on määritetty, seuraava askel on rekisteröidä verkkotunnus, joka tunnistaa markkinarakoasi ja kaappaa heti blogisi sisällön. Verkkotunnuksen voi ostaa monista lähteistä, ja kaikkein arvostetuimmista sivustoista kaksi on Namecheap.com ja GoDaddy.com.

Kokemuksemme mukaan Namecheap.com on vähemmän häiritsevä mainostensa suhteen, ja “namecheap.com-kuponki” -haku verkosta tarjoaa valikoiman koodeja, joita voidaan käyttää alennuksen saamiseen ostaessasi TLD: tä, ylimmän tason verkkotunnusta, joka päättyy .com, .net tai .org.

Vaikka ei ole välttämätöntä rekisteröidä verkkotunnusta, joka vastaa nimenomaisesti aiheitasi, sen tulisi maalata vähintään kuva blogisi aiheesta.

Web-isännän löytäminen

Jos et ole vielä hankkinut isännöintiä, tämä on seuraava ja melkein viimeinen askel blogin saamisessa verkkoon. Kuten verkkotunnuksen tarjoajissakin, on olemassa joukko isäntäalustoja, jotka voivat “ylläpitää” verkkotunnustasi ja ylläpitää blogiisi muodostavia tiedostoja.

Suosittu hosting-ratkaisu on HostGator, ja jälleen kerran löydät alennuskuponkeja verkosta ensimmäisen kuukauden ajan. HostGator.com tarjoaa sinulle valikoiman paketteja. Aloittaessasi jaettu ”vauvasuunnitelma” tarjoaa kaiken tarvitsemasi.

Kun olet luonut tilisi, sinun on sitten “kytkettävä” verkkotunnuksesi nimi ja isäntätili, jotta blogiisi voidaan näyttää verkossa.

Kirjaudu vain Namecheap.com-tiliisi ja siirry Hallinnoi verkkotunnuksia -suodattimeesi. Valitse verkkotunnuksesi vieressä oleva valintaruutu, valitse Siirrä DNS Webhost -vaihtoehtoon, kirjoita kaksi nimipalvelinta, jotka HostGator lähetti sinulle sähköpostitse kirjautumisen yhteydessä, ja tallenna muutokset. Olet nyt valmis asentamaan ensimmäisen blogin.

Kiinnostavana asiana on sivustoja, joiden avulla voit luoda ilmaisia ​​blogeja. Joitakin tunnetuimpia sivustoja, joihin usein viitataan Web 2.0 -sivustoina, ovat;

Vaikka näiden blogien luomiseen ei tarvita teknistä kykyä, suosittelemme niitä vain pääblogisi syöttösivustoina. Ei ole viisasta luottaa näihin blogeihin pääsivustosi, koska sinulla ei ole täydellistä vapautta julkaista haluamaasi sisältöä niihin..

Kun käytät blogiasi keinona rakentaa yritystäsi, on parasta käyttää alustaa, jolla ei ole yllä mainittuihin rajoituksia.

Blogialustan valitseminen

Suosituin ja suositeltuin ohjelmisto, jolla blogi voidaan luoda, on WordPress.org-alustalla. WordPress on joustava ja muokattava skripti, johon voit lisätä tuhansia widgettejä ja laajennuksia muuttaaksesi blogiisi ja jopa käyttää sitä kokonaisena sisällönhallintajärjestelmänä.

Voit asentaa WordPress-blogin kirjautumalla isäntätilillesi ja etsimällä ohjelmisto-osa isännöinnin ohjauspaneelista. Valitse QuickInstall-kuvake, sitten WordPress ja jatka-välilehti. Valitse avattavasta http: // -valikosta verkkotunnuksesi nimi ja jätä viereinen kenttä tyhjäksi.

Täytä jäljellä olevat kentät ja napsauta Asenna nyt -painiketta. Napsauta seuraavaa ‘tässä’ -linkkiä; sinulla on nyt vasta asennettu blogi! Prosessin video-ohjeet ovat HostGator.com-tukisivulla.

Kun olet asentanut blogin asennuksen, voit käydä uuden blogin kotisivulla kirjoittamalla sen verkkotunnuksen selaimeesi. Sivusto, joka nyt näkyy, on blogisi WordPress-oletusteemalla.

Teema on yksinkertaisesti asennus, jonka voit muuttaa blogin hallinta-alueella muuttaaksesi blogin ulkoasua. Saatavana on lukemattomia määrä sekä ilmaisia ​​että maksettuja teemoja; yhden valitseminen on yleensä vain henkilökohtainen valinta.

Nyt kun tiedät kuinka aloittaa blogin luominen, hauska alkaa oppimalla, kuinka se näyttää ja toimii erityisesti mielesi mukaan. Verkossa on monia kursseja, jotka opastavat sinua prosessin läpi. Se voi aluksi näyttää olevan ylivoimainen, mutta jos otat harjoituksesi askeleen kerrallaan, sinusta voi tulla yksi seuraavista bloggaajien ammattilaisista, jotka aloittivat ensimmäisen bloginsa aivan samalla tavalla kuin nyt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map